Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az én FIG pályázatom tavaly 06.26-óta elutasított. Mondván szar az állatorvosi igazolás. Előző(2016) év 03.01-től írta 2017.03.01 -ig a dokim. Ez egy állatlétszám igazolás. Szerintük 02.28-ig kellett volna. De ez is fefi az általuk kért 12 hónapot. Első körben adtam be. De paírt semmit nem kaptam, csak ez a státusza.
Ez a statuszvaltas a projektertekelest jelenti, magyaran akinek valtozik a statusza es feldolgozas alatt marad, annak mar atment a projektertekelesen, ha mindenkinel megtortenik a statuszvaltas onnantol kezdve 1-2het amig meglesz az eredmenyhez szukseges alairas es akkor lesz eredmeny
Válasz jung #10249. hozzászólásáraAz " ügyhöz tartozó kérelmek" , "kérelem adatai" , " pénzügyi teljesítés", " kötelezettségvállalás összeg" , ott megjelent az összeg. Hangsúlyozom ez nem FIG pályázat, de volt elutasított státuszban, most meg feldolgozás alattiban van. Határozat még sehol. Viszont ennél az adott pályázatnál, elvileg és a beharangozás szerint a nyertesek megkapták a jóváhagyó határozatukat.
Másik, feldolgozás alatti pályázatnál nincs még összeg sem.
Nekem ma azt mondták az MVH-ba,hogy most megint kiadták valami végső értékelésre, és ezért láthatjuk a státuszváltásokat,vagyis időpontváltozásokat.Persze ez nem biztos és nem azért hívtam az MVH-t,hogy megkérdezzem mikor küldik a határozatot(mielőtt valaki nekem támadna),hanem,hogy az időpontváltozás jelent-e valamit, vagy csak automata.
Válasz hagen13 #10245. hozzászólásáraÉrteni én sem értem. Nekünk is van egy pályázatunk,nem FIG, amely ugyanígy van, Egyszer csak elutasított lett, majd később feldolgozás alattira váltott, és van hozzá számított összeg. Határozat nem érkezett, sem elutasító sem jóváhagyó.
Megvárják a választást, majd utána küldik az elutasító határozatokat, addig meg bizakodjon a tisztelt pályázó...., vagy mire gondoljak, mire várnak.?
Sziasztok, korábban július 7-én elutasított státuszba kerültem, most megint volt státuszváltás, ezúttal feldolgozás alá került. Kiérti ezt? Ha valaki érti az jelezze felém. Koszonom.
Válasz gaborvaraljai831 #10240. hozzászólásáraNem igazán lenne korrekt, ha számítana... ahogy sok minden más sem a pályázattal kapcsolatban. Én nem merem, de nem is akarom nem megvalósítani a vállalásokat.
Viszont ha nem számít a 2018 akkor 1 évvel később lesz vége.
Ugye mivel a 2018-as év màr a pàlyàzat vàllalàsàval kapcsolatban szerintem nem érvényes.Szerintetek 2018 ban szàmít az hogy mennyi az üzemméretünk? 6000-25000 STE így nincs érvényben szerintem! Ki hogy làtja?
Üdvözletem! Személyesen is érintett vagyok a témában ezért gondoltam leírom a saját "információimat" a pályázattal kapcsolatban. A saját pályázatomat író cégtől kapott információ szerint a pályázati eredmények megvannak, azonban engedélyre várnak a kihirdetésre, ami szerintük bármelyik nap megtörténhet. Ezzel szemben egy másik pályázatíró, és országos fiatal gazda közösséghez kapcsolódó személy információi szerint még nem történt meg a pályázatok kiértékelése, és véleménye szerint ez csak tavaszra várható. Én még bízom az előbbiben, azonban sajnos több helyen pedzegetik a márciusi időpontokat. Jó lenne okosnak lenni a témában...
Válasz gilby012 #10215. hozzászólásáraHa kaptál egy olyan értesítést, hogy a pályázat formailag megfelelt és továbbították az illetékes döntéshozó szerv felé bírálatra és semmiféle felvilágosítást nem adnak róla a döntésig akkor IGEN. Ha nem kaptál ilyet akkor.....
Sziasztok!
Remélem nem hülyeséget fogok kérdezni.
Szóval, én május 31-én adtam be a pályázatom. Azóta nem kértek tőlem semmilyen hiánypótlást, a státuszom még feldolgozás alatt (utolsó váltás október 17).
Akkor ezek szerint még játékban vagyok ugye?
Azért itt kérdezem, mert nincs pályázatíró akitől megkérdezhetném, mert magam adtam be a pályázatot.
