Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraMilyen a szél variator szijj?? Nincs megéve a széle vagy nincs nagyon megnyulva?? Tegnap cseréltem azt szíjjat eppen...ugyan abban a varialasi pozícioban sokkal tisztábbam vág .
Olyan problémám van , hogy a szelelőn nem tudok feljebb állítani ( olyan mintha teljes fordulaton lenne ) és a búzát viszont elég koszosan szedi , tehát még szél kellene neki . mit nézzek meg ?
Válasz csöpi #4189. hozzászólásárapedig ott van valami az a lényeg hogy valamiért nem tudja a ferdéről bevinni az anyagot a dob.
Tehát messze van tőle.
Válasz csöpi #4174. hozzászólásárailyenkor amikor a rövidebb szárú gabonát visszahordja a ferdefelhordó az a baja hogy messze van a dob a ferdelánctól,
rakjatok a ferde alá terelő lemezt nyujtsátok meg a dob felé vagy 5centit és kész.mindent megfog enni.
Válasz mtzgabika #4173. hozzászólásáraEn most szereltem ra zuzot 1ben viszi gond nelkul nagyon dus buzaban . Kicsit gyengebb allomanyban viszi gond nelkul 2esben is .
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraIgen ezt tudom ilyen gond nincsen mert fényes az asztal le volt fujva olajjal meg letakarva.de ha beállok búzába egyböl nyeli az árpát meg vissza köpi ezt nem értem
sziasztok 2 kérdésem lenne a kis kombálynal kapcsolatba az egyik az lenne levágtuk a gbonákat a kis 12 esel szépen birta a kiképzést hiba nélkül igaz nem vágott sokat 10 hektárt namost az lenne a kérdésem télen fel kelene ujitanom a motorját szegénynek mert elég kehes multkor délután vágtunk 5 hektárt megevett 3-4 liter olajt meg valmennyi vizet meg ugye üzemanyagot meg a kartergáza nagyobb mint a kipúfogó füstje namost arra gondoltam az egész motort felujitom cak pak akor azzal nem lessz gondom talán szerintetk honan rendeljek alkatrészt?
Másik kérdésem ha felujitom a motort akkor szerintetek egy zuzót el birna mert akor tennék rá eggyet
Válasz medikus #4162. hozzászólásáraezt próbáltam nem változott semmi!
De amikor igy elkezdi darálni hátul mint a szecskázott szalma olyan jőn Amikor meg eszi normálisan szép egész hosszu szalma jön
Jó reggelt mindenkinek!
Kérdezném e512 miért hordja vissza a levágott terményt a ferdefelhordóba csak forgassa aztán egyett büffen és elviszi majd kezdi előlről ? (nincs meg rakodva földel)
Válasz csoppika #4149. hozzászólásáraszinte tiszta új volt, kopás semmi nem volt rajt kombájnhoz adták amikor vettük 30 hektárt arathatott, valami igen régi lehetett mer a rugón a lábos valami esztergált volt nem lemez a három kihajtott füle.
4846 hozzászólás
Válasz Gepi #4195. hozzászólására160as zetor crystal motor...160le
Itt valami van
Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraMilyen a szél variator szijj?? Nincs megéve a széle vagy nincs nagyon megnyulva?? Tegnap cseréltem azt szíjjat eppen...ugyan abban a varialasi pozícioban sokkal tisztábbam vág .
Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraPróbálj zárni a rostán
Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraEz nálam is gond volt haver kombájnján... Passz...
Sziasztok !
Olyan problémám van , hogy a szelelőn nem tudok feljebb állítani ( olyan mintha teljes fordulaton lenne ) és a búzát viszont elég koszosan szedi , tehát még szél kellene neki . mit nézzek meg ?
Válasz csöpi #4189. hozzászólásárapedig ott van valami az a lényeg hogy valamiért nem tudja a ferdéről bevinni az anyagot a dob.
Tehát messze van tőle.
Válasz kori01 #4185. hozzászólásáraA kőfogó át van hidalva lemezzel és igy sem akarja.
Válasz kori01 #4187. hozzászólásáraEnyémben sosem volt,még is működik!20cm rossz tritikáléban is!A 24-es szokása volt,de az más konstrukció!
Válasz medikus #4186 hozzászólásár7a
Van azért irtam,de előtte ugyan igy kinlodtunk.
Válasz kori01 #4185. hozzászólásáraTiedbe van?
Válasz csöpi #4174. hozzászólásárailyenkor amikor a rövidebb szárú gabonát visszahordja a ferdefelhordó az a baja hogy messze van a dob a ferdelánctól,
rakjatok a ferde alá terelő lemezt nyujtsátok meg a dob felé vagy 5centit és kész.mindent megfog enni.
Válasz csöpi #4183. hozzászólásáraAkkor nyomjad neki középre,vagy kicsit feljebb!!!!
