Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az a legszebb ebbe az egészbe, hogy az én esetemben megkapta màr a pénzét tőlem mindenki, pàlyàzatíró, illetékek,NAV,meg a f@szom tudja kinek fizettem még ....... DE még én semmit sem! 1.200.000 ft ba van ez az egész Móka eddig, màr jó lenne ha ideb@sznàk a pénzt!
Válasz U.ilonka074 #12396. hozzászólásáraSzerintem felejtsd el. Azt ugye mindenki látta, hogy átkerült az agrárminisztériumhoz a vidékfejlesztés?! Ez kb. megint olyan lesz mint amikor megszűnt az mvh....
Válasz jung #12397. hozzászólásáraHat ahogy mar latjuk, statuszvaltasok zajlanak, kifizetesnel nincs sok macera, lehet latni foglalkoznak vele...velemenyem szerint meglesz jovo heten:)
Gyerekek! Mindenki nyugodjon le a p***ába! Ahogyan eddig is, úgy ezután is mindenki megkapja a pénzét, akinek jár. Azzal, hogy itt fórumozgattok és a gondolataitok folyton a téma körül forognak, csak azt éritek el, hogy sokkal "lassabban telik az idő". Elvileg mindenkinek megvan a maga munkája (?), menjetek hát dolgozni és amikor jön a banktól a kilencmilliópárszázezer forint jóváírásról az sms üzenet, nos, akkor tudjátok, hogy utalt a MÁK. Addig hiába görcsöltök ezen és lopjátok a napot haszontalanul ezen a fórumon, azzal nem kapjátok meg korábban a várva-várt összeget.
Válasz U.ilonka074 #12375. hozzászólásáraMajd ha beérik a kukorica...... Jó pàr hónap még! Biztos hogy nem 45 nap! Legalàbb ne hazudnànak annyit, de én màr meg sem lepődök rajtuk! Szerinem még hozzà sem kezdtek!
Válasz nagy_z_attila #12371. hozzászólásáraElső körös voltam, 2018.02.12. beadva fellebbezés és most jött meg egy hete a határozat, hogy elutasították. Tehát 2,5 hónap.... Levélben érkezett, nem emailban..
Válasz zsolt.iszaly #12370. hozzászólásáraIgen. A fellebbezés beadására van 10 nap. Utánna változik FA. De az hosszú idő lesz szerintem megint. Logikus az lenne, ha megvannak minden eredményt, aztán megnézik a maradékot, és véleményezi a fellebbezést. Ez lehet meg idén Sem lesz meg.
Válasz roland1213 #12369. hozzászólásáraMikor megkaptam az elutasítàst az ügyfélkapumra benne volt 10nap àll rendelkezésre a felebbezésre.
Amit 05.05én be is adtam.
De azt is elmondtàk a pàlyàzatirók, hogy ha nagyon kevés lenne a pontom pl.65 akkor reménytelen a fellebezés.
Én ezt és ennyit tudok.
Midenhova és mindenkit hívtam telefonon MÀK, NAK, stb...
Válasz riegelmihaly78 #12361. hozzászólásáraPl. a kiíràs és az elbíràlàs is sok-sok hónapot csúszott! Szerintem a kifizetés is fog sok hónapot! Mert ugye kutyàból nem lesz szalonna!?
13461 hozzászólás
Válasz Hogel #12410. hozzászólásáraAkkor már lassan lesz valami.
Mai nappal státuszba sorolás alatt.
Válasz rudolf.parajos #12407. hozzászólására
Nekem 4 -én megjőtt a csalàdi.
Tudja valaki hogy az idén mikor lehet beadni a fiatal gazda pályázatot?!
A pályázatíró azt mondta még nem jelent meg. De ez igaz?
Valakinek jott már lóvé?
Az a legszebb ebbe az egészbe, hogy az én esetemben megkapta màr a pénzét tőlem mindenki, pàlyàzatíró, illetékek,NAV,meg a f@szom tudja kinek fizettem még ....... DE még én semmit sem! 1.200.000 ft ba van ez az egész Móka eddig, màr jó lenne ha ideb@sznàk a pénzt!
Válasz tothfeca91 #12395. hozzászólásáraNekem 04. 12 óta...
Válasz U.ilonka074 #12396. hozzászólásáraSzerintem felejtsd el. Azt ugye mindenki látta, hogy átkerült az agrárminisztériumhoz a vidékfejlesztés?! Ez kb. megint olyan lesz mint amikor megszűnt az mvh....
Válasz krisz19 #12401. hozzászólásáraNekem sem volt még dátum váltásom.
Kifizetèsi kèrelem mai nappal státuszt váltott, maradt FA
Válasz U.ilonka074 #12400. hozzászólásáraAz már valami, köszi a választ!
Egyébként van még más is rajtam kívül, akinek nem váltott még és letelt a 45 nap?
Válasz krisz19 #12399. hozzászólásáraStatuszvaltasom volt, de meg maradt feldolgozas alatt 06.06 datummal
Válasz U.ilonka074 #12398. hozzászólásáraNeked is volt már státuszváltásod, vagyis inkább dátumváltásod?
Válasz jung #12397. hozzászólásáraHat ahogy mar latjuk, statuszvaltasok zajlanak, kifizetesnel nincs sok macera, lehet latni foglalkoznak vele...velemenyem szerint meglesz jovo heten:)
Válasz U.ilonka074 #12396. hozzászólásáraNe vedd zokon, de nem egy megbìzható forràs
Tegnap beszeltem a palyazatirommal, mondta jovo heten varhato a folyositas
Sziasztok!
04.05 óta feldolgozás alatt van a pályázatom.
Mi van már? Nem lesz eredmény soha?
