Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
hm... ja, most bánom hogy nem +3 alkalmazottat írtunk mi is be. De hát abból könnyen lehetett volna besülés, így maradtunk az 1 alkalmazottnál. És úgy tűnik hogy ezen csúszunk meg. Persze az államnak mindegy milyen formában fizetsz a kasszába majd, büntetés, vagy járulék, a lényeg a lényeg
Nos...én csak egy kalászos vagyok, Nő, bevállaltam a tanyát és az alkalmazottakat ill..a TÉSZ-t...állattenyésztésben gondolkozom, de ha megfeszülök se tudnék összeszedni 103 nál többet..tehát gyanítom hogy max pár db diploma nélküli nyertes lesz...úgyhogy én hátradőlök és az esélytelenek teljes nyugalmával várom a jövő hetet
acsusz esetleg egy olyan infót nem tudsz begyűjteni hogy a nyertesek köre, milyen arányban oszlik el?! Gondolok itt a diploma/technikum/ esetleeeg szakmai végzettségűekre. Vajon van-e egyáltalán az ezerkétszáz akárhány között olyan aki... vagy ne is reménykedjen a csóró bunkó szakmunkás?
mind1 110 pontból ha lefaragtak engem 103 alá akkor az már valamelyik részben a minimumot nem kaptam volna már meg ugy h azért csak beteszem azt a pezsit.
greko, belépsz, ügyek állása fül, és az alsó ügyfél tájékoztatási rendszer. Elvileg kapásból azt jeleníti meg! nem nagy ügy, egyébként próbálgatni kell a pontokat, "valamelyik csak bejön" alapon
Tegyük rendbe a dolgokat!
Szóval, akinek 103 pontja vagy efelett volt, az reménykedjen, hisz több, mint 1200-an vagytok, aki ez alatti pontja van, vagy azzal számol az .....
De ahogy írtam jövőre jobb lesz, senki ne bánja, ha idén nem nyert
Akkor gratulálok a nyerteseknek, használjátok tényleg arra amire beadtátok, és termeljetek :) sok sikert mindenkinek a továbbiakban, nemtől, kortól, a pályázat kimenetelétől függetlenül... Bárcsak elutasítottak volna már augusztusban, csak ezt bánom, mert akkor lett volna lehetőségem technikumra, de így már nincs.
Válasz #4988. hozzászólásra
Ilyenkor könnyebben adnak "plusz pontokat" "ha csak 100pontod van", vagy ha kicsit elszámoltátok magatokat, akkor van még remény, de ha csak 100, akkor sajnos nincs. Az forráshiány miatt lesz elutasítva ! De a remény....... Fel a fejjel, jövőre jobb lesz
Nem kicsit Örülünk! Irány a borfesztivál!!! Hasutas hulla jó arc vagy! Tegnap már megmondtad, hogy mindenki nyer! És Úriemberként tartottad a szavad mások felé!
Nem kamuzok,mi okom lenne rá,sok infót és segítséget kaptam itt a fórumon(attól függetlenül hogy én nem írkáltam).Csak elmondtam amit a pályázatíróm mondott.Nem kérdeztem honnan tudja(azt tudom hogy ex Mvh dolgozó).Gondoltam talán segít,de segített is mert így ACSUSZ is felfedte a rejtélyt.
Hát ez jól hangzik!!! De erre azért kíváncsi leszek, hogy mint jelent konkrétan: "A korábbiakhoz képest a támogatás elnyerői könnyebben teljesíthető feltételekkel számolhatnak."
Mert a kiírásból egyáltalán nem derült, ki, hogy az előző évekhez képest ez a pályázat teljesítés könnyebb lenne sőt!!!!
Igen ellentmondás, mert eddig csak azt mondták, hogy a 08.01 nyernek majd az kb 900 van. Nem tudom, honnan vettek ennyi pénzt - de úgy legyen- így akik 08.15-vel voltak bent abból is nyertek páran.
