Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csoppika #3745. hozzászólásáraA harang bordás tengely+csillag+tányér+hardi kb 100e körül van... De nekünk feljavított bordás rész van benne... Ha meg 1-2cmnél többet fordul fent, akkor nemcsak a hardi kuka...
Válasz dávidka234567 #3738. hozzászólásáraBükkhegyit felhívod...oszt alá mész árban... (ott közbe legális rablás is lehet...)
Vagy az új ár fele...
Aztán vagy lesz vevő...vagy nem...
Válasz medikus #3723. hozzászólásáraErre a felső tárcsára rámegy a zúzó tárcsája? Most nincs előttem a 14-es...pedig a nyáron cseréltünk a harangban tengelyt meg minden egyebet... A zúzó tárcsája elég mélytányéros...úgy rémlik a 14-es harang ékszíjtárcsája homorú...vagy rosszul rémlik???
Válasz D-032a #3716. hozzászólásáraÜzem képes csak amint látod elet hanyagolva küllemre de a motorja doksza 3om hektárvan benne a hüvejezés jólsikerült
Válasz Szabolcsi #3708. hozzászólásáraÉn is csináltam már egyedül.Csináltam szerszámot a gyűrű összehúzáshoz.Szélén apró stiftekkel,úgy a kúpos hüvelybe a gyűrű könnyen bekapott,de közbe meg az összehúzót a dugó falán letolta a hüvely.
Válasz sanyi179 #3704. hozzászólásáraFőleg arra kell figyelni hogy a gyűrűt el ne törd ,a hézagoló papír ha szakad akkor pótolni kell ugyan olyan vastagságra ez lehet 1 vagy akár 5 darab is méret a lényeg .
Üdv. Olyan kèrdèsem volna hogy gyürü törès van a motorban ki lehet e cserèlni úgy hogy nem veszem ki a motort hanem a henger tömböt veszem le . Elnèzèst ha hülyeséget írtam
Válasz csoppika #3699. hozzászólásáraket fajtat gyartanak mechanikusat 983eu , elektromosat 1190 . nalunk is van egy idos szakinak 2 dr bontott kombajn meg ket uzemkepes amive kukoricat a masikkal gabonat vagott . Osszel vett egy laverdat kerdezten nem e adne el nekem tarcskat ..... valaszt nem kaptam mintha megsem hallotta volna pedig valamikor sokat javitottam neki
Válasz medikus #3695. hozzászólásáraAzt nekem is át kell alakítanom...
Van itt egy bontott 12-es, 514 tárcsával, de maszekul van rajta a meghajtó szíjtárcsa...hegesztve...
4846 hozzászólás
Válasz csoppika #3745. hozzászólásáraA harang bordás tengely+csillag+tányér+hardi kb 100e körül van... De nekünk feljavított bordás rész van benne... Ha meg 1-2cmnél többet fordul fent, akkor nemcsak a hardi kuka...
Válasz dávidka234567 #3744. hozzászólásáraTalán Medikus mond valamit rá... Én a vevői oldalon vagyok...had ne én mondjak árat...
Én nem hivok fel senkit nemistudom hogy kiaz az illető éncsak azt kérdeztem szerintetek mennyit ér?
Válasz csoppika #3742. hozzászólásáraSzerintem.
Válasz medikus #3741. hozzászólásáraA harang meg a tányér is egyforma?
Válasz csoppika #3740. hozzászólásáraIgen.
Válasz medikus #3730. hozzászólására12-14 bordás tengely a harangban egyforma???
Válasz dávidka234567 #3738. hozzászólásáraBükkhegyit felhívod...oszt alá mész árban... (ott közbe legális rablás is lehet...)
Vagy az új ár fele...
Aztán vagy lesz vevő...vagy nem...
Menyitér 514 hajto szijakal mindenel együt forintba?
Válasz dávidka234567 #3734. hozzászólásáraEgybe annyi, mint a nyáron?
Válasz dávidka234567 #3734. hozzászólásáraszalmarázó láda takaró lemez érdekelne?
Egybe vagy alkatrészként
most akkor hogy eladó ?
Válasz dávidka234567 #3724. hozzászólásáraEz mennyi dollár? Írhatsz privátba is...
Válasz Anonimus82 #3727. hozzászólásáraAggat?
Válasz csoppika #3729. hozzászólásáraEz 514!!Ehhez passzol a szecskázó hajtó tárcsája!
