Hirdetés
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- S.O.S. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Akkumulátor töltő bikázó új
- Műtrágya árak új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
1329 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve.
VMisi (3063)
2014-02-03 17:11:04
Válasz #528. hozzászólásra
Az egy árverés, ami jelenleg 2000USD körül jár, ki tudja mi lesz a vége... De azért arra is figyelnék, hogy az eladó 1 hete regisztrált az ebay-re és nulla darab értékelése van. Nem valószínű, hogy előre utalnék neki 10 dollárt is...
SZEVAAASZOK! Én is 750 vettem és 650000 van,átmegyek az exposba mert rengeteg mindent kell elemeznünk...baxi ha itt 2000dollárból megvan akkor kell még egy...josef te rendelsz?
Válasz #526. hozzászólásra
Ferga, közvetlen aksira van kötve.
Válasz #524. hozzászólásra
Milyen traki? Ha közvetlen akksiról kötöd be akkor nem hiszem h újraindul. Indításkor meg a fogyasztók nem szoktak áramot kapni személyautókban sem.
Válasz #524. hozzászólásra
Milyen traki? Ha közvetlen akksiról kötöd be akkor nem hiszem h újraindul. Indításkor meg a fogyasztók nem szoktak áramot kapni személyautókban sem.
Válasz #522. hozzászólásra
Nekem is megtojt már. Egy "hard reset" és megy tovább... kb 2 percbe telik. Meg utána rá kell tenni újból a magyar nyelvi fájt. De az is két perc. Küldenek emilbe egy fájlt, áttöltöd pendrive-re beledugod a GPSbe és magától feltelepül. Semmiféle szakértelem nem kell hozzá. De aki pár napot használja magyarul az utána már angolul is elboldogul vele. Nekem is úgy volt ősz óta, most tettem fel rá a magyar nyelvet.
Az mérgesítő még benne, hogy minden traki indításnál újra indul... nem igaz, hogy erre nem lehet valami megoldást kitalálni.
Tettem be 95 helyett 155ah aksit de úgy is újraindul.
Válasz #521. hozzászólásra
Azért egy dolog felmerül az emberben:
Nap mint nap lehet olvasni, hogy a fogyasztóvédelem a vásárlók megtévesztése miatt vizsgálódik, büntet. Itt eddig miért nem lépett senki, hiszen biztos etéren is nagy a konkurencia harc? Némely eszközt mesebeli paraméterekkel hirdetnek teljesen nyilvánosan.
Az is hozzátartozik,hogy láttam már 250-est megtojni,csak villogott mint a karácsonyfa égö...
Válasz #496. hozzászólásra
"Ez előtt autósnavigációból átalakított sorvezető volt ,borzalmas vissza gondolni rá."
-Én ettől igyekeztem óvni mindenkit az első perctől, amióta GPS-eket forgalmazok. Gondolom Mg. Navigátor lehetett...jól tetted, hogy lecserélted.
Aki ezeket -ráadásul jó drágán- árulja, az bizony becsapja az embereket.
Csak márkás készüléket szabad venni, lehet az Leica, Trimble, Topcon, AG-Leader, John Deere. Én régebben Centerline-t árultam, arra sem volt panasz, bár tudásban nyilván elmarad a fentiektől, viszont árban is...
De az autós navigációból történő barkácsolásoknál még az is ezerszer jobb volt.
És még egy dolog fontos: a felhasználói támogatás és garancia. Legyen kihez fordulni, ha gond van. Ezért nem vennék ilyen fontos és drága dolgot a tengerentúlról. Ráadásul, az is lehet, hogy régiókóddal védett.
Válasz #519. hozzászólásra
jav: visszautalva
Válasz #516. hozzászólásra
csak visszaztalva a tegnapira,Orbán ma megadta a választ
" Az USA-val kötendő szabadkereskedelmi megállapodás. Ha az EU nem lesz képes arra, hogy az Egyesült Államokkal mihamarabb megállapodást kössön, akkor aligha tudja fenntartani meglévő pozícióját."
