Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Agronomus #8338. hozzászólásáraA gazda eldöntötte h kukoricáshoz kell,de ő nálatok van Magyarországon.Itt Vajdaság szerte meg nem sok Fortschritt kombájn található amiről tudnék mintázni.Eddig egy 512-est találtam amin csak gabona asztal van.Az nem az igazi h kimegyek s lerajzolom,mert az nem 100%-os.Úgy szoktuk h a meglévő gyári asztalba csinálunk egy ellendarabot ami 100%-ban passzol s utána azon állítjuk össze a csatlakozó keretet.Ezzel a módszerrel gyártott csatlakozó keretet el merem küldeni a világ végére is mert tudom h tuti stimmelni fog.
Válasz Botos Masine #8336. hozzászólásáraElőször is el kéne dönteni a gazdának, vagy nektek, hogy gabona, vagy kukorica ferdével akarja használni a leendő napraforgó adapterét, mert a 2 felhordó teljesen más (kukoricát lánc hajta,más a szájnyílás,erősebb a felhordólánc benne,a bal emelőmunkahengert ki kell tenni oldalra)....ha nekem kéne, akkor a kukorica felhordóra gyártatnám, sokkal erősebb mindene a gabonásétól....napraforgó után amúgy is kukorica jön a betakarítási sorban, akkor meg annyi hogy asztalról le-asztalra fel, és mehet is a morzsolás....Véleményem szerint ez így logikus, de persze ez csak egy vélemény
Válasz medikus #8335. hozzászólásáraEgy ilyen E-514-esre kell h gyártsunk napraforgó adaptert komoly 4-sorost...
S nincs hozzá kapcsolási rajzom.Találtam egy E-512-est gabonaasztallal,a tulaja azt mondja h nincs neki hozzá külön kukoricás ferde felhordó hanem felcsavarozzák a szíjtárcsa helyére.Kukorica asztalja meg nincs hozzá.
A kérdés az lenne h az 512-es gabonaasztal nyílása passzol-e az 514-es kukorica ferde felhordóra?
Válasz Szabister #8319. hozzászólásáraMondjuk a szájnyílás mérete pont nem ugyanaz, az asztalhajtás teljesen máshogy van megoldva, úgyhogy akkor az igen csak át lehet szabva valahogy
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a kukorica ferde felhordó és a búza felhordó között. Csak azért kérdem mert haver kapott egy FKA kukorica asztalt egy utólag ráillesztet búza felhordóval amit csak fel kell és megy, állítólag, de még nem tudtuk kipróbálni.
Válasz Gyurkesz1 #8313. hozzászólásáraHa jól rémlik 4,2 es gabona asztalhoz 2,4 a kukorica asztalhoz 2,6 bár, vagy 2,8... Tank oldalán van matrica onnan szoktam nézni :)
Válasz Gyurkesz1 #8304. hozzászólásáraNekem vagy 5 mm-t járt körbe körbe a doblassító, mivel ki volt kopva az a része ami rámegy a tengelyre. Így sosem sikerült pont egyenesen odahuzatni a csavarral.
Tavaly így ment, nem lett semmi gond belőle, de idén rendberaktuk.
Sziasztok...most használok doblassitót először...menetközben lehet a lassitónak egy igen kicsi mozgása/rezgése?? Megálítva nem mozdul sehová akár hogy rángatom.
Honnan tudnék szerezni 514 -es kukorica dobkosár toldatot az elejére? Van - e valami üzlet ami foglalkozik vele vagy talán valakinek van eladó?
Előre is köszi.
Nem akar leállni a motor.Jol megy meg minden de alapjárat és leállitás irányba mintha szorulna az adagoló bele.Mi lehet a baj?Központi olajzásu olaj csak van benne?Meg 3.5-4t-ás szotyiban elöl hátul zuzva mennyi a fogyasztás?Oros 4011sa-val.Itt 10-15l között beszipákolt szerintem.
Sziasztok...tegnap kerítettem ezt a csavart a lassitóba....ahová az ujjommal mutatok ot kell lennie menetnek?? Az egyik kolléga azt mondta hogy nem,inkább megkérdezem itt is ..mert vannak ot a menetnek nyomai de már simára van nyalva .
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a kasza rángató excenternél (amiben 2 kúp görgős csapágy van) alól felől a villában van egy-egy tűgörgős csapágy.
