Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD393.39 FtCHF432.34 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintem az elso statuszvaltas amikor befejezik a projektertekelest, a masodik meg amikor atadjak a miniszteriumnak....ha mindenkie megvan rangsorba rakjak es meghuzzak a ponthatart es akkor lesz eredmeny...ez az en velemenyem, eselyes, hogy meg a heten meglesz az eredmeny...esetleg kovetkezo het elso napjaiba...de mondom ez csak az en velemenyem..aztan majd kiderul:)
Válasz hasutas1 #10368. hozzászólásáraÉn abban azért bízok, hogy áprilisban már késő lesz ezzel kampányolni hátha lesz márciusig. Biztos lesz majd csinnadratta megszólaltatva pár lelkes nyertest 1-2 hétig minden híradóban benne lesz szerintem.
Válasz Radocz #10366. hozzászólásáraHa támogatói nem is lesz, de jóváhagyott biztos lesz addigra. Mennyivel máskèpp megy el a paraszt szavazni, tudja a píz nemsoká a számlán lesz, amúgy simán el tudom kèpzelni, hogy píízel megy el a paraszt savazni. Mert a kormányinfón Lèzer olyan hangosan fogja döngetni a mellít, hogy az átlátszós fiúk visítva menekülnek
Válasz Garo #10359. hozzászólásáraDehogy , igaz megint hallottam kèt dátumot, de már abban sem vagyok biztos, hogy jól kèrdezek, lehet bennem van a hiba. Így inkább nem is kèrdezek már.
Egyik tanuló megjegyezte, ebben a KRESZ-ben nincs semmi logika.
Kis gondolkodás után megjegyeztem, lehet, hogy nincs. Meg kell tanulni, és alkalmazni kell.
Az elbírálás, halad, ahogy halad. Egyesek megkapták hogy miért lettek elutasítva. A "fellebbezésre" van 15 nap.
Van több gyógynövény, aminek STÉ értékét a friss zöldséghez soroltak. A nagy számok törvénye alapján lesz olyan, hogy valamit rosszul bíráltak el.
Miután kialakul a megfeleltek névsora, meghúzzák ponthatárt.
Ha eddig késtek, akkor már ne a választáshoz kössék, mert az csak rontja a túlórázni kijelölt alkalmazottak lelki világát.
Egyébként is biztosnak látszik az április 8-ai eredmény.
Ha valakinek lesz valami kézzelfogható dokumentuma, ami nem újságcikk és ez 4 héten belül van, akkor kérem írja meg.
Addig is inkább gondoljatok a Valentin napra, majd az anyák napjára, és olvassátok el Dallos Sándor: A nap szerelmese és Az aranyecset című könyvét. (Ha valamit eltévesztettem, az a kora reggeli alkohol hiánya lehet).
Válasz pbt #10362. hozzászólására#10334. Megoldani nem tudom sajna. Ha rajtam múlna màr a pénzt is elutaltam volna a nyerteseknek! De most ezt nagyon érzem! A jövő héten, vagy azutàni hét elején vàrható ........ SZERINTEM
Válasz lgtonic #10341. hozzászólásáraCsak bizakodni tudok! Megérzésem szerint, meg gondolatom szerint februàr első dekàdjàban vàrható elbíràlàs! Ha tévednék is, akkor is legalàbb pozitív a gondolatom.......
Válasz Radocz #10339. hozzászólásáraA KAP rendeletben is zöldségnövénynek sorolják be, jár is rá a plusz támogatás, szerintem ez alapján mégiscsak zöldség lehet.
Válasz Radocz #10330. hozzászólásáraKi lehet számolni az STÉ értéket. Be kell sorolni, hova tartozik adott növény, vannak ott kategóriák a kalkulátorban!
Válasz lylldreams #10325. hozzászólásáraIgen! Minden bizonnyal! A megfelelő pontszàmot elérőeket fogjàk értesíteni először a hatàrozatról, aki esetleg nem éri el, azok majd csak hetekkel később kapnak értesítést! A kertészeti fórumot olvasgattam, és ott is hasonló a felàllàs...... Én csak a kertészeti fórumra hagyatkozok.... Itt is így volt, tömeges stàtuszvâltàsok utàn pàr napra volt újabb stàtuszvàltàs, és pàr napra rà megkaptàk az eredményt! Ha ez itt is így lesz ( szerintem ) ,akkor csak jópàr nap és végre megfújjàk màr a sípot nekünk is!
