Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz rudolf.parajos #12420. hozzászólásáraA buzák rájöttek, hogy a 2016- os pályázatból 2018+as lett ès mèg mindig nincs meg a folyamatleírás a kifizetèsi kèrelemhez. Ez mostanra kèszült el, ezèrt most kezdtèk el a munkát.
Az a legszebb ebbe az egészbe, hogy az én esetemben megkapta màr a pénzét tőlem mindenki, pàlyàzatíró, illetékek,NAV,meg a f@szom tudja kinek fizettem még ....... DE még én semmit sem! 1.200.000 ft ba van ez az egész Móka eddig, màr jó lenne ha ideb@sznàk a pénzt!
Válasz U.ilonka074 #12396. hozzászólásáraSzerintem felejtsd el. Azt ugye mindenki látta, hogy átkerült az agrárminisztériumhoz a vidékfejlesztés?! Ez kb. megint olyan lesz mint amikor megszűnt az mvh....
Válasz jung #12397. hozzászólásáraHat ahogy mar latjuk, statuszvaltasok zajlanak, kifizetesnel nincs sok macera, lehet latni foglalkoznak vele...velemenyem szerint meglesz jovo heten:)
Gyerekek! Mindenki nyugodjon le a p***ába! Ahogyan eddig is, úgy ezután is mindenki megkapja a pénzét, akinek jár. Azzal, hogy itt fórumozgattok és a gondolataitok folyton a téma körül forognak, csak azt éritek el, hogy sokkal "lassabban telik az idő". Elvileg mindenkinek megvan a maga munkája (?), menjetek hát dolgozni és amikor jön a banktól a kilencmilliópárszázezer forint jóváírásról az sms üzenet, nos, akkor tudjátok, hogy utalt a MÁK. Addig hiába görcsöltök ezen és lopjátok a napot haszontalanul ezen a fórumon, azzal nem kapjátok meg korábban a várva-várt összeget.
13480 hozzászólás
Válasz Ebcsont #12429. hozzászólásáraA senior figre... a moszkvai döntőre...vagy a kecskemètire?!
Válasz rudolf.parajos #12427. hozzászólásáraMelyik sportágra gondolsz?
Válasz rudolf.parajos #12427. hozzászólásáraA döntőn ott lesz az összes idei fig nyertes
Válasz traktoroskiskukac #12426. hozzászólásáraAzért remélem a VB alatt megjon.
Válasz rudolf.parajos #12425. hozzászólásáraNincs ember aki ezt meg tudja mondani. A 45 napban bízni az előzményeket látva hiú àbrànd.
Válasz traktoroskiskukac #12424. hozzászólásáraEs akkor mikorra várható. Szerinted?
Válasz traktoroskiskukac #12423 hozzászólás
*Eljárásrend, nem folyamatleírás.
Válasz rudolf.parajos #12420. hozzászólásáraA buzák rájöttek, hogy a 2016- os pályázatból 2018+as lett ès mèg mindig nincs meg a folyamatleírás a kifizetèsi kèrelemhez. Ez mostanra kèszült el, ezèrt most kezdtèk el a munkát.
Egy éve és két hónapja van bent a pályázatom... Státusz: Feldolgozás alatt...
Válasz traktoroskiskukac #12419. hozzászólásáraHa a múlt hónapban kezdtek volna "érdemben" foglalkozni vele, az is késő lenne. A múlt évben kellett volna!!!
Válasz traktoroskiskukac #12419. hozzászólásáraEzen mit értesz? Te mit hallotál?
Válasz rudolf.parajos #12411. hozzászólásáraAzèrt mèg várj egy kicsit szerintem. Múlt hèten kezdtek èrdemben foglalkozni a kèrelmekkel.
Válasz pbt #12417. hozzászólásáraPersze hogy azok! Csicskàk!
Még fa. Mármint nem a kifizetési, hanem az elbírálás.
Ezek a tetüládák elfelejtettek???
Ja! Első körös vagyok.
Szerintetek is köcsög buzi banda ez?
Dátum váltott mai napra, de maradt feld. alatt. Kérelem eseményeknél sincs változás.
Válasz Hogel #12414. hozzászólásáraÉn 21 én s nekem is most vàltott stàtuszba sorolàs allà.
Válasz riegelmihaly78 #12413. hozzászólásáraahogy megjött a támogatói , másnap
Válasz Hogel #12410. hozzászólásáraSzia mikor adtad be a kifizetésit?
Válasz Hogel #12410. hozzászólásáraMikor adtad be?
