Hirdetés
Fórum
Fortschritt 524 kombájnról vélemények, tapasztalatok.
Létrehozta: Trakiszaki , 2008-11-10 20:00:59
Kedvencekhez
Segítség
- Akkumulátorok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Direktvetés, no-till. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Paradicsom termesztés új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Massey Ferguson traktorok új
- Poénok új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
Cikkajánló
Hirdetés
999 hozzászólás
Válasz Gábor81 #596. hozzászólásáraTétováztak,és említették hogy majd utána néznek hol lehet! Jártam már így,begyűjtötték onnan,ahonnan nem kellett!!
Bár mi áron?
Válasz medikus #595. hozzászólásáraAz nagy falat,elég a ládára,ott szökik az anyag...
Na, kész már az új csap két napja, csak nem volt időm összerakni...remélem jó lesz!
Válasz medikus #594. hozzászólásáraHogy jött ide az Axiál?
Válasz jozef19 #593. hozzászólásáraSzemveszteség érzékelő szenzort!
Válasz Gábor81 #592. hozzászólásáraIgen,ott kerestem,mint ahogy említve volt!Utána járnak!Van-vagy nincs,szerintem ennyi lenne!Axialtól nem akarok én semmit!!!!!
Válasz medikus #591. hozzászólásáraMlyen fémérzöt keresel...
Válasz medikus #591. hozzászólásáraAz agromotív?
Válasz hig86 #495. hozzászólására2 napja próbálok velük kapcsolatot,szenzor ügyben,de nem hívnak vissza!!Pedig ígérték!
Válasz Gábor81 #589. hozzászólásáraMindig attól félek hogy egyszer csak nem lehet hozzá alkatrészt kapni
Válasz hig86 #588. hozzászólásáraLassan összeszedsz egy komplett kombájnt alkatrészenként :)
Válasz Gábor81 #587. hozzászólásáraLegjobb lenne Bócsa vagy Baja. nagy kedvem nincs utazni.
Válasz hig86 #579. hozzászólásáraTalán csak elküldik! Manapság ez elvileg nem nagy ügy. Angolul beszélő telefonszamuk is van. Én a rugót akartam tőlük megkérdezni. De ha mész szólj! :)
Válasz kori01 #585. hozzászólásáraCsak tekercsrugós van neki :(
Válasz Gábor81 #584. hozzászólására
Válasz kori01 #582. hozzászólásáraUnokatesóméknak anno volt ifája, azt mondta megtúrja a padlást :)
Válasz kori01 #581. hozzászólásáraIgen, azért javasoltam a csap és perselyek cseréjét is.
Válasz Gábor81 #576. hozzászólására
ilyet szerezz
Válasz hig86 #580. hozzászólásárami is azt hittük csapágyas lett a multkor mert mozgott mint a barom és a hüvely volt szétkopva.
Válasz kori01 #570. hozzászólásáraHasználtat nem szeretnék. Azokban általában már megmozdult a csapágy. Igazából még nem kell,csak ha még is akkor tudjak hova nyúlni. A tsz -ben ahol volt, cserélhettek rajt mert kék.
Válasz Gábor81 #566. hozzászólásáraMég nem néztem. Csak most:)
Rendelni is lehet itt? Vagy utazhatok?
Válasz medikus #567. hozzászólására512 és 514 ugyan az. A 24 esé nagyobb. Hüvelyek és dugattyuk azok passzolnak.
Válasz Gábor81 #576. hozzászólására4
Hasznalt jo
Válasz kori01 #573. hozzászólásáraNégy vagy hathengeresét keressem?
Válasz kori01 #573. hozzászólásáraEnnyire azért nem vagyok hülye :D
Válasz Gábor81 #572. hozzászólásáraVan par cuccuk de nem minden
Válasz Gábor81 #571. hozzászólásáraKözponti rugos legyen
Mert van làbas is
Válasz kori01 #570. hozzászólásáraEz a bócsa ilyen szent hely? :)
Válasz kori01 #568. hozzászólásáraKerítek akkor valahonnan egy ifa kuplungot! :)
Válasz hig86 #564. hozzászólásáraBocsa vagy bonto
Válasz medikus #567. hozzászólásáraTeljesen mas
Válasz Gábor81 #565. hozzászólásáraHiggy nekem mondom hogy jo
Válasz hig86 #564. hozzászólásáraNem azonos az 514-el?
Válasz hig86 #564. hozzászólásárahttp://www.soko.cz/cs/fortschritt/fortschritt-e524/
Itt nem nézted?
Válasz kori01 #563. hozzászólásáraNa, majd jön sanyi és megmondja! :)
Menetvariátor csapágyházat tudja valaki hol lehet beszerezni?
Válasz Gábor81 #561. hozzászólásárakettő van benne az egyik nekünk is eltört
de az ifáé ugyanaz méreteben mindenhogyan
Válasz Gábor81 #561. hozzászólásáraifa lamellás kuplung aztán kiszedet belőle
azzal járunk pár éve ugyanaz mint ami benne volt
5000ért vettem.
Válasz kori01 #559. hozzászólásáraIgen
Válasz kori01 #558. hozzászólásáraA ferdén hol van a kihajtás, azt kell nézni :)
Válasz Gábor81 #555. hozzászólásárahová akarok a laprugot?
a variátorhoz?alsó tárcsa?
Válasz Gábor81 #554. hozzászólásárahát nem az a célod?
ezen igy nem látok semmit
Válasz Gábor81 #556. hozzászólásáraMa sajnos nem kombájnoztam. Ma bacikat fùjtam.
Válasz hig86 #552. hozzászólásáraKábelekre ránéztél már?
Válasz sanyi1965 #553. hozzászólásáraHa valóban nem olyan, akkor nem teszem bele természetesen. Nem célom a folyamatos szopás! :)
Válasz kori01 #551. hozzászólásáraIgen, láttam, ti a lánckerekeket cseréltétek szíjtárcsára. Én erre gondoltam:
Válasz Gábor81 #545. hozzászólásáraa közép átmérő eleve nem stimmel,lamellaszám és erő szintén.eltörni ez csak akkor tud ha a billenő gyökök kopottak vagy nem engednek a portól.csak belevalót hogy ne kelljen többször javítani.
Válasz Gábor81 #550. hozzászólásáraOk. Akkor marad a csap meg a perselyek
Válasz Gábor81 #549. hozzászólásáramiénk is láncal hajtott átalakitottuk szijjra nézd vissza valamelyik oldalon van kép róla
Válasz hig86 #548. hozzászólásáraAz rendben van, az volt az első amit megnéztem.