Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz sanyeee #7640. hozzászólásáraHa rendben van a gép szerkezetileg és esztétikailag
akkor igen!a miénk 1988 volt gyári szecskázós minden burkolat eredeti volt rajta szóval gyári állapotú volt annyi hogy volt hozzá kuki asztal is egyik ismerős vette meg neki 2,8 millió ért oda adtunk másnak több lett volna!a miénknek a motorban a hüvelyeknél még látszott a gyári honolás tudjuk mert egyszer szemközt néztünk vele.....
Üdv fortschrittosok!
Töröm a fejem egy E514 kombájn vásárlásán, csak nem igazán tudok semmit ezekről a gépekről, e303 meg e281 van a tulajdonomban, azokkal meg vagyok elégedve nagyon. Vannak annyira strapabirok a kombajnok is, mint azok?
Na meg az lenne a kérdésem, hogy egy olyan 514-es, ami nagyon jó állapotban van, van hozzá gabona asztal, szekér, meg napraforgó kelszerelés, illetve egy rakat pótalkatrész, ez megér 5000 eurót szerintetek? 1990-es kiadás.
Válasz Buvargabi #7631. hozzászólásáraÓvatosan az erővel!Lehet a nyelestengely vége is berágódva a 6204 csapágyba!Van hogy a tengely vége kihegyeződik!Óvatosan feszegetni!Ha annyira lejön hogy a rugólap csavarokat eléred a lendkeréken,akkor azokat szedd ki,és akkor lejön mindenestől!!!!!
Válasz dr.T #7630. hozzászólásáraEz a màsikba valo motor.szèt kell szedni vagyis màr szèt van-csak ez van mèg rajta a motron-,aztàn jol kimosni ès összerakni.
Válasz Gyurkesz1 #7622. hozzászólásáraFelhordó láncokat szétkötöd.A láncok alatti sínek végét leveszed,2-2 8 as anya!Utána a csigákat kihúzod balra!A szelelő végén a csigaházhoz van csavarozva egy tömítés,5db 8 as csavaranya.ha az anyák lejöttek,azt a lemezt ami belül van,a csavarokkal együtt,belököd a csigába,hogy ne akadjon be,a hosszított furatokba.Utána a a felhordó ládákat meglazítod,és lehúzod a csonkokról.Utána csak kétoldalt a 2-2 tartó láb van,2-2 csavarral.Ha azok lejöttek.leesik a csigavályú!
Sziasztok...a kettős csigaház leszerelésénél mi a sorrend-munkamenet?? Bisztos rájönnék magamtól is hogy hány helyen van odafogatva meg mit kell elkötni stb. de ha már van ez a fórum akkor megkérdezem hogy nekeljen kint fölöslegesen sokáig fagyoskodnom.Előre is köszönöm
Válasz csoppika #7610. hozzászólásáraElnézést de halkan jegyzem meg hogy földik vagyunk
majdnem, biztos van vagy 20km de nem számít köztünk de nem számít.
Válasz dr.T #7609. hozzászólásáraMajdnem mindegy...
Győrtől még 25-re vagyok...
Még nem álltam neki a 12-esnek... Tavasszal lesz anyagbeszerzés. De az a tengő meg a tárcsa kotyog elég jól...
Magfelhordód milyen állapotú? Csak a ház, vagy a kaparólánc is megvan? Lehet a csiga is érdekel...
Válasz csoppika #7605. hozzászólásáraAz amugy nemnagy dragasag szerintem egyszerubb lenne venned uzletben ha van a kozeledben,ha nincs akkor ha erdekel megdumalljuk.
Válasz medikus #7603. hozzászólásáraNekem van ujj tengelyem is hozza meg megmaradt a raktarban,a 12 bol mar csak a kosar,magfelhordo,uzemanyag tartaly,dob ele visszahordo csiga,meg a kasza bohocfelyes tengely mar csak ez van belole meg.
13741 hozzászólás
Szép napot uraim. Tisztelettel érdeklödnék hogy nem e tud valaki MFKA-4011 es hátsó zuzós asztal 514-esre. ha valaki tud kérem ne tartsa magában.
