Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Feng-Shou kínai kistraktor! új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Juhtenyésztés új
- Használt szántóföldi permetező új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Poénok új
- Őstermelői adószám, számla, nyugta, igazolvány, pecsételés stb.... új
1056 hozzászólás
Válasz Kiss007 #654. hozzászólásárasemmi,se pénz,sehatározat
Válasz Kiss007 #654. hozzászólásáraSemmi változás 05.21 feldolgozás alatt!
Valakinél valami változás?
Sziasztok! Jelenleg földvásárláson gondolkodom de telepítést így csak jövőre terveznek. Lesz meg pénz a keretben vagy nem kések el már vele?
Válasz Kiss007 #651. hozzászólására
Válasz premium 385 #650. hozzászólásáraAz még jobb lenne ????
Válasz Kiss007 #647. hozzászólásáravolt hogy,elöbb utaltak aztán jött a határozat.
Válasz rongyos #648. hozzászólásáraHàt remènykedjünk benne hogy miènk is sorra kerül hamarosan !
Válasz valler #646. hozzászólásáraNem vagy egyedül..nekem is feldolgozás alatt...reménykedem én is...Ill. nkem azt modták hogy hetente kb 3 pályázatot zárnak le....
Válasz premium 385 #640. hozzászólásáraEgy kérdés most hogy jóváhagyott lett nyilván erről is kapunk majd egy határozatot összeggel igaz?! És akkor onnantól kell várni az utalást?
Válasz premium 385 #645. hozzászólásáraHát reméljük! De már úgy is jövőhéten június lesz
Válasz valler #644. hozzászólásáranekem az a tapasztalatom más jogcimnél amikor helyszini ellenőrzés volt mindig juniusban kaptam pénzt inkábba vége felé.remélem nálad nem igy lesz.
Válasz premium 385 #643. hozzászólásáraVolt tavaj telepítés után mvh és erdészet is a hejszini elenörvésről megkaptam a jegyzőkönyvet is februárba
Válasz valler #642. hozzászólásáravolt helyszini ellenőrzésed?
Válasz valler #641. hozzászólásáraNem jól irtam nem március április 04.29-05.03 és most 05.21
Válasz premium 385 #640. hozzászólásáraNekem is egymás után váltot 2x március elején 4.29-05.03.és most 05.21.remélem már a negyedik jóváhagyot lesz
Válasz valler #639. hozzászólásárahányat váltott?nekem harmadikra lett jóváhágyott.márciusi három váltás egymást követő napon az lehetett,hogy átfutatták a kérelmeket a keritésár növekedése miatt,hogy vonatkozik-rá.2019-egységár emelésnél ugyan ez volt a jelenség akkor is három egymást követő napon váltott.A 19-es kifizetésnél is a harmadikra lett jóváhagyott,és nem egyszerre 05.25-06.04 között fizettek.A héten azt a választ kaptam a kincstártol,hogy a következő két hétben tervezik a kérelmemmel kapcsolatban a kifiszetést de junius 30-ig biztosan meg kapom,mihelyt az adminisztrativ és keresztellenőrzés lezárul.erre a héten jováhagyott is lett.Kitartás
Váltot a státusz erdőtelepítési kifüzetésnél! Maradt feldolgozás alatt!
Válasz Kiss007 #637. hozzászólásáraHát nagyon örülnék neki
Válasz valler #636. hozzászólásáraHátha neked is vált már a napokban.
Válasz premium 385 #634. hozzászólásáraNálam sajnos még semmi!
Válasz premium 385 #634. hozzászólásáraJóváhagyott nálunk is hát a jövőhétnek nagyon örülnénk
vp.erdősités kifizetés mind három jóváhagyott.végre.Többieknél mi a helyzet?remélem jövő héten utalnak.
Válasz Kiss007 #632. hozzászólásáraSzerintem már biztos nem fog változni!
Válasz valler #631. hozzászólásáraEz még változhat? :/ és ha nem mikor lesz ebből pénz vajon? :/
Válasz Kiss007 #630. hozzászólásáraAz szuper! Remélem nem is fog már váltani!
Válasz valler #629. hozzászólásáraÚgy van :)
Válasz Kiss007 #628. hozzászólásáraErdősítés kifüzetési kérelem váltot jóváhagyotra?
Erdősítés jóváhagyottra váltott
Na de ez vajon mit jelent? mikor lesz ebből pénz?!
Válasz Nyomasek Bobo #626. hozzászólásáraNagyon remélem hogy tartják magukat a határidőhöz mert úgy gondolom vagyunk itt sokan akik beletolták a pénzt és az most igen igen hiányzik a költségvetésből :/
Válasz Kiss007 #625. hozzászólásáraUtána meg majd kis türelmet kérnek...
Válasz premium 385 #624. hozzászólásáraIgen, ez borzasztó ami ott megy... Nekünk is már 3szor váltott kb 3 hónap alatt de nem tudom mit ülnek rajta adott minden (papír) számukra... És ez hogy érdeklődik az ember és annyi választ kap hogy Juni. 30ig nincsenek elkésve...
február ota jópárszor váltott már,ha állitólag hozzáértő emberek ülnek ott ,akkor mi tart ennyi ideig,ugy hogy külön osztály alakult az erdős jogcimekre.
Válasz rongyos #622. hozzászólásáraAkkor abban gondoljunk bele, ha ekkora marad az aparátus és itt a nyár folyamán kiírnak még 6-10 pályázatot........
Válasz premium 385 #621. hozzászólásáraEz nem a tudás, a szorgalom, a kitartás...hanem már az idegek harca...ennyi pöszmörgést én még nem láttam...alig vagyunk páran akik erdőt telepítettünk..és mégsem tudnak előre jutni a kifizetési kérelmek...mi lehet az oka?
közben a harmadik is váltott 05.12-röl 05.19-re feldolgozás alatt
03.25 -röl 05.19-re váltott feldolgozás alatt,a harmadik 05.12 feldolgozás alatt.
Nem jól olvastam a határozatot területalapú jött nem a zöldítés
Valaki tud segiteni ?Keritést csak közvetlenül az erdövel érintkezve támogatnak? Olyan alaku 2 egymás melleti hrsz. hogy kevesebb kerités kellene ha az üres nem telepitett részt is bekeriteném.
05.12. Óta nem váltott :/
Válasz rongyos #612. hozzászólására2020.05.30. stabilan!
Válasz rongyos #612. hozzászólására2020.05.30. stabilan!
Válasz rongyos #612. hozzászólására05.03 utoljára váltot!
Válasz rongyos #612. hozzászólásáraitt semmi 03.25,05.12 feldolgozás alatt
kifizetési kérelemnél státuszváltás volt tegnap...Ti hogy álltok?
Válasz joco19880520 #608. hozzászólására
Válasz kitarto1 #609. hozzászólásáraIgen jár! Saps+zöldítés
Válasz valler #606. hozzászólásáraSzia, erdőre jár a zöldítés is?
Én csak saps-ról tudok. Köszönöm
Üdv mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van 1.6 ha szántóm, és hozzá tartozó 0.3 ha fasitott terület. Eléggé kiesik nekem, szeretnék tölgyest telepíteni bele. Mennyi támogatást lehet rá kapni hektáronkent telepítésre és aztán évente tisztántartásra, illetve emellé még a sima földalapu is igényelhető? Vagy azt csak féreértelmeztem? Kerítésépitésre? Koszonom
Válasz valler #606. hozzászólásáraÉrtem köszönöm :) én még zöldítést nem kaptam remélem hamarosan az is jön :)