Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Senki se bánja akit most elutasítottak.... tudom, hogy most ez nektek kevés, de jövőre biztos, hogy lesz fig (és talán egy kicsivel könnyebb ) mindenki jobban felkészül majd erre az egészre.
Sokan, jobban átfogják látni a pályázat feltételeit !!!! Velem biztos, hogy találkoztok , tudom sok embernek ez nem jó hír, de Én itt leszek
4-ig munkaidő van az MVH-nál kell még lennie eredménynek, de ha ma nem akkor holnap! Bács Kiskun megyéből nem sok eredmény van, pedig sokaknak adtak támogatást ahogy a táblázatból láttam! :) TÜRELEM mindenkinek! :) ha már ennyit kibírtunk akkor ez a pár nap már nem számít! :)
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron megyéből van már valakinek eredmény? Nekünk 08.01. státusz után 09.12-i státusz, azóta ellenőrzés alatt...Akkor azt hiszem, nekünk ennyi volt......További sok sikert a nyerteseknek!
Válasz #5279. hozzászólásra
Köszi a segítséget D.Pethe regisztráltam volna magamnak egyet de akkor mindegy ! És ha fater ügyfél kapujával belépek és az én ügyfél azonosítómat adom meg az úgy működni fog szerinted?
Ellenörzés alatt! Pff! Ez nagyon idegörlő! Ti szoktatok ki be lépni vagy elég csak frissíteni,mert olvastam már ilyet is meg olyat is! Előre is köszi! Jah és Szabolcsiak hogy állunk?
csokis0000 be kell menni az okmányirodába ott kapsz azonosítót. Hiába vagy beregisztrálva az MVH-nál az ügyfélkapu érvényesítése után tudsz csak belépni.. Mert ha neten regisztrálsz az csak egy ideiglenes, korlátozott ügyfélkapu.
Nekem ezt írta ki az Mvh oldala pedig jó az ügyfél azonosító számom nem értem mi lehet a gond!
Az Ön által megadott ügyfél-azonosító számhoz tartozó természetes azonosítók nem egyeznek meg az ügyfélkapunál nyilvántartott adatokkal. Kérjük, adja meg saját ügyfél-azonosító számát! Amennyiben többszöri kisérletre sem sikerül az azonosítás, egyeztesse a regisztrációt végző szervezettel a születési adatait!
Válasz #5267. hozzászólásra
Szia! A tesómnak a felesége adta be, és bementek most az okmányirodába.
És most csinálják, remélem minél hamarabb meg lesz!! Szerinted érdemes most figyelni az e-mail címet? Vagy majd csak az ügyfélkapuból figyelni?
13455 hozzászólás
Sziasztok!
Nekünk is "elutasított" státuszra váltott...
Válasz #5302. hozzászólásra
Neked is még mindig "ellenőrzés alatt" a státuszod ?
Senki se bánja akit most elutasítottak.... tudom, hogy most ez nektek kevés, de jövőre biztos, hogy lesz fig (és talán egy kicsivel könnyebb ) mindenki jobban felkészül majd erre az egészre.
Sokan, jobban átfogják látni a pályázat feltételeit !!!! Velem biztos, hogy találkoztok , tudom sok embernek ez nem jó hír, de Én itt leszek
Válasz #5301. hozzászólásra
Nagyon remélem. Sokkal több lett hirtelen az elutasított mint a nyerő. Nagyon gyanús, hogy 1270 nyertes csak egy szám...
Szerintetek lesz még akinek jóvághagyottra vált a státusza ? vagy már csak elutasítottak lesznek ?
Bratulálok a nyerteseknek nekem megjött az elutasított státusz :-(
Elutasított Bács-Kiskun megye..
Ha nincs ügyfélkapum akkor hol tudom megnézni?
Más nem látja az én eredményem?
linkeljétek be az eredményeket!!! köszi
Szia Huniella én Hajdú bihar ból te?
Elutasított.. Bács-Kiskun megye. Sok sikert mindenkinek!
Válasz #5292. hozzászólásra
Köszönöm Szépen!
Sziasztok, elutasított, Csongrád megye
Sok sikert a nyerteseknek! Ha jövőre nyerünk, szívesen veszem ám a tapasztalatotokat!
Elutasított,14 óra után
http://ugyfelszolgalat.mvh.gov.hu/maps_tk/jogcim11_2014_allapot_01.png Aki még nem találta volna meg.
Zolko melyik megyéből vagy?
elutasitott sok sikert a nyerteseknek sziasztok
Válasz #5287. hozzászólásra
És ha nekem még nem váltott át, akkor vajon lehet még esélyem? Van 2 ismerősöm, nekik sem váltott még át....
Válasz #5286. hozzászólásra
Azt a táblázatot belinkelnéd?
