Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
11 eume: méhek (10%) és facsemeték (50 %) és csemege szőlő (40 %) javarészt öko alapon jóváhagyva tegnap. valószínű, hogy a méhek helyett inkább plusz szőlőt alakítok ki inkább.
11 eume: méhek (10%) és facsemeték (50 %) és csemege szőlő (40 %) javarészt öko alapon jóváhagyva tegnap. valószínű, hogy a méhek helyett inkább plusz szőlőt alakítok ki inkább.
A ponthatár 103, de majd ezt csak vehetjük biztosra, ha jön a postás.
A méhesekről nem nagyon hallottam, hogy mennyire támogatták....
Nyertesek: ki mit vállalt? Állat, föld?? :) Ki mit fog csinálni az elkövetkezendő minimum 5 évben? :)
Elutasított ez marha jó :( De majd jövőre :) Sok sikert a nyerteseknek na meg kitartást azoknak akiknek nem sikerült majd jövőre újra lehet próbálkozni :):)
Elutasított! Nah nem szomorkodunk majd jövőre újra megpróbáljuk bár mondjuk azért azon csodálkozok Sz Sz B megyeben 500-an nyertek majdnem az azt jelenti hogy az összeg fele ott landol kicsit furcsálom ezt nah de mindegy!
Borsodi vagyok és nyertem ha minden igaz. Bár a pályázat írómnak volt egy bölcs mondása. Ebben a pályázatban most szomorúak akik nem nyernek, majd pár év múlva szomorúak akik nyertek. Igen sajnos a vállalásokat be kell tartani, na de ezt vállaltuk. Sok sikert kívánok mindenkinek. Akik nem nyertek nyerjenek jövőre, akik nyertek tudják teljesíteni a feltételeket.
Válasz #5318. hozzászólásra
MVH honlapja - jobb oldalon Ügyfél tájékoztatási rendszer- aztán regisztrációs szám - ügyfélkapus bejelentkezés - ügyfél tájékoztatási rendszer alul
Nah gyerekek elmentem a okmányirodába sikerült megcsinálnom a ügyfél kapumat ! Most már csak annyi kérésem lenne hogy valaki elmagyarázná hol kell keresni?! mvh oldalán nem jutok düllöre !
Senki se bánja akit most elutasítottak.... tudom, hogy most ez nektek kevés, de jövőre biztos, hogy lesz fig (és talán egy kicsivel könnyebb ) mindenki jobban felkészül majd erre az egészre.
Sokan, jobban átfogják látni a pályázat feltételeit !!!! Velem biztos, hogy találkoztok , tudom sok embernek ez nem jó hír, de Én itt leszek
4-ig munkaidő van az MVH-nál kell még lennie eredménynek, de ha ma nem akkor holnap! Bács Kiskun megyéből nem sok eredmény van, pedig sokaknak adtak támogatást ahogy a táblázatból láttam! :) TÜRELEM mindenkinek! :) ha már ennyit kibírtunk akkor ez a pár nap már nem számít! :)
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron megyéből van már valakinek eredmény? Nekünk 08.01. státusz után 09.12-i státusz, azóta ellenőrzés alatt...Akkor azt hiszem, nekünk ennyi volt......További sok sikert a nyerteseknek!
Válasz #5279. hozzászólásra
Köszi a segítséget D.Pethe regisztráltam volna magamnak egyet de akkor mindegy ! És ha fater ügyfél kapujával belépek és az én ügyfél azonosítómat adom meg az úgy működni fog szerinted?
13480 hozzászólás
Jóváhagyva Szolnok megyéből:D
100% kertészettel.
A nyerteseknek gratula, az elutasítottaknak sok sikert legközelebb....
Válasz #5325. hozzászólásra
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
A ponthatár 103, de majd ezt csak vehetjük biztosra, ha jön a postás.
A méhesekről nem nagyon hallottam, hogy mennyire támogatták....
Nyertesek: ki mit vállalt? Állat, föld?? :) Ki mit fog csinálni az elkövetkezendő minimum 5 évben? :)
Valaki nyert részben méhekkel? Ha igen, mit vállalt mellé?![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Köszi!
Tudja valaki hogy menyi volt a ponthatŕr.
Elutasított Hajdú-Bihar,nekem meg a barátomnak is.![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
Elutasított ez marha jó :( De majd jövőre :) Sok sikert a nyerteseknek na meg kitartást azoknak akiknek nem sikerült majd jövőre újra lehet próbálkozni :):)
Elutasított! Nah nem szomorkodunk majd jövőre újra megpróbáljuk bár mondjuk azért azon csodálkozok Sz Sz B megyeben 500-an nyertek majdnem az azt jelenti hogy az összeg fele ott landol kicsit furcsálom ezt nah de mindegy!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Borsodi vagyok és nyertem ha minden igaz. Bár a pályázat írómnak volt egy bölcs mondása. Ebben a pályázatban most szomorúak akik nem nyernek, majd pár év múlva szomorúak akik nyertek. Igen sajnos a vállalásokat be kell tartani, na de ezt vállaltuk. Sok sikert kívánok mindenkinek. Akik nem nyertek nyerjenek jövőre, akik nyertek tudják teljesíteni a feltételeket.
Válasz #5318. hozzászólásra
MVH honlapja - jobb oldalon Ügyfél tájékoztatási rendszer- aztán regisztrációs szám - ügyfélkapus bejelentkezés - ügyfél tájékoztatási rendszer alul
Nem sikerült. Mi a fészkes rézfánfütyölőér nem lehetett ezt hamarább megtudnom? Mért kell az utolsó pillanatig húzni, hogy a végén tudjam meg?
