Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.86 FtUSD395.88 FtCHF439.75 FtGBP498.01 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Engem olyan kazán érdekelne amibe kiskocka bálát lehet rakni esetleg "méterfát". Ha valakinek van tapasztalata szalmatüzelésről akkor az ossza már meg velem. Az érdekelne hogy mennyi szalma kell egy napra és hogy milyen a hatásfoka.
Válasz #4. hozzászólásra
Üdv Mtz,
Minden esetben a rendelkezés álló anyagi keretet kell figyelembe vennünk.A legolcsóbb ha a meglévő kazánunkat használjuk fel úgy hogy a kazánajtóra csatlakoztatunk egy apriték égetőt.Szerencsénkre van ilyen berendezés magyar gyártótól is.
Vannak kazánok melyek kifejezetten apritéktüzelésre készültek,ezek persze nagyságrendekkel többe kerülnek.Ezekről is szivesen teszek közzé információkat.Első nekifutásra kérem látogasson el a
http://biottomat.atw.hu/ oldalra
megjegyzés: nincs semmi közöm semmilyen gyártóhoz,a közölt információk saját tapasztalataim és saját gyüjtéseim!
András
507 hozzászólás
Megnéztem azt a linket,de tul nagy az a kazán nekem. 24 KW elég lenne.
Engem olyan kazán érdekelne amibe kiskocka bálát lehet rakni esetleg "méterfát". Ha valakinek van tapasztalata szalmatüzelésről akkor az ossza már meg velem. Az érdekelne hogy mennyi szalma kell egy napra és hogy milyen a hatásfoka.
Válasz #4. hozzászólásra
Üdv Mtz,
Minden esetben a rendelkezés álló anyagi keretet kell figyelembe vennünk.A legolcsóbb ha a meglévő kazánunkat használjuk fel úgy hogy a kazánajtóra csatlakoztatunk egy apriték égetőt.Szerencsénkre van ilyen berendezés magyar gyártótól is.
Vannak kazánok melyek kifejezetten apritéktüzelésre készültek,ezek persze nagyságrendekkel többe kerülnek.Ezekről is szivesen teszek közzé információkat.Első nekifutásra kérem látogasson el a
http://biottomat.atw.hu/ oldalra
megjegyzés: nincs semmi közöm semmilyen gyártóhoz,a közölt információk saját tapasztalataim és saját gyüjtéseim!
András
Válasz #1. hozzászólásra
Engem érdekelne egy 110m2-es 3 szintes családi házra milyen fütési rendszert ajánl kazán stb.
Üdv.
Kérdezzen bátran!
Mit szeretne kifűteni?
Családi ház?
Műhely?
Fólia/Kertészet?
Szép napot. Engem érdekelne a dolog.
Jó napot,sziasztok!
Tudtátok hogy a száraz faapríték kiváló alternativája a földgáznak?
Tapasztalataimat szivesen megosztom az érdekeltekkel.
András