Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok! Véleményetek szerint van értelme fellebezni olyan pénzügyi terv értékelés ellen, amiben én 314 ft-al számoltam az eurot (igy 4 pontos volt), de 314,58-as ertéknél már csak 3pontot számoltak így elutasítottak. Amúgy 134 pontom lett volna.
Én egy kocsmában dolgozom, most végeztem. De már nem sokáig dolgozom ott, ha minden igaz. Sajnos, inni nem tudok, mert kocsival vagyok. De köszi, hogy ittál ránk, remélem neked is összejön majd, amit szeretnél. Sok sikert Neked!
Válasz #2801. hozzászólásra
Gabi!
Te itt?
Nem,hogy egy kocsmában ülnél a haverokkal...jó pofa sör mellett,vagy amit szeretsz...én már ittam az egészségetekre
Lehetséges, de nem az összpontszáma alapján, hanem nem teljesített valamilyen jogosultsági feltételt, mint pl.:
- nem, vagy nem hiteles másolattal igazolta a végzettséget/szakképzettséget
- korábban már igényelt agrártámogatást
- hiányosan küldte be a pályázati anyagot (nem volt pl. pénzügyi terv)
- nem érte el az egyes részekre előírt minimális pontot
- a 4. év végére vállalt méretnagyság nem érte el a 4 EUME-t
- stb.
Én már csak egy dolgot nem értek... a másik fórumon olvastam olyat, hogy elvileg a ponthatár 131 pont.
Nah már most ott pl van olyan aki jóváhagyott értékelést kapott, de legjobb esetben is csak 126 pontja van...Nah már most akkor most ez hogyan lehet?
Hát én még nem merek örülni, bár nekem is "Jóváhagyott" van odaírva... De csatlakozom az előttem szólóhoz, mindenkinek naaagy gratula, és úgy ünnepeljetek, hogy utána nagy meló jön! :) Hajrá fiúk-lányok!
Hát igen, ez így elég kétértelmű :S
Bár ha az egészet olvasom és értelmezem, akkor ez számomra azt jelenti, hogy a minden követelménynek megfelelt és ezt elfogadták határozatban (ergo küldik az értesítést, hogy nyert)
Huh de jó lenne tudni, hogy mit is jelent ez most...mert nagyon nem mind1...
Nincs valakinek valami MVH-s kapcsolata, ahonnan meg lehetne tudni, hogy ez mit is jelent ténylegesen?
mármint oda van írva hogy tartalmi/formai követelményeknek megfelelt és hivatalai határozatban részben vagy egészben elfogadott kérelem...
na még várunk....
Szia.
A sajátomat én hol tudom megnézni?
Már elolvastam egy jó pár oldalt a fórumon de nem találtam meg hogy valaki leírta volna hogy hol nézitek meg ezeket
Az EMVA fórumon ezt írja valaki: " A jóváhagyott státusz csak annyit jelent, hogy formai, tartalmi ellenőrzés után a pályázatod állva maradt."
Akkor most mi a helyzet?
Szerintem se kell elkeseredni a veszteseknek,a nyerteseknek most jön a nagy munka, öt évig benne lenni a malomkerékbe,úgy hogy kiszámithatatlan minden,vállalkozónak lenni minden terhével és gyönyörével.Mindent számlázni,mindent számlára eladni,keményen adózni váll szerint és nem őstermelőként!Kicsit megkönnyebbülés is,nem kell csalódni nem vesztettünk semmit!!!!!!!!
13466 hozzászólás
Sziasztok! Véleményetek szerint van értelme fellebezni olyan pénzügyi terv értékelés ellen, amiben én 314 ft-al számoltam az eurot (igy 4 pontos volt), de 314,58-as ertéknél már csak 3pontot számoltak így elutasítottak. Amúgy 134 pontom lett volna.
Na már sem működik az MVH közlemény csatolmányainak letöltése... :D
Azt hogy kezdheted költeni a pénzt!
Sziasztok
Jóváhagyott státusz mit jelent?
Gondolom TI is vizslatjátok a közlemény a 90% kifizetéséről. NAGYYYYON belehúzott az MVH!
üdv. beléptem az ügyfélkapun, ott hol kell keresni,h h áll a pályázatom???
Moderálási elveink miatt törölve.
BNC (4849)
2012-11-29 21:03:01
Válasz #2807. hozzászólásra
Gabi!
Tuti!Csak nem olyan feltételekkel amit itt vállaltam volna,de aki a kicsit nem becsüli...
Válasz #2806. hozzászólásra
Bíztam benned,köszi.Most valahogy megpróbálom neki elmagyarázni...
Válasz #2803. hozzászólásra
Én egy kocsmában dolgozom, most végeztem. De már nem sokáig dolgozom ott, ha minden igaz. Sajnos, inni nem tudok, mert kocsival vagyok. De köszi, hogy ittál ránk, remélem neked is összejön majd, amit szeretnél. Sok sikert Neked!
Válasz #2802. hozzászólásra
Ha ennyire hitetlenkedik, akkor hadd izguljon jövő hétig.
A jogosultsági feltételt nem teljesítőknek már kiküldték az elutasító határozatot. (Te igazán tudod.)
És hol van Pista600...már neki is kéne gratulálnom!
SAPSIfüles. Honann vagy ilyen biztos a 131-ben?
Válasz #2801. hozzászólásra
Gabi!
Te itt?
