Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #7980. hozzászólásáraÚgy tűnik a közepén levő csapágy ami a bedobó újaknál van ott lesz a gond már nincs rajta porvédő,de a csere után lesz csak biztos .Zsírozva volt rendesen nem tudni miért jött le a porvédő ,de azon a részen lehet valami gond.
Válasz rsandor #7985. hozzászólásáraTaláltunk egy céget aki javít már ott van ,de ha nem sikerül kereslek az ár jó csak melyik megyébe vagy az érdekelne még ,mert lehet tartaléknak nem ártana egy.
Ja még egy öröm a vágóasztalba levő behordó csiga az a hosszú szorul hogyan lehet elkezdeni a javítást gondoljuk csapágy ...a szerelő ablakon keresztül vagy még nagyobb bontás.Köszi a segítséget!!!
Válasz medikus #7971. hozzászólásáraMiután a tűzoltók végeztek a kombájn oltásával.
Nem játék ez. Én már éreztem néhányszor besült "csapágyillatot", szerencsére idejében. A pulzusszámom megugrott egy kissé. Két 5 literes bő szájú vegyszereskanna teli vízzel mindig ott van mellettem a fülkébe. Néha hasznosabb mint a porraloltó.
Szevasztok segítséget kérnék tőletek 514-én a kaszameghajtást álandóan kikapcsolja a spanolást kidobja keveset van megfeszítve a szíj vagy valami más a titka előre is köszönöm
Válasz Claastra. #7958. hozzászólására1 vagy 2!beszerelèse nem nagy bonyodalom?...vettem egy 514et alkatrèsznek,van benne òra meg megy a kàbel de a vàltò ki van cserèlve benne 512re.gondoltam összehoznàm az enyèmbe!
Válasz csoppika #7960. hozzászólásáraNagyon valószínű. Reggel amikor még hideg meg kell járatni egy darabig és utána kézzel ellenőrizni hogy honnan kezd melegedni.( persze óvatosan mert a rossz csapágy nagyon gyorsan bemelegedhet és megégetheti az ember ujját.
Válasz csoppika #7959. hozzászólásáraJa meg még egy. Haver 514-esén megégett tavaly a dobszíj. Most a felső tárcsa jobban melegszik mint az alsó tengőn. Csapágy lehet?
13744 hozzászólás
Válasz Berente Antal #7982. hozzászólásáraKöszi a segítséget!
Válasz medikus #7980. hozzászólásáraÚgy tűnik a közepén levő csapágy ami a bedobó újaknál van ott lesz a gond már nincs rajta porvédő,de a csere után lesz csak biztos .Zsírozva volt rendesen nem tudni miért jött le a porvédő ,de azon a részen lehet valami gond.
Válasz rsandor #7985. hozzászólásáraTaláltunk egy céget aki javít már ott van ,de ha nem sikerül kereslek az ár jó csak melyik megyébe vagy az érdekelne még ,mert lehet tartaléknak nem ártana egy.
Válasz dr.T #7991. hozzászólásáraAz működteti a km órát!
Na es minek oda forgaserzekelo,hogy tobb dolog vegett keljen baszakodni.
Válasz Claastra. #7989. hozzászólására1!
Válasz medikus #7988. hozzászólásáraegy egész köteg????
Válasz Claastra. #7987. hozzászólásáraNa az már kizsákmányolás!5 ért van boltban!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Buvargabi #7968. hozzászólásárana az már kizsákmányolás![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
de 20 ért viheted
Válasz Anicska #7978. hozzászólásáraifá-é jó bele, minden szemétdombon van belőle
Válasz Anicska #7978. hozzászólására Nekem van bontott üzemképes kb 3 db 15000ft /db
Válasz csoppika #7981. hozzászólásáraCsak a szemcsapágyaknál középen!
Válasz csoppika #7981. hozzászólásáranem.
Válasz Anicska #7978. hozzászólásárahttps://ifal60alkatresz.hu/termekek/kategoria/onindito-im18-4-24-felujitott-ifa-w50
Válasz medikus #7980. hozzászólásáraA másik felét lehet zsírozni?
Válasz Anicska #7979. hozzászólásáraKétoldalt kezd!Lehet a meghajtás felöl az önbeállós állt be,nem lehet zsírozni!
Ja még egy öröm a vágóasztalba levő behordó csiga az a hosszú szorul hogyan lehet elkezdeni a javítást gondoljuk csapágy ...a szerelő ablakon keresztül vagy még nagyobb bontás.Köszi a segítséget!!!
