Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
192 hozzászólás
Válasz #89. hozzászólásra
Győr környéke mennyire a világ vége neked?
(kéthetente BP-en is megfordulok)
DE még nem kerestem, csak rémlik hogy van valahol.
Válasz #90. hozzászólásra Szemed magasságába szereld fel a "porfogót"!
Válasz #86. hozzászólásra
Akkor hogan kapcsolom be a gépet???
Válasz #87. hozzászólásra
Igen, arra gondolok. Ha megtalálnád az engem komolyan érdekelne (persze ha nem a világ végén vagy)
Válasz #76. hozzászólásra
jó volt az ha rendesen kihézagoltad alufoliával
Válasz #84. hozzászólásra
rendválasztón mit értesz?
a vágóasztal eljére mintha nekünk henteregne valahol.
Válasz #81. hozzászólásra Majdnem elfelejtettem,hogy a motor és a vezetőülés közé szerelj fel egy kisebb tábla faros lemezt,mert a hűtőventilátor az összes port oda nyomja a képedbe!
Válasz #84. hozzászólásra Sajna nincs!
Rendválasztód včletlen nem maradt hozzá?{(helpsmile)}
Válasz #81. hozzászólásra vettem egy motoros szemüveget,azt használom!
Köszi, egyébként napernyőm van hozzá, csak a por...
Különben nagyon jó vásárt csináltam vele. Az osztrák gazdánál egész évben a pajtában állott, csak nyaranta arattak le vele egy-két ha gabonát. Ugyan nem bálázós, de nem is baj mert a kockabálázó kötözőjével csak a baj van. De azért van a körbálázónk.
Ha tudsz valahol a késöbbiekben (addig megszedem magamat lével) Bamford kockabálázóhoz alkatrésznek egy bontottat azt nem bánnám...
Válasz #79. hozzászólásra Tiz éve volt nekem is Epple 211 bálázósom.Meg van még a jó hűtője. Ha kilyukadna, jöhetsz érte!
Válasz #78. hozzászólásra Vegyél egy napernyőt és szereld fel rá.Én is így csinálom a Class Corsaromon! Mikor kimész a földre kihúzod és 4,5 helyen vékony zsineggel kikötöd,hogy el ne vigye a szél! Hidd el nagyon jó,mert jár a szál,nem úgy mint a fülkében,ahol megfőlhetsz !
Epple mobil 250 T kombájnra nem tud valaki bontott vagy nem bontott fülkét?
Válasz #75. hozzászólásraok köszi szépen
Válasz #66. hozzászólásra
na azt a skoda motort meg is lehetett baxni kb. annyit ért meg a 3 helyen csapágyazott főtengelye is 1 kalap xar volt, brrrrr mennyit kínlódtunk vele, de utáltam húúúúúú
Válasz #74. hozzászólásra
adagoló mögött van az olajnyomás cső csatlakoztatva.
Válasz #73. hozzászólásrahttp://www.marineryachts.com/perkins_manual.pdf itt írnak róla egy pár gondolatot csak kár , hogy nem beszélek külföldiül
Válasz #72. hozzászólásra
Válasz #71. hozzászólásra
blokk oldalán
Válasz #70. hozzászólásraNincs olajnyomás vissza jelzés és nem találok olajnyomás gombát se csövet hol kellene lennie?
Válasz #69. hozzászólásra
akkor ne cseréld ki másra ,nyomjad neki!
Válasz #68. hozzászólásraAz enyém pöccre indult (jó nyáron meg kora ősszel) van az a kopogó-csattogó hangja de símán learattam vele a kis árpámat (1/4 Ha)
EZ IS OLYAN motor,és fötengelyes.
trakiba 25-től indul,láttam már CLARK targoncában,és hajómotornak is alkalmazták,kombájnban 45 körül lehet kb.
Válasz #65. hozzászólásra
Az a 3 helyen csapágyazott főtengely nem egy nagy találmány (skoda) hány lovas lehet?
Válasz #64. hozzászólásra
nem a legfaszább széria.
4 henger,előkamrás,1,8l,a főtengely csak 3 helyen van csapágyazva,gyakran elreped a blokk,és belefolyik a víz az olajba.
alkétrészeket még lehet hozzá kapni.
Válasz #63. hozzászólásraMit lehet tudni erről a mociról?