Ez a jó...
A 750-est néztem...
Válasz #515. hozzászólásra
szó volt néhány hónapja ,valami EU-USA közti szabad kereskedelmi megállapodásról.....nem tudom létrjött-e vagy sem
Válasz #514. hozzászólásra
Dollárral számolj,ne Euróval.
USD/HUF 228.010 +0.89% +2.015 ez középárfolyam
de a többiben igazad van
Válasz #513. hozzászólásra
Vételi áron számolva 322 eladási áron 334. Itthon akcióba 350... /- X. Ámerikából mennyiért hozza el a posta? Honnan szedsz rá Magyar nyelvet? Ha bexarik kihez viszed? Mert az itthoni forgalmazó biztos elhajt vele ha nem nála vetted...
Akkor egy matematikus számolja ki az eredményt...
Válasz #511. hozzászólásra
226.68
Válasz #510. hozzászólásra
Mennyi most egy dollár...
Válasz #509. hozzászólásra
postaköltséggel, magyar nyelvvel egy forinttal se jön ki olcsóbbra, sőt... és akkor még ha neadj Isten garanciális probléma keletkezik.
Ez egy kicsit mérsékeltebb...
link
Válasz #506. hozzászólásra
Nem.50 et alkudtam meg volt egy régi sorvezetőm amit beszámoltak.
Ez guide 250 nincs szakaszkijelzés,ami miatt nem ezt vettem,sok az alaktalan táblám.
Válasz #502. hozzászólásra
495 netto a neten náluk tehát az ÁFÁT engedik akkor el...
Szerintem a nem gyári pda-kból és egyebekől összetákolt vackok felejtősek. Én is próbálkoztam velük, és másik is panaszkodtak rájuk. Játékszerek, bohóckodni lehet velük de dologra nem valók. Az se szimpi benne, hogy egy részeleteiben neten beszerezhető "rendszert" akarnak az emberre sózni az összetevők árának 3-4xszereséért. Aki bexopja a nagy kijelzőt utána nézheti de értelmes dolgot nem nagyon fog rajta látni.
Válasz #503. hozzászólásra
Még annyit hozzá, hogy Csera is és az Agromatic is nagyon segítőkészek a gép használatával felmerülő összes kérdésben. Csak sajnos az Agromaticosokat van, hogy nehéz elérni, ma ezt a fejükre is olvastam a kiállításon. Mivel én tőlük vettem a gépet, így őket zaklatom ha kérdésem van. Vásárlás előtt beszélgettem Cserával is. Ő is nagyon segítőkész volt és valószínűleg őt könnyebb elérni ha segítség kell. Ez feltétlen mellette szól!
Én is egy éve használom. Van pár dolog ami kis odafigyeléssel a gyártó részéről sokkal jobbá tehetné, anélkül hogy az előállítási költséhe megnőne. Ezek inkább bosszúságok mint komoly hibák. Összeségébe egy jó gépnek értékelném. De ha pl, be lehetne állítani, hogy a képernyőn milyen adatokat jelezzen ki a sarkokba és milyen betűmérettel az sokat dobna rajta. Pl műtrágyaszórás és vegyszerezés közben jó lenne látni a lekezelt terület nagyságát folyamatosan de ezt nem lehet beállítani és ha odakattingatok akkor is nagyon miniatűr betűmérettel írja ki, szántóföldön dolgozó trakiba alig lehet elolvasni. Bodszantó még, hogy néha elveszíti a jelet teljesen változó napszakokba, de érzéke van hozzá, hogy akkor tegye mikor új fogást vesz az ember, olyankor vagy megy hasraütésre vagy lehet ácsorogni a fordulóba 5-10 percet. De ez max napi 1-2szer fordul elő, de van hogy napokig nem. Egyszer vetéskor csinált olyat az ősszel, hogy elemnt a jel és mikor visszajött akkor odébb tette a nyomot egy fél gépszélességgel. Ha nem használtam volna a nyomjelzőt is akkor lett volna kalamajka. Soreltolást kelett cisnálnom, egy félóra múlva eljátszotta megint ezt mégegyszer és utána jó lett. De a 4,5 fogásszélességet az centire 4,5méteren lehet vele tartani. Eddig sose jött ki a 18 méteres művelőnyom a 4,5méteres vetőgéppel mert a gép valójában csak kb 4,3m fog el és permetezésénl egy 60-80 centi ráfedést jelentet minden fogásnál. Most hogy a GPSel vetettem ott vannak a fogások között a +10-20 centis "hézagok" ami ha beindul az állomány észre se lehet majd venni. De permetezéskor centi pontosak a csatlakozások a művelőnyomba menve, se ráfedés se kihagyás nincsen. Szóval összességébe ár-érték aránybe egy jó gépet vesz aki beruház rá. Én töröm a fejem az Ez steer-be is. De qrva drága.
