Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én amondó vagyok, hogy otthonra szinte bármelyik jó ám. Nekem van marmolada, elsanta, ázsia, himalája meg még valami ültetve, és mindegyik finom. Szervestrágyázott földbe ültettem, nagyon finom bármelyik.
Szerintem a Force egy kalap kaka, vagy esetleg 3x dózis talán. Galition!!! Persze ha be tudod szerezni, vagy Fuxin!!! Még a szomszédból is elköltözik, nem csak a hangya hanem pajor, lótücsök meg miegymás... LENZ: A részleteket majd megbeszéljük ha érdekel, és oda ér az idő.
Köszi az infót van csöpögtető és fólia és nem tudom beszórni csak a lukakat úgyhogy muszáj lesz csöpögtetőn keresztül adagolni a szert de a friss ültetéseket telibe fogom szórni force-val ahogy te is
csepegtető cső van? mondjuk én mielőtt beültettem telibe szórtam force-val. nincs is benne semmi kártevő. de itt 1 link úgy látom azt ki lehet juttatni csepegtetővel is.
Az attól függ hol veszed és milyen fajtát. Cserepes, tápkockás, tépett. A tépett a legolcsóbb, de a leggyengébb minőség is. Ezt megkapod 10Ft-tól. Én a cserepeset ajánlom, szerintem azt 30Ft-tól kapsz, fajtától függően. Én 40 Ft-ért adom a cserepest Júliusban.
én úgy tudom hogy a jelenlegi ára 1200 és 1500 forint közt van kilója sajnos ilyenkor nekem nincs de tavaly a legrosszabb ár 800 forint volt a idei szüretnél én számítok egy 1000 forintos kilónkénti árra akinek adom az 900 mondott de majd meglátom az idei piacot tavaly semmi nem maradt rám pedig lekvárt akartunk csinálni meg azt mondták finom a pálinkája 1000 tövem volt tavaly
én úgy tudom hogy a jelenlegi ára 1200 és 1500 forint közt van kilója sajnos ilyenkor nekem nincs de tavaly a legrosszabb ár 800 forint volt a idei szüretnél én számítok egy 1000 forintos kilónkénti árra akinek adom az 900 mondott de majd meglátom az idei piacot tavaly semmi nem maradt rám pedig lekvárt akartunk csinálni meg azt mondták finom a pálinkája 1000 tövem volt tavaly
Válasz #257. hozzászólásra
Mennyiért megy az eper?Legalább Te áruld el, mert itt senki nem tudja,vagy nem akarja megmondani...!
Én idén akarok neki állni,és szeretnék tisztába lenni ezzel a dologgal,mert elvileg nekem is van már vevőm
Ígéret van rá,és nem is olyan rossz árban venné át,igaz ez csak ígéret!
békés megyében vagyok egyébként az idei évben bízok tavaly a befektetésem térült meg
hál istennek idén még nem is termett semmi de már most sikerült eladnom a idei termés kb. 80%-át
Sziasztok érdekelne hogy indítóműtrágyát mit ajánlanátok nem régóta foglalkozok eperrel de nekem nagyon tetszik a dolog tavaly volldüngert használtam nem volt rossz de idén kipróbálnék mást is és a hangyák ellen mit tanácsoltok előre is köszi a válaszokat
19150 hozzászólás
Válasz #293. hozzászólásra
Megveheted, de az már idén keveset terem.
Válasz #298. hozzászólásra
Láttam, veszélyes állat.
Válasz #297. hozzászólásra
Ez megnyugtató köszi , pitbull röfit láttad a sertéses topikba ?
Válasz #296. hozzászólásra
Majd megegyezünk valahogy..
Válasz #295. hozzászólásra
Ja és mit engedsz a feléből kb 20-50 db közt kéne majd ?
Válasz #294. hozzászólásra
köszi
Válasz #290. hozzászólásra
Lesz. A himalája tényleg édes, zamatos, sötét bordóra érik. Van egy másik fajta, az már most tele van eperrel, de az nem annyira ízletes.
Válasz #289. hozzászólásra
Szia! Találtam ezt a fajtát március elejei hírtedés, most inkább ne vegyek?
Válasz #291. hozzászólásra
Köszi , unoka tesómnak is no de az íze hát nem gyere be, Zsolteeé finom azt mondja, és én megbízom benne.
Válasz #290. hozzászólásra
hali nekem van folytontermő ha érdekel
Válasz #285. hozzászólásra
Zsoltee neked lesz e eladó a folyton termődből ?
Válasz #288. hozzászólásra
Majd ha hirdetik Júliustól, akkor keresd.
Válasz #287. hozzászólásra
Ok Köszi, hol tudok ilyet beszerezni?
Válasz #284. hozzászólásra
Ha tényleg IGAZI, FINOM, ERDEI SZAMÓCA szerűt szeretnél, THUTOP-ot ültess! Nem a legszebb, De az íze EGYEDÜLÁLLÓ!!!
Válasz #279. hozzászólásra
Hali nekem volna eladó Kevermesi vagyok ha érdekel akkor írj
Válasz #284. hozzászólásra
Én amondó vagyok, hogy otthonra szinte bármelyik jó ám. Nekem van marmolada, elsanta, ázsia, himalája meg még valami ültetve, és mindegyik finom. Szervestrágyázott földbe ültettem, nagyon finom bármelyik.
