Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #11970. hozzászólásáraNem vasárnapra gondoltam, mivel a múlthèten azt az infót kaptuk, hogy t.o-k kèsz vannak, ès jött az email is, hogy aktivizáljuk a vállalkozást, ha nem aktív.
Sziasztok gratulálok minden nyertes kollégának,reméljük mi is a legjobbakat akiket még mindig csak feldolgoznak,bízni kell a jó Istenben és sikerülni fog mindenkinek .Jó éjszakát kívánok.
Ma jóváhagyottra váltott, második körösek vagyunk, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből. Anno 76 pontot számolt a pályázatíró.
Kitartást Nektek! Remélem sikerrel jár mindenki!
Válasz jung #11934. hozzászólásáraNe haragudj, nem okoskodás akar lenni, mert természetesen nem ismerem az összes olyan körülményt ami befolyásolja az adózásodat, de az átalányadós egyéni vállalkozó csak a szja-t nem fizeti ha nincs bevétele, a járulékokat meg kell fizetnie a minimálbér ev.-re vonatkozó szabálya szerint, és az bizony jóval több mint a KATA havi összege.
Válasz Józsi.88 #11914. hozzászólásáraNem egyàltalàn nem értek hozzà, viszont volt annyi eszem hogy megkérdeztem a könyvelőt. Alapból kizárta a katàt. Nem is kellet fizetnem semit az elmult egy évbe.
13480 hozzászólás
Válasz medikus #11971. hozzászólásáraTermészetesen nem. Nem mondanàm hogy erős a hitem
Válasz medikus #11976. hozzászólására
Válasz medikus #11976. hozzászólásáraÚgy legyen!
Válasz istvan0423 #11975. hozzászólásáraHolnap.
Üdv! Tud valaki a TO-ról, hogy mikorra várható?
Válasz lacus0922 #11973. hozzászólásáraJó lenne, sok mindenki várja
Folytatják ma az eredmény hírdetést?
Válasz medikus #11970. hozzászólásáraNem vasárnapra gondoltam, mivel a múlthèten azt az infót kaptuk, hogy t.o-k kèsz vannak, ès jött az email is, hogy aktivizáljuk a vállalkozást, ha nem aktív.
Válasz ritteralexandra #11966. hozzászólásáraMisén voltál?
Válasz hasutas1 #11969. hozzászólásáraVasárnap tele vannak a hivatalok, azért hogy Entert nyomhassanak!!!!!!!!!!!
Èrdekes dolgok ezek... Mèg mindig nincs TO, pedig már "csak" rá kellett volna nyomni az enterre ès kèsz. A 75,5 pont már a múlt.
Válasz bokor.istvan1 #11930. hozzászólásáraKoszonom
Sziasztok gratulálok minden nyertes kollégának,reméljük mi is a legjobbakat akiket még mindig csak feldolgoznak,bízni kell a jó Istenben és sikerülni fog mindenkinek .Jó éjszakát kívánok.
Úgy làtom ma megint nőnap van.
Válasz Józsi.88 #11961. hozzászólásáraGratulálok Nektek! köszi, hogy leírtad, hány pontot számoltatok! Ez jól hangzik, reményteljes!
Ha a többi nyertes emlékszik még rá, hány pontot számolt max-ra, leírná? Kiindulási alapnak jó...
Köszi
Gratulálok a Nyerteseknek!
Nekem is feldolgozás alatt...elutasított lett már valakinek?
Sokunknak maradt feldolgozàs alatt.
Minden nyertes szívből gratulálok!!!
Nekem maradt feldolgozás alatt 04.13
Bekes megye
Sziasztok!
Ma jóváhagyottra váltott, második körösek vagyunk, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből. Anno 76 pontot számolt a pályázatíró.
Kitartást Nektek! Remélem sikerrel jár mindenki!
Üdv,
Józsi
Válasz Acsusz #11936. hozzászólásáraEz csak ilyen kis adag volt...
Meglessz mindenkinek. Jovoheten biztos. "Biz és bizva bizzál!"
Szintén feld.alatt, 04.13. Bács megye. :(
Feldolgozás alatt 2018-04-13
Válasz ritteralexandra #11955. hozzászólásáraén nem bánnám :)
Nőnap van?
Válasz andras6417 #11951. hozzászólásáraIgen 29.volt.
Ma 13 órakor jóváhagyott!
Nézze akinek még feldolgozás alatti!
Gratulálok
Válasz kovacsn.andrea78 #11949. hozzászólásáraGratulálok!
Utolsó váltás neked is 29.e volt?
Válasz kovacsn.andrea78 #11949. hozzászólásáraGratulálok :)
Most váltott jóváhagyottra☺
Válasz Acsusz #11936. hozzászólásáraTegnap váltott, de maradt feldolgozás alatt...
Megnéztem státuszba sorolás volt aztán visszaugrott feldolgozás alattiba .
Nekem maradt feldolgozás alatt 03.23 ....
Van akinek már utaltak legalább.
https://index.hu/gazdasag/2018/04/13/lazar_janos_miniszterelnokseg_bonusz/
Ismételten feldolgozás alatt.. nem értem mire jó ez?!
Válasz n.robi901 #11941. hozzászólásáraNekem maradt, valószínűleg mi besz***tuk.
Ma hallottam a máknál hogy lezárult a támogatói okiratok elkészítése.Elvileg ügyfélkapura kapnunk kéne valami tájékoztatást, hogy hamarosan postázzák.
Valakinek feldolgozás alatt maradt ?
Státuszba sorsolás alatt nekem is
Végre történik valami.. Státuszba sorolás alatt... :) Hátha mostmár lesz Eredmény.
Válasz Honey #11935. hozzászólásáraFő àllàs mellet csinàlom ( hobiból kapàlok) így nincs plussz költségem.
Válasz Acsusz #11936. hozzászólásáraElvileg jóváhagyottak jönnek?
Jön a következő adag hirdetés Státuszba sorolás alatt 2018-04-13
Válasz jung #11934. hozzászólásáraNe haragudj, nem okoskodás akar lenni, mert természetesen nem ismerem az összes olyan körülményt ami befolyásolja az adózásodat, de az átalányadós egyéni vállalkozó csak a szja-t nem fizeti ha nincs bevétele, a járulékokat meg kell fizetnie a minimálbér ev.-re vonatkozó szabálya szerint, és az bizony jóval több mint a KATA havi összege.
Válasz Honey #11909. hozzászólásáraigazad van.Àlltalàny adózàs, s azon belül alanyi adómentes. Így pontos.
Válasz Józsi.88 #11914. hozzászólásáraNem egyàltalàn nem értek hozzà, viszont volt annyi eszem hogy megkérdeztem a könyvelőt. Alapból kizárta a katàt. Nem is kellet fizetnem semit az elmult egy évbe.
Hello! Van Pest megyében jóváhagyott pályázat valakinek?
Válasz santaalex #11915. hozzászólásáraNekem nem katàs mégis jóvàhagyott.