Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz lgtonic #10341. hozzászólásáraCsak bizakodni tudok! Megérzésem szerint, meg gondolatom szerint februàr első dekàdjàban vàrható elbíràlàs! Ha tévednék is, akkor is legalàbb pozitív a gondolatom.......
Válasz Radocz #10339. hozzászólásáraA KAP rendeletben is zöldségnövénynek sorolják be, jár is rá a plusz támogatás, szerintem ez alapján mégiscsak zöldség lehet.
Válasz Radocz #10330. hozzászólásáraKi lehet számolni az STÉ értéket. Be kell sorolni, hova tartozik adott növény, vannak ott kategóriák a kalkulátorban!
Válasz lylldreams #10325. hozzászólásáraIgen! Minden bizonnyal! A megfelelő pontszàmot elérőeket fogjàk értesíteni először a hatàrozatról, aki esetleg nem éri el, azok majd csak hetekkel később kapnak értesítést! A kertészeti fórumot olvasgattam, és ott is hasonló a felàllàs...... Én csak a kertészeti fórumra hagyatkozok.... Itt is így volt, tömeges stàtuszvâltàsok utàn pàr napra volt újabb stàtuszvàltàs, és pàr napra rà megkaptàk az eredményt! Ha ez itt is így lesz ( szerintem ) ,akkor csak jópàr nap és végre megfújjàk màr a sípot nekünk is!
Ezek szerint ha volt elutasító, akkor megvannak a pontok... Innentől kezdve szerintem mindenkinek meglesz az eredménye.. Napok kérdése.. :) Sok sikert mindenkinek.. Reméljük a legjobbakat..
13460 hozzászólás
Válasz Garo #10359. hozzászólásáraMiért is ne? Jön a tél,befagytak a pályázatok...
Válasz hasutas1 #10357. hozzászólásáraMàr azt hittem ebből akarsz jósolni
Válasz hasutas1 #10357. hozzászólásáraBocsi, ezt nem ide akartam
Tegnap 14 fok. Ma, inkább most -1 fok. Szakad a hó, sikeresen lejött eddig 5 cm. Tavaszból vissza a tèlbe
Válasz pbt #10355. hozzászólásáraKöszönöm mindenkinek, akkor ebben sincs semmi logika...
Válasz krisz19 #10345. hozzászólásáraNekem összesen volt kettő...
Nov.24, jan.31.
Sziasztok nekem oktober óta nem volt statusz valtozasom. Azota feldolgozas allatt!!
Válasz Garo #10351. hozzászólásáraKöszi
Válasz Garo #10351. hozzászólásáraKöszi
Válasz zsfu #10347. hozzászólásáraHa jól emlékszem, akkor 4. Augusztus, november 25?, január 31. és ma.
Nekem is csak egy volt 2018-1-30
Válasz krisz19 #10345. hozzászólásáranekem is csak 1
Válasz krisz19 #10345. hozzászólásáraNekem egy!
Válasz Garo #10346. hozzászólásáraNeked hanyadik státusz váltás összesen?
Válasz krisz19 #10345. hozzászólásáraKettőt, könnyebbet :)
Sok embernek volt, de hogy mindenkinek azt nem tudom.
Válasz Garo #10344. hozzászólásáraMindenkinek kettő volt a napokban?
Közben ma is volt egy státuszváltásom.
Válasz lgtonic #10341. hozzászólásáraCsak bizakodni tudok! Megérzésem szerint, meg gondolatom szerint februàr első dekàdjàban vàrható elbíràlàs! Ha tévednék is, akkor is legalàbb pozitív a gondolatom.......
Válasz lgtonic #10341. hozzászólásáraIgen én is jövő hétre saccolok szerda-csütörtök tájékán
Nem szoktam tippelgetni, de úgy gondolom h jövőhéten meg lehet az eredmény. Ki hogy látja?
Válasz Radocz #10339. hozzászólásáraA KAP rendeletben is zöldségnövénynek sorolják be, jár is rá a plusz támogatás, szerintem ez alapján mégiscsak zöldség lehet.
http://www.kormany.hu/download/0/16/01000/15_tajekoztato_zoldsegnoveny.pdf
Válasz Kémlelő #10336. hozzászólásáraa Miniszterelnökség Friss zöldségfélékhez sorolta.
Szerintem nem friss zöldégféle.
Nem is ipari növény.
Legyen gyógynövény.
http://www.egeszsegtukor.hu/gyogynoveny-lexikon/torma.html
http://www.egeszsegtukor.hu/gyogynoveny-lexikon/torma.html
Válasz gaborvaraljai831 #10334. hozzászólásáraNekem még mindig feldolgozás alatt a kertészeti!!
