Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz berkike13 #11426. hozzászólásáraNe màr tényleg! Ennyi idő utàn még tényleg meglepödsz? Nem akkarok politizàlni, de ha mentek szavazni azért jusson eszetekbe melyik mennyire hiteles.
Elég felháborító ez a félretájékoztatás hiszen láthattuk a fórumon belinkelt interjút az államtitkárral aki ugye ott egyértelműen elmondta, hogy március végéig lesz eredmény ezzel pedig szöges ellentétben a kedves ügyfélszolgálat a mai napon azt a tájékoztatást adta, hogy ez kb k.vra nem így van. A legszebb az egészben, hogy az MVH központi ügyfélszolgálata még azzal is megfejelte, hogy még csak a tegnapi illetve mai naptól érkeznek a projektértékelőktől a pontok.... Ezzel ellentétben pedig még februárban volt egy másik hivatalos interjú amiben már februárban egy 90%-os feldolgozásról beszéltek most meg azt mondják, hogy most érkeznek még csak a pontok...
Üdv, nálam is volt a tegnapi és a mai napon is státuszváltozás, viszont az mvh-val beszéltem más ügyből kifolyólag és azt mondták a márc.31 amit mindenki emleget elég légből kapott hír.... ez azért nem megnyugtató infó....
Válasz viktoria.galambos #11409. hozzászólásáraAz MÀK nem tud semmit ezzel kapcsolatban! Nekem december elején tutira mondtàk hogy decemberbe lesz eredmény!
Itt most màr nem kell hivogatni senkit sztem.
Meg kell lennie az eredménynek e hónapban.....
Válasz Acsusz #11399. hozzászólásáraAz mitől lehet, hogy nekem idén csak febr.15, ill. március 23-án volt váltásom. Tavaly is csak kettő volt. Sem hiánypótlás, sem tisztázó...?
Van magyarázatod, vagy tipped?
Köszi előre...
Válasz Acsusz #11399. hozzászólásáraAz mitől lehet, hogy nekem idén csak febr.15, ill. március 23-án volt váltásom. Tavaly is csak kettő volt. Sem hiánypótlás, sem tisztázó...?
Köszi előre...
Válasz Márk_ #11388. hozzászólásáraÉrtettem mit írt, de attól még lehet bármi, hogy ügyfél tájékoztatási rendszerben jóváhagyott státuszba kerül vagy nem, lehet előbb megjön esetleg a határozat. Az ügyfél tájékoztatási rendszer elég kuszán működik, én arra nem alapoznák.
Válasz zsolt.iszaly #11384. hozzászólásáraSzerintem szüneteltetheted. A határozat átvétele az ügyfélkapun keresztül történik; így az az ügyfél általi megnyitását követően tekinthető átvettnek. Lehet, hogy jog szerint van x nap ami után a meg nem nyitott küldemény is képzbesítettnek tekinthető (lásd ajánlott leveleknél a második kézbesítési kisérletet követő 5.nap) de ez semmiképpen nem a határozat kelte. Vagyis ráérsz aktiválni a szüneteltetett vállalkozásodat az MVH-s ügyfél tájékoztatási rendszerben jóváhagyott státuszba kerülésedet követően.
Én legalább is így csinálom. De kérdezz meg egy könyvelőt, ha biztosra akarsz menni.
Na ez lehet hülyeség!
( De ha pl. Csütörtokön "jóvàhyagyott" lesz a pàlyàzat még akkor sem lehet szüneteltetni a KATÀ-t mert aktívnak kell lennie az "tàmogatóiokirat" àtvételekor)
Hozzàteszem nem tudom mennyi idő alatt küldik az okiratot.
De 4 napos hosszú hétvége jön.....
Most màr nem is izgulok ezen.
13480 hozzászólás
https://agroforum.hu/agrarhirek/agrarkozelet/76-milliard-forintot-kulonitettek-el-fiatal-gazdak-tamogatasara/
Nálam is volt státuszváltás. Tegnap és a mai nappal is... maradt feldolgozás alatt!
Különben meg szeretném megvédeni a mikit egy szóval nem mondta hogy idén màrciusról beszél. Ezt csakk ti feltételezitek.
Válasz berkike13 #11426. hozzászólásáraNe màr tényleg! Ennyi idő utàn még tényleg meglepödsz? Nem akkarok politizàlni, de ha mentek szavazni azért jusson eszetekbe melyik mennyire hiteles.
Elég felháborító ez a félretájékoztatás hiszen láthattuk a fórumon belinkelt interjút az államtitkárral aki ugye ott egyértelműen elmondta, hogy március végéig lesz eredmény ezzel pedig szöges ellentétben a kedves ügyfélszolgálat a mai napon azt a tájékoztatást adta, hogy ez kb k.vra nem így van. A legszebb az egészben, hogy az MVH központi ügyfélszolgálata még azzal is megfejelte, hogy még csak a tegnapi illetve mai naptól érkeznek a projektértékelőktől a pontok.... Ezzel ellentétben pedig még februárban volt egy másik hivatalos interjú amiben már februárban egy 90%-os feldolgozásról beszéltek most meg azt mondják, hogy most érkeznek még csak a pontok...
Tegnapi nap utan ma is valtott
Válasz traktoroskiskukac #11423. hozzászólásáraTúl naívság megbízni... majd az lesz a biztos amikor már kézben a határozat.
Válasz szlaci2107 #11421. hozzászólásáraAjajj majd ha ezt Miki bácsi olvassa, akkor kap egy lebaszcsit az ügyfélszolgáltos néni
A tegnapi után ma is státuszváltás. De maradt feldolgozás alatt.
Üdv, nálam is volt a tegnapi és a mai napon is státuszváltozás, viszont az mvh-val beszéltem más ügyből kifolyólag és azt mondták a márc.31 amit mindenki emleget elég légből kapott hír.... ez azért nem megnyugtató infó....