13480 hozzászólás
Válasz gaborvaraljai831 #10379. hozzászólásáraUtolsó.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Hanyadik körösök vagytok?
Válasz gaborvaraljai831 #10375. hozzászólásáraTegnap
Válasz gaborvaraljai831 #10375. hozzászólásáraTegnap.![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Szabolcs megyéből 2018. 02. 04-én vasárnap!
Valakinek stàtuszt vàltott mostanàban?
http://www.agrotrend.hu/piac/agrarpenzek/fontos-informacio-a-fiatal-mezogazdasagi-termelok-indulo-tamogatasaval-kapcsolatban
Egy kis segítség azoknak, akik szüneteltetik az ev-t.
Szerintem az elso statuszvaltas amikor befejezik a projektertekelest, a masodik meg amikor atadjak a miniszteriumnak....ha mindenkie megvan rangsorba rakjak es meghuzzak a ponthatart es akkor lesz eredmeny...ez az en velemenyem, eselyes, hogy meg a heten meglesz az eredmeny...esetleg kovetkezo het elso napjaiba...de mondom ez csak az en velemenyem..aztan majd kiderul:)
Válasz baranyii #10371. hozzászólásáraIgén, én úgy tudom egyszerre lesz.
az első körösöknek is akkor lesz eredmény mint a második körnek?
Ma újabb státuszváltás. 02.01, 02.05. Utolsó körös vagyok... Csak lesz mostmár valami?!
Válasz hasutas1 #10368. hozzászólásáraÉn abban azért bízok, hogy áprilisban már késő lesz ezzel kampányolni hátha lesz márciusig. Biztos lesz majd csinnadratta megszólaltatva pár lelkes nyertest 1-2 hétig minden híradóban benne lesz szerintem.![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Válasz Radocz #10366. hozzászólásáraHa támogatói nem is lesz, de jóváhagyott biztos lesz addigra. Mennyivel máskèpp megy el a paraszt szavazni, tudja a píz nemsoká a számlán lesz, amúgy simán el tudom kèpzelni, hogy píízel megy el a paraszt savazni. Mert a kormányinfón Lèzer olyan hangosan fogja döngetni a mellít, hogy az átlátszós fiúk visítva menekülnek![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Garo #10359. hozzászólásáraDehogy![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
, igaz megint hallottam kèt dátumot, de már abban sem vagyok biztos, hogy jól kèrdezek![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
, lehet bennem van a hiba. Így inkább nem is kèrdezek már.
Válasz krisz19 #10356. hozzászólásáraAnno az MHSZ-nél KRESZ-t oktattam.
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Egyik tanuló megjegyezte, ebben a KRESZ-ben nincs semmi logika.
Kis gondolkodás után megjegyeztem, lehet, hogy nincs. Meg kell tanulni, és alkalmazni kell.
Az elbírálás, halad, ahogy halad. Egyesek megkapták hogy miért lettek elutasítva. A "fellebbezésre" van 15 nap.
Van több gyógynövény, aminek STÉ értékét a friss zöldséghez soroltak. A nagy számok törvénye alapján lesz olyan, hogy valamit rosszul bíráltak el.
Miután kialakul a megfeleltek névsora, meghúzzák ponthatárt.
Ha eddig késtek, akkor már ne a választáshoz kössék, mert az csak rontja a túlórázni kijelölt alkalmazottak lelki világát.
Egyébként is biztosnak látszik az április 8-ai eredmény.
Ha valakinek lesz valami kézzelfogható dokumentuma, ami nem újságcikk és ez 4 héten belül van, akkor kérem írja meg.
Addig is inkább gondoljatok a Valentin napra, majd az anyák napjára, és olvassátok el Dallos Sándor: A nap szerelmese és Az aranyecset című könyvét. (Ha valamit eltévesztettem, az a kora reggeli alkohol hiánya lehet).
Választások elött lesz eredmény ...
Válasz pbt #10362. hozzászólására#10334. Megoldani nem tudom sajna. Ha rajtam múlna màr a pénzt is elutaltam volna a nyerteseknek! De most ezt nagyon érzem! A jövő héten, vagy azutàni hét elején vàrható ........ SZERINTEM
Válasz hasutas1 #10357. hozzászólásáraEnnek a hozzászólásnak volt a héten a legtöbb értelme.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz gaborvaraljai831 #10361. hozzászólásáraAkkor kíváncsian várom a megoldást...
Válasz krisz19 #10356. hozzászólásáraPedig van!