Válasz sanyeee #7640. hozzászólásáraHa rendben van a gép szerkezetileg és esztétikailag
akkor igen!a miénk 1988 volt gyári szecskázós minden burkolat eredeti volt rajta szóval gyári állapotú volt annyi hogy volt hozzá kuki asztal is egyik ismerős vette meg neki 2,8 millió ért oda adtunk másnak több lett volna!a miénknek a motorban a hüvelyeknél még látszott a gyári honolás tudjuk mert egyszer szemközt néztünk vele.....
Válasz medikus #7639. hozzászólásáraNincsenek valami részletes képek a hirdetésben, még nem is beszéltem az eladóval, ami van az ennyi lenne:
Válasz sanyeee #7637. hozzászólásáraFotót mindenről!!!!!!!
Válasz sanyeee #7637. hozzászólásáraValószínű megéri!De ez csak évjárat miatt!!Attól még lehetett rossz gazdája!
Üdv fortschrittosok!
Töröm a fejem egy E514 kombájn vásárlásán, csak nem igazán tudok semmit ezekről a gépekről, e303 meg e281 van a tulajdonomban, azokkal meg vagyok elégedve nagyon. Vannak annyira strapabirok a kombajnok is, mint azok?
Na meg az lenne a kérdésem, hogy egy olyan 514-es, ami nagyon jó állapotban van, van hozzá gabona asztal, szekér, meg napraforgó kelszerelés, illetve egy rakat pótalkatrész, ez megér 5000 eurót szerintetek? 1990-es kiadás.
Válasz Buvargabi #7635. hozzászólására2 oldalról óvatosan pájszerezd!
Válasz medikus #7634. hozzászólásáraIgen,kivettem.majd holnap megmèrkőzők vele.remèlem szerzek segìtsèget is. ...köszönöm a gyors segìtsèget!!!
Válasz Buvargabi #7628. hozzászólásáraAlul a 6 os csavarokat kivetted?
Válasz Buvargabi #7631. hozzászólásáraÓvatosan az erővel!Lehet a nyelestengely vége is berágódva a 6204 csapágyba!Van hogy a tengely vége kihegyeződik!Óvatosan feszegetni!Ha annyira lejön hogy a rugólap csavarokat eléred a lendkeréken,akkor azokat szedd ki,és akkor lejön mindenestől!!!!!
Válasz dr.T #7630. hozzászólásáraEz a màsikba valo motor.szèt kell szedni vagyis màr szèt van-csak ez van mèg rajta a motron-,aztàn jol kimosni ès összerakni.
Válasz medikus #7629. hozzászólásáraMegoldàs van rà?vagy nyer a nyers erő?
Válasz Buvargabi #7628. hozzászólásáraMit akarsz rajta csinallni?
Válasz Buvargabi #7628. hozzászólásáravan ilyen!!A borda annyira berágott,hogy nem csúszik szét!
Sziasztok!azt szeretnèm megkèrdeni,hogy a motron a lendìtőkerèknèl a harang hogy jön le.kb 5mm-t elmozdult aztàn semmi.
Udv mindenkinek . Valakinek esetleg elado bontott 14rol cseplo meghajtas 3as szijtarcsai ?
Válasz medikus #7625. hozzászólásáraÉrtem...köszi.
Válasz Gyurkesz1 #7624. hozzászólásáraHátul még a kormány hidraulika csöve is rögzítve van,a csigavályúhoz!Ez lemaradt!
Válasz medikus #7623. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm a segítséget :)
Válasz Gyurkesz1 #7622. hozzászólásáraFelhordó láncokat szétkötöd.A láncok alatti sínek végét leveszed,2-2 8 as anya!Utána a csigákat kihúzod balra!A szelelő végén a csigaházhoz van csavarozva egy tömítés,5db 8 as csavaranya.ha az anyák lejöttek,azt a lemezt ami belül van,a csavarokkal együtt,belököd a csigába,hogy ne akadjon be,a hosszított furatokba.Utána a a felhordó ládákat meglazítod,és lehúzod a csonkokról.Utána csak kétoldalt a 2-2 tartó láb van,2-2 csavarral.Ha azok lejöttek.leesik a csigavályú!
