Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Akik nyertek nem számolták össze, hogy kb. hány pontjuk lehetett? Nagyon megnyugtató lenne, ha megírnák, hogy anno hány pontot vállaltak és így kb. mennyivel nyertek most.
Mi úgy számoltuk, hogy 76 pontunk lehet, de még mindíg feldolgozás alatt. 2. Kör.
Előre is köszönjük!
Válasz hasutas1 #11590. hozzászólásáraA jóváhagyott az tuti meg van tuti nyerő. A pénz akkor lesz ha beadott a kifizetési kérelmet és közben van élő vállalkozásod és továbbra is megvan a 6000 STÉ amit a KK beadásakor igazolni kell.
Válasz Acsusz #11586. hozzászólásáraSzerinted lesz még jóváhagyott azokból amik továbbra is feld alatt vannak? Vagy ma kiszórtak mindent és ennyi volt? Köszi
Válasz ivcsi0810 #11568. hozzászólásáraNem tudom, de szerintem senki se tudja hany pontja van! Csak a MAK feluleten latja mindenki h jovahagyott a statusza!
Meglehet nézni valahogy, hogy napközben mikor vagy hányszor volt váltás?
Gratula mindenkinek akinek jóváhagyott lett!
Nekem még mindig feld.alatt. Köszi
Válasz hasutas1 #11569. hozzászólásáraPályázatíró ismerős mondta még tegnap, hogy 75 a ponthatár az hogy ez mennyire megbízható nem tudom, nem is érdekes.
Azért írtam oda, hogy maximum, mert 18 pontnyit nem vállaltam.
Válasz traktoroskiskukac #11565. hozzászólásáraA ponthatárról fogalmam sincs, de egy ismerősömnek vannak kapcsolatai, elvileg 1-2 hete rákérdezett és 81 pont azt mondta, többet én sem tudok, de eléggé megbízom benne!
13460 hozzászólás
Mostani orakban valtott jovahagyotta?
Jóváhagyott!!! Sz.Sz.B. megye első kör!
Nem hiszem el, hogy csak egy nyertes emlékszik, hogy hány pontot számolt össze a pályázat leadásakor...
Baranya megye: Jóváhagyott!!!
Válasz erdeiattila2 #11604. hozzászólásáraMondjuk èn.
Válasz kissipiii #11596. hozzászólásáraDettó mint Neked Szabolcs megye.
Somogyból van már jóváhagyott?
Bács-kiskun megye 1. körös. Jóváhagyott. ☺
Válasz n.robi901 #11600. hozzászólásáraKöszi, sajna ma csak késő délutántól tudtam figyelni.
Jóváhagyot ! Gratulálok mi denkinek! De hol van Ilonka??????
Válasz Kemlac #11598. hozzászólásáraEgész nap ment a figyelés
Sziasztok!
Akik nyertek nem számolták össze, hogy kb. hány pontjuk lehetett? Nagyon megnyugtató lenne, ha megírnák, hogy anno hány pontot vállaltak és így kb. mennyivel nyertek most.
Mi úgy számoltuk, hogy 76 pontunk lehet, de még mindíg feldolgozás alatt. 2. Kör.
Előre is köszönjük!
Válasz Kemlac #11581. hozzászólására
Vagy aki tudja,hogy váltott napközben azok egész nap a MAK-ot figyelték?
Válasz Acsusz #11594. hozzászólásáraEzt èn is így számoltam
Gratulálok a nyerteseknek!
Sz-sz-b megyéböl nyert valaki?
Második körös vagyok és nekem még feldolgozás alatt van.
Válasz lgtonic #11593. hozzászólásáraLesz még jóváhagyó eredmény de folyamatában.
Válasz hasutas1 #11590. hozzászólásáraA jóváhagyott az tuti meg van tuti nyerő. A pénz akkor lesz ha beadott a kifizetési kérelmet és közben van élő vállalkozásod és továbbra is megvan a 6000 STÉ amit a KK beadásakor igazolni kell.
Válasz Acsusz #11586. hozzászólásáraSzerinted lesz még jóváhagyott azokból amik továbbra is feld alatt vannak? Vagy ma kiszórtak mindent és ennyi volt? Köszi
többieknek kitartás
gratulálok mindenkinek akinek már megvan
nekem is jóváhagyott lett
bács megye 1 kör
Válasz szanyizoli83 #11588. hozzászólásáraA tuti majd akkor lesz ha számládon lesz a píííz. De ez tuti.
Szívből gratulálok és minden jót kívánok Nektek!
Komárom-Egom, 1. kör, jóváhagyott
Szerintetek, a jóvá hagyott az már "tuti" ?
A magyarázat szerint még nem... Mi a tapasztalat?
Válasz n.robi901 #11577. hozzászólásáramég csak a felületen
Válasz Acsusz #11487. hozzászólásáraNa mindenki örül.
Válasz ivcsi0810 #11568. hozzászólásáraNem tudom, de szerintem senki se tudja hany pontja van! Csak a MAK feluleten latja mindenki h jovahagyott a statusza!
Engem az erdekelne, hogy vkinek valtott-e ugy jovahagyottra, h ma nem volt neki statuszba sorolas?
Nógrád jóváhagyott
Nógrád jóváhagyott
Meglehet nézni valahogy, hogy napközben mikor vagy hányszor volt váltás?
Gratula mindenkinek akinek jóváhagyott lett!
Nekem még mindig feld.alatt. Köszi
Veszprém YES!!!!
Válasz n.robi901 #11577. hozzászólásáracsak a felületen.
Megvan.
E-mailt is kaptok vagy csak az államkincstár felületen látjátok higy nyert ?
Válasz traktoroskiskukac #11575. hozzászólásáraYes
Válasz n.robi901 #11573. hozzászólásáraAzt hiszem erre ideje korán megkaptad a választ
Jóváhagyott, 3. Körös, Békés megye :)
Borsodból szólaljon mar meg valaki !!!
Jóváhagyott! Borsod! Gratulálok mindenkinek aki nyert!
Válasz hasutas1 #11569. hozzászólásáraPályázatíró ismerős mondta még tegnap, hogy 75 a ponthatár az hogy ez mennyire megbízható nem tudom, nem is érdekes.
Azért írtam oda, hogy maximum, mert 18 pontnyit nem vállaltam.
Válasz traktoroskiskukac #11565. hozzászólásáraA ponthatárról fogalmam sincs, de egy ismerősömnek vannak kapcsolatai, elvileg 1-2 hete rákérdezett és 81 pont azt mondta, többet én sem tudok, de eléggé megbízom benne!
Válasz traktoroskiskukac #11565. hozzászólásáraHonnan veszed?
Ezek a számok amúgy hogyan jönnek ki nektek? Mivel az üzleti rèsze erősen kèplèkeny.
Válasz Antonio Carraro #11567. hozzászólásáraGratulalok neked hany pontod van?
Én is jóváhagyott statuszt kaptam! 3. Kör veszprém megye!
Sziasztok Komárom megye 1. körös egy nap híján egy év várakozás után jóváhagyott.
Gratulálok a többi sikeres kollégának.
Válasz krisz19 #11564. hozzászólásáraBiztosat nem tudni. Én magamnak maximum 82-t számoltam. Azt hallotam a ponthatár 75!
Válasz ivcsi0810 #11552. hozzászólására81 pont!
Bàcs-Kiskun megyéből valaki?
Válasz ivcsi0810 #11557. hozzászólásáraBocsi, viszont somogy is itt van
Válasz ivcsi0810 #11552. hozzászólásáraPont mèg nincs