Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sk Laci #17195. hozzászólásáraSignumot mindenképp adj neki a többi az ízlés kérdése, hogy kinek mi vált be...a Switch is elég jó, de az ára is elég "jó"...
Válasz Sk Laci #17193. hozzászólásáraA szamócából nagyon hamar lebomlik a növ szerek többsége. Amikor már bogyók vannak akkor már késő. Virágzásban kell ellene védekezni.
Sziasztok!
Eperben melyik gombaölő a legjobb penészes rothadás ellen?
Mikor a legideálisabb permetezni, hogy fogyasztáskor a vegyszerből már véletlenszerüen se legyen az eperben?
Válasz hasutas1 #17180. hozzászólásáraNa neeee.... 20. Utáni hidegleszakadás? Ez mínuszt is jelentene? Majdnem júniusban? Valaki szólhatna már a hidegnek,hogy már lassan nyár van,majd decembemberben jöjjön....
Válasz hasutas1 #17188. hozzászólásáraA 12 is "csak mese" mert 7 ládával erőlködtünk brahiból amíg vártuk a 8 órakor érkező kereskedőt, hogy vigye a lerendelt árut. 11-ért árultam egy darabig, elment 5 láda annyiért nagy huhogás meg köpködés után aztán azt a hetet már boldogan fizették 12-ért,mert nem volt másnak.
Válasz L. M. #17181. hozzászólásáraHolnap innen senki nem megy fel a banira, aki megy, az is venni akár. Nem túlzás, holnap a banin 10 alatt nem lesz eper
Elnézve az előrejelzéseket, korai az öröm a kereskedők részéről a jövőheti enyhébb, melegebb időt illetően. Az azért jól látszik, hogy egyáltalán nem tűnik tartósnak, és bizony megvan az esélye 20.-a környéki újabb hidegleszakadásra.
Amúgy az érés sem az igazi, a jövőhéten is kitarthat a zááár. Banin valszeg lesz szájhúzás, fintorgás.
Válasz hasutas1 #17168. hozzászólásáraIdén rakok én is valamennyi jolyt. Egy pár tő bekeveredett a tápkockás asiaval és úgy látom, hogy kifejezetten jól érzik itt magukat...
Válasz lacka4600 #17166. hozzászólásáraMa voltam a pesti banin és láttam,ahogy pakolja az ember a papírládából a MAGYAR kajszit M10-be.
Én mindig jót szórakozok a sok "termelőn".
BIG zsákos médincsájne fűszerpaprika lezacskózva ungaris stb. á hagyjuk.
Persze tisztelet a kivételnek!
Válasz lacka4600 #17166. hozzászólásáraItt is van szenvedés az éréssel. Ma megnéztük az egyik sátorban az asiat. 2 félkilós tálka/fél sor . Viszont a joly szépen elindult 18 ládával. Az az érdekes a jolynál, hogy 3 sátrat jóval később húztunk fel, és ma ott is kóstoltam. Nagyon be tud durrani a joly, ezt jó látni
Válasz lacka4600 #17166. hozzászólásáraÉs mennyi ilyen "őstermelő" van... Van amelyiknél a citrom, a banán és a narancs is megterem, ha bezuhan az ára a banin
Válasz hasutas1 #17164. hozzászólásáraNe is mond,nálam alig akar érni, Nyíregyen meg van egy termelő ismerősöm, már 40-50 ládákat szed minden nap két sátorról. Clery, Asia, Joly, minden terem nála. Nemtudom, hogy van e összefőggés aközött, hogy jár Szedegi banira és kupeckedik zöldség/gyümölccsel.... . Minden éven próbál altatni, hogy azt ő termeli...
Az időjáráshoz pedig, lassan úgyis itt a fagyosszentek, megsem lepődök már....
Üdvözletem! Ha esetleg kellene valakinek, megbízható napszámos brigád, tudok ajánlani. M0 melletiek. Nálam, most végeznek. Teljesítményben szeretnek dolgozni, és tartják a munka minôséget. Érdekem csak annyi, hogy szeretném, ha megmaradnának ebben a munkában.
Válasz lacka4600 #17163. hozzászólásáraNa de az sem normális, ma 24 fok, holnap 14 fok nappal , és akkor csodálkozik az ember, hogy nem úgy érik ahogy kellene?!
Oh, hát most nézem a hétvégére behúzta a met.hu a -3-at 2 méteren. Hogy rohadna le ennek a vén f@sznak az összes keze amivel ezt osztogatja
Válasz hasutas1 #17156. hozzászólásáraMa este a nagy 7-8-at, a közepes 5.5-7-et bírt el. A szórás persze minőség és bátorság függvényében ... Volt aki beijedt és 6200-ért eladta a fullos nagy asiát...
Mennyire hasalt meg a pesti bani ma este?