Válasz krisz19 #12393. hozzászólásáraaz nincs.
továbbra is feld alatt, csak a dátum ugrott.
Válasz Hogel #12391. hozzászólásáraNekem még csak dátumváltás sincs! Számított összeged nincs még?
Válasz Hogel #12391. hozzászólására.......és még mennyi stàtuszvàltàs lesz!
Státuszváltás a kif. kérelemnél ma!
Válasz gyuriskorka #12389. hozzászólásáraNe kapkodj, még azt se tudjuk ennek mikor lessz vége.
Sziasztok.
Tud e esetleg valaki pozitiv informaciot hogy mikor varhato a fiatal gazda palyazat ujranyitasa?
Válasz b26 #12385. hozzászólására
Válasz b26 #12385. hozzászólásárab26 ki vagy Te, valami új sanax?
Válasz b26 #12385. hozzászólásáraÚj megmondó ember született
Gyerekek! Mindenki nyugodjon le a p***ába! Ahogyan eddig is, úgy ezután is mindenki megkapja a pénzét, akinek jár. Azzal, hogy itt fórumozgattok és a gondolataitok folyton a téma körül forognak, csak azt éritek el, hogy sokkal "lassabban telik az idő". Elvileg mindenkinek megvan a maga munkája (?), menjetek hát dolgozni és amikor jön a banktól a kilencmilliópárszázezer forint jóváírásról az sms üzenet, nos, akkor tudjátok, hogy utalt a MÁK. Addig hiába görcsöltök ezen és lopjátok a napot haszontalanul ezen a fórumon, azzal nem kapjátok meg korábban a várva-várt összeget.
És mi a helyzet a 04.19 FA státuszommal?
Sose lesz elutasított vagy jóváhagyott????
Illonka ne kérdezd, hanem mond jövő héten tuti!
Válasz hasutas1 #12381. hozzászólásáraNeked legalább volt "türelmed".. Nálam az már rég hiánycikk.
Válasz Ebcsont #12380. hozzászólásáraNekem június 9.-èn jár le a türelmem... addig türelmes leszek, utána már nem.
Válasz hasutas1 #12379. hozzászólásáraNekünk már legalább ketyeg a ketyegni való!
Válasz Ebcsont #12378. hozzászólásáraEzt csak a jó isten tudja, de lehet mèg ő sem. Nèha azt èrzem egy brazil szappanoperában vagyunk statiszták...
Válasz hasutas1 #12377. hozzászólásáraDe melyik "szeptember végén"??
Válasz U.ilonka074 #12375. hozzászólásáraKicsit költőien, Petőfi Sándor: Nemzeti dal... de inkább "szeptember vègèn".
Válasz U.ilonka074 #12375. hozzászólásáraMajd ha beérik a kukorica...... Jó pàr hónap még! Biztos hogy nem 45 nap! Legalàbb ne hazudnànak annyit, de én màr meg sem lepődök rajtuk! Szerinem még hozzà sem kezdtek!
Szerintetek mikor utaljak az elso kifizetest? 42. Nap, hogy be lett adva a kifizetesi kerelem
Válasz nagy_z_attila #12371. hozzászólásáraElső körös voltam, 2018.02.12. beadva fellebbezés és most jött meg egy hete a határozat, hogy elutasították. Tehát 2,5 hónap.... Levélben érkezett, nem emailban..
Válasz roland1213 #12372. hozzászólásáraNagyon pontosan így van, hogy hosszú idő lessz. Ezt az informàciót kaptam én is.
Válasz zsolt.iszaly #12370. hozzászólásáraIgen. A fellebbezés beadására van 10 nap. Utánna változik FA. De az hosszú idő lesz szerintem megint. Logikus az lenne, ha megvannak minden eredményt, aztán megnézik a maradékot, és véleményezi a fellebbezést. Ez lehet meg idén Sem lesz meg.
Valakinek fellebezés után jött már válasz. Mennyi az elbirálási idő a fellebezésnek. 74.5 pontra fellebeztem.
Válasz roland1213 #12369. hozzászólásáraMikor megkaptam az elutasítàst az ügyfélkapumra benne volt 10nap àll rendelkezésre a felebbezésre.
Amit 05.05én be is adtam.
De azt is elmondtàk a pàlyàzatirók, hogy ha nagyon kevés lenne a pontom pl.65 akkor reménytelen a fellebezés.
Én ezt és ennyit tudok.
Midenhova és mindenkit hívtam telefonon MÀK, NAK, stb...
Válasz zsolt.iszaly #12367. hozzászólásáraEz le van írva valahol? Vagy csak megint statuszokat fognak változtatgatni?
Már május 08- an beadtuk. Csak ezért gondolom
Válasz zsolt.iszaly #12367. hozzászólásáraEz le van írva valahol? Vagy csak megint statuszokat fognak változtatgatni?
Már május 08- an beadtuk. Csak ezért gondolom
Válasz roland1213 #12365. hozzászólására10nap
Válasz zsolt.iszaly #12356. hozzászólására73,5 pontom lett. A tesómnak 75,5.
Válasz zsolt.iszaly #12357. hozzászólására65
Tudjátok h mennyi idő van a fellebbezésre való Reagálásra.
Szerintem itt is van valami meghatározott idő.
Válasz Niko20 #12363. hozzászólásáraLegyen igazad!!! De majd csak azutàn hiszem el, amikor megjött a pénz!
Válasz VéGé #12362. hozzászólásáraA TO viszont időben megjött, hátha tartják a lendületet.
Válasz riegelmihaly78 #12361. hozzászólásáraPl. a kiíràs és az elbíràlàs is sok-sok hónapot csúszott! Szerintem a kifizetés is fog sok hónapot! Mert ugye kutyàból nem lesz szalonna!?