13480 hozzászólás
acsusz sincs, senki sincs, mindenki ünnepel már akinek tuti a tuti?! Királyság lesz ebből
hm... ja, most bánom hogy nem +3 alkalmazottat írtunk mi is be. De hát abból könnyen lehetett volna besülés, így maradtunk az 1 alkalmazottnál. És úgy tűnik hogy ezen csúszunk meg. Persze az államnak mindegy milyen formában fizetsz a kasszába majd, büntetés, vagy járulék, a lényeg a lényeg![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Nos...én csak egy kalászos vagyok, Nő, bevállaltam a tanyát és az alkalmazottakat ill..a TÉSZ-t...állattenyésztésben gondolkozom, de ha megfeszülök se tudnék összeszedni 103 nál többet
..tehát gyanítom hogy max pár db diploma nélküli nyertes lesz...úgyhogy én hátradőlök és az esélytelenek teljes nyugalmával várom a jövő hetet![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
acsusz esetleg egy olyan infót nem tudsz begyűjteni hogy a nyertesek köre, milyen arányban oszlik el?! Gondolok itt a diploma/technikum/ esetleeeg szakmai végzettségűekre. Vajon van-e egyáltalán az ezerkétszáz akárhány között olyan aki... vagy ne is reménykedjen a csóró bunkó szakmunkás?![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
mostmár kezdem elhinni h nyerhetek :) Én 100 pontra gondoltam 4,5 milliárdnál, ez durva h 15 milliárdnál 103, pfff
Maradt valakinek 08.01. es státusz?
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
103 ra számíthatok én is úgyhogy nagyon necces
Csak sikerült végre megézni.Státuszváltás mai nappal,ellenőrzés alatt.
Válasz #5019. hozzászólásra
Mi is így leszünk ezzel. 14 pontot csak nem buktunk.
103 ponttal, mai státuszváltással mire számíthatunk?!
Na most mindenki mond mindent ki nyer akkor akinek maradt 08.01 es státusz vagy akinek azóta lett 09.12i státusz váltás ellenőrzés alatt
Igaz, államtitkár úr mondja hogy 2100-an maradtak benn , ebből nyert 1270 fö, de azért az is elég jó! :)
mind1 110 pontból ha lefaragtak engem 103 alá akkor az már valamelyik részben a minimumot nem kaptam volna már meg ugy h azért csak beteszem azt a pezsit.![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
de a 08.01-esek azok tuti befutók Acsusz?![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Sajnos lesz forráshiányos attól függetlenül, hogy ma váltott.Válasz #5016. hozzászólásra
Üdv Acsusz akinek 08.01 el válott státuszt és azóta ma 09. 12 vel az nyertes vagy még utasítanak el 08.01 eseket?
Válasz #5011. hozzászólásra
Bocsi 24,3 km a távolság. :-) De oda megy hdmvhelyre
Gyerekek, bocs, már kész vagyok
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Sziasztok.Nem értem ezt a státusz válltást.Szerintetek mindenkinek változott azoknak is akik nem fértek bele a keretbe?
Igen kerie, Hmvhely, nézd meg jobban mit írt Acsusz
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Hmvhely a 20 km-rel arrébb?
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Hello! A ponthatár 103 pont és 15 milliárd a keret. Meg lehet nézni kormany.hu
Acsusz: 08.01. közül lesznek még szerinted forráshiány miatt elutasítottak?Köszi!
Egy kicsit más:
A szegedi MVH költözik Hódmezővásárhelyre. Most csak pár hónapra kiscsit arébb Újszegedre utána jövőévtől megy 20 km arébb.
Köszönöm palyazo87 ! Ma változott nekem is a státuszom, reménykedek.. :)
Válasz #5002. hozzászólásra Igen nagyon nagyon rugalmasak...én is tapasztaltam..:-)
Az én pályázatíróm bölcsen hallgat,remélem tényleg bölcsen
greko, belépsz, ügyek állása fül, és az alsó ügyfél tájékoztatási rendszer. Elvileg kapásból azt jeleníti meg! nem nagy ügy, egyébként próbálgatni kell a pontokat, "valamelyik csak bejön" alapon![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Most egy kicsit sajnálom, hogy nincs pályázatíróm, legalább lenne kit nyaggatni, hogy derítse ki mi van![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Nem adom fel, az élet megy tovább, vele együtt én meg vissza Londonba![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
palyazo87: http://www.matrixoktatas.hu/
Itt hidetnek technikust. Érdemes őket hívni rugalmasak!
