Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #3644. hozzászólásáraigen , én is úgy tudtam , hogy abban a tölcsérben kellene lennie , de nincs . akkor ha nincs szűrő akkor mi miatt emeli lassan az asztalt ?
Válasz lovasnorbi #3641. hozzászólásáraGépkönyv!"Lazítsuk meg,és csavarjuk ki kézzel a fedelet.A kengyel segítségével emeljük ki a lefolyócsővel ellátott fazekat,valamint a szűrőbetétet!"
Válasz csoppika #3639. hozzászólásáraAmit a betett képen középen látsz, tölcsérszerű...abban van összeszerelve. Szerintem együtt jönne ki a tartályból... Khm, hogy az enyémben megvan-e nem tudom.(még jó hogy pár éve az alkatrész 512-ről el lett adva... ki gondolta, hogy nekem lesz majd...)
Válasz lovasnorbi #3635. hozzászólásáraAz a szűrő nem ilyen kicsi...szerintem. Az a rugós bizbasz lehet a biztonsági/megkerülő szelepe... Kivetted ezt a fedelet a tartályból, alatta kellene lenni a szűrőnek a tartályban, érzésem szerint...
Válasz csoppika #3619. hozzászólásáraPerszehogy erddmes fagyallozni,pont az vegett is amit irtam,meg amit medi is,mondott,ha veletlen meg belemegy az olajba a viz az ugyis az aljan lessz es mielott bestartolnad azelott megnyitod az olaj csovet es kifojik belole a viz utana jon az olaj akkor meg elzarod es nemlessz capucino az olaj a karterodban.
Válasz csoppika #3619. hozzászólásáraTélen-nyáron fagyálló!!Nem kell azt lesni!Mikor vízzel töltöttem,volt hogy szétfagyott a hűtő!!Egy csőben dugulás volt,abból nem folyt ki a víz,és reggelre szétnyílt!Azóta mindig fagyálló van benne!
Válasz dr.T #3617. hozzászólásáraSzóval érdemes fagyállózni? Akkor gondolom lesni kell majd az olajszintet télen állásában nem-e emelkedik...
Őszintén megmondva nem mertem fagyállót tenni bele...
Válasz gabika82 #3616. hozzászólásáraA legjobb ha teszel bele valami olcso fagyallot mert a huvelyeknel a tomites ez okbol is attszokott ereszteni,hogy ilyenkor kiszarad.
Üdv motorbol hol kel leengedni a vizet van egyszer egy csö ami kivan vezetve oldalra arol leengetem valahonan a karter ajárol jön aza csö máshol le kel engednem?
Válasz lovasnorbi #3607. hozzászólásáraIgen. Egy kombinóból lett kettő. Havernak a 14-hez kell a lassító, meg a kuki kosár(repce, borsó, szója esetleg szotyi miatt)... Nekem csak búza rostám van meg a puszta f...
Válasz csoppika #3605. hozzászólásáranekem is pont ugyan úgy meg van rágva , szerintem valamikor igen meghúzták aztán csak hidegvágóval tudták megindítani . az asztal miatt már egyszer beszéltünk , csak te nem tudsz hozzá átszerelőkészletet adni ugye ?
Válasz lovasnorbi #3604. hozzászólásáraNa erre én is kíváncsi vagyok... Az enyém is eredeti. Mintha körberágták volna az alufedelet...nem tudom mivel húzták meg...
Válasz lovasnorbi #3602. hozzászólásáraÁLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!Milyen a hidraulika tartályod!!!!?Olyan mint az 514? Vagy az eredeti kerek!Amíg ezt nem tudjuk,ne keressük a szűrőt!
Válasz dr.T #3597. hozzászólásáraSzia . Nekem a tartályban nincsen semmilyen szűrő , de majd dobok fel képet . kukorica asztalt sajnos még nem sikerült vennem , pedig keresek gőzerővel .
Válasz lovasnorbi #3594. hozzászólásáraHello norbi mar reg lattalak itt a forumon,nekem ha lassan szokta emelni mindig a szuro volt a hibas,hiaba nemlattal rajta szemmel koszt,kilett fujatva aztan ment,hogyhogy neked nincs filtered akkor mivan a helyen? Vettel mar kuki aztalt,dobhatnal fel kepet,hogy nez ki most a masinad.
