Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR414.77 FtUSD398.25 FtCHF441.31 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz horvath.agro #4953. hozzászólásárafrontra szerelt Qvignon aprítót 10km-rel tolom,egymenetben hátul húzom a
tárcsát,és a két gép együttes munkája kifogástalan.
Válasz horvath.agro #4953. hozzászólásáraIrtam az előbb,de már kezd telelenni a hópipőm evvel a kibaszott mittudomén mivel,hogy mindig belassul,meg kidob innen.ez egy még mindig egy rakás szar!
Remélem olvassa a modi is,és ezügybe próbál meg valamit agyalni.
Válasz fexco #4952. hozzászólásáraaz apritonak 15km kell minimum hogy valamit erjen is.
nem is igazan ertem egy gruberen.
egy sor hullamos tarcsa jobban mutatna szerintem
Válasz horvath.agro #4949. hozzászólásáraPláne,hogy legyen valami értelme az apritónak.ha csak nem suly szerepet tölt be.
9km/h nál már nem nagyon fogja széttszaggatni a motyót.
Válasz cimbike. #4950. hozzászólására Ares-nek semmi sem tetszik. Nekem tetszik. A hátsó sima tárcsasor dzsuvásban és kelletténél vizesebb földben nem túr be ???
Válasz fexco #4946. hozzászólásáraennek nagyon keves kilot kell tartson, max par q szrintem, hatul tarja a melyseget elol csak annyit tart hogy az elso kapak szintben legyenek.
Válasz fexco #4946. hozzászólásáraHa az a valaki en voltam akkor hozza tettem, hogy 7km/h alatt nem huznam, mert szethullik a difi. Ez most is igy van.
De ez a gép ket menetes lesz. 10cmen huzva szarnnyal majd LD kapaval 25-28cmen huzna a gep. De majd meglatjuk.
Válasz dnsv #4939. hozzászólásáraAkkor itt valami nagy kavarás van.....
Multkor aztmondta itt valaki,hogy a traktorra nemrakunk sulyt,mert a váltó igy+ugy.....
Elméletileg 12màzsàt tart a vasad,meg plusz amikor dolgozik,az innen eredő behuzó erő.
Multkor aztmondta itt valaki,hogy a traktorra nemrakunk sulyt,mert a váltó igy+ugy.....
Elméletileg 12màzsàt tart a vasad,meg plusz amikor dolgozik,az innen eredő behuzó erő.
Válasz fexco #4936. hozzászólásáraEz még adagolós. 156 lóra van állítva. Előtöltés maradt gyári. 140 lóerő biztosan megvan. Súllyal szokott gond lenni csak, de a motor még sose fult le. A féligfüggesztett gép előnye, hogy a 2,4tonnás gépsúly fele a traktorra jut. Így azért van tapadás.
Válasz MrPoke #4929. hozzászólásáraEzt én sem értem. Igaz 13 kapára bontva (2.60 méter) az enyém 8-al viszi, eleje felsúlyozva 900 kilóra+ hátsó difizár is kell.
Válasz mtz1221 #4928. hozzászólásáraMár csak az a kérdés egy 130le erős ekkora súlyú traktor, hogyan képes egy 3m es grubert 25cm mélyen elhúzni 10-el :D Ez nekem ilyen lehetetlen küldetés :)
Válasz dnsv #4922. hozzászólásáraNem lesz annak 3/3-ban sem gondja, csak 1900 fordulat alatt ne járasd a motort. 2/4-ben annak is van vonyító hangja ???
2/4-es fokozat 9km/h-t jelent. GPS-el mérve 8,7 körül szokott lenni. 3/3-as fokozat 10,5km/h GPS-el mérve (ez csak próba volt). 3/2-es fokozat 7,6-8km/h körül van.
Válasz barazdabetyar. #4924. hozzászólásáraA sima LD kapa 13155Ft, a vídia lapkás ami nekem van az 16805Ft volt nettóban.
Habitól kaptam a legjobb árat, de annyira nem keresgéltem. 2 napon belül itt volt ez többet számított.
Válasz mtz1221 #4921. hozzászólására2/4-be viszi szépen. Tegnap, hogy nagyon fagyos volt 3/2 és 2/3-ba húztam pár kört, aztán mikor engedett akkor váltottam feljebb. Egész nap úgy ment estig. De vinné 3/3-ba is csak sajnálom a váltót. Ez már tesz rá a traktorra súlyt, nem nagyon kapircol. De azért 30cm-en biztos nem húzná el.
3m-es 10 kapás, 80mm terelő nyelves kapa van fenn most. Ha lett volna időm elé dolgozni akkor az LD (40mm-es) kapa volna fenn.
57mm a furatosztás. Ez Horsch Focus LD kapa. Az Agro-Masz lekoppintotta azt a gépet is.
