Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR410 FtUSD388.35 FtCHF438.98 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Ebcsont #12565. hozzászólásáraMa beszèltem a petneházi titkárnőjèvel.
Türelmet kèrt. Csak azt nem tudom mire kèri?!
Semmit nem tud mondani az utalásról. Kicsit szarháziskodnak megint
Főleg, tudom mindenhol vège a struktúraváltásnak (ahogy itt a pèlda is mutatja, az utalások), mindenhol megvannak az embere, csak nálunk nem. Èrdekes....
Tegnap volt egy nyilvános esemény, ahol a miniszter helyettes Úr a következőt találta volt mondani:
Az utalványozás napokon belül helyre áll.
Ehhez képest ma már kaptak pénzt mások, más forrásból, mint mi..
Lehet, hogy lesz valami mozgás, de Kecskemétre csak emailt lehet írni, amit utána nem nagyon olvasnak. Biztos áramszünet van, nagy arra felé a sötétség mindenesetre..
Válasz T.. #12557. hozzászólásáraNe keress összefüggèseket a kettő között mert nincs.
Talán rányomnak egyszer arra a gombra.
Tudtommal mindenhol befejeződött a struktúraváltás (azèrt kaptak most pènzt az új figre), ideje lenne nálunk is az utalásnak.
Hátha ebcsont többet tud...hm?
Válasz hasutas1 #12556. hozzászólásáraHát nem tudom...
Bízok benne. Tudom, hogy mi nem az államkincstárhoz tartozunk, de ha a többieknek utaltak nekünk is utalhattsk volna... úgy látszik túl elfoglaltak
Válasz bettike44491 #12540. hozzászólásáraMi sem konkrét értesítést kaptunk, hanem nézegettük az ügyféltájéjkoztatási rendszerben, ott tudod, Te is nyomon követni, más formában nem kapsz értesítést!
Olyan embertől tudom, hogy még ebben a hónapbam utalni fognak. Ennek eleg nagy a valószínűsége, mert amikor meglett a pályázarom ő mar egy héttel azelőt tudta, hogy nekem megjott a jováhagyas. Az ő szavára adok.
Válasz VéGé #12533. hozzászólásáraHa beleolvasol a kertészeti gép támogatás topikba, ott van olyan akinek február óta jóváhagyott a kifizetési kérelme...
Ha megnézitek az e-kerelem.gov.hu oldalon a folyószàmla adatokat, akkor ott évekre visszamenően mutatja a tàmogatàsi adatokat, milyen címen mennyi összeget utaltak nektek! És azt is làtni, hogy mikor volt a döntéshozatali dàtum, és mikor az utalàs! Nàlam minimum 4 és maximum 9 nap van a kettő között! 14.-én lett jóvàhagyva a kifizetési kérelmem, úgyhogy akàr màr holnap reggel is utalhatnak.........
A projekt kezdés -befejezés meg a működtetési időszak az két külön dolog.
A vállalások a működtetési időszakra vonatkoznak, s az mindenkinek ugyanaz.
A projekt kezdő és befejező időpontjának csak ott van jelentősége, hogy a bennefoglalt időtartamban beszerzett eszközöket lehet elszámolni.Mivel a kiírás lehetőséget adott arra, hogy a benyújtás utáni napon meg lehetett kezdeni a projekt végrehajtását, én ezért írtam 2016 március 31 et.Így amit azóta szereztem be azokat már el lehet számolni.
Válasz Hogel #12524. hozzászólásáraAzért mert plusz 6 hónap a kötelező vallakozaskent működés. Mondjuk az En esetemben targytalan mert így is úgy is az maradnék csak gondolnak a sumakokra is. Vagy rosszul gondolom ?
13421 hozzászólás
Válasz rudolf.parajos #12570. hozzászólásáraDe jó örülök neki!Szerintem mi is hamarosan megkapjuk.
Úgyondolom jövőhéten elbírálják utánna utalnak.Vagyis remélem
Válasz bettike44491 #12547. hozzászólásáraFolyósítva. Remélem mindenlinek megjon hamarosan. Kitartást mindenkinek.
