Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sajnálok mindenkit aki elutasítást kapott, őszintén!
Biztos, hogy akik itt vagyunk, és várunk majdnem mind azért pályáztunk, hogy fejlesszünk!
Ha valakinek lesz határozata az okról és publikusnak ítéli írja már be.
Én arra gondolok, hogy ennyi elutasítás formai okok miatt hirtelen csak nem lehet.
Nem lehet, hogy lepontozták, és ponthatár alatti lett az elutasítottaké?
Ez nagyon komoly évek óta termelrk nem is keveset most majdnem egyéve vàlalkozó is vagyok napi 4,5 embernek adok munkàt minden nap dolgozom egy évben pàr nap kivételével és ez a hàla valaki meg nem csinàlja mégis megkapja ezt a kis tàmogatást ez azért elgondolkodtató
Válasz gaborvaraljai831 #10513. hozzászólásáraIgen, hamarosan lesz határozat, a 02.01-es elutasítottak a héten kapták meg , a mostaniak szerintem a jövő héten megkapják ügyfélkapura...
Nagyon mérges vagyok 34 éves vagyok ezt szeretem csinálni.Rákényszeritenek hogy elhagyam országot.igy kevés a termelő az országba. Pesze fóliás eper 3000,m2 termesztése.
Válasz gaborvaraljai831 #10510. hozzászólásáraMost váltanak át elutasítottra akinek volt döntéshozatali dátuma... :( Az elektronikus rendszerben...Ügyfélkapura majd ezután fog jönni valamikor határozat...
Válasz n.robi901 #10498. hozzászólásáraNem akarok okoskodni, de ha figyelmesen végigolvastad a hiánypótlásra kapott levelet anno, abban benne volt, hogy ha nem pótolod a nevezett hiányosságokat attól még továbbra is él a pályázatod, csak a hiánypótlásra kért részeket (melyeket ezek szerint nem teljesítettél) figyelmen kívül hagyják.
Szóval attól még van státusz váltásod, attól még tovább vizsgálják az anyagod! Csak sajna ezek szerint jelentősen csökkented az esélyeidet, hiszen nem pótoltad a hiányzó infókat! Lehet ezen megy el az a pályázatod.
Egy kicsit beleolvastam a fórumba, és a státuszváltással kapcsolatban sokan tévednek ...
Nekem van egy másik pályázatom, ahol nem tudtam a hiánypótlást megcsinálni, de azóta 4 db státuszváltás volt, és még mindig nincs elutasítva (feldolgozás alatt van továbbra is).
Kb. 2 hónapja írtam, hogy márciusban várható eredmény, és ez a legjobb forgatókönyv ....
Majd kb. 30-60 nap mire meg jön az okirat, ha nyertes, és utána még egy hónap mire számlán a pénz.
Tudja valaki, hogy mennyivel lett túligényelve a jogcím? Nekem nem rémlik nagy arányú túligénylés. Eddig minden pályázati jogcímnél forrás átcsoportosítással megoldották, ha valaki jogosult, akkor az kapja meg az igényelt támogatást. Remélem itt is így járnak majd el. Ha valakit elutasítanak/tottak, lehet valami nagyon banális dolog lett elrontva az üzleti tervben, vagy valahol máshol.
Válasz Acsusz #10479. hozzászólásáraNem értem akkor a logikát a rendszerben a döntéshozatal dátumával elméletileg egyszerre kellett volna változnia a státusznak,még ha elutasítottat jelentene akkor is, de státusz még mindig feldolgozás alatti...
13480 hozzászólás
Sajnálok mindenkit aki elutasítást kapott, őszintén!
Biztos, hogy akik itt vagyunk, és várunk majdnem mind azért pályáztunk, hogy fejlesszünk!
Ha valakinek lesz határozata az okról és publikusnak ítéli írja már be.
Én arra gondolok, hogy ennyi elutasítás formai okok miatt hirtelen csak nem lehet.
Nem lehet, hogy lepontozták, és ponthatár alatti lett az elutasítottaké?