Én ha nekem Pöttingerem lenne akkor ezt venném. A kovácstűzbe ha meglágyítod az anyagot akkor onnantól kezdve az csak egy vasdarab lesz, amiből a szén ki van égetve. Nem javaslom. Sose tudod már vissza edzeni otthon.
Válasz horvath.agro #4915. hozzászólására30cm en nem gruberezünk túlságosan sok földet dolgoz át... Max 20cm
20cm alá egyenes késes lazító kell ami éppenhogy megroppantja a talajt.
Válasz horvath.agro #4910. hozzászólásáraMeg amelyik gruber kapaszárat felfúrod 57mm re :D
De ár érték arányban kb nem jobb. Csak szárazban, viszonylag szármaradványtól mentes területen jó. Mélyen is kell, húzni az átrepesztéshez... Szóval ilyen parasztvakítás...
7405 hozzászólás
Válasz horvath.agro #4953. hozzászólásárafrontra szerelt Qvignon aprítót 10km-rel tolom,egymenetben hátul húzom a
tárcsát,és a két gép együttes munkája kifogástalan.
Válasz horvath.agro #4953. hozzászólásáraIrtam az előbb,de már kezd telelenni a hópipőm evvel a kibaszott mittudomén mivel,hogy mindig belassul,meg kidob innen.ez egy még mindig egy rakás szar!
Remélem olvassa a modi is,és ezügybe próbál meg valamit agyalni.
Válasz fexco #4952. hozzászólásáraaz apritonak 15km kell minimum hogy valamit erjen is.
nem is igazan ertem egy gruberen.
egy sor hullamos tarcsa jobban mutatna szerintem
Válasz horvath.agro #4949. hozzászólásáraPláne,hogy legyen valami értelme az apritónak.ha csak nem suly szerepet tölt be.
9km/h nál már nem nagyon fogja széttszaggatni a motyót.
Válasz cimbike. #4950. hozzászólására Ares-nek semmi sem tetszik. Nekem tetszik. A hátsó sima tárcsasor dzsuvásban és kelletténél vizesebb földben nem túr be ???
Válasz Ares 826 #4912. hozzászólásáraMi nem tetszik benne?
Azért kapar, mert nehéz neki, egyértelmű. :)
Válasz fexco #4946. hozzászólásáraennek nagyon keves kilot kell tartson, max par q szrintem, hatul tarja a melyseget elol csak annyit tart hogy az elso kapak szintben legyenek.
Válasz dnsv #4947. hozzászólására
Válasz fexco #4946. hozzászólásáraHa az a valaki en voltam akkor hozza tettem, hogy 7km/h alatt nem huznam, mert szethullik a difi. Ez most is igy van.
De ez a gép ket menetes lesz. 10cmen huzva szarnnyal majd LD kapaval 25-28cmen huzna a gep. De majd meglatjuk.
Válasz fexco #4941. hozzászólásáraAkkor nem kell fékezni,had menjen.
Válasz Vinkó #4937. hozzászólásáraMá kezd telelenni a hócipőm az évenkénti fékbetétcserékkel,amióta megvan a grubber.
Válasz Vinkó #4937. hozzászólására
Válasz fexco #4936. hozzászólásáraEz még adagolós. 156 lóra van állítva. Előtöltés maradt gyári. 140 lóerő biztosan megvan. Súllyal szokott gond lenni csak, de a motor még sose fult le. A féligfüggesztett gép előnye, hogy a 2,4tonnás gépsúly fele a traktorra jut. Így azért van tapadás.
2évmulva meg légféket kell mókulni a hengerre,hogy nehogy bajlegyen.....
Válasz fexco #4935. hozzászólásáraKell is nyomni a féket mikor belendül.
Válasz dnsv #4932. hozzászólásáraMegcsippeve?
Válasz Vinkó #4933. hozzászólásáraJövöre meg már majd föllöki a traktort,amikor egy kis dombon megy lefele......
Válasz mtz1221 #4928. hozzászólásáraPersze. Nagyobb fordulat miatt muszáj neki.
Válasz MrPoke #4929. hozzászólásáraMás talaj..mára itt is elért a forgatás nélküli talajok zöme,hogy szalad benne a gép.
Válasz MrPoke #4929. hozzászólásáraGyarilag 136 lo
Melyseg 22cm
Válasz MrPoke #4929. hozzászólásárateljesen mas a talaj, szamomra is irrealis es feloghatatlan...
Válasz MrPoke #4929. hozzászólásáraEzt én sem értem. Igaz 13 kapára bontva (2.60 méter) az enyém 8-al viszi, eleje felsúlyozva 900 kilóra+ hátsó difizár is kell.
