Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Díjaznám,ha nem forgatnád ki a szavaimat... Az élbőlt arra írtam,amit Sapsifüles kifejtett bővebben,csak nekem nem volt kedvem ezt végig pötyögni,mert telóról netezek...
Egy álommal kevesebb!
Elmondhatom én is,hogy a "boldog" elutasítottak közé tartozom
Igaz erőm még nem volt,hogy átnézzem,elég volt csak az első oldal látványa!
Talán jobb is így!
Sok sikert kívánok azoknak akik nyernek!!!
Az lehet hogy 145 ponttal kap valaki elutasítást mert nem kerek a dolod amit írtál azokért, de az MVH elnöke mondott egy számot, hogy mennyi az a pont amialatt biztos hogy nem lehet nyerni, volt egy hölgy aki megkérdezte tőle mennyi az nyerő szám, mert a lánya beadta a pályázatát !!
Az sem pontos, hogy nem volt elegendő pontja. (145 ponttal is kapnak a héten levelet. )
A most elutasítottak nem teljesítették a jogosultsági feltételeket, mint pl.:
- nem igazoltak semmilyen megfelelő végzettséget
- korábban már igényeltek agrártámogatást
- hiányosan küldték be a pályázati anyagot (nem volt pl. pénzügyi terv)
- nem érték el az egyes részekre előírt minimális pontot
- stb.
Nem élből ezt ne írd, hanem az átnézések után nem volt elég a pontja!!! szerintem olyan nincs hogy csak élből, lehet te ezt gondolod de minden pályázatpot átnéznek azt elhiheted!!!
Ha a pályázatíró se tudja elérni azt a plusz 4 pontot akkor lehet jobban jártam így mert az a kis pénzem is megmaradt. (azt hiszem erre mondják azt hogy öröm az ürömben)
Az előző hozzászólásokban írták,h pályázatírók írták és nem érték el a 4 pontot a pénzügyi tervvel. Azért annyit el lehetne várni egy pályázatírótól,h azokat a pontokat megszerezze,ami elvárás. Bár lehet,h rosszul látom,de nem hiszem. Ezt sem lehet rájuk bízni... De egy csomó pénzt elkérnek...
Én írtam, első pályázatom volt, elég sokat dolgoztam vele, reggeltől estig csak ezt csináltam. Nem tudom, lehet érdemesebb lett volna pályázat íróval csinálni, de az is elég sokat kért volna és ő se tudott volna több pontot összeszedni mint amit én( csak azokat írtam be amit tényleg szeretnék csinálni és maximálisan tudnám teljesíteni).
Így igaz, mert még mindig lesz aki nem fog nyerni abból az cirka 1750 körüli főből, ugye jól tudom????? Ha sikerül még pénzt átcsoportosítani máshonnan az MVH-nak akkor több lesz a nyertes!!
Amúgy mint minden határozatot ezt is meg lehet fellebbezni....én mindenképp fellebbezek,persze tudom,hogy annyit ér mint halottnak a csók,de veszteni valóm az nincs
Ja még most olvasom,hogy "pályázatíró írta" több embernek is.Persze sokan mondták nekem ennyi pontom van annyi pontom van ,mert megmondta!!És most mi van?Vitte a pénzt,köszöni szépen jól van!
És az életkor és a pontszám függvénye az hogy alakul?Mármint hogy minél közelebbi életkorú a 40 évhez annál több vagy pedig minél fiatalabb annál több pont?
13467 hozzászólás
Gabi!
Fogalmam nincs!
Nincs erőm átnézni!
Most olyan leszarom napom van!
Hasutas mi volt az indoklás?
Válasz #2559. hozzászólásra
Díjaznám,ha nem forgatnád ki a szavaimat... Az élbőlt arra írtam,amit Sapsifüles kifejtett bővebben,csak nekem nem volt kedvem ezt végig pötyögni,mert telóról netezek...
Válasz #2561. hozzászólásra
SAPSI mégis igaz a 147 pont
Egy álommal kevesebb!
Elmondhatom én is,hogy a "boldog" elutasítottak közé tartozom
Igaz erőm még nem volt,hogy átnézzem,elég volt csak az első oldal látványa!
Talán jobb is így!
Sok sikert kívánok azoknak akik nyernek!!!
Válasz #2561. hozzászólásra
Az lehet hogy 145 ponttal kap valaki elutasítást mert nem kerek a dolod amit írtál azokért, de az MVH elnöke mondott egy számot, hogy mennyi az a pont amialatt biztos hogy nem lehet nyerni, volt egy hölgy aki megkérdezte tőle mennyi az nyerő szám, mert a lánya beadta a pályázatát !!
Válasz #2559. hozzászólásra
Az sem pontos, hogy nem volt elegendő pontja. (145 ponttal is kapnak a héten levelet. )
A most elutasítottak nem teljesítették a jogosultsági feltételeket, mint pl.:
- nem igazoltak semmilyen megfelelő végzettséget
- korábban már igényeltek agrártámogatást
- hiányosan küldték be a pályázati anyagot (nem volt pl. pénzügyi terv)
- nem érték el az egyes részekre előírt minimális pontot
- stb.
Válasz #2549. hozzászólásra
Mennyi pontod volt????????? Volt legalább 130?????
