Hirdetés
Fórum
- Grubber új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Eke minden mennyiségben új
- AKG támogatás új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
809 hozzászólás
Válasz #107. hozzászólásra
talán tenni kéne rá egy hagyományos hidraulikát,de azt csak bontásból érné meg,de én nem akarok foglalkozni vele.
bánom,hogy a mai szép időt is elqúrtam rá.
Válasz #107. hozzászólásra
a szervizes sötétedéskor feladta!
ennyi volt.....
Válasz #105. hozzászólásra
mennyi lenne a javitása?
Válasz #105. hozzászólásra
Fürdés volt ??????
megy a háztót!
sziasztok
lenne egy olyan gondom hogy 180-90 es trakin dolgoztam régen és fel kéne frissiteni az emlékeimet a kezelésével kapcsolatban mert ujra azon kéne melózni,csak hát közel 10 éve ültem olyanban utoljára
valahol lehet találni hozzá kezelési utasitást,vagy legalább tudná valaki hogy vannak a sebességek benne?meg mi hogy van bent?
sajnos ennyire rég volt nekem
köszönöm előre is
Válasz #102. hozzászólásra
De titok tartó vagyok, azt azért írd a javamra.
Válasz #101. hozzászólásra
túl sokat tucc
neked ezennel nyekkkkkkkkkkkkkentettek
Válasz #97. hozzászólásra
Most már tudom, oké, amúgy hiányoltalak!
Válasz #99. hozzászólásra
lehet,hogy marad,ha nem kell senkinek.........
Válasz #98. hozzászólásra
Válasz #97. hozzászólásra
visszavehetnéd!
Válasz #95. hozzászólásra
xarul is érzem magam 1 kicsit miatta
Válasz #95. hozzászólásra
mostmár igen
Válasz #94. hozzászólásra
ha jó lesz marad,ha nem gyufa!
amúgy láttad a volt trakidat?
Válasz #93. hozzászólásra
Akkor, hogy néz ki a dolog marad ?
Válasz #92. hozzászólásra
szerdán kiderül........
Válasz #91. hozzászólásra
javítható?
ok.
Válasz #89. hozzászólásra
Nem hiszen h. javítható.
VISZONT BIZTOS CSERÉLHETŐ!!!!
Válasz #88. hozzászólásra
nem tudom,de szar és érdekelt volna,hogy javítható-e?
Válasz #87. hozzászólásra
Ott nem az a érzékelő szar szarik be?
Vagy az amin matatsz és állítgatsz....
Itt a tanya körül ilyesmik szoktak beszarni ........... nagyritkán.....
Válasz #86. hozzászólásra
volna 1,de nem jól működik az EHR.
Válasz #84. hozzászólásra
tán csak nem ??????
Válasz #84. hozzászólásra
Nekem nincs.
Úgyhogy a továbbiakban nem kell itt látnod és kerülgetned a velős beírásaimat. háháháháhá
(Micsoda szerencséje van neki......... )
van valakinek tapasztalata elektro hidraulikás 180/90-es trakival?
Válasz #82. hozzászólásra
Nem!
Válasz #81. hozzászólásra
szerelőjevagy a fityóknak?
Ide irj,ha Fiat-ról van szó!
Válasz #79. hozzászólásra
4fejes függesztet ekémvan 4m-es tárcsámvan fele homoktalaj amásik fekete kötöt talaj anyáron az ekémnyakát is elhajlitottam benea a gépet tavaj áprilisba vettem 96-os kiadásu 13000-üzemoravanmárbenne az elejit kel kihézagolni megaz adagolot megcsináltatni másbaja nincs
Válasz #77. hozzászólásra
Olvastam hogy jászkarajenői vagy. Te milyen vasakat nyúzol a Fiattal. Mikori kiadású a te géped?Mióta nyúzod? Milyenek arra felé a földek.
igen van vákumszabályzó a rába adagolón is, de csak a traktorra való adagolón.
Észrevehetően erősebb vele a gép, meg jobb a nyomatékrugalmasssága ami amugy sem rosz, olyan szinten, h nem kell fékpadi mérést végezni, h érezni lehessen a külömbséget. fogyasztása: nem jelentösen de kicsit többet eszik vele,(ez lehet beállítás kérdése is)
Válasz #75. hozzászólásra
mejik adagoló volt jobb az eredeti vagy a rába?
Válasz #75. hozzászólásra
arábáénisvan vákumszabájzó?
Jaja ahogy mondod, elgondolkodni csak akkor kell az adagoló cserén, ha szaki látta és vmi brutál összeget mond felújjításra, kicsit vicces bosch mindkettő de a rábára valót töredék összegből lehet felújítani, nekem volt mindkét fajta.
Válasz #73. hozzászólásra
Ezt a rába adagolós dolgot már hallottam én is, de szerintem semmi értelme, mert ha nem szuperál rendesen a motor akkor nem adagoló cserével kell orvosolni, ha meg jól működik akkor elég az az erő amit az eredeti iveco adagolóval tud. Amiket írtál módosításokat azok mind igazak, mert a 180/90-est is fejlesztgették pofozgatták mindig egy kicsit. Ahogy haladtak előre az évek úgy fejlesztettek rajta mindig egy kicsit.
Újabb elsőhíd egyszerűbb difizárral, másabb hengerfej, dugattyúkialakítás, hidr. gyors emelés, nyitható oldal ablakok, motoron 13 as szíjjak a 10 es helyett) ezek még módosítások, van ami csak 89' töl. Tenni kell rá rába adagolót fiatra hangolva, hegymenetben gyorsítani fog nem lassítani.
Válasz #71. hozzászólásra
Az újítások alatt azt értem amit a 180/90-es és a 1880-as között különbség van.A 180/90-esben már ezek vannak: két tárcsás kuplung,4 fokozatú a terep váltó és van irányváltó, más a műszerfal, rövid féltengely. Ezeket tudom, de biztos van még pár apróság.
Válasz #70. hozzászólásra
mijen ujitásokra gondolsz? adadogása csak melegen jön elő de elviszem az adagolot porlasztokat egy adagolos szakihoz
Válasz #68. hozzászólásra
Hát kb meg még egy pár újjítás.
Válasz #67. hozzászólásra
igen az a vákum szabályzó. Érdemes lenne levenni az adagolót és egy szakival megnézetni beállítópadon.
itt a fiat téma én annyit tudok hogy az 1880 egytárcsás kuplung a 180-90 kéttárcsás meg persze van még sok külömbség fiatalabbak a 90-esek
azolajhoznemnyul akaja viszavantőle véve mikorodalépekneki enyhén lökia fekete füstöt avákum szabjzo azlenne az ami az adagoló oldalánvan azaz elektromos kütyü?
Válasz #64. hozzászólásra
Esetleg a motorolajat nem kajázza egy kicsit?
Válasz #64. hozzászólásra
A porlasztókat nézd meg mert nem egyforma a beállításuk, vagy be van égve valamelyik, nagy fordulaton meg sok petrót kap azért füstül. Vagy adagoló vagy a vákum szabályzóddal van a gebasz.
nemfehéret senem szürkét enyhe fekete füst jön belőle
Válasz #59. hozzászólásra
de együtt nézve a dolgott esetleg porlasztó gyanús..
ujszűrővanbenne és2000-en is ezcsinálja
itt nálunk még mutatoban sincs ez a traki!!a dadogás lehet gázlaj szürö dugolás is a füst pedig sok gázolaj jut mint kellene vagy nincs elég oxigén a kajához.....gondolom))
ne pörgesd 2200-on.