Köszi a válaszokat!
Válasz szekeresdavid301 #10210. hozzászólására...és akinek 2 hetente van státuszváltás, legutóbb 20-án volt?
Kiemelt személy, vagy mi a .csa?
Szerintem senki nem tud pontosat, ezt csak "odafent" tudják..
13461 hozzászólás
Válasz U.ilonka074 #10257. hozzászólásáraMàr megint egy két hét?
döntéshozatal volt vagy esemény dátum ?
Ma volt státuszváltás. Második körös vagyok.
Az én FIG pályázatom tavaly 06.26-óta elutasított. Mondván szar az állatorvosi igazolás. Előző(2016) év 03.01-től írta 2017.03.01 -ig a dokim. Ez egy állatlétszám igazolás. Szerintük 02.28-ig kellett volna. De ez is fefi az általuk kért 12 hónapot. Első körben adtam be. De paírt semmit nem kaptam, csak ez a státusza.
Ez a statuszvaltas a projektertekelest jelenti, magyaran akinek valtozik a statusza es feldolgozas alatt marad, annak mar atment a projektertekelesen, ha mindenkinel megtortenik a statuszvaltas onnantol kezdve 1-2het amig meglesz az eredmenyhez szukseges alairas es akkor lesz eredmeny
nekem 11.24 óta semmi változás fignél
kertészeti gép elutasítva mai napon
Lassan judícium lesz ebből...... szerintem!
Válasz jung #10253. hozzászólásáraÚgyszintén
Nekem tegnap is változott a dàtum. S ma is.
Nálunk is státuszváltás volt ma, de továbbra is feldolgozás alatt.. Elsőkörösek vagyunk.
Nekem Státuszváltás 2018-1-30 maradt a feldolgozás alatt! Remélem lesz eredmény hamarosan.
Válasz jung #10249. hozzászólásáraAz " ügyhöz tartozó kérelmek" , "kérelem adatai" , " pénzügyi teljesítés", " kötelezettségvállalás összeg" , ott megjelent az összeg. Hangsúlyozom ez nem FIG pályázat, de volt elutasított státuszban, most meg feldolgozás alattiban van. Határozat még sehol. Viszont ennél az adott pályázatnál, elvileg és a beharangozás szerint a nyertesek megkapták a jóváhagyó határozatukat.
Másik, feldolgozás alatti pályázatnál nincs még összeg sem.
Válasz adminisztrátor #10246. hozzászólásáraHogy érted hogy van szàmítot öszeg?
Stàtuszvàltàs ma! Feld. alatt maradt. Első körös vagyok!
Nekem ma azt mondták az MVH-ba,hogy most megint kiadták valami végső értékelésre, és ezért láthatjuk a státuszváltásokat,vagyis időpontváltozásokat.Persze ez nem biztos és nem azért hívtam az MVH-t,hogy megkérdezzem mikor küldik a határozatot(mielőtt valaki nekem támadna),hanem,hogy az időpontváltozás jelent-e valamit, vagy csak automata.
Válasz hagen13 #10245. hozzászólásáraÉrteni én sem értem. Nekünk is van egy pályázatunk,nem FIG, amely ugyanígy van, Egyszer csak elutasított lett, majd később feldolgozás alattira váltott, és van hozzá számított összeg. Határozat nem érkezett, sem elutasító sem jóváhagyó.
Megvárják a választást, majd utána küldik az elutasító határozatokat, addig meg bizakodjon a tisztelt pályázó...., vagy mire gondoljak, mire várnak.?
Sziasztok, korábban július 7-én elutasított státuszba kerültem, most megint volt státuszváltás, ezúttal feldolgozás alá került. Kiérti ezt? Ha valaki érti az jelezze felém. Koszonom.
Válasz gaborvaraljai831 #10240. hozzászólásáraNem igazán lenne korrekt, ha számítana... ahogy sok minden más sem a pályázattal kapcsolatban. Én nem merem, de nem is akarom nem megvalósítani a vállalásokat.
Viszont ha nem számít a 2018 akkor 1 évvel később lesz vége.
Szintén nàlam is. Ez tudjàtok mit jelent? Nessze semi fogd meg jól.
Válasz kissipiii #10241. hozzászólásáraNekem is de továbbra is feldolgozás alatt
Sziasztok!
Beadtam 04.29-én és ma volt státuszváltásom
Ugye mivel a 2018-as év màr a pàlyàzat vàllalàsàval kapcsolatban szerintem nem érvényes.Szerintetek 2018 ban szàmít az hogy mennyi az üzemméretünk? 6000-25000 STE így nincs érvényben szerintem! Ki hogy làtja?
