Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Viktor 12045 #1504. hozzászólásáraLehet nekünk is van akkora, nem is egy. 21 dkg már volt. De lesz még nagyobb is. Na majd szakítok rá időt, és fényképezek párat. Hátha rekordot döntök. Ami mondjuk hidegen hagy... hihihihi
Válasz mykee #1498. hozzászólásárapofám leszakad... ezeknél meg rendeljem meg ( még meg se jött) múlthéten rendeltem 150 db-ot de akkor ez volt az utolsó!
Ki-hogy adja az epret nagyban?
Én út mellett 1200-ért adom, és ti?
Ma bejelentkeztek 600-ért, hát nem vagyok bepisálva tőle!
Szerintetek? Én ezzel még bőven várnék, mert hát nem nagyon megnyerő
Üdv!
Clanki Viktor!
Most vagy a tenyeretek kicsi,vagy az epretek nagy.
Régebben nekem a marmoládával, sikerült ekkorákat csinálni.
Igazán büszkék lehettek rá.
Válasz hasutas #1476. hozzászólásáraHa érik muszáj szedni esőben is. Mi is esőben szedtük. Meg amúgy is szedni kellett, mert a rendelést muszáj teljesíteni. Ha nem teljesítjük gyorsan elpártolnak máshova. Farkastörvények uralkodnak.
Válasz clanki #1470. hozzászólásáraLájkoltam az összes képet
Ha egyszer lesz időm fényképezni akkor teszek fel én is képet, de ma kicsit rohanás volt, és enni is útközben tudtam!
Ma kezdtük mi is de csak 2000 jolyról szedtünk 25 ládával, sajnos tegnap egész nap esett, egy deka napsütés nem volt,ma is esőben kezdtünk szedni, ez van!
Válasz hasutas #1460. hozzászólásáraKiváncsi leszek hogy sikerül most építettünk egy barátomnak 1500 M2 összesen 50*10 es25*10 méretben 4 m magassággal de mire a végére értünk 2,2 millió lett.
Válasz Csyzy #1454. hozzászólásáraHa meg lesz megmutatom, és a számlavégét is látni fogjátok, ígérem!
Még nem kértem árajánlatot, csak számolgattam, és erre jutottam, hogy meg lehet ezt csinálni 3 millióból, de mindig kell variálni a méretekkel.
Kezdtem 50x10-zel, most ott tartok, hogy inkább 8, vagy 8,5x40-esek lesznek, és természetesen nagy légterűvel kalkulálok 3 - 3,5m, és teljes oldalsó szellőztetéssel, + az csepegtetőrendszert is bele kell kalkulálni ( nem az összegbe),megpróbálom teljesen automatizálni, de legalább félig!
ezt a képet tényleg nem azért tettem fel hogy ...... csak úgy, hogy a Dark az igenis jó fajta, és nagyon ízletes. nálunk a termesztés felét teszi ki nagyjából.
szép jó estét mindenkinek! Üdvözlök mindenkit nagy nagy szeretettel.
Olvasgatok visszafele a sok sok kommentek közt és örülök annak hogy az eper körül zsizseg mindenki, és ez jó. Él a topik.
Ma szedtünk a 2 hektár szabadföldiről 30 láda 6kg-os Dark Select-et , és egy kevés Clerit.
A Dark-kal nagyon meg vagyok elégedve, fullosakat szedtünk, nagyon szépeket, és ismeritek ezt a fajtát? Az íze valahol a honey és a marmolada közt van, és a vevők azt nagyon szeretik. Most képet töltök fel róla, hátha sikerül
19155 hozzászólás
Válasz Viktor 12045 #1504. hozzászólásáraLehet nekünk is van akkora, nem is egy. 21 dkg már volt. De lesz még nagyobb is. Na majd szakítok rá időt, és fényképezek párat. Hátha rekordot döntök. Ami mondjuk hidegen hagy... hihihihi
Válasz clanki #1503. hozzászólásáraUtánanéztem most dőlt meg nemrég. 25 dkg
21dkg volt a rekord, de ma nem értem rá lőni. De lesz még nagyobb is ahogy elnéztem, majd ha ráérek válogatás közben, lövök képet.
