Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
érdekes megoldások...6hengeres IFA motor két516os hutovel +516os szecskázó ..jah es516os tappancsok
https://stroje.bazos.sk/inzerat/71958091/kombajn-E512.php
Válasz dávidka234567 #3886. hozzászólásáraMég el vagyok havazva a földmunkákkal...
Amúgy olyasmire lettem volna kíváncsi, hogy a kérdezett dolgok mennyire lötyögnek, mert feljavítandó van nekem is a gépbe beépítve...
Válasz dávidka234567 #3881. hozzászólásáraCséplő variátor milyen állapotú? Alsó 2 csiga milyen? Vágóasztal meghajtó lánckerék/ékszíjtárcsa rész a dob előtt milyen? A fülkében a műszerek (fordulatszám mérők) működtek?
Ezek szerint a 4T kellene nekem? A méretet csak azért kérdeztem , hogy esetleg a Weimar kormány ugyanolyan, vagy eltérő lehet az 512-től. Mert ha eltérő, akkor van gond.
Mindegy, mert ha jól megy, akkor holnap a bontóban érdeklődök.
Válasz medikus #3862. hozzászólásáraÉkszíjtárcsa... Az öreg szlovák magyar, akinek az örökségéből való az a gép, maszekolt rá egy szecskázót.... A felső tárcsára hegesztett egy pluszot esztétikusan... A többi cucc elvileg megvan a 14-es cséplőhajtáshoz... Na most ha azt leesztergáltatom, nem lesz kiegyensúlyozva...
Ha jó kedvem lesz, teszek fel képeket csemegének a megoldásairól
Újfent kéne egy kis segítség. Nem rég írtam a szervósításomról T-25-re.
A lényeg, hogy 512-s az kormányorbit, de ehhez egy (elvileg) Weimar kormányoszlopot kaptam, azzal, hogy jó hozzá. Jó is hozzá, de kormánykerekem az még nincs.
A srác akitől vettem, azt mondta, hogy jó rá a Wartburg kormánykerék. Bontóban voltam, persze nem volt jó rá.
Most hogy visszakerestem a topicban láttam egy hozzászólást, hogy 85 utáni 2 T, vagy a 4T Wartburg kormánykereke jó rá elvileg.
Mielőtt futok még egy kört az ügyben, azért megkérdezném, hogy a kormánytengely csonk mekkora méretű?
Én is megmértem a kormánycsonkot és 23,5 mm a fogazott rész külső átmérője, míg a fogárokban
21,5 mm átmérőt mértem. Ekkora az 512-s csonkja is? Mert ha igen, akkor valószínűleg 85 előtti kormánykereket próbáltunk és ezért nem volt jó.
Azt tudtam, hogy szárnylapátos szivattyú. Volt egy ilyen tippem, hogy leszabályoz önmagában, a kialakításából adódóan. A szivattyún két "befolyó" nyílás van, az egyik gondolom üresjáratban visszadolgozik. (Ha jól sejtem) De amikor megvettem a szivattyút, keresgéltem a neten adatokat, meg szerkezeti rajzot, de nem sokra mentem.
Válasz medikus #3843. hozzászólásáraA kormány orbitot megkerülő vezetékben,van egy elsőbbség szabályozó szelep ami nyomásszabályozó szerepet is betölt.
4846 hozzászólás
Válasz Gyurkesz1 #3895. hozzászólásáraIgen innet . Te merrol ?
Válasz lorant90 #3894. hozzászólásáraTe is Szlovákiából vagy??
Válasz medikus #3893. hozzászólásáraEnis azt gondolom . Es mifelenk az az ar amit ker erte sok
Válasz lorant90 #3892. hozzászólásáraFogja is!!
Válasz Gyurkesz1 #3891. hozzászólásáraMar egy ideje arulja a gepet a szaki
érdekes megoldások...6hengeres IFA motor két516os hutovel +516os szecskázó ..jah es516os tappancsok
https://stroje.bazos.sk/inzerat/71958091/kombajn-E512.php
Alakul a dolog fel kerult a zuzo is
Válasz medikus #3887. hozzászólásáraJo
Válasz dávidka234567 #3886. hozzászólásáraMég el vagyok havazva a földmunkákkal...
Amúgy olyasmire lettem volna kíváncsi, hogy a kérdezett dolgok mennyire lötyögnek, mert feljavítandó van nekem is a gépbe beépítve...
Válasz dávidka234567 #3886. hozzászólásáraVidd a vasba!
Válasz csoppika #3885. hozzászólásáraNa miahejzet nemkell semmi?
Válasz dávidka234567 #3884. hozzászólásáracsoppika@vipmail.hu
Válasz csoppika #3882. hozzászólásáraEmail cimed van
Este teszekfel képeket
Válasz dávidka234567 #3881. hozzászólásáraCséplő variátor milyen állapotú? Alsó 2 csiga milyen? Vágóasztal meghajtó lánckerék/ékszíjtárcsa rész a dob előtt milyen? A fülkében a műszerek (fordulatszám mérők) működtek?
Nemkell senkinek semmi?
Kivettük a szalmarázó ládákat ha valakit érdekel meg van vezérlő tőmb szijak szijtárcsák kerekek meg egy csomo dolog burkolatok havalakit érdekel
Válasz dávidka234567 #3878. hozzászólásáraIgen rajta ,meg mar a zuzoo hajtasat is rakom ra . Kicsit megszenvedtem a laposszijtarcsa levetelevel de azert megtortent
Válasz lorant90 #3877. hozzászólására14 hajtás rajtvan?
