Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Myrrdin #3591. hozzászólásáraA bekapcsoló görgő,és az alatta levő sín,ami együtt működik,és kikapcsoláskor kiemeli a szíjat!Még itt is hiányzik a motor szíjtárcsán a támaszték!!Olyan mint ami alul van!!Nem engedi a szíjat kilépni a szíjtárcsából!
Egyébként arra gondoltam, hogy ha a feszítő görgő alá raknék még egy görgőt, akkor az úgy jó lenne e.És így akkor a két görgő között futna a szíj.A felső ugyebár ráfeszítene, az alsó meg kikapcsolt állapotba feltartaná a belógó szíjat.
Nincs valakinek egy képe a 3 as cséplőszíj védőburkolatáról?
Mostmár csak szeretném megcsinálni, hogy ha kikapcsolom ne rángassa a dobot.
Olyan kép kellene ahol jól látszik milyen messze van a burkolat a tárcsától.
Válasz csoppika #3565. hozzászólásáraA hőcserélő a legalsó pont!A motorblokk az indító felett!Ennyi.Meg még utána kicsit hajtasd meg,mert a vízpumpában maradhat,ha eldugul a blokk felé a vékony lyuk!
Srácok. 512-ből a vizet hol lehet leengedni? A motor mögött lent az adagoló alatt, talán a ?hőcserélőn? ... (ami ezen külön levőnek látszik) látok csapot...azon kívül? Ami a "padlóba" megy vízcső az hova megy?
Fagyállóval nem merem felönteni, bár 3hónapja tartja a vizet...
Tegnap este be akartam röffenteni, de nem állt kötélnek...igaz az önindító is elfutkos...no meg elfelejtettem felpumpálni...viszont az akksik jók(voltak)...
Válasz gabika82 #3550. hozzászólására Ez sok mindentől függ pl mekkora a szalma a kalászosban,mennyire gazos, kukiban hány mázsás a kuki 8 vagy 130 szerintem nem mindegy, meg a víz sem mindegy, a szárazabb kukit könnyebben viszi. mennyit vonulsz, fél hektáros darabok vannak egymástól 6 kilométere vagy egyben egy 15 hektáros tábla. Akkor ebből találd ki. szerintem 10-és 25 liter között hektáronként.
4846 hozzászólás
Válasz Hogel #3593. hozzászólásáraMegcsinálom. Most hogy megint esik, lesz rá időm.
Válasz lovasnorbi #3594. hozzászólásáraAz már elég baj ,akkor mi szűri az olajat !
Válasz medikus #3590. hozzászólásáraszezon előtt lett lecserélve az olaj , a hidraulikaolaj tartályban nekem meg nincs is szűrő .
Válasz Myrrdin #3591. hozzászólásáraKöszönöm, még a felső részről jó lenne, ami fent kiemeli a szíjat.
Válasz Myrrdin #3591. hozzászólásáraA bekapcsoló görgő,és az alatta levő sín,ami együtt működik,és kikapcsoláskor kiemeli a szíjat!Még itt is hiányzik a motor szíjtárcsán a támaszték!!Olyan mint ami alul van!!Nem engedi a szíjat kilépni a szíjtárcsából!
Válasz Hogel #3588. hozzászólására
Az ígért képek. Remélem segít,gyors készítettem mert szezon van. De ha pontosítod mi kellene arról is készítek
Válasz lovasnorbi #3587. hozzászólásáraMilyen az olaj,milyen a szűrő?
Egyébként arra gondoltam, hogy ha a feszítő görgő alá raknék még egy görgőt, akkor az úgy jó lenne e.És így akkor a két görgő között futna a szíj.A felső ugyebár ráfeszítene, az alsó meg kikapcsolt állapotba feltartaná a belógó szíjat.
Válasz Myrrdin #3586. hozzászólásáraVárom a képeket.
Válasz medikus #3581. hozzászólásárasemmit , akkor is ugyan olyan lassan emeli .
Válasz Hogel #3567. hozzászólásáraMajd holnap teszek fel képet róla, remélem többet segít majd mint amit eddig kaptál
Válasz Hogel #3583. hozzászólásáraKapcsolódik a bekapcsoló görgőhöz!Méret szerint kellene azt másolni!
Válasz Hogel #3583. hozzászólásáraAz egy U alakú sín,a szíj közepét emeli ki!
Válasz medikus #3580. hozzászólásáraIgen de engem az a rész érdekelne, ami kiemeli a szíjat fent.Azt akarnám lemásolni.
Válasz lovasnorbi #3577. hozzászólásáraHa azt nem emeli,a zúzóssal mit csinálna?Dupla súly!!!!!!!!!!!!
Válasz lovasnorbi #3577. hozzászólásáraMit csinál,ha emelés közben a kormányon fordítasz?