Nálam is újabb dátumváltás a tegnapi után ma is
Sziasztok.
Nekem is váltót ma is meg tegnap is.
Válasz salad_hunter #11417. hozzászólásáraNekem is.
Válasz Barbi1991 #11414. hozzászólásáranekem is
Nàlam is volt ma is dàtum vàltàs.
Nekem ma volt státusz váltásom, legutóbbi 1 hònapja volt.
nekem ma is váltott egy dátumot meg tegnap is
Válasz medikus #11412. hozzászólásáraKb 36 óràn belül kiderül az igazsàg! Holnap estig.
Válasz VéGé #11410. hozzászólásáraVagy a következőben!!!
Szep jo reggelt. Nekem is 27 en volt ujra statusz valtas, 03.12 utan. Lehet sok lesz az elutasitas azert nem merik kihirdetni 04.08 elott???
Válasz viktoria.galambos #11409. hozzászólásáraAz MÀK nem tud semmit ezzel kapcsolatban! Nekem december elején tutira mondtàk hogy decemberbe lesz eredmény!
Itt most màr nem kell hivogatni senkit sztem.
Meg kell lennie az eredménynek e hónapban.....
Sziasztok! nekem is volt ma státuszváltásom. Beszéltem telefonon az Államkincstárral. Azt mondták márciusban biztos nem lesz döntés szerintük :(
Válasz Acsusz #11405. hozzászólásáraNem váltott,nincs elutasítva.
Válasz UAD #11406. hozzászólásáraIgen lehetséges mivel a pontozás lehet rossz is.
Válasz Acsusz #11399. hozzászólásáraHa jól értem mégse fog nyerni mindenki aki a Február eleje utáni elutasító hullám után még bent maradt ?
Válasz pbt #11404. hozzászólásáraMa váltott dátumot? Gondolom nincs elutasítva!
Köszi előre...
Köszi előre...
Válasz zsolt.iszaly #11401. hozzászólásáraJa; és ma is
Válasz anddrea78 #11394. hozzászólásáraNekem is igy volt; feb28, màrc. 01. 02. 03. 05.
Válasz Acsusz #11399. hozzászólásáraNekem már nincs.
Bízóm benne vagy most vagy sem.
Ezt hívjuk összefésülésnek :-). ÉÉÉÉÉSSS kezdődik.... na most lehet rágni a körmöket....
Válasz Viragka #11397. hozzászólásáraElég gyanús! Sztem holnap vagy csütörtökön meglesz az eredmény! Hàtha pezsgővel tudunk menni hétfőn a lànyokhoz öntözködni.........
Sziasztok.Nekem is ma volt státuszváltás,maradt feld.alatt.
Talán most teszik fel a í-e a pontot?
Válasz anddrea78 #11394. hozzászólásáraNekem beadás óta ma lett kb a 10. státuszváltásom. Döntéshozatali dátum nincs. Van valakinek?
Nekem is 02.19.óta.
Ezt már nem hiszem el 03.25, 03,26, 03,27 folyamatos státuszbáltás
Válasz VéGé #11392. hozzászólásáraNekünk is. Továbbra is feld alatt
Válasz kovi9191 #11391. hozzászólásáraNekem is ma volt. Kb fél óràja vàltott! Maradt feld. alatt!
Nekem ma volt státusz váltásom. Maradt feldolgozás alatt
Válasz Márk_ #11388. hozzászólásáraÉrtettem mit írt, de attól még lehet bármi, hogy ügyfél tájékoztatási rendszerben jóváhagyott státuszba kerül vagy nem, lehet előbb megjön esetleg a határozat. Az ügyfél tájékoztatási rendszer elég kuszán működik, én arra nem alapoznák.
Válasz Nskype #11387. hozzászólásáraJóvàhagyott stàtuszba vàlt pàr héttel előtte
Válasz Nskype #11387. hozzászólásáraÉrtő olvasás!
Válasz cerf #11385. hozzászólásáraEzzel csak az a gond, hogy ha nem nyitod meg a levelet honnan tudod, hogy nyert vagy nem a pályázatod?
Válasz cerf #11385. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz zsolt.iszaly #11384. hozzászólásáraSzerintem szüneteltetheted. A határozat átvétele az ügyfélkapun keresztül történik; így az az ügyfél általi megnyitását követően tekinthető átvettnek. Lehet, hogy jog szerint van x nap ami után a meg nem nyitott küldemény is képzbesítettnek tekinthető (lásd ajánlott leveleknél a második kézbesítési kisérletet követő 5.nap) de ez semmiképpen nem a határozat kelte. Vagyis ráérsz aktiválni a szüneteltetett vállalkozásodat az MVH-s ügyfél tájékoztatási rendszerben jóváhagyott státuszba kerülésedet követően.
Én legalább is így csinálom. De kérdezz meg egy könyvelőt, ha biztosra akarsz menni.
Na ez lehet hülyeség!
( De ha pl. Csütörtokön "jóvàhyagyott" lesz a pàlyàzat még akkor sem lehet szüneteltetni a KATÀ-t mert aktívnak kell lennie az "tàmogatóiokirat" àtvételekor)
Hozzàteszem nem tudom mennyi idő alatt küldik az okiratot.
De 4 napos hosszú hétvége jön.....
Most màr nem is izgulok ezen.
Válasz jung #11382. hozzászólásáraMàr màs lehetőségem nincs, csak annak lenni......
Válasz VéGé #11380. hozzászólásáraOptimista vagy
Válasz kovacsviktoria910721 #11362. hozzászólásáraSzia!
Jnsz megye.
Marcius elejen volt státuszvàltas elotte de második hónapban volt bőven.