Válasz medikus #3723. hozzászólásáraErre a felső tárcsára rámegy a zúzó tárcsája? Most nincs előttem a 14-es...pedig a nyáron cseréltünk a harangban tengelyt meg minden egyebet... A zúzó tárcsája elég mélytányéros...úgy rémlik a 14-es harang ékszíjtárcsája homorú...vagy rosszul rémlik???
Válasz D-032a #3716. hozzászólásáraMűködik
e 512
Jó estét egy 512 nehéz le venni fülkét?
Válasz dávidka234567 #3721. hozzászólásáraÉn látom!A ferdén is!
Válasz D-032a #3716. hozzászólásáraÜzem képes csak amint látod elet hanyagolva küllemre de a motorja doksza 3om hektárvan benne a hüvejezés jólsikerült
Válasz medikus #3717. hozzászólásáraHajtás 514es é
Komáromesztergom megye kocs
Hol talalhatoo a masina ???
Válasz medikus #3717. hozzászólásáraMondjuk az engem érdekelne is...
Válasz dávidka234567 #3715. hozzászólásáraÁtalakított 514 hajtás!!!!!!!!!!
Válasz dávidka234567 #3715. hozzászólásáraMár nem "menthető" meg?
Melyik megyében van egyébként?
Bontásravár a ķépen látható 512 kombájn
Válasz sanyi179 #3712. hozzászólásáraPróbáld ki azt, hogy ha tövig benyomod a kuplungot, akkor tudod e mozgatni a variátor kart.
Válasz Hogel #3711. hozzászólásáraAz lehet mert az sem igazán jó
Válasz sanyi179 #3710. hozzászólásáraLehet benyomod a kuplungot.
Ha nincs kikötve a villa, kuplungra visszavariál.
Üdv kèrdeznèm hogy a menet variátor mèrt megy vissza mikor rá nyomom hogy gyorsan menjen de szinte rögtön vissza megy alap helyzetbe mi lehet a hiba?
Válasz Szabolcsi #3708. hozzászólásáraÉn is csináltam már egyedül.Csináltam szerszámot a gyűrű összehúzáshoz.Szélén apró stiftekkel,úgy a kúpos hüvelybe a gyűrű könnyen bekapott,de közbe meg az összehúzót a dugó falán letolta a hüvely.
Válasz medikus #3707. hozzászólásáraÉn egyedül csináltam de jó lett volna egy segítség .
Válasz Szabolcsi #3703. hozzászólásáraNem árt ha van,de nem nagyon fér oda!
Válasz Szabolcsi #3705. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz sanyi179 #3704. hozzászólásáraFőleg arra kell figyelni hogy a gyűrűt el ne törd ,a hézagoló papír ha szakad akkor pótolni kell ugyan olyan vastagságra ez lehet 1 vagy akár 5 darab is méret a lényeg .
Válasz Szabolcsi #3703. hozzászólásáraPersze hogy nem egyedül . De mire kell figyelni? Úgy tudom hogy van valami hèzagolo papír nem szakad el?
Válasz sanyi179 #3701. hozzászólásáraNem hülyeség én már csináltam ,egy fő segítség nem árt ha van !
Válasz lorant90 #3700. hozzászólásáraŐszintén megmondom, drágábban vettem, mint amit írsz...
Hol lehet róla képet látni?
Üdv. Olyan kèrdèsem volna hogy gyürü törès van a motorban ki lehet e cserèlni úgy hogy nem veszem ki a motort hanem a henger tömböt veszem le . Elnèzèst ha hülyeséget írtam
Válasz csoppika #3699. hozzászólásáraket fajtat gyartanak mechanikusat 983eu , elektromosat 1190 . nalunk is van egy idos szakinak 2 dr bontott kombajn meg ket uzemkepes amive kukoricat a masikkal gabonat vagott . Osszel vett egy laverdat kerdezten nem e adne el nekem tarcskat ..... valaszt nem kaptam mintha megsem hallotta volna pedig valamikor sokat javitottam neki
Válasz lorant90 #3697. hozzászólásáraMilyen árat mondtak?
Válasz medikus #3695. hozzászólásáraAzt nekem is át kell alakítanom...
Van itt egy bontott 12-es, 514 tárcsával, de maszekul van rajta a meghajtó szíjtárcsa...hegesztve...
Válasz medikus #3695. hozzászólásáraez meg csak spekulacio, de irtam a lengyeleknek, a zuzohoz megvan minden a meghajtas amiaz 512 hez kell