Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sanyibacsi, 0,5L/100Km az 10000km en csak50L :-)
Akinek allt meg nagynyomasu szivattyu v piezos porlaszto tudna meselni,tole hiteles nem tolem,en csak lattam de o fizette.Nem egy peldat tudok (szamlaval),200alatt ritka az ilyen mutatvany,de marka nelkul irom,1tulajos 4eves autoba karacsony elott 1hettel 680ft csovek+4porlaszto,munkadij nincs benne,nem Mercedes,Golf kategoria.Mindenkimaga dont!
Víz /H2O/: a legrégebbi, leggyakrabban használt és legolcsóbb oltóanyag, legtöbb helyen
rendelkezésre áll. Színtelen, szagtalan, íztelen. Három halmazállapotban fordul elo /jég, víz, goz/,
ami térfogatváltozással jár. Tuzoltásnál jelentos, hogy gozzé váláskor, párolgáskor egy liter víz
kb. 1750 szeresére növeli térfogatát, az elektromos áramot vezeti!
- Termikus bomlásnál a víz alkotó elemeire bomlik, pl: izzó fémmel érintkezve durranógáz
/hidrogén oxigén gáz elegy/ képzodik.
......szóval a motorban nincs termikus bomlás, csak hirtelen térfogatnövekedés
Válasz #242. hozzászólásra
Párás levegő, vízbefecskendezés. Bizonyos evek azonosak benne, mások nem.
A vízbefecskendezésnél azt az elvet használják ki, hogy magas hőmérsékleten és magas nyomáson, a víz egy része, hangsúlyozom: egy része alkotóira bomlik. Az oxigén égést javít, a hidrogén pedig éghető. De az olajszármazék nagy molekulái is ugyanúgy bomlanak. Hogy aztán mi mivel keveredik, vagy alkot más vegyületet a jobb éghetőség érdekében, az már egy tőlünk nagyobb tudású ember professzori értekezését is kimeríti.
A hideg párás levegő? Minél magasabb a levegő hőmérséklete, annál magasabb a víztartalma. Nem kell mondani, hogy miért van köd, dér, zúzmara. A hideg úgymond párás levegő nagyon apró vízcseppeket tartalmaz, amihez a nem tökéletesen porlasztott tüzelőanyag részecskék hozzátapadnak, így segíti az égést.
.....de hozzá kell tenni, hogy ott sem bomlott a vizmolekula atomjaira, csupán a hirtelen elpárolgó viz az égéstérben átmenetileg megnövelte a kompressziót mindaddig, amig nem hütötte túl az égésteret.
Zuhanóbombázó üzemmód után elősegitette a gyors emelkedést.....de aztán kikapcs
A Messerschimitt BF 109 -es szériában a dinirtogén-oxid -egyszerübben nirtó alkalmazása előtt használtak vizbefecskendezést a motor égőterébe, nem is akármilyen eredménnyel.
Sanyibacsi!
Sok eve autozom,veteran is,komoly ismerettsegek dizeles top szerelok korebe,nincs uj a nap alatt,egy rendszerfejlesztes aranyar,4.-5.generacios common,piezo stb.Nezd az uj autokat,mi az uj trend?Sulycsokkentes,meg nagyobb befecskendezesi nyomas,egyenletesebb porlasztaskep.Eredmeny?Par deci/100km.Regi soros mar,nagy tartalekok voltak a motorba stb.Egy ilyen kutyu ha igaz lenne milliokat hozna a gyaraknak fejlesztesmegtakaritasba es lam meg par 10ezer forintot is ugy kell kiimadkozni erte?De miert?Tenyleg mindenki a 2est nezi?Mondja az urge,o nem ert a befecskendezokhoz,motorokhoz....akkor mirol beszelgetunk?Mid1
Nem akarok beleszólni, de még is, valamikor a mágnes ellen is voltak, nagy volumenben kb 8-10ezerkm,/hó már a zsebünkön éreztük, éreztem a jó oldalát, nekem a Zetoron is volt, ezt nem ismerem csak a hideg párás levegő hatását a motorra mert az sokat ér.
Mondtam, hogy én üzemanyag szakértő vagyok? Én leírtam a véleményemet, és a tapasztalataimat.