4846 hozzászólás
Válasz medikus #3644. hozzászólásáraigen , én is úgy tudtam , hogy abban a tölcsérben kellene lennie , de nincs . akkor ha nincs szűrő akkor mi miatt emeli lassan az asztalt ?
Válasz medikus #3644. hozzászólásáraKissé homályosan!
Válasz lovasnorbi #3641. hozzászólásáraGépkönyv!"Lazítsuk meg,és csavarjuk ki kézzel a fedelet.A kengyel segítségével emeljük ki a lefolyócsővel ellátott fazekat,valamint a szűrőbetétet!"
Válasz lovasnorbi #3642. hozzászólásáraValahol kellene venned bontva, ami hiányzik...
nincs valakinek a beöntőnyílás tetejére /szárára mágnese ? az a nagy mágnes érdekelne ami látszik is a képeken .
Válasz csoppika #3639. hozzászólásáraén is úgy tudom , hogy ott kellene lennie .
Válasz csoppika #3639. hozzászólásáraAmit a betett képen középen látsz, tölcsérszerű...abban van összeszerelve. Szerintem együtt jönne ki a tartályból... Khm, hogy az enyémben megvan-e nem tudom.(még jó hogy pár éve az alkatrész 512-ről el lett adva... ki gondolta, hogy nekem lesz majd...)
Válasz lovasnorbi #3635. hozzászólásáraAz a szűrő nem ilyen kicsi...szerintem. Az a rugós bizbasz lehet a biztonsági/megkerülő szelepe... Kivetted ezt a fedelet a tartályból, alatta kellene lenni a szűrőnek a tartályban, érzésem szerint...
Válasz Myrrdin #3637. hozzászólásáranem tudom hova valósi , mi már magánszemélytől vettük , de ő elég kontár volt úgy hogy rá gyanakszom .
Válasz lovasnorbi #3634. hozzászólásáraGondolom tsz gép lehetett ha nincs benne.
Válasz lovasnorbi #3635. hozzászólásáraItt szűrőt nem látok!!Ha van gépkönyved,ott szó van róla,fotóval,hogyan kell tisztítani a szűrőt!
Válasz lovasnorbi #3634. hozzászólásáraez van a beöntő belsejében .
Válasz lacika973 #3631. hozzászólására3194, 3197-es hozzászólást nézd...
Válasz lovasnorbi #3623. hozzászólásáraEz olyan mint a ZT 303as hidrótartály beöntő teteje .
Sziasztok
Valaki tudna nekem küldeni egy 512-es gépkönyvet? lacika973@freemail.hu Köszi előre is.
Válasz medikus #3629. hozzászólásáraA zetróban is ilyen a váltószűrő...
Válasz csoppika #3627. hozzászólásáraA 33.számú alkatrész!!Eredetileg fém szűrő,finom kefével takarítható,mosható.Az újabbak műanyagok!
Válasz csoppika #3627. hozzászólásáraDróthálós henger alakú szűrő lenne...
Válasz csoppika #3626. hozzászólására
Válasz csoppika #3625. hozzászólásáraMegnéztem a könyvet...ez alatt kellene lennie, tippem szerint ilyen drótos tányérokból állhat?
Válasz lovasnorbi #3624. hozzászólásáraMedi szerint a 6 szög imbusz alatt van...
Válasz medikus #3615. hozzászólásáralevettem a tetőt , nekem ilyen , ebben hol találom a szűrőt ?
Válasz medikus #3620. hozzászólásáraÍgy van télen-nyáron fagyálló és igy nincs cidri !
Válasz csoppika #3619. hozzászólásáraPerszehogy erddmes fagyallozni,pont az vegett is amit irtam,meg amit medi is,mondott,ha veletlen meg belemegy az olajba a viz az ugyis az aljan lessz es mielott bestartolnad azelott megnyitod az olaj csovet es kifojik belole a viz utana jon az olaj akkor meg elzarod es nemlessz capucino az olaj a karterodban.