Válasz #2548. hozzászólásra
Nem élből ezt ne írd, hanem az átnézések után nem volt elég a pontja!!! szerintem olyan nincs hogy csak élből, lehet te ezt gondolod de minden pályázatpot átnéznek azt elhiheted!!!
Sajnálom,h nem sikerült,de igazad van: megmaradt egy kis pénzed. ..
Válasz #2556. hozzászólásra
Ha a pályázatíró se tudja elérni azt a plusz 4 pontot akkor lehet jobban jártam így mert az a kis pénzem is megmaradt. (azt hiszem erre mondják azt hogy öröm az ürömben)
Az előző hozzászólásokban írták,h pályázatírók írták és nem érték el a 4 pontot a pénzügyi tervvel. Azért annyit el lehetne várni egy pályázatírótól,h azokat a pontokat megszerezze,ami elvárás. Bár lehet,h rosszul látom,de nem hiszem. Ezt sem lehet rájuk bízni... De egy csomó pénzt elkérnek...
Válasz #2554. hozzászólásra
Én írtam, első pályázatom volt, elég sokat dolgoztam vele, reggeltől estig csak ezt csináltam. Nem tudom, lehet érdemesebb lett volna pályázat íróval csinálni, de az is elég sokat kért volna és ő se tudott volna több pontot összeszedni mint amit én( csak azokat írtam be amit tényleg szeretnék csinálni és maximálisan tudnám teljesíteni).
Te írtad vagy pályázatíró?
Válasz #2552. hozzászólásra
pénzügyi terv... nem érte el a 4 pontot
Indoklás?
Indoklás?
Indoklás?
Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek, legalább is szebbet!
Sajnos ma nekem is megjött a nem várt levél mi szerint elutasították a pályázatomat. :(
Most azok kapják meg,akik élből el lettek utasítva. Ponthatár még nincs. Sajnos...
Válasz #2532. hozzászólásra
Köszi az infó-t, és legalább hiteles forrásból származik
Válasz #2545. hozzászólásra
Hát aki 52 évesen pályázik fiatal gazdásra, az is rutinos!!
A"rutinos"pályázók köre egyre jobban bővül...
Válasz #2540. hozzászólásra
Hát jó lenne!
Jobban izgulok mint anno a sajátomnál
jaja csak a nyerni kellene
Válasz #2541. hozzászólásra
Ha nyersz, tudsz mindent teljesíteni majd????
én be vállaltam mindent amit lehetett esélyem nem tudom hogy mennyi lehet
Válasz #2539. hozzászólásra
Ha a jövő héten nem kap levelet, akkor lehet még nyerő!!
Válasz #2535. hozzászólásra
Nem.Én már régebben.Csak tesómé most van bent és várom hogy mi lesz a vége
SAPSI a bűvös nyerő szám a következő....
Legalább nyugodtabban várom a postást!!!
Így igaz, mert még mindig lesz aki nem fog nyerni abból az cirka 1750 körüli főből, ugye jól tudom????? Ha sikerül még pénzt átcsoportosítani máshonnan az MVH-nak akkor több lesz a nyertes!!
Válasz #2533. hozzászólásra
Ezzel teljesen egyetértek!!!!
Válasz #2530. hozzászólásra
Kedves Gergő87!
Nézd meg jobban mit is írnak benne!Nem tavaly télen adtad be a pályázatot.Úgye?
Amúgy mint minden határozatot ezt is meg lehet fellebbezni....én mindenképp fellebbezek,persze tudom,hogy annyit ér mint halottnak a csók,de veszteni valóm az nincs
Válasz #2529. hozzászólásra
Mimndenkit sajnálok aki nem nyert vagy nem fog nyerni, mert még akik meradtak abból sem fog mindenki nyerni!!
Válasz #2515. hozzászólásra
Egyetlen idei nyertes pályázó sem kapott még levelet.
Válasz #2512. hozzászólásra
igen fősulis végzettségem van,arra meg is kaptam a max pontot
Válasz #2527. hozzászólásra
Honnan veszed hogy 2009es?
Válasz #2523. hozzászólásra
Már most sírok
Válasz #2522. hozzászólásra
emva-ról
Válasz #2524. hozzászólásra
Ez-zel az a baj,hogy 2009-s
Válasz #2522. hozzászólásra
Szerintem bepróbálkozott csak!!!
Ja még most olvasom,hogy "pályázatíró írta" több embernek is.Persze sokan mondták nekem ennyi pontom van annyi pontom van ,mert megmondta!!És most mi van?Vitte a pénzt,köszöni szépen jól van!
Itt is azt írja hogy 134 pont minimum
EZ
Válasz #2518. hozzászólásra
Ennek a nagy röhögésnek, sírás lesz a vége!!
Ezt a 130 pontos nyertest honnan szedted??
Válasz #2518. hozzászólásra
Picit gondolkodjál!!!
És az életkor és a pontszám függvénye az hogy alakul?Mármint hogy minél közelebbi életkorú a 40 évhez annál több vagy pedig minél fiatalabb annál több pont?
Válasz #2517. hozzászólásra
Válasz #2516. hozzászólásra
Akkor mennyivel lehet nyerni?Én még mindig nem tudom