Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Keresnék szecskázó meghajtásához alkatrészeket! Első körben a főtengely végén lévő külső felcsavarozható ékszíjtárcsát, de komplett hajtás is érdekelne. Ha van valakinek eladó vagy tud olyant akinek van kérem jelezze.
Köszönöm
Válasz Trakilali #8453. hozzászólásáraKolléga Volvo motoros Claas hidas-váltós,sumi kaszás gépet. LIDA néven itthon is árulják az utolsó generációs E vasakat. Az az elkezdték árulni 2 év garanciával.
Valaki nem tud eladó km-órát 514-esbe?
Az 514-esembe kb 1-2 km-en belül visszaenged a variátor, mert lelassul a gép, a vezérlőtömbbe lesz a gond, mit kell neki csinálni?
Meg mikor megyek nagyobb sebességgel kicsit zötykölődős úton, azt ahogy pattog akkor olyan mintha a bal elejénél hallanák valami zuhogást, mi szokott ezeknél zuhogni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Válasz zscsizmadia #8440. hozzászólásáraNem nagy ügy,a nagy csapágyakhoz képest!azért nem kell az agyat levenni!Csak azt,ami kétoldalt a tengelyen van,és oldalt kihúzni,valamelyik irányba!
13739 hozzászólás
Eddig nem volt időm rendesen belemélyedni a keresgélésbe. Bajait megkérdem, lengyelről nem tudtam.
Válasz Gepi #8488. hozzászólására "A végső megoldás,halál!!"
Válasz medikus #8487. hozzászólásáraakkor Bócsa felejtős
Válasz 44claasgarantos #8484. hozzászólásáraCsak új!Bontott,vagy komplett váltóval ugyan ott vagyok!Vagy jó, vagy nem!
Válasz kori01 #8483. hozzászólásáraRégen ott láttam,mikor még nem az övék volt a cég!
Válasz medikus #8472. hozzászólásárahasználtat láttam csak
SZANKI BONTOS
Válasz medikus #8479. hozzászólásáraszükség megoldásnak jó az is.
nem nézted még a Bajaiakanál?
Válasz Szabister #8476. hozzászólásáranekem van e kombájnon,komplett működőképes mindennel,ha jó árat mondasz akkor eladó
Válasz csoppika #8480. hozzászólásáraLáttam régebben itthon is,van is az,60 körül volt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz medikus #8479. hozzászólásáraBújd az íbéjt
Válasz kori01 #8475. hozzászólásáraNálam ilyenek nem jöhetnek szóba!Csak új!
Válasz Szabister #8476. hozzászólásáraLengyelek új szecskázót gyártanak, forgalmaznak. Keresd meg őket, sztem allatrészt is vehetsz tőlük.
Válasz Szabister #8476. hozzászólásáraagromotiv Baja?
Válasz kori01 #8471. hozzászólásáraSajnos jelenleg nincs fent egy sem.
Válasz medikus #8474. hozzászólásáraTuningold meg valami olajjal,zsirral.
Válasz kori01 #8473. hozzászólásáraZúg!!Hegyi gép lehetett!
Válasz medikus #8472. hozzászólásárami lett vele?
vagy csak zúg még?
Új difit nem látott valaki a váltóba?
Válasz Szabister #8470. hozzászólásáraitt a neten láttam párat hirdetni
Sziasztok!
Keresnék szecskázó meghajtásához alkatrészeket! Első körben a főtengely végén lévő külső felcsavarozható ékszíjtárcsát, de komplett hajtás is érdekelne. Ha van valakinek eladó vagy tud olyant akinek van kérem jelezze.
Köszönöm
santa.szabolcs@gmail.com
Válasz Claastra. #8468. hozzászólásáraVan benne igazság.
Válasz Vinkó75 #8465. hozzászólásáraHannoverben nézegettem a Rostel uj gépét,kezdenek eltünni a muszkás dolgok
Válasz Vinkó75 #8466. hozzászólásárahát biztosan nem volt az olyan egyszerű
Válasz kori01 #8464. hozzászólására Ha két évente kapsz gariba egy másikat..nem is olyan rossz...
Válasz Claastra. #8462. hozzászólásárahttp://lidagro.by/ Gyártó oldala...Valóban kicsit olyan, szóval Muszkás.
Válasz Vinkó75 #8461. hozzászólásáracase 525 ugyanaz,csak ez valami ruszki kókány.
524hasonlit szinte minden.
Válasz Claastra. #8462. hozzászólásáraszerintem csak hidrós volt már
Válasz Vinkó75 #8461. hozzászólásáraárrol tudsz valamit,és hidrós lehet,vagy menetvariátoros?
Válasz Trakilali #8453. hozzászólásáraKolléga Volvo motoros Claas hidas-váltós,sumi kaszás gépet. LIDA néven itthon is árulják az utolsó generációs E vasakat. Az az elkezdték árulni 2 év garanciával.
Válasz Trakilali #8458. hozzászólásáraakkor csak elkopott
Válasz Trakilali #8458. hozzászólásáraaz ifa motor legkényesebb része a hajtókar,hajtókarcsapágy,sokszor a gyári új hajtókart is ki kellett 000-ázni
Válasz kori01 #8457. hozzászólásáraHárom éves!
Válasz Trakilali #8456. hozzászólásáraelkopott.
Válasz medikus #8454. hozzászólásáraDarabok hiányoznak belőle!
Válasz rsandor #8450. hozzászólására9.200€+ÁFA
Van remény,mert ezt egy E514-esre rendelték...
Válasz Trakilali #8453. hozzászólásáraHogy van tönkremenve?
Sziasztok! Végül szétszedtem a motort az olajnyomas ingadozás miatt és a kettes hármas hajtokar csapagy tönkre van menve kérdés vajon mitől,miert?
Válasz rsandor #8451. hozzászólásáraTöbbe mint egy ifa motoros gép biztos
Válasz Botos Masine #8449. hozzászólására Mennyibe fáj egy ilyen?
Válasz Botos Masine #8449. hozzászólására Mennyibe fáj egy ilyen?
Fortschritt edition napraforgó adapter...
Válasz medikus #8447. hozzászólásáraRemélem előbb elmegy, mert más terveink vannak és kéne az ára!
Válasz ÖSzabi #8446. hozzászólásáraMajd úgy augusztusban!!!!!!!!
Sziasztok!
Megválunk a kukorica adapterünktől, hátha valakit érdekel!
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/szantofoldi-betakaritogep/kukorica-adapteratszerelo-keszlet/h_6810857
Hirdetés
Válasz martib #8444. hozzászólásáraEmeld fel baloldalt,és ha billen a kerék,akkor csapágytörés a kerékagyban!
Üdv.!
Valaki nem tud eladó km-órát 514-esbe?
Az 514-esembe kb 1-2 km-en belül visszaenged a variátor, mert lelassul a gép, a vezérlőtömbbe lesz a gond, mit kell neki csinálni?
Meg mikor megyek nagyobb sebességgel kicsit zötykölődős úton, azt ahogy pattog akkor olyan mintha a bal elejénél hallanák valami zuhogást, mi szokott ezeknél zuhogni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Válasz Agronomus #8442. hozzászólásáraNem,főleg kint a kukoricaföldön!
Válasz medikus #8441. hozzászólásáraNagy csapágyal sem nagy ügy az... Ennyi legyen a legnagyobb gond!
Válasz zscsizmadia #8440. hozzászólásáraNem nagy ügy,a nagy csapágyakhoz képest!azért nem kell az agyat levenni!Csak azt,ami kétoldalt a tengelyen van,és oldalt kihúzni,valamelyik irányba!