Hurrá újra aratás!E 514 önindító tönkre ment így aratás nincs.Keresek eladót akár újat is ,ha tudtok segíteni előre is köszönöm
Válasz Buvargabi #7976. hozzászólásáraNem! Lyukat kellene fúrni a váltóba!
Válasz medikus #7969. hozzászólásáraKìvülről semmi sem làtszik.nem lehet beleszerelni?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz Nabu #7974. hozzászólásáraÉs nem csak a kombájn,ott van még a gabona tábla!
Válasz medikus #7971. hozzászólásáraMiután a tűzoltók végeztek a kombájn oltásával.
Nem játék ez. Én már éreztem néhányszor besült "csapágyillatot", szerencsére idejében. A pulzusszámom megugrott egy kissé. Két 5 literes bő szájú vegyszereskanna teli vízzel mindig ott van mellettem a fülkébe. Néha hasznosabb mint a porraloltó.
Válasz MIHI10045 #7972. hozzászólásáraNem értek hozzá, de a kuplung/kaszakikapcsoló rudazatnál leskelődnék elsősorban...
Szevasztok segítséget kérnék tőletek 514-én a kaszameghajtást álandóan kikapcsolja a spanolást kidobja keveset van megfeszítve a szíj vagy valami más a titka előre is köszönöm![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Válasz csoppika #7970. hozzászólásáraNincs is attól jobb, 40 fokos melegben!
Válasz csoppika #7967. hozzászólásáraTévedtem... Majd a tarlón fogjuk...![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Buvargabi #7965. hozzászólásáraVan a váltóban helye?
Válasz Claastra. #7966. hozzászólásáraFogalmam sincs!....mondjuk 10 euro/db?
Válasz Nabu #7964. hozzászólásáraKöszönöm mindenkinek. Haver már hallgat rám... Szétszedjük...
Válasz Buvargabi #7965. hozzászólásáratesco-s áron vihető,mondj te árat
Válasz Claastra. #7958. hozzászólására1 vagy 2!beszerelèse nem nagy bonyodalom?...vettem egy 514et alkatrèsznek,van benne òra meg megy a kàbel de a vàltò ki van cserèlve benne 512re.gondoltam összehoznàm az enyèmbe!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz csoppika #7960. hozzászólásáraNagyon valószínű. Reggel amikor még hideg meg kell járatni egy darabig és utána kézzel ellenőrizni hogy honnan kezd melegedni.( persze óvatosan mert a rossz csapágy nagyon gyorsan bemelegedhet és megégetheti az ember ujját.
Válasz csoppika #7959. hozzászólásáraAnnak úgy kell lennie. Csak a középső van rögzítve a tengelyen.
Válasz Claastra. #7958. hozzászólásáraNeki a vastagabb kell!
Válasz csoppika #7959. hozzászólásáraNem.Ha jól emlékszem,nincs éken!
Válasz csoppika #7959. hozzászólásáraJa meg még egy. Haver 514-esén megégett tavaly a dobszíj. Most a felső tárcsa jobban melegszik mint az alsó tengőn. Csapágy lehet?
Válasz medikus #7957. hozzászólásáraMester! A ferde alsó tengelyen a 3 lánckerékből a 2 szélső elforog a tengelytől. Nagy baj ez?
Válasz Buvargabi #7956. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20170630210144_129.jpg)
mennyi kell?
Válasz Buvargabi #7956. hozzászólásáraÉrdeklődj!Azt tudom hogy Bócsa 16 ropi!!!!!Nekem ennyit mondtak!
Válasz medikus #7954. hozzászólásáraÈs hol lehet ilyet beszerezni?
Válasz dracke #7953. hozzászólásáraÖrülök!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Buvargabi #7950. hozzászólásáraForgásérzékelő jeladó!
Válasz csoppika #7952. hozzászólásáraIgen ott neztem. megtalaltam...![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz dracke #7951. hozzászólásáraNézd meg az alkatrész jegyzéket. Menet/dob variátorban is ilyen van a 3 csapnál biztosan...
Válasz medikus #7948. hozzászólásáraMenetvariator? De ott hova? A tengelyre kicsi nem ?
Sziasztok!megtudnà valaki mondani?h a sebessègmèrő òràhoz milyen szerkezet kell a vàltòba?
Válasz veszelka #7946. hozzászólásáraSzerintem.
Válasz dracke #7947. hozzászólásáraVariátor szíjtárcsa!
Válasz medikus #7945. hozzászólásáraKöszönöm.
A variátorban?