Válasz Hogel #3579. hozzászólásáraua mint lent
Válasz medikus #3578. hozzászólásáraFendt :)
Válasz Hogel #3567. hozzászólásáraFenn,vagy lent?
másik kérdésem pedig az lenne , hogy a gabonaasztalt nagyon lassan emeli fel a gép , mi lehet annak az oka ?
Válasz medikus #3575. hozzászólásáramagyarul akkor nem nagyon viszi el
Válasz lovasnorbi #3569. hozzászólásáraPersze!Csak a farára akassz egy 5q súlyt!
Válasz csoppika #3568. hozzászólásáraGondolta hogy van másfél méteres kezed!
Válasz lovasnorbi #3571. hozzászólásáraNekem egy fél sima asztalom van
Válasz Hogel #3567. hozzászólására2-3mm!
Válasz csoppika #3570. hozzászólásáraneked zúzós asztalod van ?
Válasz lovasnorbi #3569. hozzászólásáraRemélem...mert akkor a seggén is viszi a zúzót...
Sziasztok !
Szerintetek az 512-es elviszi a szárzúzós kukorica asztalt ?
Válasz medikus #3566. hozzászólásáraNem tudom Hanzi hogy gondolta a hőcserélő csapot a tartály fele tenni
Nincs valakinek egy képe a 3 as cséplőszíj védőburkolatáról?
Mostmár csak szeretném megcsinálni, hogy ha kikapcsolom ne rángassa a dobot.
Olyan kép kellene ahol jól látszik milyen messze van a burkolat a tárcsától.
Válasz csoppika #3565. hozzászólásáraA hőcserélő a legalsó pont!A motorblokk az indító felett!Ennyi.Meg még utána kicsit hajtasd meg,mert a vízpumpában maradhat,ha eldugul a blokk felé a vékony lyuk!
Srácok. 512-ből a vizet hol lehet leengedni? A motor mögött lent az adagoló alatt, talán a ?hőcserélőn? ... (ami ezen külön levőnek látszik) látok csapot...azon kívül? Ami a "padlóba" megy vízcső az hova megy?
Fagyállóval nem merem felönteni, bár 3hónapja tartja a vizet...
Tegnap este be akartam röffenteni, de nem állt kötélnek...igaz az önindító is elfutkos...no meg elfelejtettem felpumpálni...viszont az akksik jók(voltak)...
Válasz medikus #3563. hozzászólásáraÉss az volt a baj meghuztuk 2 esbe simán megy és a fogyasztás is beált 10-15 liter közé köszönöm szépen
Válasz medikus #3562. hozzászólásáraA rajta levő rugó hossza bekapcsolva 150mm!!
Válasz gabika82 #3561. hozzászólásáraHa eredeti a bekapcsoló kar,annak van beállítási értéke!Nem szokott az megcsúszni,pedig a kert szinte ledobom!
Válasz medikus #3560. hozzászólásáraAmi a motorol hajt 3 mas szi megcsuszik medig lehet asz huzni?
Válasz hig86 #3559. hozzászólásáraAz első indító leégése után meg kellett volna nézni!!!!
Válasz medikus #3547. hozzászólásáraMegvan! Relé már nincs benne, de a kábelek egymásba olvadtak. Ezért indított állandóan.
Válasz gabika82 #3557. hozzászólásáraMiért? Nem bírja a 2. ban?Akkor nem csoda!
Válasz medikus #3556. hozzászólására1
Válasz gabika82 #3554. hozzászólásáraMelyik sebesség?
Válasz gabika82 #3550. hozzászólására Ez sok mindentől függ pl mekkora a szalma a kalászosban,mennyire gazos, kukiban hány mázsás a kuki 8 vagy 130 szerintem nem mindegy, meg a víz sem mindegy, a szárazabb kukit könnyebben viszi. mennyit vonulsz, fél hektáros darabok vannak egymástól 6 kilométere vagy egyben egy 15 hektáros tábla. Akkor ebből találd ki. szerintem 10-és 25 liter között hektáronként.
Válasz medikus #3553. hozzászólásáraAdagolo baj lehet?n
Válasz gabika82 #3552. hozzászólásáraAz szép!!Felével be kellene érje!
Hát 20 liter körül
Válasz gabika82 #3550. hozzászólásáraMiért? A tied mennyit?
üdv kolégák páran leirhatnátok hogy mennyit eszik a kombájnotok gaboaaratáskor és kukoricában egyaránt válaszokat köszi!!
Az irányjelző relén kívűl mást nem találtam. Azt már kiszedhették belőle? Merre találom?
Válasz hig86 #3544. hozzászólásárainditó relét is nézzétek meg
Válasz hig86 #3546. hozzászólásáraMire jutottál?