Válasz #501. hozzászólásra
495 bruttó
Válasz #500. hozzászólásra
Ja beszélni akarok velük meg az axiállal ennyi a többi komyoltalan...
Te mennyirét vetted a 300-ast? Amúgy szerintem vásár nélkül is lehet gondolom alkudni de persze most akarok én is...
Válasz #499. hozzászólásra
Partoldalon ahol lecsúszott a vetőgép,de ott sem volt vészes,ennyit nyomjelzővel is lehet tévedni.
Ha jól tudom a kiállítás ideje alatt most kedvezménnyel adják a sorvezetőket.
Válasz #498. hozzászólásra
És gabonánál sorjező nélkül nem volt csík a kihagyásnál mondjuk? mert 20 cm az 1,5 sor..
Válasz #497. hozzászólásra
Egy teljes évet végig dolgoztam vele és kellemesen csalódtam benne.Műtrágya szórás és főleg permetezésre,pontosan mutatja a szakaszolást.Gabonavetőgéppel is használtam nyomjelző nélkül.Gyomcsík nem maradt utánam.Van hozzá egy program sz.gépre melyen kilehet nyomtatni a művelt területet,százalékban mutatja az átfedett területet,körbeszegésnél le is méri.
Válasz #496. hozzászólásra
Én is most akarok venni valamit de agleader és line gide között vacilálok, a landasinos jó tényleg? mert hát azért az öszvér összevásárolnak ezt azt a fiúk és összrakják.. nem gyári rendszer, de amúgy paraméterekre tetszik de te mégis használod tényleg jó?
20 cm körül tud? jelet jól veszi?
350 alatt normális sorvezetőt nem kapsz,tapasztalatból mondom.Nekem most LineGuide 300-as van Leica Smart GPS vevővel,és megbízhatóan teszi a dolgát.Ez előtt autósnavigációból átalakított sorvezető volt ,borzalmas vissza gondolni rá.
Válasz #493. hozzászólásra
Nem akarok okoskodni de 350 ALATT kaphatok a landisannál nagy monitorral jobb antennável cuccost...
Az elérhetőségem lemaradt.
Tel: 70 245 8365
Továbbiak: www.gpsdebrecen.hu
Üdv Mindenkinek !
Jó hírem van: ezen a héten újra 70.000.-Ft KEDVEZMÉNNYEL
rendelhető meg az Ez-Guide 250 sorvezető GPS.
Az ára tehát 350.000.-Ft + Áfa AG 15 antennával.
Az akció csak február 1-ig, SZOMBATIG tart.
Én nyugodt szívvel ajánlom ezt a készüléket bárkinek.
Válasz #491. hozzászólásra
köszönöm a tájékoztatást! és megnézem a menüben
Válasz #488. hozzászólásra
Kedves Ádám Zoltán !
Köszönöm az összességében pozitív véleményt.