Válasz pkkurd #10238. hozzászólásáraSőt holnap meg plàne.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kitartás az eredményhez még soha nem voltunk ilyen kozel mint ez a mai nap! :)
Üdvözletem! Személyesen is érintett vagyok a témában ezért gondoltam leírom a saját "információimat" a pályázattal kapcsolatban. A saját pályázatomat író cégtől kapott információ szerint a pályázati eredmények megvannak, azonban engedélyre várnak a kihirdetésre, ami szerintük bármelyik nap megtörténhet. Ezzel szemben egy másik pályázatíró, és országos fiatal gazda közösséghez kapcsolódó személy információi szerint még nem történt meg a pályázatok kiértékelése, és véleménye szerint ez csak tavaszra várható. Én még bízom az előbbiben, azonban sajnos több helyen pedzegetik a márciusi időpontokat. Jó lenne okosnak lenni a témában...
Válasz jozsef19771 #10233. hozzászólásárabejelentkezés
általános ügyintézés
ügyfél tájékoztatási rendszer
Válasz baranyii #10234. hozzászólásáraKöszi szépen
Válasz jozsef19771 #10233. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/
Sziasztok. Valaki megirna pontosan hogyan tudjuk ezt a statusz valtast megnezni ? Biztos sok mindenkit erdekelne. Koszonom. Szep estet.
Válasz pkkurd #10231. hozzászólásáraOtt ahol az éves kötelező adategyeztetést is megcsináltad...
Sziasztok!
Státuszom hol tudom megnézni mert már nagyon kíváncsi lennék rá!?
Köszönöm.
Üdv. Csabi
nekem feldolgozas alatt es utoljara tegnap elott neztek bele.
Válasz lgtonic #10228. hozzászólásáraahogy látom akkor a többségnél nem volt idén mozgás
Válasz baranyii #10222. hozzászólásáraMájus1/Nov 27
Válasz baranyii #10222. hozzászólásáraSziasztok!
Beadtam 03.29-én és eddig csak 11.24. volt státuszváltás.
Ezek a leglassabban őrlő malmok...
Válasz farkaskornel01 #10225. hozzászólására03.29.beadás, 11.24. utolsó státusz.
Sziasztok!
06.30. beadás, 12.01 utolsó státusz
Sziasztok! Nekem a tegnapi napon volt státuszváltás...
Üdv, mindenkinek! Én 04.28.-án adtam be, és egyelőre még 11.24. a legutóbbi státuszváltásom.
Válasz traktoroskiskukac #10221. hozzászólásáraén is első körben adtam be de nem volt ma váltás
másnál mi a helyzet?
Nekem is van státuszváltás dátumom a mai napra, de még mindig feldolgozás alatt. Első körben adtam be.
Remélem most írják be a pontokat a projekt értékelés után.
Válasz lgtonic #10219. hozzászólásáraSzia.Március 29.
Válasz Barbi1991 #10217. hozzászólásáraSzia. Mikori beadás ?
Válasz gilby012 #10215. hozzászólásáraHa kaptál egy olyan értesítést, hogy a pályázat formailag megfelelt és továbbították az illetékes döntéshozó szerv felé bírálatra és semmiféle felvilágosítást nem adnak róla a döntésig akkor IGEN. Ha nem kaptál ilyet akkor.....
Válasz szekeresdavid301 #10210. hozzászólásáraSzia.Nálam ma volt státuszváltás nov24 óta megint.Remélem ez azt jelenti amit mondasz :)
Válasz gilby012 #10215. hozzászólásáraFeldolgozást alatt adig nics gond.
Sziasztok!
Remélem nem hülyeséget fogok kérdezni.
Szóval, én május 31-én adtam be a pályázatom. Azóta nem kértek tőlem semmilyen hiánypótlást, a státuszom még feldolgozás alatt (utolsó váltás október 17).
Akkor ezek szerint még játékban vagyok ugye?
Azért itt kérdezem, mert nincs pályázatíró akitől megkérdezhetném, mert magam adtam be a pályázatot.
Köszi a válaszokat!
Válasz jrobi #10213. hozzászólásáraNekem is augusztus otta nics státusz váltás.
és mi újság akkor ha a legutolsó státuszváltás valamikor tavaly augusztus végén volt? mi ennek a jelentősége?
Válasz szekeresdavid301 #10210. hozzászólására...és akinek 2 hetente van státuszváltás, legutóbb 20-án volt?
Kiemelt személy, vagy mi a .csa?
Szerintem senki nem tud pontosat, ezt csak "odafent" tudják..