Ez nagyon komoly évek óta termelrk nem is keveset most majdnem egyéve vàlalkozó is vagyok napi 4,5 embernek adok munkàt minden nap dolgozom egy évben pàr nap kivételével és ez a hàla valaki meg nem csinàlja mégis megkapja ezt a kis tàmogatást ez azért elgondolkodtató
Válasz tamas.petrovics #10527. hozzászólásáraNem tudom biztosa halotam róla. Mi igaz ebből holnap beszélek pályázat íróval.
Válasz zsfu #10524. hozzászólásáralehet felebezni?
Válasz baranyii #10522. hozzászólásáraHajdú-bihar
Válasz gilby012 #10523. hozzászólásáraÉn is igy jártam.Te fogol felebezni? Nekem ma volt elutasitás
Válasz gilby012 #10523. hozzászólásáraÉn is igy jártam.Te fogol felebezni? Nekem ma volt elutasitás
Akik már ügyfélkapura is megkapták a határozatot, azoknál mi volt az indoklás? Ha publikus persze...
Válasz tamas.petrovics #10521. hozzászólásáramelyik megye?
Csak egy évet kelet vàrni az elutasitàsra mikor minden rendbe volt
Válasz gaborvaraljai831 #10510. hozzászólásáraMég csak a státusz váltott át. Ja, és Veszprém megye.
Válasz bokor.istvan1 #10518. hozzászólásáraDe akinek nincs döntéshozatali dàtuma, mint nekem, azok vajon mikor kapnak értesítést?
Válasz gaborvaraljai831 #10513. hozzászólásáraIgen, hamarosan lesz határozat, a 02.01-es elutasítottak a héten kapták meg , a mostaniak szerintem a jövő héten megkapják ügyfélkapura...
Válasz baranyii #10516. hozzászólásáraGyőr De feszen is vannak páran.
Válasz zsfu #10511. hozzászólásáramelyik megy?
sok sikert
Válasz gilby012 #10509. hozzászólásáramelyik megye?
sajnálom
Nagyon mérges vagyok 34 éves vagyok ezt szeretem csinálni.Rákényszeritenek hogy elhagyam országot.igy kevés a termelő az országba. Pesze fóliás eper 3000,m2 termesztése.
Válasz bokor.istvan1 #10512. hozzászólásáraHamarosan szerinted lesz ebből ítélet mindenkinél?
Válasz gaborvaraljai831 #10510. hozzászólásáraMost váltanak át elutasítottra akinek volt döntéshozatali dátuma... :( Az elektronikus rendszerben...Ügyfélkapura majd ezután fog jönni valamikor határozat...
Nekem is elutasitva.Velem nem basztak ki megyek ki austriába dolgoni.
Válasz gilby012 #10509. hozzászólásáraHova kaptad az elutasítàst? Ügyfélkapura?
02.07. Döntéshozatal - kb. 5 perce elutasított lett![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Válasz n.robi901 #10500. hozzászólásáraEgyik pályázat értékelése se tartja be a határidőket, csak azt írtam , hogy idén már gyorsulás figyelhető meg...![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz medikus #10506. hozzászólásáraEz igaz! De nem irtam rendszerellenesen![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz lajbi32 #10502. hozzászólásáraHa rendszer ellenesen írogatsz,nem férsz a konc közelébe!!!!!!!!!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Türelmesnek kell lenni, és reménykedni hogy megérte a sok fáradozás ....![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz zsolt.dexter75 #10503. hozzászólásáraBiztos hogy ezen fog elmenni, én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy a sok státusz váltás nem jelenti azt hogy nyertes is ...![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz n.robi901 #10498. hozzászólásáraNem akarok okoskodni, de ha figyelmesen végigolvastad a hiánypótlásra kapott levelet anno, abban benne volt, hogy ha nem pótolod a nevezett hiányosságokat attól még továbbra is él a pályázatod, csak a hiánypótlásra kért részeket (melyeket ezek szerint nem teljesítettél) figyelmen kívül hagyják.