Sziasztok. Nekem és egy ismerősömnek 10 és 11 óra között váltott át a státusz Jóváhagyottra. Kitartás Tolna megye!
4-ig munkaidő van az MVH-nál kell még lennie eredménynek, de ha ma nem akkor holnap! Bács Kiskun megyéből nem sok eredmény van, pedig sokaknak adtak támogatást ahogy a táblázatból láttam! :) TÜRELEM mindenkinek! :) ha már ennyit kibírtunk akkor ez a pár nap már nem számít! :)
Szerintetek most fog még felkerülni új, vagyis feldolgozva. Legalább tudná az ember hogy mennyi pontot kapott!!
Nálam is ez a helyzet. Bács-Kiskun megye.
Válasz #5282. hozzászólásra
Nekem is ugyanez a helyzet, csak én Tolna megye. Sztem nem kell feladni, mert még van esély. Úgyse tudja meg mindenki ma...
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron megyéből van már valakinek eredmény? Nekünk 08.01. státusz után 09.12-i státusz, azóta ellenőrzés alatt...Akkor azt hiszem, nekünk ennyi volt......További sok sikert a nyerteseknek!
Válasz #5279. hozzászólásra
Köszi a segítséget D.Pethe regisztráltam volna magamnak egyet de akkor mindegy ! És ha fater ügyfél kapujával belépek és az én ügyfél azonosítómat adom meg az úgy működni fog szerinted?
Ellenörzés alatt! Pff! Ez nagyon idegörlő! Ti szoktatok ki be lépni vagy elég csak frissíteni,mert olvastam már ilyet is meg olyat is! Előre is köszi! Jah és Szabolcsiak hogy állunk?
csokis0000 nem fogsz tudni belépni! menj el az okmányirodába 1 nap alatt megvan és be tudsz lépni. így nem fog sikerülni.
Most már ezt írja ki az Mvh!
Az ügyfélkapus azonosítás során hiba lépett fel. Kérjük, próbálkozzon később! (Technikai jellegű hibaüzenet: Egyéb hiba)
csokis0000 be kell menni az okmányirodába ott kapsz azonosítót. Hiába vagy beregisztrálva az MVH-nál az ügyfélkapu érvényesítése után tudsz csak belépni.. Mert ha neten regisztrálsz az csak egy ideiglenes, korlátozott ügyfélkapu.
Tolna-megye vagy Bács-Kiskun megye váltott már valakinél?
Jász-Nagykun-Szolnok megye már váltott!
Sziasztok !
Nekem ezt írta ki az Mvh oldala pedig jó az ügyfél azonosító számom nem értem mi lehet a gond!
Az Ön által megadott ügyfél-azonosító számhoz tartozó természetes azonosítók nem egyeznek meg az ügyfélkapunál nyilvántartott adatokkal. Kérjük, adja meg saját ügyfél-azonosító számát! Amennyiben többszöri kisérletre sem sikerül az azonosítás, egyeztesse a regisztrációt végző szervezettel a születési adatait!
Nem tudjátok lista mikor lesz?
Válasz #5267. hozzászólásra
Szia! A tesómnak a felesége adta be, és bementek most az okmányirodába.
És most csinálják, remélem minél hamarabb meg lesz!! Szerinted érdemes most figyelni az e-mail címet? Vagy majd csak az ügyfélkapuból figyelni?
Válasz #5271. hozzászólásra
igen
103 pont a minimum?
Válasz #5263. hozzászólásra 10:55 kor de ki kell lepni az ügyféfkapuból és újra belépni nekem is csak akkor váltott
Hár, gyerekek, Csongrádban csak 77 nyertes van, szerintem azokat már feltölthették
Válasz #5261. hozzászólásra
Nem váltott!!!
Válasz #5260. hozzászólásra
appleman otthon próbálod vgy okmányírodába ?
Sziasztok! Hajdú-Bihar jóváhagyott! Szurkolok a még bent maradottaknak!
Válasz #5261. hozzászólásra
Igen! Nekem váltott 10 óra körül és JÓVÁHAGYOTT!!
Válasz #5245. hozzászólásra
olyan 105-6 körül.
Válasz #5262. hozzászólásraMostanában váltott? vagy most nézted először?
Pest megye Jóváhagyott
Hajdú Biharból váltott valakinek?
Hali! Gratulálok mindenkinek!
Nem tudjátok hogy e-mailbe küldték e már vkinek? Most csináljuk az ügyfélkaput.
Átváltott és nagyon boldog vagyok ccsongrádmegye
Átváltott és nagyon boldog vagyok ccsongrádmegye
Sziasztok! Pest megye és Jóváhagyott! Sok sikert a többieknek is!
Sziasztok! Tolna megyéből esetleg valaki, aki tudja már ? Nekem még mindig "ellenőrzés alatt"