B.....ák meg!
Nah gyerekek elmentem a okmányirodába sikerült megcsinálnom a ügyfél kapumat ! Most már csak annyi kérésem lenne hogy valaki elmagyarázná hol kell keresni?! mvh oldalán nem jutok düllöre !
"Jóváhagyott" Hajdú-Bihar megye![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
(2 éve nem sikerült, most igen)
Sziasztok! Békés megyeiek táborát erősímet! :D Gratulálok minden további nyertesnek! Én negyedjére pályáztam, szóval sohasem késő!
Szabolcsi vagyok és nyertem :) Gratulálok a nyerteseknek,és sajnálom azokat,akik nem nyertek :( 2 éve én is elbuktam :( fel a fejjel jövőre (Y) :)
Szerintetek van értelme nézni tovább az ügyfélkaput?
Sikerült belépnem az mvh-ra de most meg már az a baj bekavarodtam megmondaná nekem valaki hol kell keresnem?
Válasz #5310. hozzászólásra
Gratulálok!!! Sok sikert a gazdálkodáshoz! Jah és billencs ifával! :D
"elutasított"![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
na de jövőre ugyan itt :) gratulálok a nyerteseknek
Válasz #5308. hozzászólásra
apleman1 én is Sz-Sz-B Megyei vagyok és nyertem!
Bács-Kiskun megye ellenőrzés alatt...
Hali! Sz-Sz-B megyei kollégák kaptatok már valamit?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Nekem most váltott jóváhagyottra!:) Sz-Sz-Bereg Megye! Gratulálok a nyerteseknek na meg magamnak is!![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #5303. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Most buktam,de jövőre én is veled tartok és a mostaniból tanulva,talán segíthetünk egymásnak!
Sziasztok!
Nekünk is "elutasított" státuszra váltott...
Válasz #5302. hozzászólásra
Neked is még mindig "ellenőrzés alatt" a státuszod ?
Senki se bánja akit most elutasítottak.... tudom, hogy most ez nektek kevés, de jövőre biztos, hogy lesz fig (és talán egy kicsivel könnyebb
) mindenki jobban felkészül majd erre az egészre. ![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
, tudom sok embernek ez nem jó hír, de Én itt leszek ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Sokan, jobban átfogják látni a pályázat feltételeit !!!! Velem biztos, hogy találkoztok
Válasz #5301. hozzászólásra
Nagyon remélem. Sokkal több lett hirtelen az elutasított mint a nyerő. Nagyon gyanús, hogy 1270 nyertes csak egy szám...
Szerintetek lesz még akinek jóvághagyottra vált a státusza ? vagy már csak elutasítottak lesznek ?![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Bratulálok a nyerteseknek nekem megjött az elutasított státusz :-(
Elutasított Bács-Kiskun megye..
Ha nincs ügyfélkapum akkor hol tudom megnézni?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Más nem látja az én eredményem?
linkeljétek be az eredményeket!!! köszi
Szia Huniella én Hajdú bihar ból te?
Elutasított.. Bács-Kiskun megye. Sok sikert mindenkinek!
Válasz #5292. hozzászólásra
Köszönöm Szépen!
Sziasztok, elutasított, Csongrád megye![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Sok sikert a nyerteseknek! Ha jövőre nyerünk, szívesen veszem ám a tapasztalatotokat!
Elutasított,14 óra után![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
http://ugyfelszolgalat.mvh.gov.hu/maps_tk/jogcim11_2014_allapot_01.png Aki még nem találta volna meg.
Zolko melyik megyéből vagy?
elutasitott sok sikert a nyerteseknek sziasztok
![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Válasz #5287. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
És ha nekem még nem váltott át, akkor vajon lehet még esélyem? Van 2 ismerősöm, nekik sem váltott még át....
Válasz #5286. hozzászólásra
Azt a táblázatot belinkelnéd?
Sziasztok. Nekem és egy ismerősömnek 10 és 11 óra között váltott át a státusz Jóváhagyottra. Kitartás Tolna megye!
4-ig munkaidő van az MVH-nál kell még lennie eredménynek, de ha ma nem akkor holnap! Bács Kiskun megyéből nem sok eredmény van, pedig sokaknak adtak támogatást ahogy a táblázatból láttam! :) TÜRELEM mindenkinek! :) ha már ennyit kibírtunk akkor ez a pár nap már nem számít! :)
Szerintetek most fog még felkerülni új, vagyis feldolgozva. Legalább tudná az ember hogy mennyi pontot kapott!!![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Nálam is ez a helyzet. Bács-Kiskun megye.
Válasz #5282. hozzászólásra
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Nekem is ugyanez a helyzet, csak én Tolna megye. Sztem nem kell feladni, mert még van esély. Úgyse tudja meg mindenki ma...
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron megyéből van már valakinek eredmény? Nekünk 08.01. státusz után 09.12-i státusz, azóta ellenőrzés alatt...Akkor azt hiszem, nekünk ennyi volt......További sok sikert a nyerteseknek!
Válasz #5279. hozzászólásra![smile glare](/oldforum/images/smiles/glare.gif)
Köszi a segítséget D.Pethe regisztráltam volna magamnak egyet de akkor mindegy ! És ha fater ügyfél kapujával belépek és az én ügyfél azonosítómat adom meg az úgy működni fog szerinted?