Válasz Garo #10359. hozzászólásáraMiért is ne? Jön a tél,befagytak a pályázatok...
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Válasz hasutas1 #10357. hozzászólásáraMàr azt hittem ebből akarsz jósolni![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz hasutas1 #10357. hozzászólásáraBocsi, ezt nem ide akartam![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Tegnap 14 fok. Ma, inkább most -1 fok. Szakad a hó, sikeresen lejött eddig 5 cm. Tavaszból vissza a tèlbe
Válasz pbt #10355. hozzászólásáraKöszönöm mindenkinek, akkor ebben sincs semmi logika...![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz krisz19 #10345. hozzászólásáraNekem összesen volt kettő...
Nov.24, jan.31.
Sziasztok nekem oktober óta nem volt statusz valtozasom. Azota feldolgozas allatt!!
Válasz Garo #10351. hozzászólásáraKöszi
Válasz Garo #10351. hozzászólásáraKöszi
Válasz zsfu #10347. hozzászólásáraHa jól emlékszem, akkor 4. Augusztus, november 25?, január 31. és ma.
Nekem is csak egy volt 2018-1-30
Válasz krisz19 #10345. hozzászólásáranekem is csak 1
Válasz Garo #10346. hozzászólásáraNeked hanyadik státusz váltás összesen?
Válasz krisz19 #10345. hozzászólásáraKettőt, könnyebbet :)
Sok embernek volt, de hogy mindenkinek azt nem tudom.
Válasz Garo #10344. hozzászólásáraMindenkinek kettő volt a napokban?![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Közben ma is volt egy státuszváltásom.
Válasz lgtonic #10341. hozzászólásáraCsak bizakodni tudok! Megérzésem szerint, meg gondolatom szerint februàr első dekàdjàban vàrható elbíràlàs! Ha tévednék is, akkor is legalàbb pozitív a gondolatom.......
Válasz lgtonic #10341. hozzászólásáraIgen én is jövő hétre saccolok szerda-csütörtök tájékán![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Nem szoktam tippelgetni, de úgy gondolom h jövőhéten meg lehet az eredmény. Ki hogy látja?![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz Radocz #10339. hozzászólásáraA KAP rendeletben is zöldségnövénynek sorolják be, jár is rá a plusz támogatás, szerintem ez alapján mégiscsak zöldség lehet.
http://www.kormany.hu/download/0/16/01000/15_tajekoztato_zoldsegnoveny.pdf
Válasz Kémlelő #10336. hozzászólásáraa Miniszterelnökség Friss zöldségfélékhez sorolta.
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Szerintem nem friss zöldégféle.
Nem is ipari növény.
Legyen gyógynövény.
http://www.egeszsegtukor.hu/gyogynoveny-lexikon/torma.html
http://www.egeszsegtukor.hu/gyogynoveny-lexikon/torma.html
Válasz gaborvaraljai831 #10334. hozzászólásáraNekem még mindig feldolgozás alatt a kertészeti!!
Válasz Kémlelő #10336. hozzászólásáraA NAK sem sorolhatja máshova, azt ami oda tartozik.
Válasz adminisztrátor #10335. hozzászólására"hova tartozik?"
Gyógy és fűszernövényt tanultunk.
A NAK hova sorolja?
Válasz Radocz #10330. hozzászólásáraKi lehet számolni az STÉ értéket. Be kell sorolni, hova tartozik adott növény, vannak ott kategóriák a kalkulátorban!
Válasz lylldreams #10325. hozzászólásáraIgen! Minden bizonnyal! A megfelelő pontszàmot elérőeket fogjàk értesíteni először a hatàrozatról, aki esetleg nem éri el, azok majd csak hetekkel később kapnak értesítést! A kertészeti fórumot olvasgattam, és ott is hasonló a felàllàs...... Én csak a kertészeti fórumra hagyatkozok.... Itt is így volt, tömeges stàtuszvâltàsok utàn pàr napra volt újabb stàtuszvàltàs, és pàr napra rà megkaptàk az eredményt! Ha ez itt is így lesz ( szerintem ) ,akkor csak jópàr nap és végre megfújjàk màr a sípot nekünk is!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ma volt státusz válltás
Maradt feldolgozás alatt
BAZ megye
Válasz Kemlac #10331. hozzászólásáraBocsi, rosszat néztem...02.01 státuszváltás-> továbbra is feldolgozás alatt.
GYMS
Válasz zsfu #10295. hozzászólásáraÜdv. Nekem nov. 24-óta semmi.![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)