Válasz medikus #4182. hozzászólásáraMásodikkal kis variátorral
Válasz csöpi #4174. hozzászólásáraMilyen sebességgel aratsz?
Válasz mtzgabika #4180. hozzászólásáraWww.morolma.pl
de van valami Weboldal?
Válasz mtzgabika #4178. hozzászólásáraEn lengyelektol rendeltem
és te honan vásároltad a zuzót?
Válasz mtzgabika #4173. hozzászólására
Válasz csöpi #4174. hozzászólásáraGyengebb rovidebb a szára ujjas dobb ijjait kijjebb allitani esetleg lejjeb az egesz ujjasdobot ? Egy probat meger
Válasz mtzgabika #4173. hozzászólásáraEn most szereltem ra zuzot 1ben viszi gond nelkul nagyon dus buzaban . Kicsit gyengebb allomanyban viszi gond nelkul 2esben is .
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraIgen ezt tudom ilyen gond nincsen mert fényes az asztal le volt fujva olajjal meg letakarva.de ha beállok búzába egyböl nyeli az árpát meg vissza köpi ezt nem értem
sziasztok 2 kérdésem lenne a kis kombálynal kapcsolatba az egyik az lenne levágtuk a gbonákat a kis 12 esel szépen birta a kiképzést hiba nélkül igaz nem vágott sokat 10 hektárt namost az lenne a kérdésem télen fel kelene ujitanom a motorját szegénynek mert elég kehes multkor délután vágtunk 5 hektárt megevett 3-4 liter olajt meg valmennyi vizet meg ugye üzemanyagot meg a kartergáza nagyobb mint a kipúfogó füstje namost arra gondoltam az egész motort felujitom cak pak akor azzal nem lessz gondom talán szerintetk honan rendeljek alkatrészt?
Másik kérdésem ha felujitom a motort akkor szerintetek egy zuzót el birna mert akor tennék rá eggyet
Válasz medikus #4171. hozzászólásáraNem akatsz átpislantani az epple topicba? A kolléga megakadt...
Válasz csoppika #4168. hozzászólásáraValószínű hogy jobban elszedi!
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraViszont a 600 as fordulat tuti keves
Nekem tavaj csinalta azt h visszahordta meg a buza szalmat is mert rozsdas volt a vagoasztal alja lefstettem utana megszunt a problema
Válasz csöpi #4167. hozzászólásáraTalán majd jobban eszi??? (Tipp)
Válasz medikus #4166. hozzászólásáraMiért pörgessem ezen a fordulaton is kicsépeli
Válasz rsandor #4165. hozzászólásáravagy 1100!
Válasz csöpi #4164. hozzászólásáraMiért 600 a dobfordulat miért nem 900 vagy 1000?????
Válasz medikus #4162. hozzászólásáraDob fordulat 600 motoré2000 szij nem csúszik (fujom csuszás gátloval)
Válasz medikus #4162. hozzászólásáraezt próbáltam nem változott semmi!
De amikor igy elkezdi darálni hátul mint a szecskázott szalma olyan jőn Amikor meg eszi normálisan szép egész hosszu szalma jön
Válasz csöpi #4161. hozzászólásáraÁllítsd lentebb az első tengelyt,és a láncon is lazíts esetleg!
Válasz csöpi #4160. hozzászólásárade egyett gondol nyeli mint......
Válasz medikus #4159. hozzászólására20-40 cm
Válasz csöpi #4158. hozzászólásáraRövid,apró szalma!
Jó reggelt mindenkinek!
Kérdezném e512 miért hordja vissza a levágott terményt a ferdefelhordóba csak forgassa aztán egyett büffen és elviszi majd kezdi előlről ? (nincs meg rakodva földel)
Válasz medikus #4153. hozzászólásáraEz komplett volt az égész, meg a végébe a tengelyre való öntvény bumszlit is odaatam reteszestü.
Válasz csoppika #4152. hozzászólásáraNekiadtam valakinek.
Válasz csoppika #4154. hozzászólásáraUtoljára a fél tárcsa volt ennyi!
Válasz medikus #4153. hozzászólásáraEz a nettó új ár minusz egy kevés, ugye???
Válasz Sötét Paraszt #4148. hozzászólására70/db!!!!!!!
Válasz Sötét Paraszt #4151. hozzászólásáraVolt...vagy még árulod?
Válasz csoppika #4149. hozzászólásáraszinte tiszta új volt, kopás semmi nem volt rajt kombájnhoz adták amikor vettük 30 hektárt arathatott, valami igen régi lehetett mer a rugón a lábos valami esztergált volt nem lemez a három kihajtott füle.
Válasz csoppika #4149. hozzászólásáraMeg a föle...
Válasz Sötét Paraszt #4148. hozzászólásáraEgy rekesz sör...
Dobvariátor komplett szíjtárcsa mit érhet?
E 512-es fülkeüvegek INGYEN elvihetők Szabolcs megye Tel 70 377 0640 22-oráig vagyok