Sziasztok...a kettős csigaház leszerelésénél mi a sorrend-munkamenet?? Bisztos rájönnék magamtól is hogy hány helyen van odafogatva meg mit kell elkötni stb. de ha már van ez a fórum akkor megkérdezem hogy nekeljen kint fölöslegesen sokáig fagyoskodnom.Előre is köszönöm
Válasz medikus #7619. hozzászólásáraNe ma medi most minek ez?ha erdekli akkor ugyis jelentkezik.ne krealld a feszkót
Válasz csoppika #7618. hozzászólásáraOki
Válasz dr.T #7617. hozzászólásáraNe legyél már ilyen!!!!Semmit nem csinálsz,ha nincs üzletre kilátás?
Válasz dr.T #7617. hozzászólásáraMég nem sürgős az ügy...ha ráérsz nézz rá...
Válasz csoppika #7616. hozzászólásáraHa erdekel akkor megnezem neked,hogy milyen allapotban van aztan lovok rola kepet,de ha csak erdekel?!
Válasz dr.T #7614. hozzászólásáraKhm... A lapátok kopottasak, az alsó kerék retesze hegesztéssel a helyén tartva...csak annyira kopott...
Válasz Myrrdin #7613. hozzászólásáraHehe... Te Győrtől keletre...én nyugatra...
Válasz csoppika #7610. hozzászólásáraKomplettan megvan csigaval eggyutt,miert a tieddelmi a baj?
Válasz csoppika #7610. hozzászólásáraElnézést de halkan jegyzem meg hogy földik vagyunk
majdnem, biztos van vagy 20km de nem számít köztünk de nem számít.
Válasz kori01 #7611. hozzászólásáraÍrd meg priviben, mik vannak...
Válasz csoppika #7610. hozzászólásáravan 12-es alkatrészem ujban régi elfekvő
Válasz dr.T #7609. hozzászólásáraMajdnem mindegy...
Győrtől még 25-re vagyok...
Még nem álltam neki a 12-esnek... Tavasszal lesz anyagbeszerzés. De az a tengő meg a tárcsa kotyog elég jól...
Magfelhordód milyen állapotú? Csak a ház, vagy a kaparólánc is megvan? Lehet a csiga is érdekel...
Válasz csoppika #7607. hozzászólásáraNem veletlen Okáňikovora?
Válasz csoppika #7607. hozzászólásáraEs ott nemvolt vagy mi veget,akkor te Sk bol valo vagy?
Válasz dr.T #7606. hozzászólásáraVelké Kosihybe szoktam menni...
Válasz csoppika #7605. hozzászólásáraAz amugy nemnagy dragasag szerintem egyszerubb lenne venned uzletben ha van a kozeledben,ha nincs akkor ha erdekel megdumalljuk.
Válasz dr.T #7604. hozzászólásáraFerde felső tengő 12-eshez gabonáshoz engem lehet érdekelne...elég csámpásan jár az enyém...
Válasz medikus #7603. hozzászólásáraNekem van ujj tengelyem is hozza meg megmaradt a raktarban,a 12 bol mar csak a kosar,magfelhordo,uzemanyag tartaly,dob ele visszahordo csiga,meg a kasza bohocfelyes tengely mar csak ez van belole meg.
Válasz dr.T #7602. hozzászólásáraKomplett keresi!!!!!!!
Válasz medikus #7601. hozzászólására12,tudom a tengely szelesebb a 14 ben de a kerek az egyforma lehet medi?
Válasz dr.T #7600. hozzászólására14-es?
Válasz Trakilali #7589. hozzászólásáraNekem meg talan megvan csak en komaromi reszen vagyok!
Válasz medikus #7598. hozzászólására Akkor abban sem tudok segíteni mert az van 2 db
Válasz rsándor #7597. hozzászólásáraNem!
Válasz Hogel #7596. hozzászólására A tengelyre gondoltam
Válasz rsándor #7595. hozzászólásáraA 12 es lánchajtású, a 14 meg szíjas
Válasz Trakilali #7593. hozzászólására A 12-es egyezik a 14-el??
Válasz Trakilali #7589. hozzászólásáraujat de tudok.
Válasz rsándor #7591. hozzászólásáraGabonás!