Hirdetés
Fórum
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Használt szántóföldi permetező új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Poénok új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Juhtenyésztés új
- Őstermelői adószám, számla, nyugta, igazolvány, pecsételés stb.... új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Direktvetés, no-till. új
- Agrártámogatások kifizetése új
1056 hozzászólás
Tudja valaki, mikor kezdik fizetni az erdőtelepítési pénzeket?
Válasz Ndaniel #703. hozzászólásáraSzerintem is biztonságosabb, ha egy olyan ember csinálja akinek már volt ilyennel dolga. Nekem is az erdészem csinálta, nem volt vele gond.
Válasz Ndaniel #703. hozzászólásáraNekem erdőmérnök csinálta az egészet,kivéve a földmérést.Talajmintától megkezdve az egészet,én csak aláírtam./na meg fizettem/.De így a tuti.
Sziasztok!
Erdőtelepítési pályázatot szeretnék beadni.
Határozat meg van, körbemért terület adatokkal együtt.
A beadáshoz szükséges valaki, aki megcsinálja, vagy megy ‘gazdálkodói” tudással is?
Köszönöm a válaszokat!
Válasz ratata-tata #700. hozzászólásáraNálam is megérkezett, a tavalyi kifizetési kérelmem eredménye...kb 1o-én. Határozat 12 én jött...aztán tegnap határozat egy másik beadott pályázatról, amit még 18 ban adtam be...
Van még rajtam kivül aki nem kapta meg a 2020-as támogatást? EMVA-Mgte. A státusz még mindig 2020.05.30.
Na, csak kinyögték!!!! Ma reggel megérkezett
Válasz ratata-tata #698. hozzászólásáraelőrébb nem lettünk, de kiváncsian várom a végét....ez az idegtépés, ami miatt elmegy az ember kedve az egész "zöld bolygó" gondolattól...és nem rajtunk múlik...
Válasz rongyos #696. hozzászólásáraNálam ugyan ez a helyzet.
Válasz rongyos #696. hozzászólásáraNekem úgy volt hogy eltünt ès másnap hajnalban jött az utalás!
Jó reggelt! Olyan volt már valakinek, hogy az ügyféltájékoztatási rendszerben eltünt a kifizetési sor? Eddig kérdőjel volt, de már a sor sincs meg...:o
Válasz rongyos #694. hozzászólásáranincs,megkaptunk mindet.
Válasz premium 385 #693. hozzászólásáranálam egyelőre semmi, és nálad van még kintlévőség? nem igazán kapkodnak..
Válasz rongyos #692. hozzászólásárami a helyzet? van valami mozgolódás?
Válasz premium 385 #691. hozzászólásáraNekem azt irták, hogy türlelmét és megértését köszönjük...ebben a hónapban kifizethető lesz. hát sovány vigasz...
{:
:}Válasz valler
többieknél mi a helyzet?
Válasz premium 385 #688. hozzászólásáraÉs megèrkezet ma hajnalban az utalàs!
Válasz premium 385 #688. hozzászólásáraHát reménykednek benne hogy holnap lesz utalás 4-dike lesz!
tavaly05.28 és 06.04 utaltak,csodálkoztam hogy idén egyszerre.Nem gondolnám hogy ha van határozat elhuznák augusztusig.2019-ben volt hogy szeptember -oktoberben fizettek az emelés miatt mert augusztusban sikerült az unióval elfogadtatni az emelést,de akkor már áprilisban ita a kincstár hogy az erdős jogcimeknél mindenféle kifizetést megtiltott a minisztérium.akkor nem volt se státusz váltás se határozat csak összel.
Válasz valler #686. hozzászólásáraEMVA-Mgte támogatásnál általába utólag volt határozat. És volt amikor 08.25.-én jött meg a junius 30.-ig ígért kifizetés!
Jelenleg 2020.05.30. az utolsó státuszváltás, mivel egy éves elmúlt, ezért gondolom 06.30.-ig idén sem fizetnek.
Szerintetek meddig szokták húzni a határozat után a kifizetést ?
Válasz rongyos #683. hozzászólására330.53ft
Válasz rongyos #683. hozzászólására330 számolták.Az év január 1-i árfolyam a mérvadó mikor beadod a kifizetési kérelmet.jobb lett volna ha szept-okt-i.mert akor365.
Válasz valler #682. hozzászólásáraA kifizetési határozatot kaptad meg? Milyen euro árfolyammal számolnak, ha nem vagyok tolakodó?
Válasz rongyos #681. hozzászólásáraÈn már megkaptam a határozatot de még nem utaltak
Válasz valler #680. hozzászólásáravan igen..se pénz se posztó...se határozat..se jóváhagyott semmi...május 17 határnappal befagyott..
Van mèg olyan aki nem kapott határozatot? Vagy határozatot kapott ès pénzt mèg nem? VP.erdősítèsnél
Válasz premium 385 #677. hozzászólásáraTegnapelőtt kaptam a határozatot de mèg semmi
Válasz premium 385 #677. hozzászólásáraNálunk is megérkezett!!!
jó reggelt, hajnali kettő-kor vp erdőtelepités kifizetés megérkezett a számlára.Akik tegnap kaptatok határozatot nálatok mi a helyzet?Nézzetek a számlára!
Válasz ponticapion #675. hozzászólására2020-as kifizetési kérelem,2018-as telepités.ez már aharmadik kifizetés.(jöv.potló,ápolás)
Válasz premium 385 #634. hozzászólásáraEz a tavaly beadott ugye? Ellenőrzés volt?
Válasz premium 385 #673. hozzászólásáraÚgy legyen
vp erdő határozat kettőről este negyed tízkor,harmadikról még nem jött.előfordulhat,hogy holnap a kettőt kiutalják.
Válasz valler #671. hozzászólásáraIgen :) és remélem mihamarabb jön is az utalás?!
Válasz Kiss007 #670. hozzászólásáraSzuper remèlem mindenkinek!
Válasz valler #669. hozzászólásáraNálunk is
Meg jött a határozat a vp.erdősítésről!
Válasz valler #667. hozzászólásáraZöldítés is jóváhagyott összeggel mai nap
Válasz rongyos #666. hozzászólására2020-as egysèges kérelemben van jóváhagyott ami külön van ott nekem is ?jel van.
Válasz valler #664. hozzászólásáraennek a dolognak már én is örülnék..:) remélem lassan sorrakerül mindenki. Nálam még csak ? van...
Válasz valler #664. hozzászólásáraNa szuper
Vp.erdőtelepítèsi kifizetés jóváhagyott!
Válasz premium 385 #662. hozzászólásáraHmm... Lehet hogy hamar örültünk meg :/
Válasz Kiss007 #661. hozzászólásáranincsen.
Válasz premium 385 #656. hozzászólásáraNeked sincs a kérelemre számított összegnél semmi?
Válasz valler #659. hozzászólásáraElírtam a szàlasfejhèrje
Válasz Kiss007 #658. hozzászólásáraMa csipant a zöldítés!
Válasz valler #655. hozzászólásárategnap még biztos nem volt kedvük dolgozni a hosszú hétvége után...
Válasz premium 385 #656. hozzászólásáraDettó annyi hogy a zöldítés jóváhagyott lett összeggel.