Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.42 FtUSD397.93 FtCHF444.64 FtGBP499.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Riitus #16950. hozzászólásáradupla fátyol alatt is fagyott, pedig nem volt olyan hideg mint tavaly, de száraz volt a bakhát köze nem volt pára fújta szél nem fagyott meg hőszigetelőnek a fátyol...
Válasz Viktor 12045 #16938. hozzászólásáraMeg is lepődtem , valahol ott tart az asiam, mondjuk a levele az combközépig ér, meg a bogyók mint valami tarajos sül úgy néznek ki, de kevesebb bogyószám mint a cleryben. Természetesen nem is lehet egy lapon említeni őket.
Válasz clanki #16931. hozzászólásáraÉrtem miről beszélsz, lehet benne valami amit az ecmwf lát. De nincs nagy különbség a két modell között, annyi mégis van, hogy az ecmwf lát Ibérián egy mediterrán ciklont, így hiába a blokk a briteknél, előoldalra kerülnének és szépen szipkázná fel a meleget.
Na ez nincs gfs-nél, ezért újból ránk szakadna a hideg, és esősebb a hegyekben havasabb folytatás lenne.
Amúgy tegnap az ecmwf is ezt nyomta tegnap. Meglátjuk mit mutat este.
Válasz L. M. #16930. hozzászólásáraPedig minden jel arra mutat.. a hátam közepére nem kívánom, de nagyon úgy néz ki, hogy melegünk lesz, meg a szaminak is. Jobb lenne ha lassan érne, főleg az ár miatt.
Válasz hasutas1 #16928. hozzászólásáraSzerintem meg jövő héten elég nyáriasra vált a hőmérséklet. Kemény déli áramlással jön az Afrikai levegő.. az se hiányzik annyira..
Válasz zelnikpeti #16926. hozzászólásáraBenne van a pakliban egy jövőheti hidegleszakadás a hétvége felé. Nagyon remélem nem így lesz, igaz nekünk sokkal jobb lenne ha nem mindjárt 30 fokkal jönne a tavasz, de ne is havazással, valami köztes megoldás megfelelő lenne , sajnos nem kívánságműsor.
Válasz L. M. #16920. hozzászólásáraItt mán reggelre dobott 1-2 gombócot. Holnapra többet akar adni, rohadjon le a keverője.
Tegnap is, ma is dunna alatt alszunk
Remélem nem szeditek le rólam a keresztvizet, idén kezdenénk csak fél hektáron az epret, eddig a kiskertben a tanácsaitok alapján nagyon jó volt a termés, viszont nagyobb földön gépek kellenének. Csak két évig fogok eprezni azt hiszem, így technikára nem ruháznék be. Keresek valakit, aki eljönne Hatvan mellé bakhátat csinálni, palántázni, fóliázni, stb. Gondolom ez az őszi ültetési szezonban kb lehetetlen lesz, de azért teszek egy próbát.
19150 hozzászólás
Válasz L. M. #16952. hozzászólásáraAz már tényleg Zabar
Válasz Riitus #16950. hozzászólásáradupla fátyol alatt is fagyott, pedig nem volt olyan hideg mint tavaly, de száraz volt a bakhát köze nem volt pára fújta szél nem fagyott meg hőszigetelőnek a fátyol...
Válasz Riitus #16950. hozzászólásáraNálam még MINIMUM 7-10 nap, mire a szabadoson egyáltalán virág lesz.
Válasz L. M. #16949. hozzászólásáraBaranya igen!
Válasz L. M. #16946. hozzászólásáraAz első, két hàrom virág az fagyott, a takaratlanban, a takartat nem bontottuk ki még,majd hét elején....
Válasz Elemér85 #16948. hozzászólásáraMiért van az az érzésem, hogy a te személyedben is egy Baranya/Somogy megyei termelőt tisztelhetünk
Üdv! Lassan szedegetjük mi is a Cleryt! ????
Válasz Riitus #16944 hozzászólás
A legelső viràgok itt is kuka.
Válasz Riitus #16944. hozzászólására
Válasz Riitus #16944. hozzászólásáraMi a baj?
Sziasztok!
Szabadföldit ki - mennyire làtja vészesnek?
Nàlunk clery,joly nyiladozik, eddig nem túl biztató...
Válasz hasutas1 #16942. hozzászólására
Válasz clanki #16941. hozzászólásáraSzép.
Ez meg clery
Válasz hasutas1 #16939. hozzászólásáraLomb itt is van bőven, már sok is.
Válasz hasutas1 #16933. hozzászólásáraNálunk lassan kezdődik.. de csak nagyon lassan..
Válasz Viktor 12045 #16938. hozzászólásáraMeg is lepődtem , valahol ott tart az asiam, mondjuk a levele az combközépig ér, meg a bogyók mint valami tarajos sül úgy néznek ki, de kevesebb bogyószám mint a cleryben. Természetesen nem is lehet egy lapon említeni őket.
Válasz hasutas1 #16937. hozzászólásáraAnnyira saccoltam én is.
Ahhoz képest, hogy asia meg észak-keleten vagyok szerintem nem rossz
Válasz Viktor 12045 #16936. hozzászólásáraVan még 2 heted ahogy láttam
Válasz hasutas1 #16935. hozzászólásáraÉn tavaly május 20 fele kezdtem úgyhogy most jól állok
Válasz Viktor 12045 #16934. hozzászólásáraKellene 1 hét jó idő, utána már nem lenne megállás.
