Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bobi82 #3971. hozzászólásáraMagyarul sajnos nem tudnak . En helyszinen fizettem mikor hoztak , lengyel oldalakon tobben forgalmazzak . En mindjart a gyartotol rendeltem igy hajlandoak voltak kihozni . A morolma .pl oldalon talalsz rajuk kontaktot. Este megkeresem a alkatresz katalogot ott van telefonszam, mail cim atkuldom majd
Válasz csoppika #3972. hozzászólásáraÉn úgy gondolom,az reális ár,az a baj megveszel egy használtat 300 ért,és közbe rájösz ezt kell heggeszteni ezt cserélni az is ott lesz árba ezt meg ha minden ok csak rá kell fogatni....Kérdés lehet-e belőle áfát visszaigényelni nem uniós adószámmal
Esetleg elérhetőséget tudsz adni?Magyarul tudnak?
Előre kellett utslni vagy utánvétes volt?
Szója aratásra jó lenne,ha búzaszalmára már nem is,mert youtubon volt egy előadás 10 150x 150 es szalmabála ami körülbelül lejön egy hekiről átlagban 54 kg nitrogén hatóanyagnak felel meg,és még meg is tapossuk a talajt szalmaszállításkor,meg a tarlókezelést sem tudjuk időbe elkezdeni,úgyhogy mindenképp gondolkozok egy szecskázóban,de ha lehet újat szeretnék,nincs idő barkácsolgatni!!!
Válaszaid előre is megköszönöm!
Válasz lorant90 #3965. hozzászólásáraA mechanikus meghajtása a nagy szíjtárcsára van felfúrva az utóverőnél... A képen nem látszik, mennyire áll ki, elfér-e a laposszíjtárcsa szélesebb pereme...
Válasz Bobi82 #3960. hozzászólásáraUdv . En 12re rendeltem semmi atalakitast nem kivan . Most pontosan nem tudom de ha jol emlekszem 1200eu volt a szecskazoo +a kiszalitas amit maga a cegtulajdonos hajtott vegre
Válasz lorant90 #3959. hozzászólásáraÜdv!
Mennyibe volt a szecskázó komplett?
Sokat kell alakítani ,hogy rámenjen a 12esre,vagy rámegy alakítás nélkül?
Válasz csoppika #3958. hozzászólásáraIt szlovakiaba nem tudom kik Foglalkozhattak vele ,de a csehektol enis kertem arajanlatot hat eleg gyorsan elvetettem az otletet. Hat majd vallatasnal kiderul h mit bir a motor . Boztonsag kedveert mar jatittatok egy naftapumpat 14eset .
Válasz lorant90 #3957. hozzászólásáraItt egyest emlegetett az egyik alkatrész-forrásom. És a motorerőt emlegette nem a laposszíjra hivatkozott... Az ő gépe is lapos szíjas volt, szecskázóval. Valami szlovákiai brigád szerelte fel neki...
Válasz csoppika #3956. hozzászólásáraMi nem is beszeltunk ilyenro. Akkor meg csak a lapos szijas hajtasom volt az meg elegge befolyasolja a sebesseget foleg ha kicsit meg erejebe van a gabona szàra .
Válasz Bobi82 #3953. hozzászólásáraAz enyémnek a meghajtója beleillik a laposszíj tárcsába. Hátulra vettem egy 514 U szelvényt... Amiről leszerelték 514, az itt van a faluban, arról lenézem a terelőlemezek helyét...
A lengyel biznisz egy hosszú kirándulást kívánna...7-800km-re van kb a gyártó...(ha jól tudom)
Én 450-be vettem...
290-ért van kopasz, csak a tengely a házzal, meghajtás nuku...
Illetve olvastam,hogy lengyelbe lehet venni új szecskázót fortschritt jkombájnra csak nem találom a hozzászólást!
esetleg valakinek van-e eladó komplett?
Illetve olvastam,hogy lengyelbe lehet venni új szecskázót fortschritt jkombájnra csak nem találom a hozzászólást!
