Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF438.02 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
amúgy tökmindegy hogy melyik a szintetikus félszintetikus,az Ifá-ba jó a 15-40,felesleges pénzkidobás a 10,estleg 05-ös kezdésű,amikor tervezték nem is volt több fokozatú olaj ,nyáron 50-es télen 30-as olaj kellett bel
Válasz Buvargabi #8636. hozzászólásáraNézz utána mert dr T nek van igaza.
A 15w49 áványi a 10w40 félszint, az 5w-s ből vam fél szint full szint, a 0w meg mind full szint
Válasz medikus #8628. hozzászólásáraLehajtottunk vele 70 km-ert és akkor már a kormány jobb volt de a variátor akkor se variált rendesen ha megfeszitettük az ékszijat akkor nem birt variálni. Amugy meg a szürőt néztük benne sincs
Válasz medikus #8620. hozzászólásáraNem tudom mert most vettem a kombájnt és ha variálni akarok akkor kell tartani a kart vagy fél percig és utánna kezd variálni és a kormány is hidegen elég nehéz az mondjuk a nagy hidraulika szivattyú hajtja!
Válasz dr.T #8609. hozzászólásárahidegebben higabb mivel hogy a hideg oldali viszkozitása nagyobb 15,a10-es ugyanolyan lesz csak jobb hidegben,de a melegoldala 40-es mind a kettőnek.
Válasz medikus #8607. hozzászólásáraHát ugye apum arat vele és ő azt mongya ha bemelegszik és elég alacsony a fordulat akkor majdnem lemegy piros skáláig a mutató meg ugy mivel eszi az olajt 10w40 olaj volt ithon azt tetem bele és az lehet hig is neki nem?
Üdv ifa motor felujitás elött álok 512 esbe szegénykének van egykis kehe eszi az olajta néha a viz az olajtérbe landol ha sokáig áll és van olyan krtergázza hogy elnyomja a kipufógó füstöt valamikor szet kéne szednem az lenne a kérdésem ki hol vásarol alkatrészt?
Válasz kori01 #8603. hozzászólásáraDifi!Lakalmi vételnek tűnt,de vissza is vittem!Utólag derült ki hogy bontott!Azóta rátaláltam az eredeti gyárira is!
Válasz medikus #8598. hozzászólására Egy pár faluval arrébb egy fószer 6 soros zuzó nélküli asztallal használ ugyanilyen kombájnt, még nem volt különösebb hiba állítólag.
Válasz medikus #8591. hozzászólására Ebben a 521-ben alul felül zsalus rosta van olyan mint a dominátorokban. Mivel hogy egy "öreg" kombájnostól vettem /elvileg/, én nem kezdtem el állítgatni hanem ahogy ő vágta a kukit azzal a beállítással toltam bele a maradék néhány hektáromba.Azt észrevettem hogy törte a csutkát így a dobhézagot nagyobbra vettem. Úgy látszik mást is át kellett volna nézni. Mindíg tanul az ember.Tehát ezek szerint kicsi volt a hézag az alsó rostán . Jövőre úgy is alsó rosta nélkül megyek a kukiba., Meg teszem bele felülre a pikkelyest.
13739 hozzászólás
Válasz Tomi81 #8637. hozzászólására
Válasz Buvargabi #8636. hozzászólásáraGabikam meg szep hogy nem nyitu vitat en se azert irtam,de nez utanna te mert nem ugy van ahogyan mondod.
amúgy tökmindegy hogy melyik a szintetikus félszintetikus,az Ifá-ba jó a 15-40,felesleges pénzkidobás a 10,estleg 05-ös kezdésű,amikor tervezték nem is volt több fokozatú olaj ,nyáron 50-es télen 30-as olaj kellett bel
Válasz Buvargabi #8636. hozzászólásáraNézz utána mert dr T nek van igaza.
A 15w49 áványi a 10w40 félszint, az 5w-s ből vam fél szint full szint, a 0w meg mind full szint
Válasz dr.T #8635. hozzászólásáraNem nyitok vitàt,meg nem is ide tartozik ez a dolog de nèzz utànna mert ez nem ìgy van!
Válasz Buvargabi #8634. hozzászólásáraA 15 azok az asvanyi ahogy mesz le azokar fel szintetik es szintetik
Válasz dr.T #8619. hozzászólására?????? Àsvànyi??? Van klasszikus olaj,fèlszintetikus,szintetikus ès àsvànyi olaj!mindegyikbe van 10es ès 15ös is.
Válasz Antalll68 #8632. hozzászólásáraMindenki a lakóhelyéhez leg közelebb!Bontottat hirdetnek,itt a betakarító gép alkatrészek között!
Válasz medikus #8631. hozzászólásáraÉs hol szoktak hozzá alkatrészeket venni? vagy bontott kombájn esetleg valakinek van-e?
Válasz Antalll68 #8630. hozzászólásáraHydro 68 nyáron,télen vékonyabb,46.
Válasz Antalll68 #8629. hozzászólásáraÉs milyen olajat szoktak használni?
Válasz medikus #8628. hozzászólásáraLehajtottunk vele 70 km-ert és akkor már a kormány jobb volt de a variátor akkor se variált rendesen ha megfeszitettük az ékszijat akkor nem birt variálni. Amugy meg a szürőt néztük benne sincs
Válasz Antalll68 #8626. hozzászólásáraLehet vastag az olaj!Hidegben előfordul!
