Hirdetés
- S.O.S. új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Kukorica vetőmagok új
- Fendt traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- John Deere 4630-4650 traktorok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- AKG támogatás új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
Cikkajánló
Hirdetés
![Ne a körülmények tegyenek minket tönkre, az alkalmazkodás tegyen minket sikeressé! Ne a körülmények tegyenek minket tönkre, az alkalmazkodás tegyen minket sikeressé!](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9182/cikk_79182/konferencia_ind_(1)_fill_540x300_0.jpg)
Ne a körülmények tegyenek minket tönkre, az alkalmazkodás tegyen minket sikeressé!
Gyakorlati Agrártájoló Mosonmagyaróváron!
Hirdetés
![Alacsony termelési költség mellett hoz jó termést ez a kukoricahibrid Alacsony termelési költség mellett hoz jó termést ez a kukoricahibrid](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/8923/cikk_78923/oszanda-kuk-index_fill_540x300_0.jpg)
1329 hozzászólás
Válasz #127. hozzászólásra
tudsz árat?
Válasz #127. hozzászólásra
http://www.topconpa.com/news-and-events/news-categories/product-news/topcon-releases-aes-25-electric-steering-kits
Valaki ezt kereste régebben és kb. 1 hónapja belefutottam:
http://www.farmgep.hu/Reszletek/RAVEN-SmartSteer-kormanyzas.html
EZ-Guide 250-es sorvezető jellemzői:
* 4.3” SZÍNES KIJELZŐ: A színes kijelző segítsével azonnal láthatja, hogy hol végzett már, éppen hol jár, és mely területek vannak még hátra.
*
LED SOR: 15 fényes led segítségével tökéletesen a kijelölt soron tarthatja a gépet.
*
USB csatlakozási lehetőség: Az USB memória segítségével könnyedén kiolvashatja a munkavégzésről készült adatokat, amelyből az irodában egyszerű internetes böngészővel térképes naplót nyomtathat.
*
BEÉPÍTETT GPS VEVŐ: Alapáron a készlet méter alatti pontosságú antennát tartalmaz. A 15-20 cm-es csatlakozási pontosság az opcionális AG15-ös nagy teljesítményű antennával érhető el. A mezőgazdasági GPS-ek körében egyedülálló megoldást nyújtó OnPath szűrő biztosítja a tökéletes sorontartást.
*
MEGKÖTÉSEK NÉLKÜLI SORVEZETÉS: Nem kell előre meghatározni egyetlen lefedési mintát sem, mert a készülék automatikusan a következő fogást jelöli ki bármerre is vezeti a gépet.
Ezen modellel akkor csak 15-20cm-s ponzossággal lehet dolgozni?
Az 500-as ra írnak 5cm-s pontosságot, ha
# 5 centiméteres csatlakozási pontosság az előfizetéses OmniStarHP korrekcióval van bővítve...
Olyan lézer vagy mühold vezérlésű eszköz van e még ezenkívül ami tudja az 5 cm-es pontosságot tartani?
Kormányvezérlés nélkül.
Aminek kedvező, vagy türhető az ára...
Ki milyen trakira tette, és hol vezettétek ki-be az antenna vezetéket?![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Nem. Pendrive, abban is válogatós...
Ez guide 250 usb-ről közveltenül kaphat tápot és tud kommunikálni számgéppel, vagy az csap pendrive-ra van?
Válasz #121. hozzászólásra
bankos.istvan@hdsnet.hu
Válasz #119. hozzászólásra
Mi az e-mail? Hol keressem?
mekkora pontossággal mutatják a dolgokat?
Válasz #114. hozzászólásra
Helló ha adnál valami elérhetőséget eimélemre lenne kérdésem mert az IKR-es emberem mikor szükség lett volna rá kámforrá vált.
Válasz #117. hozzászólásra Nem volt semmi baj végül is,csak a menüben be kell állítani a megfelelő értékeket,hogy jól mutassanak a ledek,hogy merre kell menjél.Nagyon segíti az ember munkáját,jó kis készülék!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Mi volt a baj Zoli? Én is most akarok venni, nem ám én is megjárom :D
Persze,utána mindjárt jól mutatták a ledek az irányt,de ha ezt nem mondod,nehezen jöttünk volna rá. Nagyon sok beállítható dolog van a menüjében,csak a kezelési útmutatóban erről nem írnak semmit.Még egyszer köszi a segítséget!!!
zoli26 jó lett a beállítás?
Válasz #112. hozzászólásra Adnál egy elérhetőséget,vagy meg csörrentenél,visszahívlak.Számom: 30/431 28 65
most vagyok
Melyik országrészbe vagytok?
Én is megvettem csak sajnos az idő olyan hogy még nem igazán tudtam használni leszórtam vagy 60ha búzát azt tökéletesen mutatott mindent szerintem jó választás.