Válasz Roli198881 #1501. hozzászólásáraHelyi gazdaboltból (Újfehértón lakok) Debrecentől 30 pár kilóra! nekem inkább megérné Debrecen!
Válasz Viktor 12045 #1492. hozzászólásárahonnan is veszed a fél kilós kivis dobozt 35ft/db-ért. MYKEE nagybanin kívül esetleg kilós doboz???? mert nekem az 200km
Válasz Viktor 12045 #1495. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz mykee #1498. hozzászólásárapofám leszakad... ezeknél meg rendeljem meg ( még meg se jött) múlthéten rendeltem 150 db-ot de akkor ez volt az utolsó!
köszönöm az infót!!
Válasz Viktor 12045 #1497. hozzászólásáraDebrecen nagybani 17/db.
Válasz mykee #1496. hozzászólásárahol?
Válasz Viktor 12045 #1492. hozzászólásáraViktor!
A kilós kivisdoboz felébe kerül.
Válasz anca #1493. hozzászólásáraÜdv!
augusztusban!
Válasz Roli198881 #1491. hozzászólásáraKilós kivis dobozban 1300 kgja boltnak faláda 1000/ kg
Üdvözlöm az epertermelőket! Saját felhasználásra szeretnék epret ültetni. Érdeklődni szeretnék, hogy az őszi ültetést mikor lehet megkezdeni?
Válasz Roli198881 #1491. hozzászólásáraén fél kg-s kivis dobozban adom, a dobozt 35Ft/db áron veszem!
ki milyen kiszerelésben dobozban adja kicsiben otthonról és honnan veszi a dobozokat én 1000ml-400g+tető azaz 1250/kg
Válasz hasutas #1486. hozzászólásáraJa egyébként én itthonról ma 1500-ért adtam!
Üdv
Miért van az, hogy néhány tő nem virágzott és így persze termés se lett rajta?
Üdv
Miért van az, hogy néhány tő nem virágzott és így persze termés se lett rajta?
Válasz hasutas #1486. hozzászólásáraKöszi
Válasz Viktor 12045 #1483. hozzászólásáraDe jó!!! Nem odaír ahova akarok! Tényleg nagyon szép!!!! Gratula!!!!
Válasz hasutas #1484. hozzászólásáraEz szép, a héten talán már lesz hasonló nekem is
Ki-hogy adja az epret nagyban?
Én út mellett 1200-ért adom, és ti?
Ma bejelentkeztek 600-ért, hát nem vagyok bepisálva tőle!
Szerintetek? Én ezzel még bőven várnék, mert hát nem nagyon megnyerő
Válasz Agrárcsemete #1482. hozzászólásáraÜdv!
köszi! na de ez ma nálam mindent vitt!! mennyi is a rekord?
Üdv!
Clanki Viktor!
Most vagy a tenyeretek kicsi,vagy az epretek nagy.
Régebben nekem a marmoládával, sikerült ekkorákat csinálni.
Igazán büszkék lehettek rá.
Válasz hasutas #1476. hozzászólásáraHa érik muszáj szedni esőben is. Mi is esőben szedtük. Meg amúgy is szedni kellett, mert a rendelést muszáj teljesíteni. Ha nem teljesítjük gyorsan elpártolnak máshova. Farkastörvények uralkodnak.
Válasz Viktor 12045 #1479. hozzászólásáraHa adsz privátba egy telefon számot, akkor felhívnálak, hogy mennyi kell, meg ilyenek
Válasz broll79 #1478. hozzászólásáraJaaaa
Válasz Viktor 12045 #1477. hozzászólásáraJàrtam is nàlatok
Válasz broll79 #1475. hozzászólásáraAkkor ismersz is engem?