Válasz csoppika #3619. hozzászólásáraTélen-nyáron fagyálló!!Nem kell azt lesni!Mikor vízzel töltöttem,volt hogy szétfagyott a hűtő!!Egy csőben dugulás volt,abból nem folyt ki a víz,és reggelre szétnyílt!Azóta mindig fagyálló van benne!
Válasz dr.T #3617. hozzászólásáraSzóval érdemes fagyállózni? Akkor gondolom lesni kell majd az olajszintet télen állásában nem-e emelkedik...
Őszintén megmondva nem mertem fagyállót tenni bele...
Válasz gabika82 #3616. hozzászólására3566-os hozzászólás...
Válasz gabika82 #3616. hozzászólásáraA legjobb ha teszel bele valami olcso fagyallot mert a huvelyeknel a tomites ez okbol is attszokott ereszteni,hogy ilyenkor kiszarad.
Üdv motorbol hol kel leengedni a vizet van egyszer egy csö ami kivan vezetve oldalra arol leengetem valahonan a karter ajárol jön aza csö máshol le kel engednem?
Válasz lovasnorbi #3611. hozzászólásáraMegnézted?
Válasz Hogel #3612. hozzászólására
Válasz Hogel #3612. hozzászólásáraAz 514-en így néz ki!
Válasz Myrrdin #3610. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz medikus #3609. hozzászólására holnap megnézem
Válasz Hogel #3593. hozzászólásáraKérlek
Válasz lovasnorbi #3604. hozzászólásáraHa jól emlékszem,akerek alu fedél közepében van egy imbusz kulcsnyílás.ott van a szűrő annak közepében!
Válasz lovasnorbi #3607. hozzászólásáraIgen. Egy kombinóból lett kettő. Havernak a 14-hez kell a lassító, meg a kuki kosár(repce, borsó, szója esetleg szotyi miatt)... Nekem csak búza rostám van meg a puszta f...
Válasz csoppika #3605. hozzászólásáranekem is pont ugyan úgy meg van rágva , szerintem valamikor igen meghúzták aztán csak hidegvágóval tudták megindítani . az asztal miatt már egyszer beszéltünk , csak te nem tudsz hozzá átszerelőkészletet adni ugye ?
Válasz lovasnorbi #3598. hozzászólásáraJófogáson nálam is van egy asztal Lébényben...
Válasz lovasnorbi #3604. hozzászólásáraNa erre én is kíváncsi vagyok... Az enyém is eredeti. Mintha körberágták volna az alufedelet...nem tudom mivel húzták meg...
Válasz medikus #3603. hozzászólásáraaz eredeti kerek , ami gyárilag volt az 512-eseken .
Válasz lovasnorbi #3602. hozzászólásáraÁLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!Milyen a hidraulika tartályod!!!!?Olyan mint az 514? Vagy az eredeti kerek!Amíg ezt nem tudjuk,ne keressük a szűrőt!
Válasz Szabolcsi #3601. hozzászólásáraén nem találom , ezért kellene egy kép .hogy mégis hol kellene lennie
Válasz lovasnorbi #3599. hozzászólásáraEz nem egy külön szűrő ha nem egyben van a szívócső véggel 4db M8as fogja az olaj tartály tetején .
Válasz lovasnorbi #3598. hozzászólására Nekem van egy fent van a hírdetések között MFKA 4011 szabolcs megye.
Valaki dobna fel képet a hidraulikaolaj szűrőről ?
Válasz dr.T #3597. hozzászólásáraSzia . Nekem a tartályban nincsen semmilyen szűrő , de majd dobok fel képet . kukorica asztalt sajnos még nem sikerült vennem , pedig keresek gőzerővel .
Válasz lovasnorbi #3594. hozzászólásáraHello norbi mar reg lattalak itt a forumon,nekem ha lassan szokta emelni mindig a szuro volt a hibas,hiaba nemlattal rajta szemmel koszt,kilett fujatva aztan ment,hogyhogy neked nincs filtered akkor mivan a helyen? Vettel mar kuki aztalt,dobhatnal fel kepet,hogy nez ki most a masinad.