"Ne vakits itt senkit,kizarolagos gyartoi jog?"
Hol írtam, hogy gyártói jogom van? Én konkrétan a gyártótól hozom - aki "mellesleg" a fejlesztője is..
"Azt se tudod mit jelent,a fejlesztesek mernokok 100aival folynak,bele se kezdek,ez nem szakmai forum,sajat erdekedbe,ne csinalj bohocot magadbol,ertem en,hogy kell a penz na de igy?"
Nem szakmai továbbképzést tettem közzé, hanem egy teszt felhívást.
"Utolso kerdes,es reszemrol itt a vege:
Milyen tanusitvanyod,hitelesitesed van rola,hogy a termek tudja amit igersz?
Semmi."
Tényleg semmi. Mármint, ha figyelmen kívül hagyjuk ezt a néhány bemérést, bevizsgálást:
Azt írod magadról, hogy mindent szeretsz, ami összefügg a gazdálkodással. Az, hogy mennyit kell tankolni, szerintem összefügg vele, márpedig nem kicsit.
Reklám.. Igen, az. Ha belegondolsz, a reklám információforrás. Aki ennek a reklámnak köszönhetően kevesebbet tankolhat, mert így jutott hozzá az információhoz, szerinted rosszul járt?
Ha Téged untat, ne olvasd. Az avatarom jól felismerhetővé teszi a bejegyzéseimet..
Szia.
Ha viccesre vennem,irhatnam,hogy ertem en,hogy non stop,de meddig van nyitva?
Nem akarok es nem is fogok vitazni,10evvel az auto/veteran vilagban a hatam mogott.Ha tenyleg asz vagy az uzemanyagvilagban,kuldok egy hibas common rail befecskendezesi gorbet,ird meg mi baja,ha megerted egyaltalan.
1keresem van:
Ne vakits itt senkit,kizarolagos gyartoi jog?
Azt se tudod mit jelent,a fejlesztesek mernokok 100aival folynak,bele se kezdek,ez nem szakmai forum,sajat erdekedbe,ne csinalj bohocot magadbol,ertem en,hogy kell a penz na de igy?
Utolso kerdes,es reszemrol itt a vege:
Semmi.
Sok sikert es sok elegedett vasarlot!
Szia Varga Zoli!
Nem gondolom rosszindulatúnak a kérdésedet, hiszen bennem is pontosan ezek a kérdések vetődtek fel először. Bár azt gondolom mindketten tudjuk, hogy a magyaroknak eddig is volt néhány jó találmányuk..
A hitnek nem sok köze van részemről a készülékekhez, hiszen én is használom. Addig bele som fogtam a terjesztésébe, amíg meg nem bizonyosodtam a működéséről. Szépen lassan gyűlnek az újabb referenciák is, egy - két hét múlva felrakatom az oldalra.
Nem egy gyártó kereste meg a Tamást már több alkalommal, de mindegyik kizárólagosságot akar.
A tesztet pontosan azért indítottuk, mert - tökéletesen érthetően - sok ember hitetlenkedik, amikor hall a készülékről.
Azt gondolom egyébként, - és tapasztalom is - hogy a hagyományos, fosszilis üzemanyagokban van még tartalék. Konkrétan már tartottam a kezemben a következő generációs égésjavító prototípusát.
Lehet, hogy ötven év múlva nem benzinnel és gázolajjal fogunk közlekedni, de ha addig is tudunk javítani a jelenlegi hajtóanyagok hatékonyságán, megoldhatjuk, hogy nem füstöljük tele a környezetünket, a pénzünknek kevesebb részét költjük arra, hogy eljutunk A - ból B -be, megtermeljük az élelmünket, akkor miért ne tennénk?
Egyáltalán nem rontod az üzletet. Ez valóban ugyanaz, konkrétan több mint 15 éve nagyon sokan használják. A topgreen.hu honlapon fel van töltve jó néhány referencia, a dátumokból is láthatod, hogy nem mai az összes. Azt hiszem, az ott leírtak magukért beszélnek.
Szia!
Egy kerdes tisztessegesen,rosszindulat nelkul.
Te ezeket elhiszed vagy csak uzleti alapon csinalod?