Én még 6-8-át tudok, de állítólag van kilencezés is. Nem volt bent sok eper.
Kíváncsi vagyok holnap mi lesz a záááár.
Válasz Viktor 12045 #17153. hozzászólásáraSajnos 1500 ért is állt Szegeden az eper.. volt aki 1200be oda adta az extrát, a közepest 900ba. Tele van importal a bani azt viszik 600ért.
Válasz csuti0 #17150. hozzászólásáraSzia
Ja jól sikerült a reggel több helyen...
Meg a hétvégén is kapjuk az ívet rendesen
De majd a nálam jobban hozzáértők megmondják pontosan.
19150 hozzászólás
Válasz Bertoldo #17199. hozzászólásáraMerre?
Válasz hasutas1 #17198. hozzászólására+ 2.1-nél járunk most.
Válasz L. M. #17197. hozzászólásáraDélután lehetett érezni a leheletét. De túl sok gombóc nincs nála. Itt ma reggel is garázdálkodott.
Bagaméri megint huncutkodni fog
Válasz Sk Laci #17195. hozzászólásáraSignumot mindenképp adj neki a többi az ízlés kérdése, hogy kinek mi vált be...a Switch is elég jó, de az ára is elég "jó"...
Válasz L. M. #17194. hozzászólásáraNálam mostan virágzik.
Melyik szer vált be a legjobban?
Válasz Sk Laci #17193. hozzászólásáraA szamócából nagyon hamar lebomlik a növ szerek többsége. Amikor már bogyók vannak akkor már késő. Virágzásban kell ellene védekezni.
Sziasztok!
Eperben melyik gombaölő a legjobb penészes rothadás ellen?
Mikor a legideálisabb permetezni, hogy fogyasztáskor a vegyszerből már véletlenszerüen se legyen az eperben?
Válasz L. M. #17191. hozzászólásáraNekem ideális lenne, csak süssön a nap....
Válasz N.. Tamás #17190. hozzászólásáraaz 15-20 fokos nappalokat és 7-10 fokos reggeleket jelentene nem fagyokat.
Válasz hasutas1 #17180. hozzászólásáraNa neeee.... 20. Utáni hidegleszakadás? Ez mínuszt is jelentene? Majdnem júniusban? Valaki szólhatna már a hidegnek,hogy már lassan nyár van,majd decembemberben jöjjön....
Válasz hasutas1 #17188. hozzászólásáraA 12 is "csak mese" mert 7 ládával erőlködtünk brahiból amíg vártuk a 8 órakor érkező kereskedőt, hogy vigye a lerendelt árut. 11-ért árultam egy darabig, elment 5 láda annyiért nagy huhogás meg köpködés után aztán azt a hetet már boldogan fizették 12-ért,mert nem volt másnak.
Válasz L. M. #17187. hozzászólására13-11-et hallottam én is, de az mesének gondoltam....
Válasz hasutas1 #17184. hozzászólásáraCsütörtökön 12-ért is adtam már.
Válasz clanki #17185. hozzászólásáraEl is hiszem, szép portékára rácsapnak, mint gyöngytyúk a takonyra
Válasz hasutas1 #17184. hozzászólásáraSzegeden is felszaladt az ár. Cseng is a telefon folyamatosan.. a brazil gyerekek sorban hívnak..
Válasz L. M. #17183. hozzászólásáraTudtommal szerda óta 7-9, 8-10 a zááár. Holnap lehet több kereskedő lesz mint eper
Válasz hasutas1 #17182. hozzászólásáraAkkorba zöldeket is leszedjük
Válasz L. M. #17181. hozzászólásáraHolnap innen senki nem megy fel a banira, aki megy, az is venni akár. Nem túlzás, holnap a banin 10 alatt nem lesz eper
Válasz hasutas1 #17180. hozzászólásáraAz meg a hab a tortán hogy sok termelőnél a gyengusz fóliások is végjátékban vannak nemhogy a fűtöttek...
Elnézve az előrejelzéseket, korai az öröm a kereskedők részéről a jövőheti enyhébb, melegebb időt illetően. Az azért jól látszik, hogy egyáltalán nem tűnik tartósnak, és bizony megvan az esélye 20.-a környéki újabb hidegleszakadásra.
Amúgy az érés sem az igazi, a jövőhéten is kitarthat a zááár. Banin valszeg lesz szájhúzás, fintorgás.
Válasz lacka4600 #17176. hozzászólásáraMég egy-két hét és lassan befejezem
Válasz lacka4600 #17176. hozzászólására
Válasz jacint.baranyi #17175. hozzászólására2000/kg az ilyen nagyban, a normál méretű nagy 1700/kg a kicsi 1200.
Válasz clanki #17174. hozzászólásáraSzép! Nekem még egy hét.