Ilyen tűgörgős csapágyat hol lehet beszerezni?
Cím és telefon szám érdekelne.
Köszönettel:Nagy Róbert
13739 hozzászólás
Válasz Agronomus #8338. hozzászólásáraA gazda eldöntötte h kukoricáshoz kell,de ő nálatok van Magyarországon.Itt Vajdaság szerte meg nem sok Fortschritt kombájn található amiről tudnék mintázni.Eddig egy 512-est találtam amin csak gabona asztal van.Az nem az igazi h kimegyek s lerajzolom,mert az nem 100%-os.Úgy szoktuk h a meglévő gyári asztalba csinálunk egy ellendarabot ami 100%-ban passzol s utána azon állítjuk össze a csatlakozó keretet.Ezzel a módszerrel gyártott csatlakozó keretet el merem küldeni a világ végére is mert tudom h tuti stimmelni fog.
Válasz medikus #8337. hozzászólásáraAkkor buli!Tudtok-e esetleg képet az E514-es kukorica ferde felhordóról meg a kukorica adapter nyílásról?
Válasz Botos Masine #8336. hozzászólásáraElőször is el kéne dönteni a gazdának, vagy nektek, hogy gabona, vagy kukorica ferdével akarja használni a leendő napraforgó adapterét, mert a 2 felhordó teljesen más (kukoricát lánc hajta,más a szájnyílás,erősebb a felhordólánc benne,a bal emelőmunkahengert ki kell tenni oldalra)....ha nekem kéne, akkor a kukorica felhordóra gyártatnám, sokkal erősebb mindene a gabonásétól....napraforgó után amúgy is kukorica jön a betakarítási sorban, akkor meg annyi hogy asztalról le-asztalra fel, és mehet is a morzsolás....Véleményem szerint ez így logikus, de persze ez csak egy vélemény
Válasz Botos Masine #8336. hozzászólásáraNem!Nem is úgy kapcsolódik!
Válasz medikus #8335. hozzászólásáraEgy ilyen E-514-esre kell h gyártsunk napraforgó adaptert komoly 4-sorost...
S nincs hozzá kapcsolási rajzom.Találtam egy E-512-est gabonaasztallal,a tulaja azt mondja h nincs neki hozzá külön kukoricás ferde felhordó hanem felcsavarozzák a szíjtárcsa helyére.Kukorica asztalja meg nincs hozzá.
A kérdés az lenne h az 512-es gabonaasztal nyílása passzol-e az 514-es kukorica ferde felhordóra?
Darál valaki?
Válasz Botos Masine #8333. hozzászólására20 B-1.
Válasz medikus #8332. hozzászólásáraAkkor elnéztem.Annak mi a másfajta jelzése 18B?
Válasz Botos Masine #8331. hozzászólásáraÖt negyedest írtam!Az van rajta gyárilag!!!
Az nagyobb mint coll!
Válasz medikus #8329. hozzászólásáraLegalàbb 3/4" illene rà v 1"-os szerintem,az erősebbel nemszokott gond lenni....
Válasz Szabister #8328. hozzászólásáraValamiért másik felhordót csináltak kukoricához!Meg láncot!!!
Válasz Szabister #8328. hozzászólásáraHa nem,akkor meg leesik a földre!!
Válasz medikus #8324. hozzászólásáraEgy szezonba 20 ha csak kibír
Válasz medikus #8326. hozzászólására
Válasz Botos Masine #8325. hozzászólására5/4!!!
Helló!
514 és 512-es kukorica ferde felhordó közt van-e különbség?
Milyen láncal hajtja meg 16B?
Válasz Szabister #8321. hozzászólásáraKissé gyenge lehet az,ekkora tömeghez!!!!!
Válasz zsupi #8322. hozzászólásáraMár írtuk,jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Wartburg kormánykerék jó lehet a 14-esre az eredeti helyett???
Válasz Szabister #8319. hozzászólásáraMost fent van egy 512-n, tavaly szedtek vele. Át alakították rendesen, még le is szedhető.
Válasz Szabister #8319. hozzászólásáraMondjuk a szájnyílás mérete pont nem ugyanaz, az asztalhajtás teljesen máshogy van megoldva, úgyhogy akkor az igen csak át lehet szabva valahogy
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a kukorica ferde felhordó és a búza felhordó között. Csak azért kérdem mert haver kapott egy FKA kukorica asztalt egy utólag ráillesztet búza felhordóval amit csak fel kell és megy, állítólag, de még nem tudtuk kipróbálni.