Amit a prospektusokon leírnak,attól sokkal többet tud.
Zoli milyennek találod a készüléket én is néztem de még nem vettem meg
efge lenne egy pár kérdésem,ha vagy irjál majd légyszives
Rászántam magamat és vettem 1et Ag 15-ös antival,elég 1szerünek találom a menüjét,szerintem simán birok vele.Természetesen Amerikai gép.
véletlenül se![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Nézegettem egy weboldalt, ajánlanak PDA-t sorvezető szoftverrel 160 körül. Mio K70-es. Ez milyen pontos kb???
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Mennyire jók a pda-ra telepíthető sorvezető és területmérő szoftverek???
Nekem a szívem inkább a Trimble felé húz, csak szeretném tudni a különbséget. Vmi szaki segítsen pls :D
Már most imádom :D![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #100. hozzászólásra
TErületmérés: "Beszegés" lerfedési minta választásakor a megadott munkaszélesség felével kitolva "körberajzolja" a táblát. ezt utána az információ gomb egyszeri megnyomásával elő lehet csalogatni.
Távolságot, meg úgy lehet mérni, hogy a sorvezetés "szünet" gombot megnyomva, lerögzít egy pontot amitől a távolságot folyamatosan mutatja.
Ha valaki elküldi a települést ami körül 250-es felhasználókat keres az iroda@agromatic.hu-ra, akkor a kollegína kikeres 1-2 közeli gazdát akinek már van ilyen és visszküldi az elérhetőségeket....![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
tudok mégvalamiben segíteni?
Válasz #99. hozzászólásra
Köszönöm! És hogyan? :D
Válasz #95. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
A válasz a két kérdésre röviden: igen, igen
Tapasztalatot én is szívesen hallanék. Én is vásárlason gondolkozom.
Ezt már néztem köszönöm. Inkább tapasztalatokat szeretnék hallani![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Miki agromatic.hu
Néhány napja még felesleges dolognak tartottam, aztán ahogy jobban mélyültem bele a témába beláttam hogy nekem is kellene egy :D
A 250-est néztem ki, nekem tökéletesen meg is felelne.
Aki használ ilyet vagy ért hozzá mondja meg nekem legyen szíves, hogy két pont közötti távolságot tudok-e mérni vele? Illetve egy adott tábla területét???
Előre is köszi!
Válasz #93. hozzászólásra
De van készülékem is csak ez még a 250 előtti
Ez guide PLUS van aminek még nem színes a kijelzője.
Igen megy csak ha neked már van akkor ha az 500-as veszed akkor kapsz mégegyet mert ahhoz alapba jár vagy neked hogy van már készüléked meg nincs???
Válasz #91. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Az antenna az univerzális? Tehát az összes kijelzővel működnie kellene? ha mondjuk megveszem ezt a 250eset vagy az 500asat azzal is mennie kéne
Igen ez fasza.
Válasz #88. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100304205337_20100304(004).jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100304205424_20100304(005).jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100304205819_20100304(006).jpg)
Tehát akkor az enyém beazonosítva a nagy lehet mivel kerek
Válasz #87. hozzászólásra
140 hekin kb
K gery a kis antenna az egy kis szüreke kocka alakú a nagy pedig egy nagy korong mint egy tányér a kicsi alapjában jár hozzá a nagyot feláron veszed a kicsi 40-60cm állítólag a nagy 15-20cm pontos így renben
.
Válasz #84. hozzászólásra
Gery ti hány hekin használjátok?
Válasz #63. hozzászólásra Az MTZ is hidraulikus kormányzású,van a munkahengeres és az oszlopos kivitelü (na annál nem lehet használni)![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #84. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Egy szónak is száz a vége jó szerkezet
Mi az a kis antenna meg nagy antenna valaki képet tudna benyomni hogy melyik melyik?
Válasz #83. hozzászólásra
Meg én mindig mérem a területet is mert itt a szomszédok állandóan azt csinálják hogy fogja magát és hát átszánt egy vonást mert neki az jár ![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Nekünk is azért kellett mert volt hogy permetező után ott maradt egy gazcsík
Válasz #82. hozzászólásra
ilyen szempontból érdemes várni a vétellel de annyit nem fog esni az áruk mint más elektronikai cikkeké(plazma TV)
de ha kell akkor meg nincs mire várni.Megkell venni.
Válasz #79. hozzászólásra
amikor vettük
Nekem még 600-ba fájt
Válasz #80. hozzászólásra
IKR,egyedi ár, csak erre az egy bemutató db -ra érvényes.Mondották ebbe benne van a felszerelés és a kiokosítás használat közben is..
Válasz #40. hozzászólásra
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Hol tudtad megvenni 468-ért?