Válasz Hogel #12410. hozzászólásáraAkkor már lassan lesz valami.
Mai nappal státuszba sorolás alatt.
Válasz rudolf.parajos #12407. hozzászólására
Nekem 4 -én megjőtt a csalàdi.
Tudja valaki hogy az idén mikor lehet beadni a fiatal gazda pályázatot?!
A pályázatíró azt mondta még nem jelent meg. De ez igaz?
Valakinek jott már lóvé?
Az a legszebb ebbe az egészbe, hogy az én esetemben megkapta màr a pénzét tőlem mindenki, pàlyàzatíró, illetékek,NAV,meg a f@szom tudja kinek fizettem még ....... DE még én semmit sem! 1.200.000 ft ba van ez az egész Móka eddig, màr jó lenne ha ideb@sznàk a pénzt!
Válasz tothfeca91 #12395. hozzászólásáraNekem 04. 12 óta...
Válasz U.ilonka074 #12396. hozzászólásáraSzerintem felejtsd el. Azt ugye mindenki látta, hogy átkerült az agrárminisztériumhoz a vidékfejlesztés?! Ez kb. megint olyan lesz mint amikor megszűnt az mvh....
Válasz krisz19 #12401. hozzászólásáraNekem sem volt még dátum váltásom.
Kifizetèsi kèrelem mai nappal státuszt váltott, maradt FA
Válasz U.ilonka074 #12400. hozzászólásáraAz már valami, köszi a választ!
Egyébként van még más is rajtam kívül, akinek nem váltott még és letelt a 45 nap?
Válasz krisz19 #12399. hozzászólásáraStatuszvaltasom volt, de meg maradt feldolgozas alatt 06.06 datummal
Válasz U.ilonka074 #12398. hozzászólásáraNeked is volt már státuszváltásod, vagyis inkább dátumváltásod?
Válasz jung #12397. hozzászólásáraHat ahogy mar latjuk, statuszvaltasok zajlanak, kifizetesnel nincs sok macera, lehet latni foglalkoznak vele...velemenyem szerint meglesz jovo heten:)
Válasz U.ilonka074 #12396. hozzászólásáraNe vedd zokon, de nem egy megbìzható forràs
Tegnap beszeltem a palyazatirommal, mondta jovo heten varhato a folyositas
Sziasztok!
04.05 óta feldolgozás alatt van a pályázatom.
Mi van már? Nem lesz eredmény soha?
Válasz krisz19 #12393. hozzászólásáraaz nincs.
továbbra is feld alatt, csak a dátum ugrott.
Válasz Hogel #12391. hozzászólásáraNekem még csak dátumváltás sincs! Számított összeged nincs még?
Válasz Hogel #12391. hozzászólására.......és még mennyi stàtuszvàltàs lesz!
Státuszváltás a kif. kérelemnél ma!
Válasz gyuriskorka #12389. hozzászólásáraNe kapkodj, még azt se tudjuk ennek mikor lessz vége.
Sziasztok.
Tud e esetleg valaki pozitiv informaciot hogy mikor varhato a fiatal gazda palyazat ujranyitasa?
Válasz b26 #12385. hozzászólására
Válasz b26 #12385. hozzászólásárab26 ki vagy Te, valami új sanax?
Válasz b26 #12385. hozzászólásáraÚj megmondó ember született
Gyerekek! Mindenki nyugodjon le a p***ába! Ahogyan eddig is, úgy ezután is mindenki megkapja a pénzét, akinek jár. Azzal, hogy itt fórumozgattok és a gondolataitok folyton a téma körül forognak, csak azt éritek el, hogy sokkal "lassabban telik az idő". Elvileg mindenkinek megvan a maga munkája (?), menjetek hát dolgozni és amikor jön a banktól a kilencmilliópárszázezer forint jóváírásról az sms üzenet, nos, akkor tudjátok, hogy utalt a MÁK. Addig hiába görcsöltök ezen és lopjátok a napot haszontalanul ezen a fórumon, azzal nem kapjátok meg korábban a várva-várt összeget.
És mi a helyzet a 04.19 FA státuszommal?
Sose lesz elutasított vagy jóváhagyott????
Illonka ne kérdezd, hanem mond jövő héten tuti!
Válasz hasutas1 #12381. hozzászólásáraNeked legalább volt "türelmed".. Nálam az már rég hiánycikk.
Válasz Ebcsont #12380. hozzászólásáraNekem június 9.-èn jár le a türelmem... addig türelmes leszek, utána már nem.