Mármint 514 -es kukorica dobkosár toldat!
Nekünk van, ha még aktuális! A számom:706198161 Schrauf Béla
Válasz Gyurkesz1 #8313. hozzászólásáraHa jól rémlik 4,2 es gabona asztalhoz 2,4 a kukorica asztalhoz 2,6 bár, vagy 2,8... Tank oldalán van matrica onnan szoktam nézni :)
pfff
Válasz Gyurkesz1 #8313. hozzászólásáraAmennyi a gumira van írva!!De az üzemanyag tankon is meg vannak a keréknyomások,különböző gumi méretekhez!!!!
az első kerekekben menyi
nyomásnak kell lennie??
Válasz dracke #8311. hozzászólásáraFinom beállító 5,és úgy az értékek!!!!!!!!
Válasz medikus #8310. hozzászólásáraFinombeallito nullara tekerve elol 30 hatul 25, aztan feltekerem 5re ? De ugy hatalmas a hezag szerintem...
Válasz dracke #8309. hozzászólásáraAkkor ahogy írtad!
Válasz medikus #8308. hozzászólásáraEpp ez az h nem
Válasz dracke #8307. hozzászólásáraTudod te!!!!!!
A dobot kukoricara mennyire kell allitani ? Elol 30 hatul 25mm vagy normal beallitas 5ös skala?
Válasz Gyurkesz1 #8304. hozzászólásáraNekem vagy 5 mm-t járt körbe körbe a doblassító, mivel ki volt kopva az a része ami rámegy a tengelyre. Így sosem sikerült pont egyenesen odahuzatni a csavarral.
Tavaly így ment, nem lett semmi gond belőle, de idén rendberaktuk.
Válasz Gyurkesz1 #8304. hozzászólásáraLehet. Valszeg a dob tengelyében lehet egy kicsi görbület.
Sziasztok...most használok doblassitót először...menetközben lehet a lassitónak egy igen kicsi mozgása/rezgése?? Megálítva nem mozdul sehová akár hogy rángatom.
Válasz safranyadam #8302. hozzászólásáraVagy hajtatsz 4mm lemezből!
Sziasztok!
Honnan tudnék szerezni 514 -es kukorica dobkosár toldatot az elejére? Van - e valami üzlet ami foglalkozik vele vagy talán valakinek van eladó?
Előre is köszi.
Nem akar leállni a motor.Jol megy meg minden de alapjárat és leállitás irányba mintha szorulna az adagoló bele.Mi lehet a baj?Központi olajzásu olaj csak van benne?Meg 3.5-4t-ás szotyiban elöl hátul zuzva mennyi a fogyasztás?Oros 4011sa-val.Itt 10-15l között beszipákolt szerintem.
Válasz Gyurkesz1 #8298. hozzászólásáraAbban az agyban van menet,ahova betolod a csavart!A lehúzó szerszám menete!Annak a nyoma látszik a csavarodon!
Válasz Gyurkesz1 #8298. hozzászólásáraNem kell. A végén legyen jó a menet!
Sziasztok...tegnap kerítettem ezt a csavart a lassitóba....ahová az ujjommal mutatok ot kell lennie menetnek?? Az egyik kolléga azt mondta hogy nem,inkább megkérdezem itt is ..mert vannak ot a menetnek nyomai de már simára van nyalva .
Válasz medikus #8296. hozzászólásáraKöszi! Holnap felhívom őket hátha van nekik
Válasz barnus0508 #8295. hozzászólásáraMg alkatrész Bt Bócsa!78/453-358 Vagy a főnök:30 383 0286.
Telefonszám vagy e-mail cím kellene!
Válasz barnus0508 #8292. hozzászólásáraTámolygófej!!!!
Válasz barnus0508 #8292. hozzászólásáraBócsa!
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a kasza rángató excenternél (amiben 2 kúp görgős csapágy van) alól felől a villában van egy-egy tűgörgős csapágy.
Ilyen tűgörgős csapágyat hol lehet beszerezni?
Cím és telefon szám érdekelne.
Köszönettel:Nagy Róbert
Válasz atti212. #8290. hozzászólásáraHasonlóan,csak a menet a tengely teljes átmérőjén volt!