Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azt nem gondolják a nyertesek, hogy a megye nevénél, vagy egy roppant kreatív "jóváhagyott " helyett nagyobb segítség lenne, ha oda írnák a feltételezett pontjukat?
Válasz Kori11 #11614. hozzászólásáraNem tudom pontosan! Màr este fél 9 kor aludtam, mert nagyon fàradt voltam. Reggel keltem koràn, mint mindig, és akkot màr àt volt vàltva!
Válasz halmai.zoltan #11607. hozzászólásáraSzia a mi pályázat írónk 88 pontot számolt nekem. Jóváhagyott lett szabolcs szatmár. Nem tudom mennyi lehet a ponthatár de hála Istennek és a Pályázat írómnak főleg hogy végre sikerült :) sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Akik nyertek nem számolták össze, hogy kb. hány pontjuk lehetett? Nagyon megnyugtató lenne, ha megírnák, hogy anno hány pontot vállaltak és így kb. mennyivel nyertek most.
Mi úgy számoltuk, hogy 76 pontunk lehet, de még mindíg feldolgozás alatt. 2. Kör.
Előre is köszönjük!
Válasz hasutas1 #11590. hozzászólásáraA jóváhagyott az tuti meg van tuti nyerő. A pénz akkor lesz ha beadott a kifizetési kérelmet és közben van élő vállalkozásod és továbbra is megvan a 6000 STÉ amit a KK beadásakor igazolni kell.
Válasz Acsusz #11586. hozzászólásáraSzerinted lesz még jóváhagyott azokból amik továbbra is feld alatt vannak? Vagy ma kiszórtak mindent és ennyi volt? Köszi
Válasz ivcsi0810 #11568. hozzászólásáraNem tudom, de szerintem senki se tudja hany pontja van! Csak a MAK feluleten latja mindenki h jovahagyott a statusza!
Meglehet nézni valahogy, hogy napközben mikor vagy hányszor volt váltás?
Gratula mindenkinek akinek jóváhagyott lett!
Nekem még mindig feld.alatt. Köszi
13480 hozzászólás
Válasz Kapitanydenes1 #11628. hozzászólásáraHali melyik megyéből adtad be es hanyadik körös voltal ?
Válasz Kapitanydenes1 #11628. hozzászólásáraMegnyugtattál!
Nekem feldolgozás alatt a státuszom,
Pedig ugy szamoltuk 90pont feletti...
Válasz Kori11 #11625. hozzászólásáraIgen, úgy tünik, de vajon ez a ponthatár és kész, vagy még van remény feldolgozás alatti státusszal?
Bèkès megye Jovàhagyott
Válasz Józsi.88 #11624
hozzászólására
Ahogy láttam, mindenki 80 felett számol...
Azt nem gondolják a nyertesek, hogy a megye nevénél, vagy egy roppant kreatív "jóváhagyott " helyett nagyobb segítség lenne, ha oda írnák a feltételezett pontjukat?
Válasz zsolt.iszaly #11620. hozzászólásáraHány pontot számolsz magadnak kb?
Baranya megye Jóváhagyott
Válasz traktoroskiskukac #11549. hozzászólásáraEgy kerdesem lenne. Mert itt meg sehol semmi. Az utobbi napokban valtogatott neked is a statusz?
Hàt nekem semmi, maradt F.A. 03.30.
Hàt elégé lehangolt
Válasz Kori11 #11614. hozzászólásáraNem tudom pontosan! Màr este fél 9 kor aludtam, mert nagyon fàradt voltam. Reggel keltem koràn, mint mindig, és akkot màr àt volt vàltva!
Válasz paprikamágus #11616. hozzászólásáraIgen 1 kör
Vajon lesznek e még ma státuszváltások??
Gratula nektek!
Első körösök vagytok?
Jóváhagyott sz sz b megye azt hiszem 86 pont
Válasz VéGé #11613. hozzászólásáraMikor váltott?
JÓVÀHAGYOTT!