Szóval attól még van státusz váltásod, attól még tovább vizsgálják az anyagod! Csak sajna ezek szerint jelentősen csökkented az esélyeidet, hiszen nem pótoltad a hiányzó infókat! Lehet ezen megy el az a pályázatod.
Válasz medikus #10477. hozzászólásáraMegértelek hogy olvassák...de ne egy-két mondatért biráljanak már,ha minden stimmel....![smile offtopic](/oldforum/images/smiles/offtopic.gif)
Talàn igaz lesz a màrciusi eredmény....... De gondolom annak is a végén!![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
Válasz bokor.istvan1 #10499. hozzászólásáraIgazad van !! Ez a pályázat eddig tartotta korrektül a határidőket ...![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz n.robi901 #10498. hozzászólásáraTéves, lásd idei kisüzem eredmény után (jóváhagyott státusz) 2 nap múlva jött a Támogatói Okirat...
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Egy kicsit beleolvastam a fórumba, és a státuszváltással kapcsolatban sokan tévednek ...
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Nekem van egy másik pályázatom, ahol nem tudtam a hiánypótlást megcsinálni, de azóta 4 db státuszváltás volt, és még mindig nincs elutasítva (feldolgozás alatt van továbbra is).
Kb. 2 hónapja írtam, hogy márciusban várható eredmény, és ez a legjobb forgatókönyv ....
Majd kb. 30-60 nap mire meg jön az okirat, ha nyertes, és utána még egy hónap mire számlán a pénz.
Válasz Drén Gábor #10494. hozzászólásáraHasonló nálunk is![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Drén Gábor #10494. hozzászólásáraAz igen, akkor remekül működik a rendszer...![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Válasz Drén Gábor #10494. hozzászólásáraAz igen, akkor remekül működik a rendszer...![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Gyakorlatilag "ugyanazt" a pályázatot más-más néven 15 pont eltéréssel értékelték a bírálók kertészeti gép esetében.
Tudja valaki, hogy mennyivel lett túligényelve a jogcím? Nekem nem rémlik nagy arányú túligénylés. Eddig minden pályázati jogcímnél forrás átcsoportosítással megoldották, ha valaki jogosult, akkor az kapja meg az igényelt támogatást. Remélem itt is így járnak majd el. Ha valakit elutasítanak/tottak, lehet valami nagyon banális dolog lett elrontva az üzleti tervben, vagy valahol máshol.
Válasz farkaskornel01 #10489. hozzászólásáraHm Akkor tiéd még talán komolyabb fajta lehet, nem a 125 matyi+ÁFA kategória.
Ügyfélkapura küldték.
Ebbe én is érintet vagyok.Fészen volt forumozo akinek elutasitás volt.
Válasz Zabiho #10485. hozzászólásáraMég nincs a pénzinél.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Elnézem.
Válasz Garo #10482. hozzászólásáraUtánajártam
Válasz bokor.istvan1 #10486. hozzászólásáraMég nem készült el a határozat illetve nem hagyták jóvá. pár nap múlva megjelenik.
Válasz Acsusz #10479. hozzászólásáraNem értem akkor a logikát a rendszerben a döntéshozatal dátumával elméletileg egyszerre kellett volna változnia a státusznak,még ha elutasítottat jelentene akkor is, de státusz még mindig feldolgozás alatti...![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz farkaskornel01 #10483. hozzászólásáraNem, hanem a pályázat íród! Ő már a pénzinél van.
!
Nézd el nekem ezt a viccet és ÉN is elnézem a ,, hülyeséget''
Sok sikert kívánok
Válasz Acsusz #10481. hozzászólásáraHatározatot kaptál, vagy elutasított státuszba kerültél?
Válasz Zabiho #10478. hozzászólásáraVan egy nyertes? Talán én?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Acsusz #10481. hozzászólásáraKaptál vagy csak hallottál valamit?
Válasz gaborvaraljai831 #10480. hozzászólásáraMaradjunk annyiban hogy érintett vagyok