Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Felénk ez legalább 1 misivel hosszabb lenne. Ha egybe írták akkor egybe vedd meg, oszt majd valakivel cserélsz. Nálunk is már megyeget ez a csere-bere dolog de rengeteg a tuskó fejű akik alig értik meg a lényegét.
Én most látom, hogy a szomszéd faluban ki van függesztve 8 hrsz ami holnap jár le, most túrom a mepart hogy mennyire érdekelnek azok engem. Ebből élünk, nekünk ezért kell "küzdeni,harcolni". !!!!!
NEM,DEHOGY,CSAK KELLEMETLEN VOLT NEM KICSIT!Látásból ismerem a vevőt,rendezvényen találkoztam velük,az eladónak csak a nevét tudtam.csak jött a duma,hogy már kifizették,kivették a lét a bankból,az levonta a jutalékot,már megcsinálták a szerződést előre sok pézé,most azzal mi lesz,stb.
csak 1 et kérdeztem tőlük:ha én mentem volna az ő falujukba a szomszédja földjét kifüggeszteni a hivatalba,ő mit tett volna?
válasz: ő is elvitte volna!
akkor mi a kérdés?
Na sz@rozz vazzze, vedd el a földet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szombaton láttam meg a neten.hétfőn járt le nem volt sok időm,de bejelentkeztünk rá,mint földszomszéd,de nem volt idő köröket futni a tulajjal,ráadásul még eddig sosem láttam.
miért ne lenne tórpedó
az üzletben nincs haverság koma haver stb stb.......
és vigyázat mert a jószándéku vevö lehett a törvénysértö/ügyvédi és egyéb trükök!/
Válasz #135. hozzászólásra
Ha ki lett függesztve,gondolom eggyesség is született valakivel,itt helyben még senki sem torpedózott meg egy kifüggesztést sem,de egy jószomszédi elbeszélgetést megér...
Válasz #138. hozzászólásra
Menj el hozzá mert ha neked belefér a lóvé akkor téged illet a terület ha csak nem volt benne csavar már eddig is . Mert lehet hogy már egy éve bérelte vagy kapott ajándékba 1 aranykoronát belőle így ő is szomszéd sőt lehet hogy így már nem is vagy szomszéd .
Elmennék hozzás és megbeszélném vele mi a helyzet és ha belefér akkor megveszem ha nem akkor úriember módjára lemondokróla .
8784 hozzászólás
Válasz #183. hozzászólásra
nem!
találtam egy egész nagy táblát, és nem is olyan messze. Neten is lehet ajánlatot adni?
Nálunk semmi de a környező 9 faluban egy van ami értelmes darab de ahhoz meg tartozik 2 darab sallang .
Válasz #180. hozzászólásra
Olyan van bakkerrrr !!!!!!!
Válasz #177. hozzászólásra
Találj vkit, aki bármikor eléri a Takarnetet. Onnan leszedi és elküldi.
Válasz #177. hozzászólásra
hát, egy haver. Haveri alapon.
körbenéztem a környező 8 falut. 1 db 1,7 ha-os darab van kiírva.
Válasz #175. hozzászólásra
Na ezt meg te írd most már le !!!!!
Kit, hogyan, hova, mennyiért és a szokásos szöveg kérdések !!!
Válasz #174. hozzászólásra
Akkor te rendetlen vagy !!!!
Hiába akinek mán jd-je is van........
Válasz #172. hozzászólásra
Azt már vágom. Sőt, telefonhívásra küldik emailre a tullapot.
Válasz #171. hozzászólásra
én is ezt kérdeztem,de sajnálta a vevőt,mert az olyan rendes ember............
Válasz #171. hozzászólásra
Hát ez az !!!!
Tán már bánja !?
Válasz #170. hozzászólásra
mepar-ból hrsz alapján megtalálod térképen,hogy hol van!
Válasz #165. hozzászólásra
Mit sír neki nem mindegy kitől kapja a lét ?
Válasz #168. hozzászólásra
köszikösziköszi! Most lecsapok mindenre!!!!
Válasz #165. hozzászólásra
Nem kell foglalkozni a lelkizéssel !!!!!!
Le van írva minden feketén-fehéren, ennyi.
Válasz #164. hozzászólásra
http://hirdetmeny.magyarorszag.hu/
Válasz #164. hozzászólásra
Itt
Válasz #163. hozzászólásra
Tényleg hol lehet ezt megnézni ?
Válasz #162. hozzászólásra
a másiknak(1,6ha) 1 haver a szomszédja,szóltam neki,ő is rámart!Na ezért is szidtak rendesen!De legjobban az eladó hölgy készült ki ,szó-szerit sírt!
