Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz zsolt.dexter75 #11551. hozzászólásáraDélelőtt váltott státuszba sorolásra, majd fél 5-kor vissza feldolgozás alá.
Ahogy nézem H-B megye remekelt, gratulálok mindenkinek! Most jön a neheze.
Válasz zsolt.dexter75 #11551. hozzászólásáraNekem dél körül váltott státuszba sorolásra, majd 4 körül vissza feld. alatt-ba. most egy fél órája lett jóváhagyott. én 3. körös vagyok, szabolcs megyéből.
Válasz hasutas1 #11546. hozzászólásáraGratula a Nyerteseknek!
Azt meg tudjátok mondani, hogy "státuszba sorolás" után váltott "jóváhagyottba" vagy feldolgozás alattiból? Nem néztem ma, csak most délután, de nekünk "feld.alatt" van, viszont itt többen írták, hogy státuszba sorolás után visszaváltott feldolgozás alattivá.
Nem tudom mondjuk bármire is lehet következtetni vagy sem ezekből, csak mint infó érdekel?
Egyébként mi első körösek vagyunk, Vas megye.
Midenki ezt a stàtuszvàltàst szàmolgatja szerintem felesleges. Nekem még a 2016-os területalapúm is feldolgozàs allat pedig màr a 2017-est is elköltöttem. Szerintem semit nem jelent hogy hànyszor vàlt dàtumott.
Válasz mihaszna #11525. hozzászólásáraÉn pedig írtam ma hogy a zölditésem màrc 15 én lett jóvàhagyva! Tehàt ilyen nagy ünnepen is dolgozott gondolom pàr ember! Tehàt még holnap is elképzelhető hogy fog folytatódni ha ma nem lesz meg!
Válasz mihaszna #11525. hozzászólásáraVolt státuszváltás időpont hétvégén is.
Nézegetjük, és majd kiderül.
Érdekes, hogy se ide se FB-re még nem írta kis enki, hogy az övé vált jóváhagyottra.
Válasz VéGé #11523. hozzászólásáraNemzeti Földalapos pályázatoknál, ahol borítékban kellett be nyújtani az ajánlatokat (3 hektár alatti) tehát nem a licitálósra gondolok. A be adási hataridő utolsó napján még este 22-óra után is fogadták az ügyfeleket. Rendesen mintha hivatali nyitva tartási idő lenne. Mert valami gond volt a rendszerrel és lassan ment az adatok érkeztetése vagy mi. (Borsod megye) Ezt csak úgy érdekesség képen írom le amíg várunk. Hátha itt se lesz záróra délután.
13460 hozzászólás
Besorolás alatt. Aztán feldolgozás alatt és úgy jóváhagyott. Pontot nem tudok.
Válasz zsolt.dexter75 #11551. hozzászólására17 ora körúl visza váltott feldolgozás alatira kb 10 perce váltott jováhagyotra
Válasz zsolt.dexter75 #11551. hozzászólásáraDélelőtt váltott státuszba sorolásra, majd fél 5-kor vissza feldolgozás alá.
Ahogy nézem H-B megye remekelt, gratulálok mindenkinek! Most jön a neheze.
Válasz traktoroskiskukac #11553. hozzászólásáraGratulalok neked hány pontod volt?
Válasz zsolt.dexter75 #11551. hozzászólásáraSzia.
Visszaváltott feldolgozás alattira kb fèl5-kor ès most 9 előtt lett jóváhagyott.
Válasz zsolt.dexter75 #11551. hozzászólásáraNekem dél körül váltott státuszba sorolásra, majd 4 körül vissza feld. alatt-ba. most egy fél órája lett jóváhagyott. én 3. körös vagyok, szabolcs megyéből.
Jóváhagyott 2. kör Hajdú-Bihar státuszváltozás alatt ról feldolgozása alattra vissza aztán jóváhagyott
Válasz zsolt.dexter75 #11551. hozzászólásáraFeldolgozás alattiból váltott.
Válasz hasutas1 #11544. hozzászólásáraHány pontotok van?
Gratula nektek
Válasz hasutas1 #11546. hozzászólásáraGratula a Nyerteseknek!
Azt meg tudjátok mondani, hogy "státuszba sorolás" után váltott "jóváhagyottba" vagy feldolgozás alattiból? Nem néztem ma, csak most délután, de nekünk "feld.alatt" van, viszont itt többen írták, hogy státuszba sorolás után visszaváltott feldolgozás alattivá.
