Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz zsolt.dexter75 #12010. hozzászólásáraSzia. Én 2014 ben nyertem figet!
Májusban beadtam, októberben megkaptam a nyertes határozatot, beadtam a kifizkérelmet, decemberben számlán volt a pénz!
Most csak annyi van, hogy nincs lóvé.... Ezért megy az időhúzás!
Válasz ritteralexandra #12009. hozzászólásáraAzt én sem értem mi tart eddig. De itt a korábbi nyertesek írták, hogy régen sem ment gyorsabban. 1-1.5év átlag volt állítólag.
Azt azonban el tudom képzelni, hogy a pontokat is azért tudjuk csak meg később, és azért ez a felfordulás, mert szeretnék a visszaéléseket elkerülni.
2016 szeptemberében találkoztunk egy pályázatíró cég képviselőjével. Teljesen meg volt lepődve, azt mondta még nem találkozott olyannal aki a FIG-et arra fordítaná amire szánják. Ekkor döntöttük el, hogy magunk csináljuk a pályázatot, mert mit várunk ilyen pályázatírótól, aki azt mondta mindent be kell vállalni, mert inkább fizessünk vissza később csak nyerjünk. (na meg ő is) Aztán később jól meg is szigorították a vállalások utáni szankciókat, nyilván nem véletlenül. Ilyen miatt lett elhalasztva sokadjára a pályázat beadás kezdete, mert sokan vettek 20 zsák gombát és a régi rendszer szerint máris gazdák, gombaüzem működtetők lettek, meg lett a Sté... (tisztelet a becsületes kivételeknek), de ilyenek miatt van nyilván ez a káosz, ez a késlekedés is. Szerintem.
Válasz zsolt.dexter75 #12007. hozzászólásáraMszp, dk két szàmomra olyan párt mintha nem is létezne. Akik lövetik a magyart a parlamentben helyük nincs! De nem minden vàgyam a politizàlàs tovàbbra sem a fórum kàràra csak piszkosul érdekelne hogy ami évekig működik egyszer csak miért akad meg pont a végén pont vàlasztàsok idelyén pont anglia kilépésekor és még sorolhatnàm. Gazdàlkodni akarok eddig is turkàltuk a földet fogjuk is de azért mindenkinek pénz a pénz. Persze mostanàban az is megfordult a fejünkben hogy nem is biztos hogy nagy siker az sem ha nyer... ilyen nehéz indulàs utàn mire szàmìtsunk?
Válasz zsolt.dexter75 #12007. hozzászólásáraMszp, dk két szàmomra olyan párt mintha nem is létezne. Akik lövetik a magyart a parlamentben helyük nincs! De nem minden vàgyam a politizàlàs tovàbbra sem a fórum kàràra csak piszkosul érdekelne hogy ami évekig működik egyszer csak miért akad meg pont a végén pont vàlasztàsok idelyén pont anglia kilépésekor és még sorolhatnàm. Gazdàlkodni akarok eddig is turkàltuk a földet fogjuk is de azért mindenkinek pénz a pénz. Persze mostanàban az is megfordult a fejünkben hogy nem is biztos hogy nagy siker az sem ha nyer... ilyen nehéz indulàs utàn mire szàmìtsunk?
Válasz ritteralexandra #12003. hozzászólásáraMivel ez EU-s pénz, és ők finanszírozzák, szerintem ha kevesebb jut rá most, akkor kérdezd meg az Mszp-s meg a Dk-s képviselőket (Nidermüller P. vagy Újhelyi), hogy miért erősködnek Brüsszelben, hogy M.o kapjon kevesebb pályázati forrást?? Miért kampányolnak emellett? Lehet emiatt jut most ide kevesebb.
Ha már politika akkor így kerek, nem? Van az érmeknek másik oldala is.
Egyébként ez csak a saját véleményem, de a Britek kiválása miatt nyilván nem kapunk annyi V.P forrást amennyit eredetileg nekünk szántak. Hisz ez a pályázat 2020ig lévő költségvetésből jön. De mivel az egyik legnagyobb bruttó befizető Anglia jövő áprilisban kilép valószínű, hogy nem is fizetnek be a kasszába már jövőre sem és 2020ban sem. De ez tényleg csak saját vélemény. Én is, mi is még várunk, de nem gondolnám, hogy bárkit hibáztathatok emiatt.
Különben remélem hogy nem igaz de felröppent a hìre hogy előző pàlyàzatok nyerteseit cseszegetik hogy ne kelljen kifizetni a fentmaradó %-ot. Jó lenne ha megerősìtené valaki az ellenkezőjét és hihető is lenne...
Válasz Hogel #12000. hozzászólásáraA legnagyobb probléma, hogy kihirdetnek egy pályázatot, ahol ha elérted volna a minimum ponthatárt nyertes kellet volna legyen!!!!