Válasz #161. hozzászólásra
bakker, ti ezt hol látjátok?????
Válasz #160. hozzászólásra
Felénk ez legalább 1 misivel hosszabb lenne. Ha egybe írták akkor egybe vedd meg, oszt majd valakivel cserélsz. Nálunk is már megyeget ez a csere-bere dolog de rengeteg a tuskó fejű akik alig értik meg a lényegét.
Válasz #160. hozzászólásra
Vedd meg mind a kettőt .
Válasz #157. hozzászólásra
Én most látom, hogy a szomszéd faluban ki van függesztve 8 hrsz ami holnap jár le, most túrom a mepart hogy mennyire érdekelnek azok engem. Ebből élünk, nekünk ezért kell "küzdeni,harcolni". !!!!!
Válasz #158. hozzászólásra
4ha az ár kb2,5m ,mert két földje volt eladó és egybe írták az árat.
Így Jártak minek ittak előre a medve bőrére .
ÍGY JÁRTAK !!!!!!!!!!!!!
bAKKER A FÖLD SZOMSZÉDOD R-GO NAGYOBB LESZ A PARCELLÁD !!!!!!!!!!!!!!!!!!
V E D D M E G, M E R T M E G B Á N O D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #155. hozzászólásra
NEM,DEHOGY,CSAK KELLEMETLEN VOLT NEM KICSIT!Látásból ismerem a vevőt,rendezvényen találkoztam velük,az eladónak csak a nevét tudtam.csak jött a duma,hogy már kifizették,kivették a lét a bankból,az levonta a jutalékot,már megcsinálták a szerződést előre sok pézé,most azzal mi lesz,stb.
Válasz #154. hozzászólásra
Vedd meg, ennyi ! Ha visszahívják az ajánlatot ígérj rá !
Mekkora a föld Ha és Ak, no meg az ár.
Válasz #154. hozzászólásra
Akkor remélem nem mondtál le róla!!!!
Válasz #153. hozzászólásra
csak 1 et kérdeztem tőlük:ha én mentem volna az ő falujukba a szomszédja földjét kifüggeszteni a hivatalba,ő mit tett volna?
válasz: ő is elvitte volna!
akkor mi a kérdés?
Válasz #152. hozzászólásra
Na sz@rozz vazzze, vedd el a földet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #151. hozzászólásra
én csak írásban adtam,be.De ma délelőtt megjelentek 4.en a vevők+eladók!oszt eröltették.hogy lépjünk vissza!
Ajánlatot kell rá tenni,szóban,és írásban is.
Válasz #149. hozzászólásra
a saját falumé nincs fent,ez a szomszéd falu volt.
Válasz #148. hozzászólásra
mind fent van a neten, vagy csak a Ti önkormányzatotoké?
Válasz #147. hozzászólásra
szombaton láttam meg a neten.hétfőn járt le nem volt sok időm,de bejelentkeztünk rá,mint földszomszéd,de nem volt idő köröket futni a tulajjal,ráadásul még eddig sosem láttam.
Válasz #145. hozzászólásra
ÍÍÍgy igaz!
Válasz #143. hozzászólásra
miért ne lenne tórpedó
az üzletben nincs haverság koma haver stb stb.......
és vigyázat mert a jószándéku vevö lehett a törvénysértö/ügyvédi és egyéb trükök!/
Válasz #143. hozzászólásra
de gondolom nem messzi vevők voltam,hanem helyi földszomszédok-gazdálkodok,haszonbérlők,stb!
Válasz #139. hozzászólásra
Ha nem bérelték akkor van előjoga .
Ha ki lett függesztve,gondolom eggyesség is született valakivel,itt helyben még senki sem torpedózott meg egy kifüggesztést sem,de egy jószomszédi elbeszélgetést megér...
Válasz #141. hozzászólásra
Akkor alkudozz!
Vagy jelentsd be!
Válasz #139. hozzászólásra
naná!messzi a vevő a legutolsó a sorrend szerint.
Menj el hozzá mert ha neked belefér a lóvé akkor téged illet a terület ha csak nem volt benne csavar már eddig is . Mert lehet hogy már egy éve bérelte vagy kapott ajándékba 1 aranykoronát belőle így ő is szomszéd sőt lehet hogy így már nem is vagy szomszéd .
van előjogod?
Válasz #136. hozzászólásra
de már megvan az új vevő!rajta a vételi ajánlaton.
Elmennék hozzás és megbeszélném vele mi a helyzet és ha belefér akkor megveszem ha nem akkor úriember módjára lemondokróla .
Szóljál neki Te!
1 kérdés:
HA látnátok kifüggesztve az egyik szomszédos földet eladásra,és nem szólt a szomszéd,hogy eladná,mit csinálnátok?