Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bizonyos terület felett feltétlenül jobb, mint az ültetőfa, én csak pár száz m2-en garázdálkodom, és kapával szemben írtam. Kipróbáltam mind a kettőt, nekem ez jobban bejött. Traktorral és hat emberrel még próbáltam :-) :-)
Válasz #2186. hozzászólásra Hali!
Ha van rotakapád, akkor a töltögetö ekével tökéletes sort tudsz húzni csak nem kell mélyen. A két "szárnyát" leveszed tökéletes "árkot" húzz.
az lenne a kérdésem, hogy ágyást, vagy olyan kis árkot, mivel lehetne húzni, hogy fokhagymát tudjak bele pottyantani? Szóval, hogy ne kapával keljen húzni. Vagy hogyan oldjam meg az ültetést, ha nincs gépem?
Válasz #2160. hozzászólásra
Lesz eladó makói őszi magnak való! Beszéljünk mailben ha érdekel.
geraadam@freemail.hu
tel.: 30 75 65518
Változatosság kedvéért Makón élek :D Te merre vagy az országban?
Makói tavaszi is lesz eladó, ha valakit érdekel. :) Nagy mennyiségben!
Jött egy erős kis eső nálunk. A tavaszinak jó lett, de az ősziben nem fog kárt tenni? Nálam még nem lehet kiszedni. Illetve milyen gombaölőt nyomhatok rá, ami gyors lebomlású? Amistart már kétszer kapott.
Köszi.
Lassan én is kezdem a Messidrome-ot. Tegnapelőt bevittem egyet belőle enni, 60+ os lesz a zöme úgy nézem, jelenleg 12 deka volt egy fej. 8 alá biztosan nem fog csökkenni. Ezeket darabra akarom eladni majd.
Most már azért belenőtt a gaz nekem is az őszibe is, de már nem gazolom ki, majd kap egy totális gyomirtást szedés után.
Eladó június-júliusi felszedéssel kiváló minőségű vegyszermentes őszi fokhagyma.Várható mennyiség 5q.Szervestrágyával ellátott földben,permetszer nélkül,kézi kapálással termesztve
Geradamnak és zsugabubusnak is van kérdezd meg hátha tudtok boltolni. elöző kérdésedre az a válaszom hogy a tavaszi fokit még 06.18.-án használtam fözéshez .Elöző nap még az ismerösöm is vitt belölle saját használatra. Már azért van hiba benne böven de még fogyasztható.
Köszike a nyugtató választ. Eddig nyavajogtam a sok esső miatt de most már jöhetne egy adaggal. Víz hiányos a területünk ez a szárazság nagyon befolyásolja a hozamunkat.
Január végéig is eltárolható egy októberi ültetés. Én őszi makóiból még márciusban is adtam el. Az arno meg még áprilisban is jó volt, nem lehetett megkülönböztetni a tavaszi makóitól.
A messidrome-ot én is felszedem lassan, a többi még marad egy-két hetet.
Sziasztok érdeklödök hogy a februári ültetésü makóinak mennyi ideje van még a földben Én nem trágyáztam semmivel és most olyan 3-as körüli (az normális?) kinek mi a tapasztalata. Köszönök minden infót.
Inkább akkor olyat kérdeznék, hogy egy október, novemberi ültetésű Arno, Moulinor... ha nyáron felszedik akkor Decemberig eltárolódik-e jónak mondható körülmények között?
Válasz #2144. hozzászólásra Pl Arnot decemberig bezárolag földbe kell tenni . a ravaszi öltetés jóval gyengébb szokott lenni bár ez nafyba függ az időjárástol is.
3344 hozzászólás
Válasz #2193. hozzászólásra
A töltögető ekére már én is gondoltam.
Válasz #2191. hozzászólásra
Bizonyos terület felett feltétlenül jobb, mint az ültetőfa, én csak pár száz m2-en garázdálkodom, és kapával szemben írtam. Kipróbáltam mind a kettőt, nekem ez jobban bejött. Traktorral és hat emberrel még próbáltam :-) :-)
Szerintem így könnyebb mint ültetőfával: http://www.youtube.com/watch?v=4mhnDgHENZw
Válasz #2186. hozzászólásra Hali!
Ha van rotakapád, akkor a töltögetö ekével tökéletes sort tudsz húzni csak nem kell mélyen. A két "szárnyát" leveszed tökéletes "árkot" húzz.
Válasz #2186. hozzászólásra
Szia! Én a tavaszi fokit ültetőfával ültettem. Persze ez sem valami nagyüzemi, de a kapás sor kihúzásnál lényegesen haladósabb.
Válasz #2187. hozzászólásra
Baja nem hiszem, csak a boritolevelek nem lesznek tul szépek ha megfoltosodik, de ez csak vélemény
Ha renden szárad a fokhagyma és kedd szerdán nagy esőt mond lesz-e baja ha megázik?
Helló,
az lenne a kérdésem, hogy ágyást, vagy olyan kis árkot, mivel lehetne húzni, hogy fokhagymát tudjak bele pottyantani? Szóval, hogy ne kapával keljen húzni. Vagy hogyan oldjam meg az ültetést, ha nincs gépem?
Kösz a válaszokat előre is.
Üdv
Olyan kérdésem lenne lehetne-e szerezni valahol (Spanish Morado)
foghagymát?Összetétele végett kellene.
Előre is kösz!
Üdv!
Milyen áron lehet adni az őszit ?
Lesz eladó makói őszi magnak való! Beszéljünk mailben ha érdekel.
geraadam@freemail.hu
tel.: 30 75 65518
Változatosság kedvéért Makón élek :D Te merre vagy az országban?
Makói tavaszi is lesz eladó, ha valakit érdekel. :) Nagy mennyiségben!