2013ban amikor majd 450ft egy liter olaj es a gyarak euromilliokbol fejlesztenek egy modellt es kozeppontban az emisszio es a fogyasztas es akkor jonnek a "magyarok" akik a sufnibol leiskolazzak a JD,MF,NH-ot,de oszinten ezen meg te is elmosodtal :-)
Nem akarom az üzletet rontani, de már megint bebizonyosodik, hogy nincs új a nap alatt. Motordoktor <-- Ez már évek óta van, bár lehet hogy csak én gondolom hogy ez ugyanaz.
Nemsokára megint előveszi valaki a vízbefecskendezést is, mint hatalmas áttörést, pedig már vagy 60 éve felfedezték. Ami felettébb érdekes ez utóbbi szempontból, hogy valamiért párás időben az autó is és a traktor is jobban megy. Korán reggel 2 pótkocsival érezhetően több erő volt a gépben, mint pár órával később. Lehet, hogy egy intercooler sokat dobna rajta?
Már csak négy készülék van – egy elment itt, a leggyorsabb jelentkezőnek öt darab pedig egy másik portálon ment el se' perc alatt, bár ezt már tegnap is tudtam
Az érdeklődőktől jármű típust és évjáratot kérünk – egyszerűen azért, mert lehet, hogy az adott gépről vannak már speciális tapasztalataink, ismereteink.
Szempont, hogy mennyit megy a gép. Ha nyolc hónapig darazsak laknak benne, és csak azért indítod be néha, hogy ne rohadjon be a dugó, meg a szomszédot is idegesíti legalább, akkor ne teszteljünk.
Azt kérjük a tesztpartnereinktől, hogy hetente írják le a tapasztalataikat. Lehet itt a fórumon is, így egyszerűbben nyomon követheti, akit érdekel.
Fontos, hogy legyenek adatok az eddigi fogyasztásról. Mert oké, hogy az égésjavító jót tesz a motornak, kipucolja, elfelejtheted a motorgenerált, a porlasztócsúcs cserét, az adagolód sem adja be a kulcsot, de ez rövid távon nem mérhető. A füst a kipufogóból viszont igen de most a fogyasztás, és a teljesítmény változására vagyunk kíváncsiak.
(Van olyan partnerünk, aki - nyolc busszal – nem tudta, hogy mit fogyasztanak gépei. Egyet mértünk a MotorOpt beépítése előtt két hétig. Viszonyításnak nem rosz, de nem az igazi. Szeretjük a reális eredményeket látni..
Lakcím. Nem kell utca, házszám, csak hogy össze tudjuk hangolni a beépítéseket a többivel.
Ja, és még valami: aki megint le akarja pilótajátékozni a jutalékrendszerünket, az legyen olyan korrekt, és fejtse ki, hogy mi a pilótajáték, és ez miért az..
Előre is köszi..
ennek az előállítási költsége 1-15ezer forint a tegyenek rá 100-200%ot akkor 3-45ezer ,a többi a pilótajáték szervezőié,attol függetlenül lehet hogy működhet
Van egy kis különbség a pilótajáték, és a többszintű értékesítési rendszer között.
Nem mindegy, hogy Budapesten osztogatnak, vagy Bukarestben fosztogatnak..
Mágnes,a hagyományos motorokon érezhető,ahol még van kivehető energia,vagyis nincs kihegyezve a motor.A hidrogéntechnológiáról annyit,autószerelő rokonom mesélte,ők a trabant ventilátorjára,vizet csepegtettek,amit beszívott.Saját tapasztalatom is,meg ő is mondta,esőbe a lada jobban ment.Figyeld meg,ha égetsz valamit a szabadba,elkezd esni az eső,sokszor jobban ég mint előtte.Ez mind a vízbe lévő hidrogéntől.
654 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2013-03-03 18:12:44
Válasz #252. hozzászólásra
Kerdezd meg a moderatort.