Válasz #282. hozzászólásra
Akkor mit javasolsz? Itthonra kell nem piacra, de szeretnék minőséget enni!
Válasz #277. hozzászólásra
Jól hangzik, ha elfogy, megkereslek.
Válasz #280. hozzászólásra
Nem valami világbajnok egyik se.
Válasz #279. hozzászólásra
Most nehéz lesz szerezned. Július környékén már könnyebb. Meg egyébként is az jobb mint a mostani.
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Antea,Clery és Honey eprekről?
Köszönöm
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, h mikor kell kiültetni a palántákat? Békéscsaba közelében van valakinek eladó?
Sziasztok. Clank multkor irtam privát üzenetet de arra sem méltattál hogy válaszol :(:(
Válasz #276. hozzászólásra
Tudok szerezni amennyi kell... 1500/kg.
Válasz #273. hozzászólásra
Nekem van még Galition 5G. Tíz évvel ezelőtt vettem. Még mindig működik...
Válasz #274. hozzászólásra
Futó vadra lasszó kell...
Válasz #273. hozzászólásra
Meg egy régen kivont talaj fertőtlenítő volt még jó.
A THIMET ez még a futo vadat is lekapta.
Szerintem a Force egy kalap kaka, vagy esetleg 3x dózis talán. Galition!!! Persze ha be tudod szerezni, vagy Fuxin!!! Még a szomszédból is elköltözik, nem csak a hangya hanem pajor, lótücsök meg miegymás... LENZ: A részleteket majd megbeszéljük ha érdekel, és oda ér az idő.
Válasz #270. hozzászólásra
Jobb helyeken Ipammal csinálják. Mondjuk abból az eperből nem ennék az biztos.
Válasz #270. hozzászólásra
Válasz #268. hozzászólásra
Köszi az infót van csöpögtető és fólia és nem tudom beszórni csak a lukakat úgyhogy muszáj lesz csöpögtetőn keresztül adagolni a szert de a friss ültetéseket telibe fogom szórni force-val ahogy te is
Válasz #264. hozzászólásra
Milyen fajta?
Válasz #267. hozzászólásra
http://www.agro-store.hu/novenyvedelem/rovarolo-szerek/pyrinex-48-ec-5-l
Válasz #266. hozzászólásra
csepegtető cső van? mondjuk én mielőtt beültettem telibe szórtam force-val. nincs is benne semmi kártevő. de itt 1 link úgy látom azt ki lehet juttatni csepegtetővel is.
Szóval akkor azokra a szemét hangyákra mi is ajánlotok ???
Válasz #264. hozzászólásra
ha tavasszal haszonnal zárok lehet fog érdekelni!
Válasz #263. hozzászólásra
Az attól függ hol veszed és milyen fajtát. Cserepes, tápkockás, tépett. A tépett a legolcsóbb, de a leggyengébb minőség is. Ezt megkapod 10Ft-tól. Én a cserepeset ajánlom, szerintem azt 30Ft-tól kapsz, fajtától függően. Én 40 Ft-ért adom a cserepest Júliusban.
Milyen fajtákat termeltek? Meg mennyi mostanság egy nem frigó palánta?
Válasz #261. hozzászólásra
azt nem írtam a hogy idén nekem is több mint 8000 tő lesz ennyit hozott az 1000 tő kb mert még mindig van ami nincs kiültetve majd ha jön a jó idő
Válasz #260. hozzászólásra
Én 10000 db palántával szeretnék foglalkozni,majd meglátjuk mit hoz az idei év...
Válasz #257. hozzászólásra
Mennyiért megy az eper?Legalább Te áruld el, mert itt senki nem tudja,vagy nem akarja megmondani...!
Én idén akarok neki állni,és szeretnék tisztába lenni ezzel a dologgal,mert elvileg nekem is van már vevőm
Ígéret van rá,és nem is olyan rossz árban venné át,igaz ez csak ígéret!
Válasz #254. hozzászólásra
békés megyében vagyok egyébként az idei évben bízok tavaly a befektetésem térült meg
hál istennek idén még nem is termett semmi de már most sikerült eladnom a idei termés kb. 80%-át
Válasz #253. hozzászólásra
csöpögtetőn keresztül szerettem volna tavaly granulátumot használtam de nem nagy eredménnyel a fólia alatt rengeteg van és lezabálták a virágokat
Válasz #252. hozzászólásra
yaramila 16-27-7! starternak tökéletes! én is ilyet fogok rászórni!
Te merre vagy kb, hogy olyan jól bejött?
Valamilyen foszfor túlsúlyos, kiszórni akarod, vagy csepegtető szalaggal öntözöl?
Írtatok többen nekem innen a fórumról, de akinek freemailes címe van, a májler démon vissza dobja a leveleimet..
Sziasztok érdekelne hogy indítóműtrágyát mit ajánlanátok nem régóta foglalkozok eperrel de nekem nagyon tetszik a dolog tavaly volldüngert használtam nem volt rossz de idén kipróbálnék mást is és a hangyák ellen mit tanácsoltok előre is köszi a válaszokat
Válasz #250. hozzászólásra
Nekem van tápkockás, szép erős tövek, már virágzik némelyik.
Dombóvár mellett lakom, illetve járok Pécsen is. Privátban írj, ha esetleg érdekel.