Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD401.93 FtCHF439.37 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az informátorok nem örülnek ha felfedik kilétüket.
De ha összerakjuk a puszta tényeket és logikusan gondolkozunk ( + ezt megerőssítik felelős pozíciókból), akkor nem juthatunk más eredményre.
Zárójelbe: az EU-tól minimális kifizetés volt eddig. Az ország saját költségvetésből finanszírozta a projekteket. A semmit nem lehet ellopni, elkampányolni, ......
Év szüneteltetéssel kapcsolatban csak egy szosszenet azoknak akik még mindig nem hisznek benne.
Ma hívtak a kormanyhivatalbol, hogy látják bent van a fig palyazatom és figyeljek oda arra, hogy a támogatói okirat átvételekor aktívnak kell lennie az ev-nem és a főtevékenység mg-inak kell lennie.
Minden pályázatot próbáltak átnyomni, hogy nyerjen. A hiba az ön "készülékében" van/volt ha útközben elvérzett a dolog. A pályázatírók sem kötnek mindent az ügyfél orrára, hogy bocs ezt elb...... Még több tízmilliós pályázatoknál is elődordul olyan hiba ami miatt újra be kell adni fél-egy év után. Ennél a jogcímnél ( meg még párnál) erre nem volt esély.
Semmit nem jelent az, hogy valakinek még mindig feldolgozás alatt van. 29-e volt a rajt,elkezdték az kiértesítést. Ha még nincs eredményed, akkor lassabb csapat értékel. Vagy több a munkájuk. Vagy van egy másik pályázatod amivel összhanga hozzák a figet.
Eddig (korábbi években) mindig egyszerre jöttek ki az eredmények. Érdekes most nem. Mondjuk én is úgy csinálnám, hogy a választás előtt nem közölnék rossz hírt, csak vagy jót, vagy inkább semmit.....
Az értékelést független emberek végzik. Mint mindenkinek, nekik is van pártpreferenciájuk, de az a tény, hogy néhány megyei MVH-tól még nem jött ki egy eredmény sem, az biztosan nem a választási kampány része sem pro, sem kontra.
"Nem a saját megyénkben vagyunk elbírálva!"
Válasz gergely.szecsi #11748. hozzászólásáraÉn is Egerből pályáztam, a második körben adtam be. Egyelőre feldolgozás alatt. Elképesztő, amit művelnek. Szinte már felháborító.Bízzunk a legjobbakban, de ez az eljárás el tudja venni az ember kedvét az egésztől.
Sziasztok. Az eddigi jóváhagyott státuszhoz gratulálok mindenkinek.Nekem még feldolgozás alattvan, "keresztanyukám" uttánna nézet az enyémnek egészen a fejig ment anyit mondott párnap és meg van nyugalom folyamatos a dolog.
alkalmazás megnyitása,bejelentkezés,ügyfélkapun keresztül,általános ügyintézés,legördülő menüben kiválasztod az ügyféltájékoztatási rendszert s ott fogod látni.
Válasz konkri79 #11717. hozzászólásáraEzt igy konkretan nem tudom. Nem jo dolog...:(
Mi, ha most nem nyerunk, mar ugy se adhatjuk be ujra, a kor miatt nem. Nekunk akkor igy is, ugy is ez az utolso eselyunk.
13467 hozzászólás
Válasz zsolt.iszaly #11765. hozzászólásáraEz mi ez? Ki modta?
Válasz zsolt.iszaly #11765. hozzászólásáraEzt ki mondta?
Jó napot
Idézem.; " A ponthatàrokat nem tudjuk, de van 66pontos és van 83pontos a mi nyert."
Válasz ritteralexandra #11763. hozzászólásáraSzépen csendben maradni és figyelni!!!!!!!!!!!!!!
Válasz medikus #11762. hozzászólásáraEz itt a lehetőségek orszàga! Itt mindent lehet!
Válasz Drén Gábor #11761. hozzászólásáraAzt tudjuk hogy előfinanszírozás van,informátor nélkül is!DE!Létezik dezinformáció is!!!
Válasz medikus #11759
Az informátorok nem örülnek ha felfedik kilétüket.
De ha összerakjuk a puszta tényeket és logikusan gondolkozunk ( + ezt megerőssítik felelős pozíciókból), akkor nem juthatunk más eredményre.
Zárójelbe: az EU-tól minimális kifizetés volt eddig. Az ország saját költségvetésből finanszírozta a projekteket. A semmit nem lehet ellopni, elkampányolni, ......
Év szüneteltetéssel kapcsolatban csak egy szosszenet azoknak akik még mindig nem hisznek benne.
Ma hívtak a kormanyhivatalbol, hogy látják bent van a fig palyazatom és figyeljek oda arra, hogy a támogatói okirat átvételekor aktívnak kell lennie az ev-nem és a főtevékenység mg-inak kell lennie.
Válasz Drén Gábor #11755. hozzászólásáraEzt mind honnan tudod?Mert amit itt írkálnak,az idáig mind feltételezés volt!(Ekkor-meg akkor)
Válasz gergely.szecsi #11748. hozzászólásáraEger mellett.
Minden pályázatot próbáltak átnyomni, hogy nyerjen. A hiba az ön "készülékében" van/volt ha útközben elvérzett a dolog. A pályázatírók sem kötnek mindent az ügyfél orrára, hogy bocs ezt elb...... Még több tízmilliós pályázatoknál is elődordul olyan hiba ami miatt újra be kell adni fél-egy év után. Ennél a jogcímnél ( meg még párnál) erre nem volt esély.
Válasz mihaszna #11754. hozzászólásáraNem gondolja, hanem tudja.
