Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha valaki végig követi az idei év időjárását akkor nagyon jól látszik hogy elcsuszás van az idén az áprilisi munkálatokat már márciusban ellehetet végezni. a másik intő jel a környezö országokban alacsony magaságban már leeset az első hó is. A mezőgazdaság igazábol nem nem naptárhoz kötött hanem időjáráshoz amihez alkalmazkodni lehet vagy kell. Az utobbi 2-3 évben kicsit gyökeresen megváltozott az idöjárás . pl a Kukoricát is március 12-én már elvetettem ás augusztus 25-én már bevolt tárolva . Az Arnot szeptemer 20-án ültettem tavaly és junius végén már bent száradt máglyába rakva.
Nincs meg hamar hltetni? Konkretan az arnot novemberben kellene de hajra.... Nagyobb nem lesz ! Meg csak halvány gondolatba van az őszi ültetése nem h az Arno :D
Marha jo ez a forum. Itt a segitseg legkisebb jelet sem lehet megalalni. Mindenki csak a sajat dolgait irja ki. Kb 1 hete kertem, hogy irjatok felvasarlokat, most mas is szeretett vna ezen a teren segitseget de ahogy latom se en se o nem fog kapni. Reszemrol a forumozas befejezodott.
A "sok" az gyenge kifejezés. Az öregek sem emlékeznek ilyenre, az utcákon egy méteres víz tombolt. Mi kicsit magasabban vagyunk, de a földek mindenhol kaptak.
Arno fokhagyma gerezdelve még kapható határidőre házhoz szállítva!
jelenleg 6 nappal kell előre jelezni az igényt a megrendelések száma miatt!! Tel 06302961252 vagy email: tomkapal@t-email.hu
A fokhagyma fajták közt ritkaságnak számít az elefánt fokhagyma gerezd mérete nagy az XXXL kategóriába tartozik.Bár fokhagymának nevezzük, de nem a klasszikus értelemben vett fokhagyma. Ize valahol a fokhagyma és a vöröshagyma között van! Érdeklödni: Kapcsolat
Kellemes napot minden fórumozónak.Kedves Pál, engem érdekelne öszi fokhagyma vetőanyag.Idén lessz az első területem fokhagymából, 400 nm-t terveztem, és ha jól számoltam, akkor ehhez nagyjából 40 kiló kellene.De mivel nem igen van még tapasztalatom, javíts ki ha tévedek.
Előre is köszönöm: Manga Norbert (Agronómus)
"Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint hétfő reggel megdőlt a legalacsonyabb hőmérséklet rekordja. Az eddigi rekordot a tavalyi év tartotta 5,7°C-kal, melyet Zabaron regisztráltak, ezúttal viszont 4,9°C-ig csökkent a hőmérséklet, melyet szintén Zabaron mértek."
Nem lesz könnyű az ősz se szerintem korán fognak a fagyok is beköszönteni így korábban kell a munkákatokat is megkezdeni.
3344 hozzászólás
Mai ültetés alanyai....
Válasz #2392. hozzászólásra
Ha valaki végig követi az idei év időjárását akkor nagyon jól látszik hogy elcsuszás van az idén az áprilisi munkálatokat már márciusban ellehetet végezni. a másik intő jel a környezö országokban alacsony magaságban már leeset az első hó is. A mezőgazdaság igazábol nem nem naptárhoz kötött hanem időjáráshoz amihez alkalmazkodni lehet vagy kell. Az utobbi 2-3 évben kicsit gyökeresen megváltozott az idöjárás . pl a Kukoricát is március 12-én már elvetettem ás augusztus 25-én már bevolt tárolva . Az Arnot szeptemer 20-án ültettem tavaly és junius végén már bent száradt máglyába rakva.
Válasz #2391. hozzászólásra
Mi az hogy csuszásban van?
már novemberi kellene legyen szerinted?
Válasz #2388. hozzászólásra
Az időjárás 30 napos csúszásba van azt figyelembe kell venni!
Válasz #2386. hozzászólásra
Válaszoltam az e-mailre!
Válasz #2384. hozzászólásra
Lehet, hogy azért nem válaszoltak, mert nem tudtak segíteni...
Én örülök, ha jövő hónapban szántatni tudok, nem hogy ültetni :(
A szuper korait kellene ultetgetni meg...
Nincs meg hamar hltetni? Konkretan az arnot novemberben kellene de hajra.... Nagyobb nem lesz ! Meg csak halvány gondolatba van az őszi ültetése nem h az Arno :D
VAMOSIG!!! Én irtam neked csak rám kellet volna kattintani(az e-mail-en)
Attól függetlenül ez az oldal elég rágós!!!
Válasz #2381. hozzászólásra
0,5 ha kész
Marha jo ez a forum. Itt a segitseg legkisebb jelet sem lehet megalalni. Mindenki csak a sajat dolgait irja ki. Kb 1 hete kertem, hogy irjatok felvasarlokat, most mas is szeretett vna ezen a teren segitseget de ahogy latom se en se o nem fog kapni. Reszemrol a forumozas befejezodott.
Utolso 100kg duggatni való Arno 650/kg áron eladó! Tel: +36302961252
én tegnap kezdtem el ültetni. de Komádi, Debrecen környékiek az Arnot már szeptember 10 körül elrakták!