Válasz halmai.zoltan #11607. hozzászólásáraSzia a mi pályázat írónk 88 pontot számolt nekem. Jóváhagyott lett szabolcs szatmár. Nem tudom mennyi lehet a ponthatár de hála Istennek és a Pályázat írómnak főleg hogy végre sikerült :) sok sikert mindenkinek.
Nekem 03.26-án küldtek tisztázandó kérdést, 3 nap van bemutatni. SzSzB 2. kör. Vajon ezt mennyi idő feldolgozni?
Mostani orakban valtott jovahagyotta?
Jóváhagyott!!! Sz.Sz.B. megye első kör!
Nem hiszem el, hogy csak egy nyertes emlékszik, hogy hány pontot számolt össze a pályázat leadásakor...
Baranya megye: Jóváhagyott!!!
Válasz erdeiattila2 #11604. hozzászólásáraMondjuk èn.
Válasz kissipiii #11596. hozzászólásáraDettó mint Neked Szabolcs megye.
Somogyból van már jóváhagyott?
Bács-kiskun megye 1. körös. Jóváhagyott. ☺
Válasz n.robi901 #11600. hozzászólásáraKöszi, sajna ma csak késő délutántól tudtam figyelni.
Jóváhagyot ! Gratulálok mi denkinek! De hol van Ilonka??????
Válasz Kemlac #11598. hozzászólásáraEgész nap ment a figyelés
Sziasztok!
Akik nyertek nem számolták össze, hogy kb. hány pontjuk lehetett? Nagyon megnyugtató lenne, ha megírnák, hogy anno hány pontot vállaltak és így kb. mennyivel nyertek most.
Mi úgy számoltuk, hogy 76 pontunk lehet, de még mindíg feldolgozás alatt. 2. Kör.
Előre is köszönjük!
Válasz Kemlac #11581. hozzászólására
Vagy aki tudja,hogy váltott napközben azok egész nap a MAK-ot figyelték?
Válasz Acsusz #11594. hozzászólásáraEzt èn is így számoltam
Gratulálok a nyerteseknek!
Sz-sz-b megyéböl nyert valaki?
Második körös vagyok és nekem még feldolgozás alatt van.
Válasz lgtonic #11593. hozzászólásáraLesz még jóváhagyó eredmény de folyamatában.
Válasz hasutas1 #11590. hozzászólásáraA jóváhagyott az tuti meg van tuti nyerő. A pénz akkor lesz ha beadott a kifizetési kérelmet és közben van élő vállalkozásod és továbbra is megvan a 6000 STÉ amit a KK beadásakor igazolni kell.
Válasz Acsusz #11586. hozzászólásáraSzerinted lesz még jóváhagyott azokból amik továbbra is feld alatt vannak? Vagy ma kiszórtak mindent és ennyi volt? Köszi
többieknek kitartás
gratulálok mindenkinek akinek már megvan
nekem is jóváhagyott lett
bács megye 1 kör
Válasz szanyizoli83 #11588. hozzászólásáraA tuti majd akkor lesz ha számládon lesz a píííz. De ez tuti.
Szívből gratulálok és minden jót kívánok Nektek!
Komárom-Egom, 1. kör, jóváhagyott
Szerintetek, a jóvá hagyott az már "tuti" ?
A magyarázat szerint még nem... Mi a tapasztalat?
Válasz n.robi901 #11577. hozzászólásáramég csak a felületen
Válasz Acsusz #11487. hozzászólásáraNa mindenki örül.
Válasz ivcsi0810 #11568. hozzászólásáraNem tudom, de szerintem senki se tudja hany pontja van! Csak a MAK feluleten latja mindenki h jovahagyott a statusza!
Engem az erdekelne, hogy vkinek valtott-e ugy jovahagyottra, h ma nem volt neki statuszba sorolas?
Nógrád jóváhagyott
Nógrád jóváhagyott
Meglehet nézni valahogy, hogy napközben mikor vagy hányszor volt váltás?
Gratula mindenkinek akinek jóváhagyott lett!
Nekem még mindig feld.alatt. Köszi