Független forgalmazóként azért ajánlom
elsősorban ezt a sorvezetőt, mert valóban
jó minőségű és könnyen kezelhető.
Ami a hosszú várakozást illeti: háromféle
beállítás van a készüléken. Ha a "pontosság
támogatása" van kiválasztva, addig nem
tudsz vele dolgozni, még a készülék a legjobb
pontosságot el nem éri. Nálam itt a városban
a Főnix csarnok parkolójában sem szokott
ez 3 percnél tovább tartani.
Viszont én általában estefele próbálgatom és
nem annyiszor és annyi ideig, mint Ti.
Nekem csak a legelső bekapcsolásnál kell
tíz percet várni, amikor legelőször kiveszem
a dobozból és beüzemelem.
Ebben az évben területmérés közben
tapasztaltam, hogy az EGNOS korrekció nem
volt az igazi. (Soha nem tévedtem még 2 métert,
de most egyszer igen.)
Ha az EGNOS korrekció nem tökéletes, lehet,
hogy többet kell várni. Arra is figyelni kell, hogy
amikor bekapcsolod, lehetőleg DÉL felé szabad
legyen a kilátás, mert az EGNOS műholdak arra vannak.
Válasz #489. hozzászólásra
Köszönöm a válaszokat!Vagyis tudja azt amit a "zöld szerkezet"
Válasz #487. hozzászólásra
Természetesen ezt tudja, vagyis eltárolja a táblát.
Fömi korrekció esetén a visszatérési pontosság
-vagyis nem a következő sornál öt perc múlva -
hanem mondjuk hónapok elteltével folytatva
a munkát is néhány cm-en belül marad.
Válasz #484. hozzászólásra
Szia csera!
tőletek vettem egy Ez-guide sorvezetőt.
kezelése,használhatósága a legjobb amit valaha láttam, és mechanikailag is tökéletes, de annyit szeretnék kérdezni miért veszi fel olyan nehezen a jelet?
van olyan ha elfelejtem bekapcsolni az úton ott állok a tábla szélén 10 percet mire észbekap, hogy hol van.(vagy van, hogy kerülök egyet a permetezővel mire képben van.
ha elindul akkor mégegyszer mondom tökéletes
én permetezni, műtrágyátszórni, a nagygéppel táblát felfogni használom
Válasz #486. hozzászólásra
Nagyon fontos nekem az is,hogy mentse el a táblát,és kultivátorral a vetést követően vissza tudjak menni,az adott területre!
Válasz #482. hozzászólásra
A Fömi korrekció egyenletes pontosságot
biztosít bárhol, az ország területén, (nem romlik
a pontosság, mint a saját bázis esetén, ha
távolodunk a bázistól) de az nagyon fontos,
hogy legyen mobil térerő ott, ahol dolgozol.
Válasz #484. hozzászólásra
Elírtam: navigációs kontroller egységről lenne szó!
Válasz #482. hozzászólásra
Szia Feri !
"mavugációs kontroller egységgel" ezt a kifejezést
nem ismerem... A dőléskompenzációra gondolsz ?
Egyébként elvileg tudnia kell...
Válasz #473. hozzászólásra
Bocs Gergő, de ez csak a dörzskerekes cucc.
A sorvezető nincs benne az árban és a
kiszállítás sem...Így már 845 ezer Ft.
És mi van a garanciával, vagy a szervízzel ?
Ki fogja beüzemelni és kitől fogsz segítséget
kapni, ha valami gondod van ???
Csera!
Lenne egy kérdésem, az FM-1000-s antenna AG-25GNSS+ mavugációs kontroller egységgel.a traktor kormány hidraulikus átszerelésével,tudja-e 2,5cm-s pontosságot ,FÖMI jellel! RTK állomás nélkül?
Válasz #480. hozzászólásra
Észre sem vettem eddig...
De ma és holnap nálam
még lehet rendelni.
katt ide