Válasz #2379. hozzászólásra
Én még sehogy, elkezdett e már ultetni valaki?
Sziasztok!
Tudnátok mondani Szabolcs megyében fokhagyma felvásárlókat-felvásárlót? Köszönöm előre is.!
Ki, hogy áll az ültetéssel?
Írnátok nekem pár felvásárlót ipari hagymára? Előre is köszi
Válasz #2376. hozzászólásra Szerdára meg már talajmenti fagyokat is mond!
Válasz #2375. hozzászólásra
A "sok" az gyenge kifejezés. Az öregek sem emlékeznek ilyenre, az utcákon egy méteres víz tombolt. Mi kicsit magasabban vagyunk, de a földek mindenhol kaptak.
Válasz #2374. hozzászólásra Láttam az Időképen felétek esett sok eső!
De jó nektek. Nálunk a föld nem alkalmas ültetésre, még szántani sem tud rámenni a traktor :(
Lehet nem lesz fokhagymám jövő évben :(
Arno fokhagyma gerezdelve még kapható határidőre házhoz szállítva!
jelenleg 6 nappal kell előre jelezni az igényt a megrendelések száma miatt!! Tel 06302961252 vagy email: tomkapal@t-email.hu
Mivel az időjárás 30 nap csúszásba van igy már akár melyék ősszi fajtát lehet ültetni!
Válasz #2370. hozzászólásra
Aug-november fajtától függően. De van amelyik augusztustól és van amelyik szeptembertől ajánlott, ezért mondjuk a fajtát jó lenne tudni.
Üdv!
A fajtáját nem tudom,úgy kaptam.
Az biztos,h őszi,és szép nagy.
Szombatra tervezem elültetni.
Vagy még korai?
Sziasztok!
Makói tavaszi árról tudtok valamit?
Én 750 és 1000FT között árultam eddig,viszik is!
Válasz #2366. hozzászólásra Szia! milyen fajtád van?
Kedves fórumozók,ki mit hallott, milyen ára van most az őszi fokhagymának ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Űdv!
Az őszi fokhagymának mikor van az optimális vetési ideje?
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy valaki munka közben látott-e már JJBroch féle kötözős fokhagyma betakarítót?
Elefánt fokhagyma XXXL gerezdek eladók 550Ft/db áron!
A fokhagyma fajták közt ritkaságnak számít az elefánt fokhagyma gerezd mérete nagy az XXXL kategóriába tartozik.Bár fokhagymának nevezzük, de nem a klasszikus értelemben vett fokhagyma. Ize valahol a fokhagyma és a vöröshagyma között van! Érdeklödni: Kapcsolat
Új termék a fűszeres és a fokhagymás chilis olaj!
Fokhagymás chilis olaj 200ml
Válasz #2349. hozzászólásra
Szia! Írtam privátban.
Válasz #2359. hozzászólásra Mindenben szívesen segitek neked! Tel +36302961252 keress meg!
Válasz #2359. hozzászólásra Mindenben szívesen segitek neked! Tel +36302961252 keress meg!
Válasz #2357. hozzászólásra
Kellemes napot minden fórumozónak.Kedves Pál, engem érdekelne öszi fokhagyma vetőanyag.Idén lessz az első területem fokhagymából, 400 nm-t terveztem, és ha jól számoltam, akkor ehhez nagyjából 40 kiló kellene.De mivel nem igen van még tapasztalatom, javíts ki ha tévedek.
Előre is köszönöm: Manga Norbert (Agronómus)
Válasz #2356. hozzászólásra
udv! Hivj batran es beszelunk 30 7565518
Ha nem veszem fel akkor dolgozom, majd visszahivlak :)
Arno fokhagyma duggatásra még kapható : Tomka Pál - őstermelő
Válasz #2348. hozzászólásra
Kedves Geraadam!
Írtam privát üzenetet megkapta?
A vetőmag után érdeklődtem!
Köszönöm mihamarabbi válaszát
Válasz #2354. hozzászólásra
Na azt adom .
Egészségére minden termelönek!
Minőségi fokhagymakrém közvtlen a termelőtől! Egyeztetés alapján 200gramm és 40grammos kiszerelésben rendelhető! Érd: itt Kapcsolat
Válasz #2348. hozzászólásra
Van még szűk 3 mázsa,miért hogy megy az ára ?pl6+-os?
Válasz #2349. hozzászólásra A Tavaszinak jó ára van most is mivel az idei időjárás miatt országosan nem a legjobban sikerültek!
Fokhagyma olívaolajban rendelhető!
Üdv mindenkinek.Szerintetek hogy fog alakulni a tavaszi ára. érdemes tartogatni kb. decemberig.Jó lenne megtippelni mi lesz az ár jövő év elején!!
Látom telítődött a piac, 40ft minusz/kg :/
őszit eladta mindenki már?
Arno vetőmag eladó 550/kg :)
"Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint hétfő reggel megdőlt a legalacsonyabb hőmérséklet rekordja. Az eddigi rekordot a tavalyi év tartotta 5,7°C-kal, melyet Zabaron regisztráltak, ezúttal viszont 4,9°C-ig csökkent a hőmérséklet, melyet szintén Zabaron mértek."
Nem lesz könnyű az ősz se szerintem korán fognak a fagyok is beköszönteni így korábban kell a munkákatokat is megkezdeni.
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-08-15 13:26:27