Válasz mtz1221 #4928. hozzászólásáraMár csak az a kérdés egy 130le erős ekkora súlyú traktor, hogyan képes egy 3m es grubert 25cm mélyen elhúzni 10-el :D Ez nekem ilyen lehetetlen küldetés :)
Válasz dnsv #4922. hozzászólásáraNem lesz annak 3/3-ban sem gondja, csak 1900 fordulat alatt ne járasd a motort. 2/4-ben annak is van vonyító hangja ???
Válasz später77 #4923. hozzászólásáraHelló
2/4-es fokozat 9km/h-t jelent. GPS-el mérve 8,7 körül szokott lenni. 3/3-as fokozat 10,5km/h GPS-el mérve (ez csak próba volt). 3/2-es fokozat 7,6-8km/h körül van.
Válasz barazdabetyar. #4924. hozzászólásáraA sima LD kapa 13155Ft, a vídia lapkás ami nekem van az 16805Ft volt nettóban.
Habitól kaptam a legjobb árat, de annyira nem keresgéltem. 2 napon belül itt volt ez többet számított.
Válasz barazdabetyar. #4924. hozzászólására11eFt körül vannak darabja a vidia lapkásnak de ne kínlódj vele.
CP783GP Kultivátor kapa 400x55x15
CP781CN Ekevas 40x16x310 45/60
370 x 55 x 15
360 x 55 x 15
Lehet válogatni. Lehet van több is, de most csak ennyit találtam.
Válasz dnsv #4906. hozzászólásáraKeskeny kapa mi pénz,és hol a legolcsóbb?Ha jól mérték,a synkro grúber furat táv 60 mm.Kis furat alakítással felrakható.
Válasz dnsv #4922. hozzászólásáraEz konkrétan mekkora sebességet jelent?
Válasz mtz1221 #4921. hozzászólására2/4-be viszi szépen. Tegnap, hogy nagyon fagyos volt 3/2 és 2/3-ba húztam pár kört, aztán mikor engedett akkor váltottam feljebb. Egész nap úgy ment estig. De vinné 3/3-ba is csak sajnálom a váltót. Ez már tesz rá a traktorra súlyt, nem nagyon kapircol. De azért 30cm-en biztos nem húzná el.
3m-es 10 kapás, 80mm terelő nyelves kapa van fenn most. Ha lett volna időm elé dolgozni akkor az LD (40mm-es) kapa volna fenn.
Válasz dnsv #4906. hozzászólásáraKöszönjük. Melyik sebességben viszi ??? Milyen széles ???
Válasz horvath.agro #4919. hozzászólásáraSzerinted. De az enyém nem is egyenes késes lazító.....
Válasz MrPoke #4917. hozzászólásáraezek annyira minimalisat bolygatnak, hogy kevesebb fold mozog mint a lazitodnal szerintem.
Válasz barazdabetyar. #4907. hozzászólásáraSzia!
57mm a furatosztás. Ez Horsch Focus LD kapa. Az Agro-Masz lekoppintotta azt a gépet is.
Én ha nekem Pöttingerem lenne akkor ezt venném. A kovácstűzbe ha meglágyítod az anyagot akkor onnantól kezdve az csak egy vasdarab lesz, amiből a szén ki van égetve. Nem javaslom. Sose tudod már vissza edzeni otthon.
Válasz horvath.agro #4915. hozzászólására30cm en nem gruberezünk túlságosan sok földet dolgoz át... Max 20cm
20cm alá egyenes késes lazító kell ami éppenhogy megroppantja a talajt.
Válasz horvath.agro #4914. hozzászólásáraPöttingerre?
Válasz MrPoke #4911. hozzászólásáratökéletes ez, kukorica után 1 menetben 30 centin tökéletes talajt csinált, de húzni kell 10el vagy felette.
Válasz barazdabetyar. #4913. hozzászólásáravagy van hozzá gyári amit nem kell mókolni...
Válasz horvath.agro #4910. hozzászólásáraKapát át lehetne fúrni kovácstűzben.
Válasz cimbike. #4908. hozzászólásáraEz miért is jobb mint a szántás ember???? Az a sárga vas miért is kapar annyira ott az elejénél??????????
Válasz horvath.agro #4910. hozzászólásáraMeg amelyik gruber kapaszárat felfúrod 57mm re :D
De ár érték arányban kb nem jobb. Csak szárazban, viszonylag szármaradványtól mentes területen jó. Mélyen is kell, húzni az átrepesztéshez... Szóval ilyen parasztvakítás...
Válasz barazdabetyar. #4907. hozzászólásárakizarolag fg750 vagy fg 850 horsch szárra jó
Válasz barazdabetyar. #4907. hozzászólásáraHolnap felpattintom én is……..próba……
Nekünk ezt hozta a jézuska, jd 2720 7 kés
Válasz dnsv #4906. hozzászólásáraKeskeny kapa furat távolság?
Válasz dnsv #4905. hozzászólására