Válasz hasutas1 #12566. hozzászólásáraKöszönöm. Azért remélem rólunk senki nem akar megfeledkezni.
Folyósìtva!
Válasz hasutas1 #12566. hozzászólásáraKábé ennyit tud. Türelmet kérni, meg emilt íratni..
Válasz Ebcsont #12565. hozzászólásáraMa beszèltem a petneházi titkárnőjèvel.
Türelmet kèrt. Csak azt nem tudom mire kèri?!
Semmit nem tud mondani az utalásról. Kicsit szarháziskodnak megint
Főleg, tudom mindenhol vège a struktúraváltásnak (ahogy itt a pèlda is mutatja, az utalások), mindenhol megvannak az embere, csak nálunk nem. Èrdekes....
Válasz hasutas1 #12558. hozzászólására"Hátha ebcsont többet tud...hm?"
Ez kedves volt tőled!
Tegnap volt egy nyilvános esemény, ahol a miniszter helyettes Úr a következőt találta volt mondani:
Az utalványozás napokon belül helyre áll.
Ehhez képest ma már kaptak pénzt mások, más forrásból, mint mi..
Lehet, hogy lesz valami mozgás, de Kecskemétre csak emailt lehet írni, amit utána nem nagyon olvasnak. Biztos áramszünet van, nagy arra felé a sötétség mindenesetre..
Válasz droidrudi #12562. hozzászólásáraSzia! Kedden
Válasz VéGé #12549. hozzászólásáraIgen ma hajnalba rajta volt
Válasz Niko20 #12561. hozzászólásáraSzia! mikor lett jóváhagyott?
Válasz droidrudi #12560. hozzászólásáraEgyszerre adtuk be a hiánypótlást, nekem már utaltak.
Válasz laszlo.orang #12559. hozzászólására14 én hiánypótlás, aznap potoltam. 19,20,21, dátumváltás ,feldolgozás alatt ma reggel jóváhagyva,utalás még nem történt meg.
Akinek kértek hiánypótlásban valamit és beadta történt már valami ?
Ismét FA?
Válasz T.. #12557. hozzászólásáraNe keress összefüggèseket a kettő között mert nincs.
Talán rányomnak egyszer arra a gombra.
Tudtommal mindenhol befejeződött a struktúraváltás (azèrt kaptak most pènzt az új figre), ideje lenne nálunk is az utalásnak.
Hátha ebcsont többet tud...hm?
Válasz hasutas1 #12556. hozzászólásáraHát nem tudom...
Bízok benne. Tudom, hogy mi nem az államkincstárhoz tartozunk, de ha a többieknek utaltak nekünk is utalhattsk volna... úgy látszik túl elfoglaltak
Válasz T.. #12555. hozzászólásáraNagyjából annyit mint neked. Egyszer csak megjön
Hasutas utaltak Neked?
Heves megyéből van valaki akinek még feldolgozás alatt van a kifizetési kérelme?? 06.12 volt dátumváltásunk
ide is megérkezett
Válasz laszlo.orang #12551. hozzászólásáraJelen, ma reggel már utaltak is!
Hajdú - Bihar megyéből van valaki akinek jóváhagyott lett ki.fiz kérelme??
Na megjött nekem is épp most!
Válasz Cicmoricz #12548. hozzászólásáraUtaltak?
És a pénz lásd a számlán landolt végre 1orája
Válasz jung #12546. hozzászólásáraProjekt vége dátummal
Válasz bettike44491 #12545. hozzászólásáraMivel volt gondjuk?
Válasz rudolf.parajos #12539. hozzászólásáraMost kaptam meg a hiánypótlást :(
Válasz krisz19 #12543. hozzászólásáraKöszi!Én meg óránként néztem hogy nem e kaptam az emailt. :)
Válasz bettike44491 #12542. hozzászólásáraVagy mondjuk, hogy jóváhagyottra vált, nekem most nem volt státuszba sorolás, vagy nem vettem észre olyan rövid ideig volt!