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2013-03-03 18:12:19
Válasz #243. hozzászólásra
Sanyibacsi, 0,5L/100Km az 10000km en csak50L :-)
Akinek allt meg nagynyomasu szivattyu v piezos porlaszto tudna meselni,tole hiteles nem tolem,en csak lattam de o fizette.Nem egy peldat tudok (szamlaval),200alatt ritka az ilyen mutatvany,de marka nelkul irom,1tulajos 4eves autoba karacsony elott 1hettel 680ft csovek+4porlaszto,munkadij nincs benne,nem Mercedes,Golf kategoria.Mindenkimaga dont!
Válasz #248. hozzászólásra
Masodik bekezdesed:
Ergo Intercooler :-)
Víz /H2O/: a legrégebbi, leggyakrabban használt és legolcsóbb oltóanyag, legtöbb helyen
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
rendelkezésre áll. Színtelen, szagtalan, íztelen. Három halmazállapotban fordul elo /jég, víz, goz/,
ami térfogatváltozással jár. Tuzoltásnál jelentos, hogy gozzé váláskor, párolgáskor egy liter víz
kb. 1750 szeresére növeli térfogatát, az elektromos áramot vezeti!
- Termikus bomlásnál a víz alkotó elemeire bomlik, pl: izzó fémmel érintkezve durranógáz
/hidrogén oxigén gáz elegy/ képzodik.
......szóval a motorban nincs termikus bomlás, csak hirtelen térfogatnövekedés
Párás levegő, vízbefecskendezés. Bizonyos evek azonosak benne, mások nem.
A vízbefecskendezésnél azt az elvet használják ki, hogy magas hőmérsékleten és magas nyomáson, a víz egy része, hangsúlyozom: egy része alkotóira bomlik. Az oxigén égést javít, a hidrogén pedig éghető. De az olajszármazék nagy molekulái is ugyanúgy bomlanak. Hogy aztán mi mivel keveredik, vagy alkot más vegyületet a jobb éghetőség érdekében, az már egy tőlünk nagyobb tudású ember professzori értekezését is kimeríti.
A hideg párás levegő? Minél magasabb a levegő hőmérséklete, annál magasabb a víztartalma. Nem kell mondani, hogy miért van köd, dér, zúzmara. A hideg úgymond párás levegő nagyon apró vízcseppeket tartalmaz, amihez a nem tökéletesen porlasztott tüzelőanyag részecskék hozzátapadnak, így segíti az égést.
Nekem legalábbis ezt tanították.
Válasz #246. hozzászólásra
Na megyek adok a "zoldeknek" berantom a fureszt,1-2 ora,majd benezek.Bye
Válasz #245. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
.....de hozzá kell tenni, hogy ott sem bomlott a vizmolekula atomjaira, csupán a hirtelen elpárolgó viz az égéstérben átmenetileg megnövelte a kompressziót mindaddig, amig nem hütötte túl az égésteret.
Zuhanóbombázó üzemmód után elősegitette a gyors emelkedést.....de aztán kikapcs
Moderálta: Adorex (20695) 2013-03-03 11:17:48
EU karosanyagkibocsajtasi norma.Ami nem felel meg,nem jatszik ez alap.Lasd ujjak....ad blue,reszecskeszuro stb.
Válasz #241. hozzászólásra
tízezernél 200-300l, kinek milyen a lába de KIFIZETTÉK!
Jól írtad pár deci/ 100km..
Válasz #239. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
A Messerschimitt BF 109 -es szériában a dinirtogén-oxid -egyszerübben nirtó alkalmazása előtt használtak vizbefecskendezést a motor égőterébe, nem is akármilyen eredménnyel.
Válasz #238. hozzászólásra
Sanyibacsi!
Sok eve autozom,veteran is,komoly ismerettsegek dizeles top szerelok korebe,nincs uj a nap alatt,egy rendszerfejlesztes aranyar,4.-5.generacios common,piezo stb.Nezd az uj autokat,mi az uj trend?Sulycsokkentes,meg nagyobb befecskendezesi nyomas,egyenletesebb porlasztaskep.Eredmeny?Par deci/100km.Regi soros mar,nagy tartalekok voltak a motorba stb.Egy ilyen kutyu ha igaz lenne milliokat hozna a gyaraknak fejlesztesmegtakaritasba es lam meg par 10ezer forintot is ugy kell kiimadkozni erte?De miert?Tenyleg mindenki a 2est nezi?Mondja az urge,o nem ert a befecskendezokhoz,motorokhoz....akkor mirol beszelgetunk?Mid1
Válasz #239. hozzászólásra![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Remélem a mágnessel is (polarizáció), mert én hármat tettem a buszra.
