Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica terményárak új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- New Holland traktorok új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Vadkártérítés új
- Talajvizsgálat és tápanyag-gazdálkodási terv új
- Műtrágya árak új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Milyen támogatásokra számíthat a juhágazat?
Jövőre emelkedik az anyajuhtartás támogatására fordítható összeg.
Sajtóközlemény
444 hozzászólás
Válasz nagykszabolcs #342. hozzászólására nekem ns14-es szivattyú van fent (MTZ szervó szivattyú) de a kormányt is az viszi. Ha csak hidraulikához akarod használni akkor elég az ns10-es is mert 14-essel gyors lesz.
Válasz nagykszabolcs #342. hozzászólásáraMajd körbefotozom és felrakom.
Válasz lupijani84 #341. hozzászólásáraMajd ha engedi az idő megpróbálom. Hátha jó lesz. Ha nem meg cseréljük. A szivattyú megoldásról tudnál küldeni 1-2 fotót? Akár privátban is. Most akarok nekiállni csak valami kiinduló pont jól jönne.
Válasz nagykszabolcs #338. hozzászólásáraNem váltva forgató csak a jobbos felyet használjuk magasított egyedi vászon előhántóval.Erősen tragyazott földön is mindent lefordít.
Válasz siskos #339. hozzászólásáraÉn is
Válasz nagykszabolcs #336. hozzászólásáraAkkor én nekiállok
Válasz lupijani84 #337. hozzászólásáraVáltvaforgatós? Mert nekem az van. Félek hogy nem forgatja le majd normálisan a földet.
Válasz nagykszabolcs #336. hozzászólásáraSzia nekünk Bagodi 21 25-ös van kétfelyes de van pon 25 is ha szigorú a föld azt használjuk.
Sziasztok! Megcsináltam az első kerék hatást. Csak szimering baja volt.Egy db volt benne a kettő helyett. Tényleg pofon egyszerű. Bátran neki lehet állni. 2 óra alatt kész lett. Szerintetek az 1 fejes pon-25 eke kicsi lesz hozzá?Mert nekem az van. Vagy 2 fejes inkább?
Válasz nagykszabolcs #334. hozzászólásáraNem tudom mert az előző műszakin még nem volt szervós majd az idén kiderül.Egyébként meguntam,hogy ha fellépett egy rögre majd el törte a kezem fölleg bekapcsolt első első hajtásnál.Egy fél nap után ríhatnékom volt tölle.Ugyhogy a műszakit majd valahogy megoldom.
Válasz lupijani84 #330. hozzászólásáraA szervó műszaki vizsgán nem probléma? Átalakítás?
Válasz siskos #332. hozzászólásáraMeg kaptam, köszi. Majd jelzek a javítás után.
Válasz siskos #327. hozzászólásáraMent a mail
Válasz lupijani84 #330. hozzászólásáraKöszi a segítséget
Válasz nagykszabolcs #329. hozzászólásáraElöl a hűtő alá raktam egy ns10-es szivattyút(MTZ szervó szivattyú) némi esztergálós munka Hardy tárcsával kötöttem össze a főtengelyszíjtárcsát és a szivattyút.Az olajat ugyanúgy a váltórol kapja,
Válasz lupijani84 #326. hozzászólásáraEz a hidraulika elég sz..rul van megoldva. Megkérdezhetem hogy te hogy alakította át?
Válasz siskos #327. hozzászólásáraSzia!
nagykszabolcs@gmail.com Köszönöm szépen a gyors segítséget
Válasz nagykszabolcs #323. hozzászólásáraSzia!
Régebben itt írták, hogy az Agrobix-nál lehet kapni gépkönyvet, 2-3000 forintért.
Addig is beszkenneltem az első hajtás oldalait, de ide csak jpeg formátumot lehet feltölteni, ha írsz egy
e-mail címet akkor elküldöm neked!
Válasz nagykszabolcs #325. hozzászólásáraSajnos gépkönyvet nem tudok,nekem sincs de nem kell tölle félni egyszerű mint a faék.A miénket ujraépítettük vagy 6 éve mert egy roncsot vetünk vasárba.Átlett alakítva a hidraulika és a kormány szervósra.Sokba került de nem bántam meg azóta csak megy.
Köszi a segítséget. Gépkönyvet honnan tudok szerezni? Sajnos első kerék hajtásnál elengedi az olajat. Amiatt akarok szerezni egyet.