Majd várunk több mint egy évet, és akkor azt kapjuk, hogy kevesebb lesz a keret több mint 20 milliárddal, szóval több mint 1800 pályázat el lesz utasítva!!!!!!!!!!
Fura ez a mostani fig pályázat.1,5 évet várni kellett a kiírásra(legalább 3 x módosították a dátumot)
Több mint egy évet kellet várni az elbírálásra, és már van akinek lassan egy hónapja kell várni az okiratra.Szerintem itt bazi nagy gebasz van...
Válasz medikus #11970. hozzászólásáraNem vasárnapra gondoltam, mivel a múlthèten azt az infót kaptuk, hogy t.o-k kèsz vannak, ès jött az email is, hogy aktivizáljuk a vállalkozást, ha nem aktív.
Sziasztok gratulálok minden nyertes kollégának,reméljük mi is a legjobbakat akiket még mindig csak feldolgoznak,bízni kell a jó Istenben és sikerülni fog mindenkinek .Jó éjszakát kívánok.
13463 hozzászólás
Válasz zsolt.dexter75 #12010. hozzászólásáraSzia. Én 2014 ben nyertem figet!
Májusban beadtam, októberben megkaptam a nyertes határozatot, beadtam a kifizkérelmet, decemberben számlán volt a pénz!
Most csak annyi van, hogy nincs lóvé.... Ezért megy az időhúzás!
Válasz zsolt.dexter75 #12010. hozzászólásáraGyönyörű pàlyàzatìró...
Válasz ritteralexandra #12009. hozzászólásáraAnnyira ideges vagy hogy zongorázol a billentyűvel?
Válasz ritteralexandra #12009. hozzászólásáraAzt én sem értem mi tart eddig. De itt a korábbi nyertesek írták, hogy régen sem ment gyorsabban. 1-1.5év átlag volt állítólag.
Azt azonban el tudom képzelni, hogy a pontokat is azért tudjuk csak meg később, és azért ez a felfordulás, mert szeretnék a visszaéléseket elkerülni.
2016 szeptemberében találkoztunk egy pályázatíró cég képviselőjével. Teljesen meg volt lepődve, azt mondta még nem találkozott olyannal aki a FIG-et arra fordítaná amire szánják. Ekkor döntöttük el, hogy magunk csináljuk a pályázatot, mert mit várunk ilyen pályázatírótól, aki azt mondta mindent be kell vállalni, mert inkább fizessünk vissza később csak nyerjünk. (na meg ő is) Aztán később jól meg is szigorították a vállalások utáni szankciókat, nyilván nem véletlenül. Ilyen miatt lett elhalasztva sokadjára a pályázat beadás kezdete, mert sokan vettek 20 zsák gombát és a régi rendszer szerint máris gazdák, gombaüzem működtetők lettek, meg lett a Sté... (tisztelet a becsületes kivételeknek), de ilyenek miatt van nyilván ez a káosz, ez a késlekedés is. Szerintem.
Válasz ritteralexandra #12003. hozzászólásáraMivel ez EU-s pénz, és ők finanszírozzák, szerintem ha kevesebb jut rá most, akkor kérdezd meg az Mszp-s meg a Dk-s képviselőket (Nidermüller P. vagy Újhelyi), hogy miért erősködnek Brüsszelben, hogy M.o kapjon kevesebb pályázati forrást?? Miért kampányolnak emellett? Lehet emiatt jut most ide kevesebb.
Ha már politika akkor így kerek, nem? Van az érmeknek másik oldala is.
Egyébként ez csak a saját véleményem, de a Britek kiválása miatt nyilván nem kapunk annyi V.P forrást amennyit eredetileg nekünk szántak. Hisz ez a pályázat 2020ig lévő költségvetésből jön. De mivel az egyik legnagyobb bruttó befizető Anglia jövő áprilisban kilép valószínű, hogy nem is fizetnek be a kasszába már jövőre sem és 2020ban sem. De ez tényleg csak saját vélemény. Én is, mi is még várunk, de nem gondolnám, hogy bárkit hibáztathatok emiatt.
Különben remélem hogy nem igaz de felröppent a hìre hogy előző pàlyàzatok nyerteseit cseszegetik hogy ne kelljen kifizetni a fentmaradó %-ot. Jó lenne ha megerősìtené valaki az ellenkezőjét és hihető is lenne...
szerintem mi már tartaleklistasok vagyunk.
Válasz medikus #11999. hozzászólásáraÖrülök hogy nem csak én nem vagyok vak. Köszi.
Jóreggelt kìvànok! De ha én merek ilyet ìrni az màr politizàlàs... Biztos nem kormàny hiba de akkor hovà lett? Elhordtàk a hangyàk?