Válasz #238. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Üdv Sanyi bácsi.Amit Claastra linkelt az nem véletlen és nem alaptalan.
Egyébként a ködös,párás hajnallal egyet értek.
Válasz #237. hozzászólásra
De amit Clastra belinkelt az is elgondolkodtatni való.
Nem akarok beleszólni, de még is, valamikor a mágnes ellen is voltak, nagy volumenben kb 8-10ezerkm,/hó már a zsebünkön éreztük, éreztem a jó oldalát,
nekem a Zetoron is volt, ezt nem ismerem csak a hideg párás levegő hatását a motorra mert az sokat ér.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #235. hozzászólásra
Te uzleti,en szakmai oldalrol kozelitem,soha nemfog talalkozni.Legy sikeres a vasarloid pedig elegedettek.
Válasz #233. hozzászólásra
Mondtam, hogy én üzemanyag szakértő vagyok? Én leírtam a véleményemet, és a tapasztalataimat.
"Ne vakits itt senkit,kizarolagos gyartoi jog?"
Hol írtam, hogy gyártói jogom van? Én konkrétan a gyártótól hozom - aki "mellesleg" a fejlesztője is..
"Azt se tudod mit jelent,a fejlesztesek mernokok 100aival folynak,bele se kezdek,ez nem szakmai forum,sajat erdekedbe,ne csinalj bohocot magadbol,ertem en,hogy kell a penz na de igy?"
Nem szakmai továbbképzést tettem közzé, hanem egy teszt felhívást.
"Utolso kerdes,es reszemrol itt a vege:
Semmi."
Tényleg semmi. Mármint, ha figyelmen kívül hagyjuk ezt a néhány bemérést, bevizsgálást:
http:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
"Sok sikert es sok elegedett vasarlot!"
Köszönöm, viszont kívánom!
Moderálta: (575) 2013-03-03 10:48:08
Moderálta: (575) 2013-03-03 10:51:27
Válasz #232. hozzászólásra
Fogyasztáscsökkentés.
Erről szól a topik.
Azt írod magadról, hogy mindent szeretsz, ami összefügg a gazdálkodással. Az, hogy mennyit kell tankolni, szerintem összefügg vele, márpedig nem kicsit.
Reklám.. Igen, az. Ha belegondolsz, a reklám információforrás. Aki ennek a reklámnak köszönhetően kevesebbet tankolhat, mert így jutott hozzá az információhoz, szerinted rosszul járt?
Ha Téged untat, ne olvasd. Az avatarom jól felismerhetővé teszi a bejegyzéseimet..
Válasz #230. hozzászólásra
Szia.
Ha viccesre vennem,irhatnam,hogy ertem en,hogy non stop,de meddig van nyitva?
Nem akarok es nem is fogok vitazni,10evvel az auto/veteran vilagban a hatam mogott.Ha tenyleg asz vagy az uzemanyagvilagban,kuldok egy hibas common rail befecskendezesi gorbet,ird meg mi baja,ha megerted egyaltalan.
1keresem van:
Ne vakits itt senkit,kizarolagos gyartoi jog?
Azt se tudod mit jelent,a fejlesztesek mernokok 100aival folynak,bele se kezdek,ez nem szakmai forum,sajat erdekedbe,ne csinalj bohocot magadbol,ertem en,hogy kell a penz na de igy?
Utolso kerdes,es reszemrol itt a vege:
Semmi.
Sok sikert es sok elegedett vasarlot!
Üdv Mindenkinek
Én már unom ezt az ingyen reklámozást,tessék feltenni a terméket a megfelelő módon hirdetve ,megadni az elérhetőséget és majd érdeklődik akit érdekel.
De lassan az egész fórum már csak ebből áll ki.
Ez egy szakmai fórum lenne.
Nem hirdetőoszlop.
Válasz #227. hozzászólásra
A Brumi már kisebb..
Válasz #228. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Szia Varga Zoli!