4846 hozzászólás
Válasz Gepi #3994. hozzászólásáraÉn ma Voltam megint Bócsán Nagyon rendesek az eladók és jól értenek a gépekhez is. Mindenben szívesen segítenek.
Válasz Apuka80 #3993. hozzászólásáraKözönséges Ifa szivattyú,16 literes!!!!Ezt keresd!!!
Válasz Apuka80 #3993. hozzászólásáraItt a többség azt vallja hogy menjél Bócsára ott kapsz, vagy voltál már?
Hello ! 512-es re keresek hidraulika szivattyút,aki tud,kérem ne tartsa magába!Köszönöm!
Válasz medikus #3991. hozzászólásáraTele lett a gatya, azóta is sokkban van
Válasz Gepi #3990. hozzászólásáraVárjuk!!!!!!!!!
Válasz csoppika #3988. hozzászólásáraNocsak mesélj, ott sincs kolbászból a kerítés?
Válasz csoppika #3988. hozzászólásáraOtt pedig biztos van!!EREDETI!!!!!!
Válasz csoppika #3987. hozzászólásáraÍgy is izé...majdnem mentő kellett
Válasz Gepi #3986. hozzászólásáraPénteken voltam, de ez kimaradt...
Válasz csoppika #3980. hozzászólásáraMiért nem nézed meg bócsán?
Válasz medikus #3983. hozzászólásáraMester a Rába 250 főfékhengert nem nézted még össze a honeckerrel? Formára olyan...(nak látszik)
Válasz medikus #3983. hozzászólásáraAro-t sem találom sehol...
Az a baj, a foncsorozás is 3-5e HUF...
Vagy marad a Made in PRC Cree LED...
Válasz csoppika #3982. hozzászólásáraAkkor keresd az eredetit,ha mindenáron az kell! Van még belőle,szerintem!
Válasz medikus #3981. hozzászólásáraMeg mertem volna esküdni, hogy nem trabi/ifa lesz:-( (az nagyobb, meg van a közelben...)
Válasz csoppika #3980. hozzászólásáraARO!
Sziasztok. 512-es lámpa helyére milyen DDR autóé illik?
Válasz Bobi82 #3978. hozzászólásáraIgazan nincs mit ,remelem sikerrel jarsz
Válasz lorant90 #3977. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Bobi82 #3975. hozzászólásáraMail cim :morolma@wp.pl
Www.morolma.pl
Tel:695 735 429
Válasz Bobi82 #3975. hozzászólásáraMail cim :morolma@wp.pl
Www.morolma.pl
Tel:695 735 429
Válasz lorant90 #3974. hozzászólásáraElőre is köszi!
Válasz Bobi82 #3971. hozzászólásáraMagyarul sajnos nem tudnak . En helyszinen fizettem mikor hoztak , lengyel oldalakon tobben forgalmazzak . En mindjart a gyartotol rendeltem igy hajlandoak voltak kihozni . A morolma .pl oldalon talalsz rajuk kontaktot. Este megkeresem a alkatresz katalogot ott van telefonszam, mail cim atkuldom majd
Válasz csoppika #3972. hozzászólásáraÉn úgy gondolom,az reális ár,az a baj megveszel egy használtat 300 ért,és közbe rájösz ezt kell heggeszteni ezt cserélni az is ott lesz árba ezt meg ha minden ok csak rá kell fogatni....Kérdés lehet-e belőle áfát visszaigényelni nem uniós adószámmal
Válasz Bobi82 #3971. hozzászólásáraInkább 460...
Válasz lorant90 #3962. hozzászólásáraKöszi a válaszokat!
Akkor 400 korül volt számlával!!
Esetleg elérhetőséget tudsz adni?Magyarul tudnak?
Előre kellett utslni vagy utánvétes volt?
Szója aratásra jó lenne,ha búzaszalmára már nem is,mert youtubon volt egy előadás 10 150x 150 es szalmabála ami körülbelül lejön egy hekiről átlagban 54 kg nitrogén hatóanyagnak felel meg,és még meg is tapossuk a talajt szalmaszállításkor,meg a tarlókezelést sem tudjuk időbe elkezdeni,úgyhogy mindenképp gondolkozok egy szecskázóban,de ha lehet újat szeretnék,nincs idő barkácsolgatni!!!