Válasz #62. hozzászólásra
perkins 4.107
Válasz #61. hozzászólásra
kísérteties a hasonlóság
Válasz #60. hozzászólásra
EHHEZhasonít?
nézd meg jól.
Nem fényképeztm le mert megvesz az isten hidege ottkünn de szerintem ilyen a motor(PERKINS 4 HENGERES MOTOR)nem tudtam a képet feltölteni de ha beütöd az apró keresőjébe és ott meg lehet nézni (Perkins motor eladó) szerintem még ez is olyan
Válasz #58. hozzászólásra
ok holnap lefényképezem
Válasz #57. hozzászólásra
biztos ami biztos,tegyél föl róla 1 képet.
Válasz #56. hozzászólásraMit tudsz erről a tiusú motorról ?(köbcenti teljesítmény max fordulat) csak hogy tudjam mibe gondolkodjak egyébként érdekelhet a dolog
Válasz #55. hozzászólásra
nem teszel bele másik mocit?
megvenném belőle a perkinst........
Üdv! Megtudná mondani valaki hány báron kellene nyisson a porlasztója ennek a motornak ma néztem őket és 120-150 közt mozogtak azt gondolom kicsit jobban össze kéne lőni hátha szebben járna és talán nem is kopogna annyira .
Válasz #53. hozzászólásra Ezt a kombájnt Wels-ben gyártják--Linz-től nem messze egy kis város!
Mi a véleménytek Ausztriában egy határszéli kereskedő tud hozzá alkartészt szerezni?
Mert amelyik céget én néztem a wels-ben van. Az a koma akit említettél hol szerzi be és milyen áron?
köszi, legközelebb megbróbálom. az idei évet kihúzta 2db 205"-sel
Válasz #50. hozzászólásra
confidenza csapágyszolgálat vagy adix trade kft....
ezek a cégek ismerik a dörgést...
ja, a csapágyakról még annyit, hogy azért tudtam olyan csapágyat vinni az SKFes gyereknek a vágóasztalból, hogy csak ennyit kérdezett: Ez mi??
szia!
nekünk 1240S van. csapágyakat szinte minden kereskedő tud neked szerezni. a többiről szerintem ne is álmodj. nekünk is osztrákból hoz egy koma hozzá komolyabb alkatrészeket. egyszerű gép, ebben igazad van. mi is meg vagyunk elégedve vele. szerkezetileg és motorikusan is elég igénytelen jószág.
típusváltás miatt éppen eladó lesz, ha valakit érdekel jelezze.
Üdv Mindenkinek.
Én most vásároltam egy epple 840-es kombájnt de sajnos nagyon sok mindent kell rajta javítani. Van esetleg Valakinek közvetlen tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban? Szükségem lenne egy pár alkatrészre (verőlécekre, szalmarázóhoz facsapágyakra,stb.) és találtam is az interneten egy Osztrák céget amely utángyárt alkatrészeket az eppléhez de körülményes a szállítás. Tud esetleg Valaki olyan céget aki magyarországon forgalmaz hozzá való alkatrészeket?
A motort is meg kell bontanom de perkins motor van benne és ehhez van alkatrész a legközelebbi alkatrész kereskedőnél is. Nekem nagyon tetszik ez a tipus mert eléggé egyszerűen van megoldva rajta minden és remélem hogy felújítás után nem lessz vele sok gondom.
Egyet találtam a nyáron :)
Válasz #44. hozzászólásra
Veletlenul nem a legnagyobb fordulata ennyi?
Válasz #44. hozzászólásra
Veletlenul nem a legnagyobb fordulata ennyi?
Tegnap megkaptam a Claas Corsarromhoz az alkatrész és javítási útmutatót Cd-n.Ebben láttam,hogy a mi bent van Perkins motor 3860cm3-s és 52le-t tud.A legkisebb motor fordulat:1500f/perc
Válasz #42. hozzászólásra
De azert kerdezz meg egy hozzaertot. Lattam mar en is traktorban VW 1.5d motort, de az egy Lanz-Bulldog kiallitasra hasznalt traki volt.(20 lovas eredetileg) Az autoszerelo haver szerint a lassu fordulatu traktor motorok nyomatekgorbeje szinte egyenes. Tehat szinte mar alapjarattol le tudjak adni. Uresen biztos eltekeri a kombajnt, de ha nagy terhelest kap, akkor lehet hogy fulladozni fog.