Nem gondolom rosszindulatúnak a kérdésedet, hiszen bennem is pontosan ezek a kérdések vetődtek fel először. Bár azt gondolom mindketten tudjuk, hogy a magyaroknak eddig is volt néhány jó találmányuk..
A hitnek nem sok köze van részemről a készülékekhez, hiszen én is használom. Addig bele som fogtam a terjesztésébe, amíg meg nem bizonyosodtam a működéséről. Szépen lassan gyűlnek az újabb referenciák is, egy - két hét múlva felrakatom az oldalra.
Nem egy gyártó kereste meg a Tamást már több alkalommal, de mindegyik kizárólagosságot akar.
A tesztet pontosan azért indítottuk, mert - tökéletesen érthetően - sok ember hitetlenkedik, amikor hall a készülékről.
Azt gondolom egyébként, - és tapasztalom is - hogy a hagyományos, fosszilis üzemanyagokban van még tartalék. Konkrétan már tartottam a kezemben a következő generációs égésjavító prototípusát.
Lehet, hogy ötven év múlva nem benzinnel és gázolajjal fogunk közlekedni, de ha addig is tudunk javítani a jelenlegi hajtóanyagok hatékonyságán, megoldhatjuk, hogy nem füstöljük tele a környezetünket, a pénzünknek kevesebb részét költjük arra, hogy eljutunk A - ból B -be, megtermeljük az élelmünket, akkor miért ne tennénk?
Válasz #226. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Egyáltalán nem rontod az üzletet. Ez valóban ugyanaz, konkrétan több mint 15 éve nagyon sokan használják. A topgreen.hu honlapon fel van töltve jó néhány referencia, a dátumokból is láthatod, hogy nem mai az összes. Azt hiszem, az ott leírtak magukért beszélnek.
Válasz #225. hozzászólásra
Szia!
Egy kerdes tisztessegesen,rosszindulat nelkul.
Te ezeket elhiszed vagy csak uzleti alapon csinalod?
2013ban amikor majd 450ft egy liter olaj es a gyarak euromilliokbol fejlesztenek egy modellt es kozeppontban az emisszio es a fogyasztas es akkor jonnek a "magyarok" akik a sufnibol leiskolazzak a JD,MF,NH-ot,de oszinten ezen meg te is elmosodtal :-)
Válasz #226. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Most látom, hogy ez ugyanaz!
Válasz #213. hozzászólásra
Nem akarom az üzletet rontani, de már megint bebizonyosodik, hogy nincs új a nap alatt.
Motordoktor <-- Ez már évek óta van, bár lehet hogy csak én gondolom hogy ez ugyanaz.
Nemsokára megint előveszi valaki a vízbefecskendezést is, mint hatalmas áttörést, pedig már vagy 60 éve felfedezték. Ami felettébb érdekes ez utóbbi szempontból, hogy valamiért párás időben az autó is és a traktor is jobban megy. Korán reggel 2 pótkocsival érezhetően több erő volt a gépben, mint pár órával később. Lehet, hogy egy intercooler sokat dobna rajta?
Pontosítottunk a teszten:
öt darab pedig egy másik portálon ment el se' perc alatt, bár ezt már tegnap is tudtam ![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
de most a fogyasztás, és a teljesítmény változására vagyunk kíváncsiak.![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Már csak négy készülék van – egy elment itt, a leggyorsabb jelentkezőnek
Az érdeklődőktől jármű típust és évjáratot kérünk – egyszerűen azért, mert lehet, hogy az adott gépről vannak már speciális tapasztalataink, ismereteink.
Szempont, hogy mennyit megy a gép. Ha nyolc hónapig darazsak laknak benne, és csak azért indítod be néha, hogy ne rohadjon be a dugó, meg a szomszédot is idegesíti legalább, akkor ne teszteljünk.
Azt kérjük a tesztpartnereinktől, hogy hetente írják le a tapasztalataikat. Lehet itt a fórumon is, így egyszerűbben nyomon követheti, akit érdekel.