Válasz Kémlelő #10336. hozzászólásáraA NAK sem sorolhatja máshova, azt ami oda tartozik.
Válasz adminisztrátor #10335. hozzászólására"hova tartozik?"
Gyógy és fűszernövényt tanultunk.
A NAK hova sorolja?
Válasz Radocz #10330. hozzászólásáraKi lehet számolni az STÉ értéket. Be kell sorolni, hova tartozik adott növény, vannak ott kategóriák a kalkulátorban!
Válasz lylldreams #10325. hozzászólásáraIgen! Minden bizonnyal! A megfelelő pontszàmot elérőeket fogjàk értesíteni először a hatàrozatról, aki esetleg nem éri el, azok majd csak hetekkel később kapnak értesítést! A kertészeti fórumot olvasgattam, és ott is hasonló a felàllàs...... Én csak a kertészeti fórumra hagyatkozok.... Itt is így volt, tömeges stàtuszvâltàsok utàn pàr napra volt újabb stàtuszvàltàs, és pàr napra rà megkaptàk az eredményt! Ha ez itt is így lesz ( szerintem ) ,akkor csak jópàr nap és végre megfújjàk màr a sípot nekünk is!
Ma volt státusz válltás
Maradt feldolgozás alatt
BAZ megye
Válasz Kemlac #10331. hozzászólásáraBocsi, rosszat néztem...02.01 státuszváltás-> továbbra is feldolgozás alatt. GYMS
Válasz zsfu #10295. hozzászólásáraÜdv. Nekem nov. 24-óta semmi.
Válasz Kackac #9357. hozzászólására"Kérik az adott növény STÉ értékét.
Sajnos mi sem tudjuk kiszámolni, mert a NAK kalkulátorban nem szerepel."
Az egyik növény torma volt.
A másikra nem emlékszem.
Volt olajtök, ami nem termett.
Ma volt státuszváltásom.Nógrád
Moderálási elveink miatt törölve: 2018-02-27 13:17:34
Válasz szandika42 #10311. hozzászólásáraSziasztok. Ezt a státuszváltást hol nézitek? Ügyfélkapun? Köszönöm.
Válasz Ken #10323. hozzászólásáraJa, ez így más már.
Válasz gaborvaraljai831 #10321. hozzászólásáraA mostani elutasítások is még a formai stb miatt vannak?
Nekem ma volt váltás feldolgozás alatt 02.01. és utolsó körös vagyok, úgyh nem tudom mitől függ kinek mikor vált de én szinte utolsó napon adtam be.
Sziasztok nekem 01.29 státuszváltás,feldolgozás alatt,remélem most már nem kell sokat várni a döntésre.
Válasz hagen13 #10316. hozzászólásáraAzt én értem. De nekem ki is küldték az ügyfélkapumra. Innentől kezdve ez már nem változik.
Válasz Barbi1991 #10315. hozzászólásáraIgen. Ügyfélkapura jött.
Válasz szandika42 #10320. hozzászólásáraAz eddigi elutasítàsok nem pontszàm miattiak, hanem formai, vagy màs nem megfelelés miattiak!
Ezek szerint ha volt elutasító, akkor megvannak a pontok... Innentől kezdve szerintem mindenkinek meglesz az eredménye.. Napok kérdése.. :) Sok sikert mindenkinek.. Reméljük a legjobbakat..
nekem ma volt váltás de maradt feldolgozás alatt, csak esemény dátum volt
Többen kaptak az elmúlt pár napban elutasitót!
Nekem október 17 óta változatlan feldolgozás alatt...
Válasz Ken #10314. hozzászólásáraSzia. Juliusban nekem is elutasitó volt, de január 26-án státusztvaltott es ismet feldolgozás alá kerult.
Válasz Ken #10314. hozzászólásáraMost kaptál elutasítót?
Sziasztok. Én kaptam elutasítót. Többieknek sok sikert, aki nyert annak gratulálok.
Válasz szandika42 #10311. hozzászólásáraSzia.Nálam is hasonló a helyzet.11.24;01.24 plusz a mai napon is volt megint.
Válasz farkaskornel01 #10304. hozzászólásáraKöszi éppen megnéztem amikor sátuszváltás 2018.02.01. Feldolgozás alatt Pest megye.
Sziasztok.. Első Körösök vagyunk, ismét volt státuszváltásunk 02.01. Már 01.30-án is volt.. Békés megye..