Sziasztok! Engem ma hívott a pályázatíróm, hogy sikerült. Azt mondta jövőhéten jön a papír :-)
Valaki le tudná nekem írni, hogy hol tudom megnézni ügyfélkapun belül a pályázatom? Köszönöm előre is.
Válasz #4998. hozzászólásra
Na jó ez elég hülyén hangzik....bocsi....
Tegyük rendbe a dolgokat!![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Szóval, akinek 103 pontja vagy efelett volt, az reménykedjen, hisz több, mint 1200-an vagytok, aki ez alatti pontja van, vagy azzal számol az .....
De ahogy írtam jövőre jobb lesz, senki ne bánja, ha idén nem nyert
Válasz #4994. hozzászólásra Pályázó87 NE ADD FEL!
Válasz #4993. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Én is így gondolom, ezért nem merek se sírni se nevetni...
Sziasztok!Átjöttem én is ide. Nekem is ma váltott státuszt 08.01. óta.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Akkor gratulálok a nyerteseknek, használjátok tényleg arra amire beadtátok, és termeljetek :) sok sikert mindenkinek a továbbiakban, nemtől, kortól, a pályázat kimenetelétől függetlenül... Bárcsak elutasítottak volna már augusztusban, csak ezt bánom, mert akkor lett volna lehetőségem technikumra, de így már nincs.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz #4990. hozzászólásra
Amit én hallottam, olyan 5-700 körül van aki billeg, úgyhogy nem mindenki nyert......
Hol tudom megnézni (ügyfélkapun belül) a pályázatot?
Válasz #4988. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ilyenkor könnyebben adnak "plusz pontokat" "ha csak 100pontod van", vagy ha kicsit elszámoltátok magatokat, akkor van még remény, de ha csak 100, akkor sajnos nincs. Az forráshiány miatt lesz elutasítva ! De a remény....... Fel a fejjel, jövőre jobb lesz
Nekem is igazam lett, aki visszaolvas a hozzászólásomhoz, hogy aki benn maradt mindenki nyer! :) Juhiiiiiiiiiiiiiii!!! :) Öröm, bodotáááááááááááá![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Nem kicsit Örülünk! Irány a borfesztivál!!! Hasutas hulla jó arc vagy! Tegnap már megmondtad, hogy mindenki nyer! És Úriemberként tartottad a szavad mások felé!
hasutas küldtem neked mail-t, megnézed majd?! Köszi
Válasz #4983. hozzászólásra
Tegnap nekem is jött az infó, de azt hittem hülyéskednek..... 15 milliárd....komáim szerintem mindenki rúgjon be rendesen...
Nem kamuzok,mi okom lenne rá,sok infót és segítséget kaptam itt a fórumon(attól függetlenül hogy én nem írkáltam).Csak elmondtam amit a pályázatíróm mondott.Nem kérdeztem honnan tudja(azt tudom hogy ex Mvh dolgozó).Gondoltam talán segít,de segített is mert így ACSUSZ is felfedte a rejtélyt.
Sziasztok!
Nekünk egészen máig 08.01 volt a státusz, ma váltott a mai nappal. Akkor az jót jelent?
Köszi szépen!
Hát ez jól hangzik!!! De erre azért kíváncsi leszek, hogy mint jelent konkrétan: "A korábbiakhoz képest a támogatás elnyerői könnyebben teljesíthető feltételekkel számolhatnak."
Mert a kiírásból egyáltalán nem derült, ki, hogy az előző évekhez képest ez a pályázat teljesítés könnyebb lenne sőt!!!!
Szóval akkor ez azt is jelentheti, hogy akinek a mai nappal váltott, azok nyertesek???? :O :)![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Köszi az infot Acsusz - hasutas
Tessék :http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/agrar-videkfejlesztesert-felelos-allamtitkar/hirek/ujabb-15-milliard-forint-indulo-tamogatas-a-fiatal-gazdalkodoknak
Na moooooooooooooost: Hűthetitek a pezsgőt !!!!
Válasz #4979. hozzászólásra
Igen ellentmondás, mert eddig csak azt mondták, hogy a 08.01 nyernek majd az kb 900 van. Nem tudom, honnan vettek ennyi pénzt - de úgy legyen- így akik 08.15-vel voltak bent abból is nyertek páran.