Nekifogtam az atalakitasnak
Válasz medikus #3868. hozzászólásáraKöszönöm!
Jó lett a 4T kormány, igy egy gonddal kevesebb.
Válasz csoppika #3872. hozzászólásáraAz az
Válasz lorant90 #3871. hozzászólásáraIgen, az a "kertészeti üvegház" típusú...
Válasz csoppika #3870. hozzászólásáraTudom kie lehetett az nekunk a szomszed falu . Annak a gepnek a fulkeje meg az az oreg tipusu
Válasz lorant90 #3869. hozzászólásáraLehet:-) DS alatt volt valahol... Haverral vettük, az akkori közös 514-hez donornak...
Válasz csoppika #3866. hozzászólásáraEzt a maszekolt zuzos 12 est nem a D s jarasbol vetted veletlenul?
Válasz Wendelke #3867. hozzászólásáraA 4 ütemű biztos jó,nekem is az van rajta!Hogy a Weimar milyen,azt nem tudom,de valószínű hogy olyan az is!
Válasz medikus #3865. hozzászólására"Az jó a kombi kormány tengelyére!"
Ezek szerint a 4T kellene nekem? A méretet csak azért kérdeztem , hogy esetleg a Weimar kormány ugyanolyan, vagy eltérő lehet az 512-től. Mert ha eltérő, akkor van gond.
Mindegy, mert ha jól megy, akkor holnap a bontóban érdeklődök.
Köszönöm!
Válasz medikus #3864. hozzászólásáraEz egy alkatrésznek vett (514-hez 3-4éve) kombino, itt a hajtás 14-es...meghekkelve a maszek zúzóhoz
Válasz Wendelke #3861. hozzászólására4 ütemű kormányt keress!Az jó a kombi kormány tengelyére!
Válasz csoppika #3863. hozzászólásáraA 14-es szíjtárcsa nincs úgy besüllyesztve,ahhoz csavarozva van.Eltudom képzelni a megoldást!
Válasz medikus #3862. hozzászólásáraÉkszíjtárcsa... Az öreg szlovák magyar, akinek az örökségéből való az a gép, maszekolt rá egy szecskázót.... A felső tárcsára hegesztett egy pluszot esztétikusan... A többi cucc elvileg megvan a 14-es cséplőhajtáshoz... Na most ha azt leesztergáltatom, nem lesz kiegyensúlyozva...
Ha jó kedvem lesz, teszek fel képeket csemegének a megoldásairól
Válasz csoppika #3859. hozzászólásáraA rugólapra gondolsz,amibe a hardy van csavarozva?
Sziasztok!
Újfent kéne egy kis segítség. Nem rég írtam a szervósításomról T-25-re.
A lényeg, hogy 512-s az kormányorbit, de ehhez egy (elvileg) Weimar kormányoszlopot kaptam, azzal, hogy jó hozzá. Jó is hozzá, de kormánykerekem az még nincs.
A srác akitől vettem, azt mondta, hogy jó rá a Wartburg kormánykerék. Bontóban voltam, persze nem volt jó rá.
Most hogy visszakerestem a topicban láttam egy hozzászólást, hogy 85 utáni 2 T, vagy a 4T Wartburg kormánykereke jó rá elvileg.
Mielőtt futok még egy kört az ügyben, azért megkérdezném, hogy a kormánytengely csonk mekkora méretű?
Én is megmértem a kormánycsonkot és 23,5 mm a fogazott rész külső átmérője, míg a fogárokban
21,5 mm átmérőt mértem. Ekkora az 512-s csonkja is? Mert ha igen, akkor valószínűleg 85 előtti kormánykereket próbáltunk és ezért nem volt jó.
Előre is köszönöm!
Harangra gondolsz? Ha arra sana az má nincs meg
Válasz dávidka234567 #3858. hozzászólásáraNyakig ültem a meloba azon a 7végén... Nekem csak a motornál lévő tányér kellene,mert maszekolt van az alkatrész kombínón...
Még sokminden van
Válasz csoppika #3855. hozzászólásáraA cseplohajtasra en lecsaptam
Válasz dávidka234567 #3854. hozzászólásáraMire van mar vevoo es mi marad ?? Hatha lesz meg utunk arra
Válasz dávidka234567 #3854. hozzászólásáraElvitték a cséplőhajtást?
Bontodik a gép
Válasz szoltán #3846. hozzászólásáraKöszi a választ!
Azt tudtam, hogy szárnylapátos szivattyú. Volt egy ilyen tippem, hogy leszabályoz önmagában, a kialakításából adódóan. A szivattyún két "befolyó" nyílás van, az egyik gondolom üresjáratban visszadolgozik. (Ha jól sejtem) De amikor megvettem a szivattyút, keresgéltem a neten adatokat, meg szerkezeti rajzot, de nem sokra mentem.
Válasz szoltán #3847. hozzászólásáratudjuk!
Válasz medikus #3843. hozzászólásáraA kormány orbitot megkerülő vezetékben,van egy elsőbbség szabályozó szelep ami nyomásszabályozó szerepet is betölt.