Fontos, hogy legyenek adatok az eddigi fogyasztásról. Mert oké, hogy az égésjavító jót tesz a motornak, kipucolja, elfelejtheted a motorgenerált, a porlasztócsúcs cserét, az adagolód sem adja be a kulcsot, de ez rövid távon nem mérhető. A füst a kipufogóból viszont igen
(Van olyan partnerünk, aki - nyolc busszal – nem tudta, hogy mit fogyasztanak gépei. Egyet mértünk a MotorOpt beépítése előtt két hétig. Viszonyításnak nem rosz, de nem az igazi. Szeretjük a reális eredményeket látni..
Lakcím. Nem kell utca, házszám, csak hogy össze tudjuk hangolni a beépítéseket a többivel.
Ja, és még valami: aki megint le akarja pilótajátékozni a jutalékrendszerünket, az legyen olyan korrekt, és fejtse ki, hogy mi a pilótajáték, és ez miért az..
Előre is köszi..
Válasz #223. hozzászólásra
akkor a tűzoltók hogy is oltanák a tüzet ![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
vízzel.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Képzeld ha mégis ,,,,
Válasz #213. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
A tüzbe csepergő esőcsepp NEM válik szét hidrogénre és oxigénre.
Sokkal bonyolultabb eljárás kell hozzá....
Válasz #220. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Oké!
Válasz #219. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Van némi igazság abban, amit mondasz. Konkrétan annyi, hogy működik..
Az előállítási költséggel, illetve hogy ez pilóta játék, már nincs igazad.
Bár úgy látom, tetszik Neked ez a fogalom, kíváncsi vagyok rá, mit értesz alatta.
Válasz #218. hozzászólásra
Konkurencia harc lehet?Mivel üzletelek az eco takkosokkal is. Egyiken ez,másikon az.
Köszönöm.
Válasz #217. hozzászólásra
ennek az előállítási költsége 1-15ezer forint a tegyenek rá 100-200%ot akkor 3-45ezer ,a többi a pilótajáték szervezőié,attol függetlenül lehet hogy működhet
Válasz #212. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Értettem, Rád gondoltam azzal, hogy az első jelentkező tutira kap egyet
Válasz #215. hozzászólásra
Van egy kis különbség a pilótajáték, és a többszintű értékesítési rendszer között.
Nem mindegy, hogy Budapesten osztogatnak, vagy Bukarestben fosztogatnak..
Válasz #211. hozzászólásra
Ez nem az..
pilótajátékhttp://www.topgreen.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=71jutalék
Na ha ráérek akkor csinálok valami vizes porlasztást valamelyik trakiba.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #211. hozzászólásra
Mágnes,a hagyományos motorokon érezhető,ahol még van kivehető energia,vagyis nincs kihegyezve a motor.A hidrogéntechnológiáról annyit,autószerelő rokonom mesélte,ők a trabant ventilátorjára,vizet csepegtettek,amit beszívott.Saját tapasztalatom is,meg ő is mondta,esőbe a lada jobban ment.Figyeld meg,ha égetsz valamit a szabadba,elkezd esni az eső,sokszor jobban ég mint előtte.Ez mind a vízbe lévő hidrogéntől.
Válasz #210. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Én már jelentkeztem!
Hát nem tudom emberek, én próbáltam ezt az ökomágnest is az autón is, de nem ér az semmit. úgy mint a hidrogén generátor is kuka.
Válasz #209. hozzászólásra
Igen, van egy- két olyan megoldás, amit macerás optimalizálni.
A tesztelés hogyan - mikéntjéről annyit, hogy az első jelentkező természetesen kap egyet
Válasz #208. hozzászólásra
Ez az elmélet.
Válasz #207. hozzászólásra
Igen,szerintem működne is,csak nagyon pontos beállítás után.Vagyis a kipufogó álltal felmelegített vízgőzt adagoltuk a szívó torokba.
Válasz #205. hozzászólásra
Jól emlékszem, Te próbáltál fogysztáscsökkentő kütyüt?
Nem vagyok teljesen képben..
Új topicot nyitottam, amit nem találok. Lehet, hogy a moderátor berakta ide?
Válasz #201. hozzászólásra
Mióta füstölnek a fendt-ek?
Vagy valami régi roncsra lett feltéve?
Válasz #204. hozzászólásra
http://www.topgreen.hu/ Jöhet a tesztkészülék!