Válasz krisz19 #12541. hozzászólásáraKöszönöm szépen,ezt nemtudtam.Akkor a státuszba sorolást kell nézni csak.
Válasz bettike44491 #12540. hozzászólásáraMi sem konkrét értesítést kaptunk, hanem nézegettük az ügyféltájéjkoztatási rendszerben, ott tudod, Te is nyomon követni, más formában nem kapsz értesítést!
Válasz rudolf.parajos #12539. hozzászólásáraMég nem kaptam róla értesítést.Mások ha jól láttam megkapták mikor státuszba sorolásba váltott.
Válasz bettike44491 #12538. hozzászólásáraElfogadták már a kifizetési kérelmedet?
Válasz rudolf.parajos #12535. hozzászólásáraDe jó lenne !!!
Válasz jung #12536. hozzászólásáraBocs, 2017 et akartam írni.
Válasz Hogel #12532. hozzászólásáraDehàt 2017 ben írtàk ki.
Olyan embertől tudom, hogy még ebben a hónapbam utalni fognak. Ennek eleg nagy a valószínűsége, mert amikor meglett a pályázarom ő mar egy héttel azelőt tudta, hogy nekem megjott a jováhagyas. Az ő szavára adok.
Válasz VéGé #12533. hozzászólásáraHa beleolvasol a kertészeti gép támogatás topikba, ott van olyan akinek február óta jóváhagyott a kifizetési kérelme...
Ha megnézitek az e-kerelem.gov.hu oldalon a folyószàmla adatokat, akkor ott évekre visszamenően mutatja a tàmogatàsi adatokat, milyen címen mennyi összeget utaltak nektek! És azt is làtni, hogy mikor volt a döntéshozatali dàtum, és mikor az utalàs! Nàlam minimum 4 és maximum 9 nap van a kettő között! 14.-én lett jóvàhagyva a kifizetési kérelmem, úgyhogy akàr màr holnap reggel is utalhatnak.........
A projekt kezdés -befejezés meg a működtetési időszak az két külön dolog.
A vállalások a működtetési időszakra vonatkoznak, s az mindenkinek ugyanaz.
A projekt kezdő és befejező időpontjának csak ott van jelentősége, hogy a bennefoglalt időtartamban beszerzett eszközöket lehet elszámolni.Mivel a kiírás lehetőséget adott arra, hogy a benyújtás utáni napon meg lehetett kezdeni a projekt végrehajtását, én ezért írtam 2016 március 31 et.Így amit azóta szereztem be azokat már el lehet számolni.
Sose jutunk a végére kifizetés kérelem hiánypotlàs maradt státuszba sorolàs azóta egyszer màr vàltott a dàtum erre ma vissza feldolgozàs allà. Hurrá
Válasz kovi9191 #12529. hozzászólásáraMivel 2019. az első év, gondolom onnan számít az 5 év, de lehet rosszul gondolom, de így logikus.
Válasz jung #12528. hozzászólásáraIgen. Mondjuk nem tudom h a projekt kezdés beleszámít e az 5 évbe vagy mindenképpen 2019 a kezdés
Válasz kovi9191 #12527. hozzászólásáraezt hogy érted? A 5-ik év végéig kell fenttartani a vàllalkozóit.
Válasz Hogel #12524. hozzászólásáraAzért mert plusz 6 hónap a kötelező vallakozaskent működés. Mondjuk az En esetemben targytalan mert így is úgy is az maradnék csak gondolnak a sumakokra is. Vagy rosszul gondolom ?
Válasz jung #12525. hozzászólásáraMàr 2016 ban betudtad adni?
Válasz Hogel #12524. hozzászólásáraS elfogadtàk?
Válasz kovi9191 #12520. hozzászólásáraMiért plusz 300 ezer?
Én a megvalósítás kezdetének a pályázat beadás utáni első napot írtam.2016 március 31 et.
Válasz kovi9191 #12520. hozzászólásáraNekem is június 1. arra módosítottuk, elfogadták, meg a kifizetési kérelem is jóváhagyva.
Válasz laszlo.orang #12519. hozzászólásáraBorsod.