Válasz nagykszabolcs #323. hozzászólásáraSzia a szűrök orakernél kapható.A hidraulikája csak kardánal együtt működik és egy átkozott.
Sziasztok! Most vettem egy Feng shou 18 le kistraktort. Gépkönyvet szeretnék hozzá szerezni. Volna egy pár kérdésem is: a hidraulika csak be kapcsolt tlt-vel működik? Szűrőket honnan tudom beszerezni hozzá? (olaj, üzemanyag)
Válasz lupijani84 #321. hozzászólására csomagoláskor kevés a gép,befogjuk a kicsit
Válasz hasznosistvan0 #320. hozzászólásáraÖrülök neki és boldog karácsonyt kívánok.
Válasz lupijani84 #318. hozzászólásáraSzia tegnap összeállt tökéletesen működik köszönöm szépen az infót és a segítséget
Válasz matyas1957 #288. hozzászólására
Válasz hasznosistvan0 #316. hozzászólásáraSzia megoldódott az önindító problémád.
Válasz hasznosistvan0 #316. hozzászólásáraNapközben bármikor kereshetsz.emalben megadom a számom.
Válasz hasznosistvan0 #315. hozzászólásáraSzia további segítséget szeretnék kérni de telefonon légyszíves küld el a számod a hasznosistvan0@gmail.com email címre illetve mikor hívhatlak. Köszönöm előre is.
Válasz lupijani84 #314. hozzászólásáraKöszönöm keresem tovább így kicsit könnyebb lesz
Válasz lupijani84 #313. hozzászólásáraElnézést a márka primot
Válasz lupijani84 #312. hozzászólására
Válasz lupijani84 #311. hozzászólására
Válasz hasznosistvan0 #310. hozzászólásáraNem emlékszem,már vagy három éve fent van az adattáblája meg belül van.Viszont megmértem az illesztő peremét a bendixkerék átmérőjét,fogszámát illetve mennyire ér be a felfogatástol.A két csavar távolsága is megeggyezt de el kellett forgatnom a behúzótekercs miatt így a felfogatásrol teszek képet.A márkája emlékeim szerint ELMOT.
Válasz hasznosistvan0 #309. hozzászólásáraEsetleg pontos típusát ill számát megtudnád adni
Válasz lupijani84 #302. hozzászólásáraKöszönöm szépen a gyors segítséget
Válasz lupijani84 #307. hozzászólásáramatyas1957@gmail.com
Válasz matyas1957 #306. hozzászólásáraNem lakunk egymástól messzire én békés megye Újkígyóson lakók.Telfonszámot ide nem írok.Adjál email címet és megadom.
Válasz lupijani84 #303. hozzászólásáraÜdv Jani! Telószámot tudnál adni?
Válasz lupijani84 #303. hozzászólásáraTeló számot tudnál adni?
Válasz lupijani84 #303. hozzászólásáraKöszönöm! Én Csongrád megye Szentesen lakom. És te?
Válasz matyas1957 #300. hozzászólásáraSzerbusz Mátyás igen csináltam és ha van időm tudok segíteni.
Válasz hasznosistvan0 #301. hozzászólásáraA Trade service Kft én ott találtam újat halytóművest méretek szerint.
Sziasztok segítséget szeretnék kérni feng shou 184-4 trakihoz keresek önindítót az enyém sajna kuka lett. Akár felújított vagy felújítandó is érdekel de ha új az még jobb lenne. Esetleg valaki tud valami helyettesítő megoldást? Mivel lehet kompatibilis?
Üdv Fórumozó társaim. Szeretném átalakítási szervó kormányosra feng shou 184 traktorom. Csinált már ilyet valaki? Tudna segíteni?
Válasz dgyuri1 #291. hozzászólásáraSzia Gyuri,
Meg köszönném.
Üdv,
Géza
Válasz imre.szalay #292. hozzászólásáraFelújító szakembert keresnék, hátha meg tudják menteni a pajzsot is. Traktor60 is megér egy kérdést, lehet beszerezhető. Egyenként ha látszik rajta szám, ezt meg kéne nézni: https://a.aliexpress.com/_mPjBrkq
Válasz dgyuri1 #291. hozzászólásáraNagyon megköszönném, ha be tudnád szkennelni.Nekem is dolgozni kell a hidraulika résszel is.
Üdv,
Géza
Válasz BB. #294. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz imre.szalay #292. hozzászólásáraA pajzsot megheggeszteni,a bronzkeféket meg lehet cserélni.Vagy valami kis méretű autógenerátort rábuherálni.