Válasz clanki #17174. hozzászólásáraSzép darabok! Milyen àrban pörög a piac?
Beindult az Asia rendesen, de hála Istennek az ár is normalizálódik..
Válasz hasutas1 #17168. hozzászólásáraIdén rakok én is valamennyi jolyt. Egy pár tő bekeveredett a tápkockás asiaval és úgy látom, hogy kifejezetten jól érzik itt magukat...
Válasz lacka4600 #17166. hozzászólásáraMa voltam a pesti banin és láttam,ahogy pakolja az ember a papírládából a MAGYAR kajszit M10-be.
Én mindig jót szórakozok a sok "termelőn".
BIG zsákos médincsájne fűszerpaprika lezacskózva ungaris stb. á hagyjuk.
Persze tisztelet a kivételnek!
Válasz lacka4600 #17166. hozzászólásáraItt is van szenvedés az éréssel. Ma megnéztük az egyik sátorban az asiat. 2 félkilós tálka/fél sor . Viszont a joly szépen elindult 18 ládával. Az az érdekes a jolynál, hogy 3 sátrat jóval később húztunk fel, és ma ott is kóstoltam. Nagyon be tud durrani a joly, ezt jó látni
Válasz lacka4600 #17166. hozzászólásáraÉs mennyi ilyen "őstermelő" van... Van amelyiknél a citrom, a banán és a narancs is megterem, ha bezuhan az ára a banin
Válasz hasutas1 #17164. hozzászólásáraNe is mond,nálam alig akar érni, Nyíregyen meg van egy termelő ismerősöm, már 40-50 ládákat szed minden nap két sátorról. Clery, Asia, Joly, minden terem nála. Nemtudom, hogy van e összefőggés aközött, hogy jár Szedegi banira és kupeckedik zöldség/gyümölccsel.... . Minden éven próbál altatni, hogy azt ő termeli...
Az időjáráshoz pedig, lassan úgyis itt a fagyosszentek, megsem lepődök már....
Üdvözletem! Ha esetleg kellene valakinek, megbízható napszámos brigád, tudok ajánlani. M0 melletiek. Nálam, most végeznek. Teljesítményben szeretnek dolgozni, és tartják a munka minôséget. Érdekem csak annyi, hogy szeretném, ha megmaradnának ebben a munkában.
Válasz lacka4600 #17163. hozzászólásáraNa de az sem normális, ma 24 fok, holnap 14 fok nappal , és akkor csodálkozik az ember, hogy nem úgy érik ahogy kellene?!
Oh, hát most nézem a hétvégére behúzta a met.hu a -3-at 2 méteren. Hogy rohadna le ennek a vén f@sznak az összes keze amivel ezt osztogatja
Válasz L. M. #17161. hozzászólásáraVagy gombóc, vagy szél... Parádés kis év ez...
Válasz L. M. #17161. hozzászólásáramert szinte sivatag is van, alacsony a páratartalom így nincs a vízpára ami tárolná a hőt...
Válasz hasutas1 #17160. hozzászólásáraIgazán bekaphatná már a gombócait is ez a Bagaméri...Lassan úgy lesz, mint a sivatagban. Reggel - nappal 30++
Szombat, vasárnap is osztogatják a gombócokat
Válasz L. M. #17158. hozzászólásáraLesz itt még pofáraesés, a héten helyre billen az ár. Most 2 hétig kuss lesz.
Egyébként sok "kedves" szolikedvelő vevő éhen maradt, mert arra bazíroztak, hogy majd olcsón vesznek este, a piac meg kiürült.
Válasz hasutas1 #17156. hozzászólásáraMa este a nagy 7-8-at, a közepes 5.5-7-et bírt el. A szórás persze minőség és bátorság függvényében ... Volt aki beijedt és 6200-ért eladta a fullos nagy asiát...
Mennyire hasalt meg a pesti bani ma este?
Én még 6-8-át tudok, de állítólag van kilencezés is. Nem volt bent sok eper.
Kíváncsi vagyok holnap mi lesz a záááár.
kecskeméti nagybanin hétfőn 5-8/láda
Válasz Viktor 12045 #17153. hozzászólásáraSajnos 1500 ért is állt Szegeden az eper.. volt aki 1200be oda adta az extrát, a közepest 900ba. Tele van importal a bani azt viszik 600ért.
Válasz clanki #17151. hozzászólásáraMire ez a nagy árzuhanás?
Válasz csuti0 #17150. hozzászólásáraSzia
Ja jól sikerült a reggel több helyen...
Meg a hétvégén is kapjuk az ívet rendesen
De majd a nálam jobban hozzáértők megmondják pontosan.
Válasz jacint.baranyi #17148. hozzászólásáraNem akarlak elkeseríteni, de az most jó ár..