Válasz Antalll68 #8626. hozzászólásáraSzűrőt nézd meg,vedd ki próbára!!!!
Válasz medikus #8620. hozzászólásáraNem tudom mert most vettem a kombájnt és ha variálni akarok akkor kell tartani a kart vagy fél percig és utánna kezd variálni és a kormány is hidegen elég nehéz az mondjuk a nagy hidraulika szivattyú hajtja!
Válasz mtzdanika #8624. hozzászólására1 óra állásban kb 3 bar!
Válasz medikus #8623. hozzászólásáranincs számozva az órám
Válasz gabika82 #8614. hozzászólásáraA zöld elég tág fogalom!1.5-5 bar!
Válasz medikus #8621. hozzászólásáraIgen ettöl felek én is akkor az lessz a legjobb ha elviszem megnézetni !
Válasz gabika82 #8615. hozzászólásáraHa gyenge a nyomás,akkor erős motor után csapágyas lehet!
Válasz Antalll68 #8611. hozzászólásáraMióta,hogy kezdődött?
Válasz kori01 #8612. hozzászólásáraVigyazz mert a 15 az asvanyi olaj a 10 már nem,a regi motorba mindig a 15 való
Válasz Antalll68 #8617. hozzászólásáraTóalmás
Válasz KooL #8616. hozzászólásáraHol található helyileg ?
Üdv.
Van egy pár 514-hez való ékszíjam .
Szivesen nekiadom valakinek ha szükség van rá.
Csak azért kérdem vagy mindenképp vegyem ki a főtengelyt is és vigyem el megnézetni?
Válasz medikus #8610 ho zzászólására
Nem melegen fordulaton zöldbe van csak melegen ha leveszem alapjáratra majdnem pirosba
Válasz gabika82 #8608. hozzászólásáraMezőtúr és környéke tele van ifa boltokkal.
Válasz dr.T #8609. hozzászólásárahidegebben higabb mivel hogy a hideg oldali viszkozitása nagyobb 15,a10-es ugyanolyan lesz csak jobb hidegben,de a melegoldala 40-es mind a kettőnek.
Válasz medikus #8602. hozzászólásáraMeg van csak a kicsi nem müködik!
Válasz gabika82 #8608. hozzászólásáraFordulaton,melegen?Ha gyenge,főtengely is kell!
Válasz gabika82 #8608. hozzászólására15w40 kell bele,a 10 az mar higabb olaj
Válasz medikus #8607. hozzászólásáraHát ugye apum arat vele és ő azt mongya ha bemelegszik és elég alacsony a fordulat akkor majdnem lemegy piros skáláig a mutató meg ugy mivel eszi az olajt 10w40 olaj volt ithon azt tetem bele és az lehet hig is neki nem?
Válasz gabika82 #8606. hozzászólásáraOlajnyomás?
Üdv ifa motor felujitás elött álok 512 esbe szegénykének van egykis kehe eszi az olajta néha a viz az olajtérbe landol ha sokáig áll és van olyan krtergázza hogy elnyomja a kipufógó füstöt valamikor szet kéne szednem az lenne a kérdésem ki hol vásarol alkatrészt?
Válasz medikus #8604. hozzászólásáraerre mondják bőség zavara
Válasz kori01 #8603. hozzászólásáraDifi!Lakalmi vételnek tűnt,de vissza is vittem!Utólag derült ki hogy bontott!Azóta rátaláltam az eredeti gyárira is!
Válasz medikus #8600. hozzászólásárana mit hol?
Válasz Antalll68 #8601. hozzászólásáraHiányzik?
Helló! E-514-es hidrólika szivattyú esetleg valakinek eladó??
Válasz kori01 #8483. hozzászólásáraÁru begyűjtve!
Válasz medikus #8598. hozzászólására Egy pár faluval arrébb egy fószer 6 soros zuzó nélküli asztallal használ ugyanilyen kombájnt, még nem volt különösebb hiba állítólag.
Válasz rsandor #8597. hozzászólásáraCsak bírja a súlyt!A 4 soros is nagyon nehéz!!!
Válasz medikus #8596. hozzászólására Ezért vettem az
5 ös asztalt, hogy lassabban megyek és a terület meg fogy, és a zúzó is /ráér/ zúzni.
Válasz rsandor #8594. hozzászólásáraNem zúzós!Azzal nem tudtam így menni!A zúzás minősége nem engedte!Lehet 3 késessel az is jobb lenne.
Válasz rsandor #8593. hozzászólásáraNekem fölül végig pikkelyes van,alul meg 12-es!
Válasz medikus #8592. hozzászólására Ez már jó. De ez nem zúzós asztallal ??
Válasz medikus #8591. hozzászólására Ebben a 521-ben alul felül zsalus rosta van olyan mint a dominátorokban. Mivel hogy egy "öreg" kombájnostól vettem /elvileg/, én nem kezdtem el állítgatni hanem ahogy ő vágta a kukit azzal a beállítással toltam bele a maradék néhány hektáromba.Azt észrevettem hogy törte a csutkát így a dobhézagot nagyobbra vettem. Úgy látszik mást is át kellett volna nézni. Mindíg tanul az ember.Tehát ezek szerint kicsi volt a hézag az alsó rostán . Jövőre úgy is alsó rosta nélkül megyek a kukiba., Meg teszem bele felülre a pikkelyest.
Válasz medikus #8587. hozzászólásáraValahogy így!
Válasz rsandor #8590. hozzászólásáraIgen!