Nem tudom mondjuk bármire is lehet következtetni vagy sem ezekből, csak mint infó érdekel?
Egyébként mi első körösek vagyunk, Vas megye.
Nekem is. Fejér. 1. Kor
Nekem is
1. kör Hajdú-bihar
jóváhagyott
jováhagyott hajdúbihar 1.kör
Tegnap is ma is, ezt nem hiszem el, hihetetlen....!
Jóváhagyott! Hajdú-Bihar. Gratula a nyerteseknek, és sok sikert a várakozóknak.
Válasz Garo #11543. hozzászólásáraItt is
jóváhagyott
Válasz VéGé #11527. hozzászólásáraPersze,holnap,meg hétfőn délelőtt!!
Midenki ezt a stàtuszvàltàst szàmolgatja szerintem felesleges. Nekem még a 2016-os területalapúm is feldolgozàs allat pedig màr a 2017-est is elköltöttem. Szerintem semit nem jelent hogy hànyszor vàlt dàtumott.
En elsőkörös de nem váltott ma.
Van olyan akinek maradt besorolás alatt és nem váltott vissza feldolgozása alattra?
Válasz Hogel #11536. hozzászólásáraen 2.
Van valaki akinek a mai napon jóváhagyottra váltott?
Válasz jozsef19771 #11535. hozzászólására1. körös, hetero
Nekem pl visszavaltott feldolgozas alatt-ra
1. körös, magasságomhoz képest ideális a súlyom, hátha ez is számít...
Èn 3-Dik Körös, de diplomàs Lehet ez is szàmít
Válasz lgtonic #11528. hozzászólásáraÉn 3.
Válasz lgtonic #11528. hozzászólásáraElső
3. kör
Válasz lgtonic #11528. hozzászólására1 kör részemről
Röpke kérdés: Akinek ma volt besorolás alatt az mind első körös, vagy minden körből volt ? Köszi
Válasz mihaszna #11525. hozzászólásáraÉn pedig írtam ma hogy a zölditésem màrc 15 én lett jóvàhagyva! Tehàt ilyen nagy ünnepen is dolgozott gondolom pàr ember! Tehàt még holnap is elképzelhető hogy fog folytatódni ha ma nem lesz meg!
Válasz mihaszna #11525. hozzászólásáraVolt státuszváltás időpont hétvégén is.
Nézegetjük, és majd kiderül.
Érdekes, hogy se ide se FB-re még nem írta kis enki, hogy az övé vált jóváhagyottra.
Válasz VéGé #11523. hozzászólásáraNemzeti Földalapos pályázatoknál, ahol borítékban kellett be nyújtani az ajánlatokat (3 hektár alatti) tehát nem a licitálósra gondolok. A be adási hataridő utolsó napján még este 22-óra után is fogadták az ügyfeleket. Rendesen mintha hivatali nyitva tartási idő lenne. Mert valami gond volt a rendszerrel és lassan ment az adatok érkeztetése vagy mi. (Borsod megye) Ezt csak úgy érdekesség képen írom le amíg várunk. Hátha itt se lesz záróra délután.
Parasztvakítàs nesze semi fogd meg jól!
Válasz mihaszna #11521. hozzászólásáraVagy màr lejàrt a túlóràjuk is, és elmentek haza..... mi meg itt vàrjuk a nagy semmit!
Sziasztok!
Az ügyfélkapun kívül is meglehet nézni az eredményeket? ( hogyan?) Köszönöm
Válasz Antonio Carraro #11502. hozzászólásáraRemélem nem fogy el a pénz mire az ábc végére érnek.
Jönnek az eredmènyek, ott lesz nemsokára
De legalàbb történik végre valami! Csak lenne màr vége ennek az egésznek!
Válasz baranyii #11517. hozzászólásáraGondoljàk hogy majd ünnepek utàn löknek eredményt!
VAGY! : Hamarosan eredményre vàlt!
szintén zenész
pedig már azt hittem ez után már csak 2 státusz jöhet jóváhagyott vagy elutasított
tudja valaki miért történik mind ez?
Válasz anett311118 #11513. hozzászólásáraNekem is feld.alattira vàltott most vissza
Kicsit szivatós a műsor
Nekem is, ezt nem értem :(
Nekem is most ugrott vissza feld.alatt-ra
Nekem viszaváltott "FA"-ra :S
Nekem most ugrott vissza feldolgozás alattra