Veszélyben a tavalyi kezdési időnk
Válasz hasutas1 #16933. hozzászólásáraMeleget
Válasz clanki #16931. hozzászólásáraÉrtem miről beszélsz, lehet benne valami amit az ecmwf lát. De nincs nagy különbség a két modell között, annyi mégis van, hogy az ecmwf lát Ibérián egy mediterrán ciklont, így hiába a blokk a briteknél, előoldalra kerülnének és szépen szipkázná fel a meleget.
Na ez nincs gfs-nél, ezért újból ránk szakadna a hideg, és esősebb a hegyekben havasabb folytatás lenne.
Amúgy tegnap az ecmwf is ezt nyomta tegnap. Meglátjuk mit mutat este.
Válasz clanki #16931. hozzászólásáraA gfs nem olvas téged
Válasz L. M. #16930. hozzászólásáraPedig minden jel arra mutat.. a hátam közepére nem kívánom, de nagyon úgy néz ki, hogy melegünk lesz, meg a szaminak is. Jobb lenne ha lassan érne, főleg az ár miatt.
Válasz clanki #16929. hozzászólásáraAz lenne csak az igazi kib@**ás...tömeges bogyónevelés nyárias idöben...
Válasz hasutas1 #16928. hozzászólásáraSzerintem meg jövő héten elég nyáriasra vált a hőmérséklet. Kemény déli áramlással jön az Afrikai levegő.. az se hiányzik annyira..
Válasz zelnikpeti #16926. hozzászólásáraBenne van a pakliban egy jövőheti hidegleszakadás a hétvége felé. Nagyon remélem nem így lesz, igaz nekünk sokkal jobb lenne ha nem mindjárt 30 fokkal jönne a tavasz, de ne is havazással, valami köztes megoldás megfelelő lenne , sajnos nem kívánságműsor.
Válasz zelnikpeti #16926. hozzászólásáraJégeső, itt az volt pár órája.
Válasz hasutas1 #16924. hozzászólásáraAjjaj...
Már félve kérdezem meg, hogy mi jöhet még???
Válasz zelnikpeti #16923. hozzászólásáraPersze, betakarom én is azért , biztos ami biztos alapon, nehogy reggelre mégis meglepi legyen.
Válasz zelnikpeti #16923. hozzászólásáraTartok tőle nem csak ezt a hetet.
Válasz lacka4600 #16922. hozzászólásáraNyugtával még ezt a hetet....
Ebben az évben többet volt fátyol alatt a szami mint fátyol nélkül
Válasz hasutas1 #16921. hozzászólásáraÚgy látom mi itt az ország másik sarkában megússzuk.
Válasz L. M. #16920. hozzászólásáraItt mán reggelre dobott 1-2 gombócot. Holnapra többet akar adni, rohadjon le a keverője.
Tegnap is, ma is dunna alatt alszunk
Válasz hasutas1 #16917. hozzászólásáraTényleg sumákol ez a Bagaméri... Lehet, hogy reggel jön a maradék meggyért meg cseresznyéért...
Üdv Mindenkinek!
Remélem nem szeditek le rólam a keresztvizet, idén kezdenénk csak fél hektáron az epret, eddig a kiskertben a tanácsaitok alapján nagyon jó volt a termés, viszont nagyobb földön gépek kellenének. Csak két évig fogok eprezni azt hiszem, így technikára nem ruháznék be. Keresek valakit, aki eljönne Hatvan mellé bakhátat csinálni, palántázni, fóliázni, stb. Gondolom ez az őszi ültetési szezonban kb lehetetlen lesz, de azért teszek egy próbát.
Válasz hasutas1 #16917. hozzászólásáraSzerintem csak arra kíváncsi, hogy kötélből vannak-e az idegeink
Válasz Szabi. #16913. hozzászólásáraNe visszafelé olvass, kezd előről, úgy könnyebb .
Még mindig nem tudjuk mire vagy kíváncsi.
Válasz zelnikpeti #16915. hozzászólására
Válasz Szabi. #16913. hozzászólásáraNem zárt, teljesen nyilvános te is idetaláltál (de minek is).
Válasz Keresztesi.c #16912. hozzászólásáraMasszív vashiány
Válasz hasutas1 #16911. hozzászólásáraHááátttttttttt, úgy olvasom vissza fele, hogy elég zárt a rendszer itt.........
Sziasztok,
Szeretnék tanácsot kérni. Pár tőnek ilyen sárgás a levele.Mivel kezeljem? Köszi a válaszokat előre is!
Válasz Szabi. #16910. hozzászólásáraSegítünk amiben csak tudunk
Válasz hasutas1 #16909. hozzászólásáraHa megtanítasz-tok hobbi szinten pár tővel epret termelni akkor kussolok......
Válasz L. M. #16908. hozzászólásáraAngol felmenőkkel rendelkezik, a humora is
Szabi
Válasz Szabi. #16906. hozzászólásáraTe mindig szamócaéréskor boldogítod itt a népet ?!
Válasz Szabi. #16906. hozzászólásáraJól van nyomd el magad báttya
Válasz Földönfuto #16901. hozzászólásáraMúlt héten nyóccá vót a líídddben.....
Válasz hasutas1 #16902. hozzászólásáraLacházán már kb 1,5 hónapja ki voltak nyitva az epres bódék !
Le vagytok maradva.....