Szerintem az 1200 biztos nyertes már kapott értesítést.
"rövid" szünet és jön a maradék 20 százalék.
Válasz mihaszna #11754. hozzászólásáraÖsszeférhetetlenség. A bírálóknak myilatkozniuk kell, hogy nem ismerik a pályázókat.
Semmit nem jelent az, hogy valakinek még mindig feldolgozás alatt van. 29-e volt a rajt,elkezdték az kiértesítést. Ha még nincs eredményed, akkor lassabb csapat értékel. Vagy több a munkájuk. Vagy van egy másik pályázatod amivel összhanga hozzák a figet.
Válasz Drén Gábor #11752. hozzászólásáraMiből gondolod, hogy nem abban a megyébe van az elbírálás ahol a pályázat be lett adva?
Eddig (korábbi években) mindig egyszerre jöttek ki az eredmények. Érdekes most nem. Mondjuk én is úgy csinálnám, hogy a választás előtt nem közölnék rossz hírt, csak vagy jót, vagy inkább semmit.....
Az értékelést független emberek végzik. Mint mindenkinek, nekik is van pártpreferenciájuk, de az a tény, hogy néhány megyei MVH-tól még nem jött ki egy eredmény sem, az biztosan nem a választási kampány része sem pro, sem kontra.
"Nem a saját megyénkben vagyunk elbírálva!"
Válasz ritteralexandra #11749. hozzászólásáraKell a kampányra!!!!!!!!!!!!!
Válasz gergely.szecsi #11748. hozzászólásáraÉn is Egerből pályáztam, a második körben adtam be. Egyelőre feldolgozás alatt. Elképesztő, amit művelnek. Szinte már felháborító.Bízzunk a legjobbakban, de ez az eljárás el tudja venni az ember kedvét az egésztől.
Válasz medikus #11747. hozzászólásáraAz öngól lesz a finesznek... Itt csak egy féle módon lesz x!
Válasz Norbi33 #11743. hozzászólásáraSzia!
Én onnan vagyok. Te merre?
Válasz ritteralexandra #11746. hozzászólásáraElőbb x!!
Apu! Aggyà pézt mee nem lösz x !
én igen
hello
Heves megyéből van valaki?
Válasz pecasz.hz #11726. hozzászólásáraAz a pár nap mennyi? Még 365 nap? Ez nem neked szól csak megjegyzés. Legalább böknének valamit.
Válasz hasutas1 #11739. hozzászólásáraMég nem tudom
Válasz plantek.kriszta #11738. hozzászólásáraGoogle fordító szerint hamis papírokat kínál
eladásra
Válasz plantek.kriszta #11738. hozzászólásáraHülyesèg, majd moderálják.
Nyertèl?
Ez meg mi akar lenni??
Válasz vanessakey25 #11737. hozzászólására
Moderálási elveink miatt törölve: 2018-04-03 20:34:59
Válasz Acsusz #11594. hozzászólásáraSzia!
Szerinted ma várhatóak további eredmények.
Köszönöm
Válasz rudolf.parajos #11734. hozzászólásáraJa tényleg
Ma meg ugysem lessz semmi. Most beszelik meg a hoszú hetveget.
Válasz Kemlac #11732. hozzászólásáraNálam is ugyan ez a helyzet..
Válasz szandika42 #11729. hozzászólásáraReggel óta nézegetem. Továbbra is feld.alatt, státuszváltás 03.29
Valami mostmár igazán történhetne...
Válasz szandika42 #11729. hozzászólásáraSzia!
Sajnos még mindig feldolgozás alatt.
Lett már valakinek elutasított?
Válasz szandika42 #11729. hozzászólásáraSemmi ...
Sziasztok.. Volt már ma valakinél valami??
Válasz pecasz.hz #11726. hozzászólásáraEz jó hír! :)
Válasz traktoroskiskukac #11725. hozzászólásáraMegtaláltam még sajnos feldolgozás alatt. Pest megye
Sziasztok. Az eddigi jóváhagyott státuszhoz gratulálok mindenkinek.Nekem még feldolgozás alattvan, "keresztanyukám" uttánna nézet az enyémnek egészen a fejig ment anyit mondott párnap és meg van nyugalom folyamatos a dolog.
Válasz andrasikkriszti #11724. hozzászólásáraHol akadtál el?
Válasz traktoroskiskukac #11720. hozzászólásáraSajnos én sehogyan sem találom.
Szerintem kevés helyen van még jóváhagyott státusz. Várnunk kell mást nem tehetünk.
Válasz traktoroskiskukac #11720. hozzászólására Köszönöm máris nézem.
Válasz andrasikkriszti #11719. hozzászólásáraHa szerencséd van,majd a jövő héten megtudod!
"Ugrás a témához »Barbi1991 | 2018-02-08 15:19:44
Válasz lacus0922 #10464. hozzászólására
https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/e-ugyintezes
alkalmazás megnyitása,bejelentkezés,ügyfélkapun keresztül,általános ügyintézés,legördülő menüben kiválasztod az ügyféltájékoztatási rendszert s ott fogod látni.
Remélem érthetően írtam :)"
Válasz n.toth #11715. hozzászólásáraÜdv!
Nem igazán értek hozzá így légyszi segítsetek , hogy ezeket az eredményeket vagy történéseket hol látjátok? Mert én sehol sem találok semmit. Köszönöm
Válasz konkri79 #11717. hozzászólásáraEzt igy konkretan nem tudom. Nem jo dolog...:(
Mi, ha most nem nyerunk, mar ugy se adhatjuk be ujra, a kor miatt nem. Nekunk akkor igy is, ugy is ez az utolso eselyunk.