Hirdetés
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Kukorica terményárak új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Videók új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Kecsketenyésztés új
1415 hozzászólás
Válasz #12. hozzászólásra
Jó, persze minden gépnél előfordulnak kisebb-nagyobb hibák. Egyik ismerősömnek van egy 250 lovas Johnija az szokta mesélni hogy mikor még bejáratós volt a gép egy párszor kiment hozzá a szerviz kocsi.
De ez szerintem mindegyik márkánál így van.
Válasz #13. hozzászólásra
Én a kicsikröl nem hallotam de ezeket inkább kiegészitö munkára használják kisseb terheléssel...
Válasz #7. hozzászólásra
a 100-120 Le kategóriákra is ez érvényes? Köszi az infót mindenkinek
Válasz #11. hozzászólásra
Én azért hallotam meghibásodásrol! de ez más tipusoknál is elöfordul.. De nem túl gyakori!! halottam ojat hogy a 926 vario váltó megjárta németorságot és a nagy terhelésü egymenetbe müvelö megviselte de javitható volt! és a 716 nak szétment az elsö lehajtása.. meg ojan is volt hogy csak tolatni akart meg mindig ösze akarta csukni a kombinátort de ennek elenére szeretik a gépkezelők mert nagyon modern és kényelmes
Én még rosszat nem hallottam a Fendt-ről, sem a váltójukról.
Mondjuk a 936-os 7.1literes 360lovas motorjának még bizonyítania kell.
De szerintem jó gépek a Fendtek.
Válasz #6. hozzászólásra
Mindenki tapasztalata, véleménye érdekel !
Válasz #8. hozzászólásra
A 926-os variot mi is 8000 üo-val vettük,most 11000 van benne,és egy vízpumpát cseréltünk benneés csak megy,megy....
Van itt egy nem egészen 5000 üó-ás. Egy ékszíjon és egy leverődött üzemanyagszint mérő kábelen kívül semmi baja nem volt eddig. A srác, aki hajtja jópár gépet végigharcolt már, TSZ-es múltja is van, stb. és amíg a Fendttel el nem kezdett dolgozni, a JD-t tartotta a legjobb trakinak. Persze ez iscsak egy vélemény, de azért ez a lekezelés, ami itt elhangzott nem igazán vehető komolyan.
Axiál szervizes szerint a gyár 8000 üo-t mond. Boly Rt-nél tényleg 8000 üo-nál volt váltó csere.
Válasz #4. hozzászólásra
Te mindenkivel szóbaállsz?
Válasz #4. hozzászólásra
na ne mán azzal a kihegyezet motorral.
Ma összefutottam egy 300 le-s fendt-es Fan-al ! Elképesztő mesék voltak. Elmondása alapján a JD-t szét szedné keresztbe-hosszába. Na ezen már röhögtem.
Válasz #2. hozzászólásra
vagy több ha megbecsüli
Válasz #1. hozzászólásra
3-5 ezer óra
Mit tudtok a fendt traktor vario váltójának élettartamáról?