Válasz clanki #1470. hozzászólásáraLájkoltam az összes képet
Ha egyszer lesz időm fényképezni akkor teszek fel én is képet, de ma kicsit rohanás volt, és enni is útközben tudtam!
Ma kezdtük mi is de csak 2000 jolyról szedtünk 25 ládával, sajnos tegnap egész nap esett, egy deka napsütés nem volt,ma is esőben kezdtünk szedni, ez van!
Válasz Viktor 12045 #1472. hozzászólásáraHètfő este jön hozzàm Jankó baràtom azt mondta elhozza nekem. Egy pàr kiló jóàrusitott eper kellene.
Válasz Roli198881 #1473
Ilyen fajták nincsenek náluk.
Anita thutop darselect honeoye 35+fa
ber-trad-nél milyen áron mennek a frigók asia alba roxana mert nem nagyon válaszoltak az emailemre?? és nem találtam árlistát
Válasz broll79 #1466. hozzászólásáraaz nehéz lesz! én nem járok nagybanira, csak ritkán, de akkor is nyiregyre! ezt a debreceni árat kolega mondta!
nálam is beindult az ázsia!!
Minden kép, Ázsia szabadföldi...Kb. 7000 tőről 98 ládát szedtünk. Hétfőn Roxanát szedjük, majd arról is csinálok pár képet...
Még pár mai kép...
Mai szedés. Nekem ez a fullos.....
Válasz hasutas #1460. hozzászólásáraKiváncsi leszek hogy sikerül most építettünk egy barátomnak 1500 M2 összesen 50*10 es25*10 méretben 4 m magassággal de mire a végére értünk 2,2 millió lett.
Válasz Viktor 12045 #1465. hozzászólásáraAkkor hozol nekem a nagybanira egy làdàval? Ha nem èrnèk oda akkor èrte megyek hàzhoz
Válasz Csyzy #1463. hozzászólásáraItthonról 1500. debrecen Nagybani 800
Ber Trad-nél milyen fajták vannak? s milyen palánta?
Árak? kicsit tartok tőle, hogy pont pünkösdre esik majd a nagy szedés szabadföldön.s az utána való hét lesz a nehéz......
Válasz Viktor 12045 #1461. hozzászólására
Válasz gaben69 #1459. hozzászólásáraVan! Ber trade kfttől! Finom!!!
Válasz Csyzy #1454. hozzászólásáraHa meg lesz megmutatom, és a számlavégét is látni fogjátok, ígérem!
Még nem kértem árajánlatot, csak számolgattam, és erre jutottam, hogy meg lehet ezt csinálni 3 millióból, de mindig kell variálni a méretekkel.
Kezdtem 50x10-zel, most ott tartok, hogy inkább 8, vagy 8,5x40-esek lesznek, és természetesen nagy légterűvel kalkulálok 3 - 3,5m, és teljes oldalsó szellőztetéssel, + az csepegtetőrendszert is bele kell kalkulálni ( nem az összegbe),megpróbálom teljesen automatizálni, de legalább félig!
ezt a képet tényleg nem azért tettem fel hogy ...... csak úgy, hogy a Dark az igenis jó fajta, és nagyon ízletes. nálunk a termesztés felét teszi ki nagyjából.
szép jó estét mindenkinek! Üdvözlök mindenkit nagy nagy szeretettel.
Olvasgatok visszafele a sok sok kommentek közt és örülök annak hogy az eper körül zsizseg mindenki, és ez jó. Él a topik.
Ma szedtünk a 2 hektár szabadföldiről 30 láda 6kg-os Dark Select-et , és egy kevés Clerit.
A Dark-kal nagyon meg vagyok elégedve, fullosakat szedtünk, nagyon szépeket, és ismeritek ezt a fajtát? Az íze valahol a honey és a marmolada közt van, és a vevők azt nagyon szeretik. Most képet töltök fel róla, hátha sikerül
szia csuti !!!
gondolom olvasod a fórumot , legalább is bízom benne, szeretnék tőled kérdezni , esetleg privátban emailem mozsi74@freemail.hu
üdv,mozsi