Válasz Hogel #12000. hozzászólásáraA legnagyobb probléma, hogy kihirdetnek egy pályázatot, ahol ha elérted volna a minimum ponthatárt nyertes kellet volna legyen!!!!
Majd várunk több mint egy évet, és akkor azt kapjuk, hogy kevesebb lesz a keret több mint 20 milliárddal, szóval több mint 1800 pályázat el lesz utasítva!!!!!!!!!!
Válasz n.robi901 #11987. hozzászólásáraIgen. Nekem is váltott de azóta semmi. F.a.
Fura ez a mostani fig pályázat.1,5 évet várni kellett a kiírásra(legalább 3 x módosították a dátumot)
Több mint egy évet kellet várni az elbírálásra, és már van akinek lassan egy hónapja kell várni az okiratra.Szerintem itt bazi nagy gebasz van...
Válasz ritteralexandra #11996. hozzászólásáraNincs mihez hozzászólni!Ami itt van,az mind találgatás!Mikor lesz pénz?ekkor,akkor,könyvelő mondta,választás előtt,után,ide váltott,oda váltott.
Válasz n.robi901 #11997. hozzászólásáraParancs!
Értelmes hozzászólásokat várunk a többit privátban intézétek !
Rasszizmus szagàt érzem pedig ez a fiatalgazda fórum
Válasz rudolf.parajos #11986. hozzászólásáraSzavazat jöhet romàniàból tàmogatàs meg nem magyarorszàgról?
Válasz medikus #11993. hozzászólásáraKi tudja? még az is lehetek
Válasz rudolf.parajos #11986. hozzászólásáraAlbán!!!!!!!!
Válasz plantek.kriszta #11991. hozzászólásáraNálam is ez van.
Lehet most van felküldve jóváhagyásra
Válasz n.robi901 #11988. hozzászólásáraNem tudom de így vagyok én is!
A facebookot végig olvastam ott is ugyanez a helyzet ...
Válasz n.robi901 #11987. hozzászólásáraMaradt F.A. 04.13. semmi info csak tippek.
Volt akinek nem volt státuszba sorolás vagy dátum váltás 04.13-ra?
Esetleg van valakinek valami infója hogy akik pénteken státuszbesorolás után feldolgozás alatt maradtak azokkal mi a helyzet???
Válasz ritteralexandra #11985. hozzászólásáraTe mi vagy? Román? Akor kérjél a román államtól támogatást.
Válasz medikus #11982. hozzászólásáraAzt most Brüsszelben cseszegetik nem ér rà segìteni védi a magyarjait
Negatív
Sziasztok,jött valakinek ma valami?
Válasz ritteralexandra #11979. hozzászólásáraPedig azt írták,bízni kell a jó Istenben!
Válasz medikus #11976. hozzászólásáraHolnaphoz egy évre!
Válasz medikus #11971. hozzászólásáraTermészetesen nem. Nem mondanàm hogy erős a hitem
Válasz medikus #11976. hozzászólására
Válasz medikus #11976. hozzászólásáraÚgy legyen!
Válasz istvan0423 #11975. hozzászólásáraHolnap.
Üdv! Tud valaki a TO-ról, hogy mikorra várható?
Válasz lacus0922 #11973. hozzászólásáraJó lenne, sok mindenki várja
Folytatják ma az eredmény hírdetést?
Válasz medikus #11970. hozzászólásáraNem vasárnapra gondoltam, mivel a múlthèten azt az infót kaptuk, hogy t.o-k kèsz vannak, ès jött az email is, hogy aktivizáljuk a vállalkozást, ha nem aktív.
Válasz ritteralexandra #11966. hozzászólásáraMisén voltál?
Válasz hasutas1 #11969. hozzászólásáraVasárnap tele vannak a hivatalok, azért hogy Entert nyomhassanak!!!!!!!!!!!
Èrdekes dolgok ezek... Mèg mindig nincs TO, pedig már "csak" rá kellett volna nyomni az enterre ès kèsz. A 75,5 pont már a múlt.
Válasz bokor.istvan1 #11930. hozzászólásáraKoszonom
Sziasztok gratulálok minden nyertes kollégának,reméljük mi is a legjobbakat akiket még mindig csak feldolgoznak,bízni kell a jó Istenben és sikerülni fog mindenkinek .Jó éjszakát kívánok.
Úgy làtom ma megint nőnap van.
Válasz Józsi.88 #11961. hozzászólásáraGratulálok Nektek! köszi, hogy leírtad, hány pontot számoltatok! Ez jól hangzik, reményteljes!
Ha a többi nyertes emlékszik még rá, hány pontot számolt max-ra, leírná? Kiindulási alapnak jó...
Köszi
Gratulálok a Nyerteseknek!
Nekem is feldolgozás alatt...elutasított lett már valakinek?