Nem,hogy egy kocsmában ülnél a haverokkal...jó pofa sör mellett,vagy amit szeretsz...én már ittam az egészségetekre
Válasz #2799. hozzászólásra
De megnézte jováhagyott,szerinted mit csináljak vele,hogy elhiggye?
Köszi a választ!
Nekem is van egy ismerősöm, neki 132 pontja lett és őt elutasították. Akkor, most, hogy van ez a ponthatár?
Válasz #2798. hozzászólásra
Lehetséges, de nem az összpontszáma alapján, hanem nem teljesített valamilyen jogosultsági feltételt, mint pl.:
- nem, vagy nem hiteles másolattal igazolta a végzettséget/szakképzettséget
- korábban már igényelt agrártámogatást
- hiányosan küldte be a pályázati anyagot (nem volt pl. pénzügyi terv)
- nem érte el az egyes részekre előírt minimális pontot
- a 4. év végére vállalt méretnagyság nem érte el a 4 EUME-t
- stb.
Válasz #2796. hozzászólásra
SAPSi van egy ismerősöm 141 ponttal lehetséges,hogy nem nyert?
Válasz #2796. hozzászólásra
Nyugi SAPSi nem volt meg a 134 eléggé elnéztem csak 128 volt és nyugodtan alszok,majd 2014 az én évem lesz!
Válasz #2794. hozzászólásra
A ponthatár (hasutas most ne figyelj ide) valóban 131 pont.
Vagy a jóváhagyott állapot, vagy a 126 pont nem igaz!
Hello. Itt tud valaki a ponthatárról?
Én már csak egy dolgot nem értek... a másik fórumon olvastam olyat, hogy elvileg a ponthatár 131 pont.
Nah már most ott pl van olyan aki jóváhagyott értékelést kapott, de legjobb esetben is csak 126 pontja van...Nah már most akkor most ez hogyan lehet?
Hát én még nem merek örülni, bár nekem is "Jóváhagyott" van odaírva... De csatlakozom az előttem szólóhoz, mindenkinek naaagy gratula, és úgy ünnepeljetek, hogy utána nagy meló jön! :) Hajrá fiúk-lányok!
Válasz #2790. hozzászólásra
nyert
Az összes nyertesnek GRATULÁLOK,és jó munkát kívánok az elkövetkezendő 5 évre
2107342755 vonalkód?
csatlakozom 'ononor'-hoz: "úgy legyen!!!!"
A vonalkódnak mi köze van a nyertes pályázathoz??????????
Úgy legyen...:))
Válasz #2785. hozzászólásra
gyakorlatilag is
SAPSifüles: Akkor elvileg a jóváhagyott az azt jelenti, hogy nyert? Tiiiszta idegvagyok
Válasz #2780. hozzászólásra
Én már olvastam a "Kérelemnek helyt adó" határozatodat.
Válasz #2780. hozzászólásra
Gratula!
Ez azt jelenti, hogy nyertél.
Hát igen, ez így elég kétértelmű :S
Bár ha az egészet olvasom és értelmezem, akkor ez számomra azt jelenti, hogy a minden követelménynek megfelelt és ezt elfogadták határozatban (ergo küldik az értesítést, hogy nyert)
Huh de jó lenne tudni, hogy mit is jelent ez most...mert nagyon nem mind1...
Nincs valakinek valami MVH-s kapcsolata, ahonnan meg lehetne tudni, hogy ez mit is jelent ténylegesen?
mármint oda van írva hogy tartalmi/formai követelményeknek megfelelt és hivatalai határozatban részben vagy egészben elfogadott kérelem...
na még várunk....
SAPSi: nekem is másnak van egy olyan érzése, hogy ez csak a megfelelőséget hagyta jóvá nem a nyerést! ????????
Válasz #2748. hozzászólásra
Szia.
A sajátomat én hol tudom megnézni?
Már elolvastam egy jó pár oldalt a fórumon de nem találtam meg hogy valaki leírta volna hogy hol nézitek meg ezeket
A jóváhagyottak között lehet még valaki forrás hiány miatt elutasítva???????
Az EMVA fórumon ezt írja valaki: " A jóváhagyott státusz csak annyit jelent, hogy formai, tartalmi ellenőrzés után a pályázatod állva maradt."
Akkor most mi a helyzet?
Válasz #2772. hozzászólásra
Roni! Mi az indoklás?
Válasz #2771. hozzászólásra
Köszönöm Hasutas!
Szerintem se kell elkeseredni a veszteseknek,a nyerteseknek most jön a nagy munka, öt évig benne lenni a malomkerékbe,úgy hogy kiszámithatatlan minden,vállalkozónak lenni minden terhével és gyönyörével.Mindent számlázni,mindent számlára eladni,keményen adózni váll szerint és nem őstermelőként!Kicsit megkönnyebbülés is,nem kell csalódni nem vesztettünk semmit!!!!!!!!
Gratulálok minden nyertesnek, a többieknek meg fel a fejjel!
129 pont elutasitva!!!!!!!!!
Válasz #2769. hozzászólásra
Gratulálok Gabi!!!
Válasz #2765. hozzászólásra
Csak egy kérdés:A+B részből hány pontod volt?
Nekem is jóváhagyva!!!! Enyém a vonalkód! Köszi Sapsi!!!
mindenkinek gratula, nekem is jóváhagyva.
Válasz #2765. hozzászólásra
Ezt még én is tudom....NAGY GRATULA!!!