Válasz #2181. hozzászólásra
Hát egy kiadós öntözés után ebben a melegben lehet, hogy kell. Az eső után is szokás.
Válasz #2179. hozzászólásra
Köszi. És ezután kell gomba ellen permetezni?
Bár attól is függ, hogy mennyi van még neki vissza. Nálam pl még kaphatna. De ha korábban raktad akkor már nem kell neki sok.
Szia! Tavaszinak egy esőpótló (30-40 mm) szerintem még mehet.
Sziasztok!
Tavaszit kell még locsolni ebben a nagy szárazságban vagy már hagyjam?
Válasz #2176. hozzászólásra
csak ha én is kapok :)
Légyszi küld át a felhőket hozzánk kapnak egyrekesz sört!
Hello!
Jött egy erős kis eső nálunk. A tavaszinak jó lett, de az ősziben nem fog kárt tenni? Nálam még nem lehet kiszedni. Illetve milyen gombaölőt nyomhatok rá, ami gyors lebomlású? Amistart már kétszer kapott.
Köszi.
Válasz #2173. hozzászólásra
Tyűha, még a végén valami csúnya GMO-perbe fognak! :-)
Válasz #2172. hozzászólásra eddig amit kiszedtem 4.5-es nagy részt de találtam egy 7+-ost meg 8+ ost is .
Válasz #2171. hozzászólásra
Az arnom is 40+ ős már, még egy fél centit nőhet, nagyobb nem is kell belőle.
Válasz #2170. hozzászólásra
Lassan én is kezdem a Messidrome-ot. Tegnapelőt bevittem egyet belőle enni, 60+ os lesz a zöme úgy nézem, jelenleg 12 deka volt egy fej. 8 alá biztosan nem fog csökkenni. Ezeket darabra akarom eladni majd.
Most már azért belenőtt a gaz nekem is az őszibe is, de már nem gazolom ki, majd kap egy totális gyomirtást szedés után.
tegnap elkezdtem szedni fel fel a fokhagymát , elég jól add az Arno
Ma felszedtem én is a makoi oszit, szép lett, mennyxi most az ár? ki mit tud?
Vayo fokija lenne valakinek?
nem gáz.!!!!
már ha akar valaki őszi fokit
Eladó június-júliusi felszedéssel kiváló minőségű vegyszermentes őszi fokhagyma.Várható mennyiség 5q.Szervestrágyával ellátott földben,permetszer nélkül,kézi kapálással termesztve
Találtam egy hirdetést .mindjárt tolom.
Válasz #2163. hozzászólásra
Privi ment, nekem kell! :-)
Bocs, de egy kis reklám :)
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5616099/Fokhagyma-egy-es-ketsoros-tomlo-zsak.html
Szia!
Nekem is van többek között makói őszi fokhagymám, ha érdekel, csak szólj.
Geradamnak és zsugabubusnak is van kérdezd meg hátha tudtok boltolni. elöző kérdésedre az a válaszom hogy a tavaszi fokit még 06.18.-án használtam fözéshez .Elöző nap még az ismerösöm is vitt belölle saját használatra. Már azért van hiba benne böven de még fogyasztható.
Őszi Makói fajta fokhagyma szaporító anyagot honnan lenne érdemes beszerezni?
Válasz #2158. hozzászólásra
Inkább az olcsóbbak,tehát 6+ tól kisebbek és pucolva.Ipari is érdekel.
Válasz #2157. hozzászólásra
6+ os is érdekel?
Válasz #2143. hozzászólásra
őszi fokhagymát vennék, 4+ tól felfele, heti pár mázsa.
Tel:+36-70-43-33-572
Köszike a nyugtató választ. Eddig nyavajogtam a sok esső miatt de most már jöhetne egy adaggal. Víz hiányos a területünk ez a szárazság nagyon befolyásolja a hozamunkat.
Őszi ültetésű volt. A tavaszi ültetésnek még van nálam is ugy 4-5 hete. :)
Geraadam a makói az tavaszi vagy öszi ültetésü volt?Szerintem a miénknek még van egy hónapja(legalább is remélem).
Nekem a makoi mar 3 napja renden van!
Válasz #2148. hozzászólásra
Január végéig is eltárolható egy októberi ültetés. Én őszi makóiból még márciusban is adtam el. Az arno meg még áprilisban is jó volt, nem lehetett megkülönböztetni a tavaszi makóitól.
A messidrome-ot én is felszedem lassan, a többi még marad egy-két hetet.
Már a fél Arno táblám fekszik! Úgy nézzem bejött a szeptemberi ültetés!
Sziasztok érdeklödök hogy a februári ültetésü makóinak mennyi ideje van még a földben Én nem trágyáztam semmivel és most olyan 3-as körüli (az normális?) kinek mi a tapasztalata. Köszönök minden infót.
Egészséges fejeket mindenkinek!!!
Válasz #2145. hozzászólásra
Az se jó ha túlérik. Ebbe a hősgében már úgyse nő semmit.
Válasz #2147. hozzászólásra
Fajtától évjárattól is függ.
Inkább akkor olyat kérdeznék, hogy egy október, novemberi ültetésű Arno, Moulinor... ha nyáron felszedik akkor Decemberig eltárolódik-e jónak mondható körülmények között?
Válasz #2146. hozzászólásra
Köszönöm válaszod!
Ugymond akkor mi értelme van a tavaszi vetésnek?
Azt hittem, hogy a tavaszi vetés később takarítható be és tovább tárolható?
Válasz #2144. hozzászólásra Pl Arnot decemberig bezárolag földbe kell tenni . a ravaszi öltetés jóval gyengébb szokott lenni bár ez nafyba függ az időjárástol is.
Válasz #2143. hozzászólásra
Nem zold ez egy kicsit?