Válaszaid előre is megköszönöm!
Válasz csoppika #3969. hozzászólásáraA képen 514 van!Nem lapos szíjjal.
Válasz csoppika #3967. hozzászólásáraNem tudom, ez lapos szíjas lehet-e...
Válasz csoppika #3967. hozzászólásáraHat akkor nem tudom
Válasz csoppika #3966. hozzászólására
Válasz lorant90 #3965. hozzászólásáraA mechanikus meghajtása a nagy szíjtárcsára van felfúrva az utóverőnél... A képen nem látszik, mennyire áll ki, elfér-e a laposszíjtárcsa szélesebb pereme...
Válasz csoppika #3964. hozzászólásáraHat irtak h mindketto felszerelheto 12 re es 14re is
Válasz lorant90 #3963. hozzászólásáraSzerintem a mechanikus a laposszíjasra nem tehető fel...
Utana tudsz nezni az arnak a Morolma.pl oldalon . 2fele zuzoval foglalkoznak elektrokuplungos es mechanikus kapcsolasuval
Válasz Bobi82 #3960. hozzászólásáraUdv . En 12re rendeltem semmi atalakitast nem kivan . Most pontosan nem tudom de ha jol emlekszem 1200eu volt a szecskazoo +a kiszalitas amit maga a cegtulajdonos hajtott vegre
Válasz Bobi82 #3960. hozzászólására1400 valamennyi bruttó+szállítás. Ha jól rémlik...
Válasz lorant90 #3959. hozzászólásáraÜdv!
Mennyibe volt a szecskázó komplett?
Sokat kell alakítani ,hogy rámenjen a 12esre,vagy rámegy alakítás nélkül?
Válasz csoppika #3958. hozzászólásáraIt szlovakiaba nem tudom kik Foglalkozhattak vele ,de a csehektol enis kertem arajanlatot hat eleg gyorsan elvetettem az otletet. Hat majd vallatasnal kiderul h mit bir a motor . Boztonsag kedveert mar jatittatok egy naftapumpat 14eset .
Válasz lorant90 #3957. hozzászólásáraItt egyest emlegetett az egyik alkatrész-forrásom. És a motorerőt emlegette nem a laposszíjra hivatkozott... Az ő gépe is lapos szíjas volt, szecskázóval. Valami szlovákiai brigád szerelte fel neki...
Válasz csoppika #3956. hozzászólásáraMi nem is beszeltunk ilyenro. Akkor meg csak a lapos szijas hajtasom volt az meg elegge befolyasolja a sebesseget foleg ha kicsit meg erejebe van a gabona szàra .
Válasz lorant90 #3954. hozzászólásáraNeked mit mondtak, hanyadikon fogja vinni?
Válasz Bobi82 #3953. hozzászólásáraAz enyémnek a meghajtója beleillik a laposszíj tárcsába. Hátulra vettem egy 514 U szelvényt... Amiről leszerelték 514, az itt van a faluban, arról lenézem a terelőlemezek helyét...
A lengyel biznisz egy hosszú kirándulást kívánna...7-800km-re van kb a gyártó...(ha jól tudom)
Én 450-be vettem...
290-ért van kopasz, csak a tengely a házzal, meghajtás nuku...
Válasz Bobi82 #3953. hozzászólásáraEn vettem lengyelbol a szecskazot . Az eggyik kolega epp a 14es szecskazo meghajtast alakitja 12hez.
Üdv!
514 szecskázót fel lehet-e szerelni 512-re?
Üdv!
514 szecskázót fel lehet-e szerelni 512-re?
http://www.abtroll.hu/index.php?mod=search&cla=search&fun=doSearch&query=gumilap%C3%A1t&temp=base
419bruttó a kicsi szövetes gumilapát...
Vannak mégbontott alkatrészek
Vásznas
Válasz dávidka234567 #3946. hozzászólására3 óràja jöttem felőletek...
Válasz dávidka234567 #3946. hozzászólásáraVásznas?