Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Claaastra #7537. hozzászólásáraEz így van. A nyomott rész mindig kisebb keresztmetszetű mint ahol vissza tér az olaj vagy csak szabadon elfolyik.
Válasz rsándor #7535. hozzászólásáragondolkodjunk,ha a vastagon megy be erölködik a kijövetelnél,mert leszűkül,szerintem minden vezértömbön kicsin be ,nagyon ki,de én nem nagyon konyítok semmihez
Válasz Claaastra #7530. hozzászólásáraAz első 514esek keki zöldek majd kisliba zöldek majd a MDWések világos kékek és a 524esek is,de lehet hogy tévedek .
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraKiveszed a nyomásszabályozót a házból,és ahonnan(amelyik furatból)kapja a szelep a nyomást az a nyomó ág.A túlnyomás emeli a szelepet!!!
Válasz medikus #7515. hozzászólásáraköszönöm a segitséget én is a 106ra gondoltam s megfogadom a jó tanácsot teszek bele lemezt hogy megszünjön a vákum.
Válasz ferenczrallyteam #7513. hozzászólásáraNem könnyű legyártani!Leg nehezebb ez a 2 tömítő karika(perem),ami egymásban forog! Ha tudsz,vegyél!De az még mindig alakítást igényel,mert nincs belül benne a Dominatoréban az a lemez,ami ennek a tengelyén lóg,és forgás közben lezár alul egy bizonyos rést,ahol megszűnik a vákuum,a szívóhatás,és a kefe könnyen lelöki a rászívott pelyvát!
Tiszteletem uraim!érdekelne hogy van -e valakinek forgo dobosra átalakitva a hütö elötti rész! ha van tudhatnám -e hogy mejik gépröl lett átalakitva elöre is köszönöm a hozzászolásokat.
Válasz Myrrdin #7500. hozzászólásáraNekem nincs szükségem erre a könyvre(Meg van,én szkenneltem be!!)de a motor akkor is bírja!Nem a 10 lóerőn múlik!SOHA,érted? SOHA nem fogott még medvét,úgy hogy leállt volna a motor!!
Válasz balogzoltan820 #7490. hozzászólására Nekem is volt zúzós asztal a 12-esemen de a lapos szíj csúszott ha nagyon toltam neki, észreveszi a motor semmiből nem tudod hajtani a szártépőt, szerintem egyik kombájnban sincs gyári motor hanem ifa, általában úgyhogy azzal nem lesz bajod.
13739 hozzászólás
Válasz Szabolcsi #7533. hozzászólásáraAz első 514 világoskék volt!Utána jött a keki zöld!
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraA kicsi csonk a nyomott oldal. A vastag a tartályba viszatérő.
Válasz Claaastra #7537. hozzászólásáraEz így van. A nyomott rész mindig kisebb keresztmetszetű mint ahol vissza tér az olaj vagy csak szabadon elfolyik.
Válasz rsándor #7535. hozzászólásáragondolkodjunk,ha a vastagon megy be erölködik a kijövetelnél,mert leszűkül,szerintem minden vezértömbön kicsin be ,nagyon ki,de én nem nagyon konyítok semmihez
Válasz Szabolcsi #7534. hozzászólásáraa legelsők 512-es kékek voltakhttp://www.mezogeparchivum.hu/Gabonakombajn/fortschritte514.htmlhttp://www.mezogeparchivum.hu/Gabonakombajn/fortschritte514.html
Válasz Claaastra #7529. hozzászólására Ne vakerálj, legtöbb vezértömbön a nagyobb átmérő a bemenő!!!
Válasz Szabolcsi #7533. hozzászólásáraA kisliba zöld után volt egy néhány tégla vörös Persing motoros.
Válasz Claaastra #7530. hozzászólásáraAz első 514esek keki zöldek majd kisliba zöldek majd a MDWések világos kékek és a 524esek is,de lehet hogy tévedek .
Válasz dutrancs #7506. hozzászólásáraNekem van kettő is az egyik blokkon van, fent van alkatrész kategóriában az apróban.
Nem 14 esé aszem e 301 esé volt node a vastagabik ágon kapja a nyomást köszönöm a segitséget
Válasz Szabolcsi #7527. hozzászólásáraAz első 14-esek kékek voltak(de ez a szeleptönb fogalmam sincs mié)
Válasz rsándor #7528. hozzászólásáraszerintem meg a vékonyabb(99%)
Válasz gabika82 #7525. hozzászólására 99% a vastagabbik a bemenő
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraGabika ez nem 514es már a színe miatt se.
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraKiveszed a nyomásszabályozót a házból,és ahonnan(amelyik furatból)kapja a szelep a nyomást az a nyomó ág.A túlnyomás emeli a szelepet!!!
Üdv valaki véletlen nem tudja ennek a vezérlésnen melyik ágon kapja a nyomást a vékony vagy vastag közcsavarnál?
Válasz medikus #7521. hozzászólásáraTudja az öreg hogy mit csinál.... Nem ma kezdte a szakmát
Válasz dutrancs #7522. hozzászólásáraBarátom is keres egyet,de pusztán csak a szabályozó miatt!!
Válasz medikus #7521. hozzászólásáraKöszi az érdeklődést!! Adagolós a fiam,és tartaléknak kell,leginkább öntöző és komp motorokhoz!!
Válasz dutrancs #7519. hozzászólásáraSétál,elejti a fordulatot?
Válasz dutrancs #7519. hozzászólására ok
Válasz rsándor #7518. hozzászólásáraHolnap hívlak! Fiamnak kell,csak segítek neki! Üdv.
Válasz dutrancs #7517. hozzászólására Ha te írtál akkor küldtem emilt
Válasz rsándor #7510. hozzászólásáraSzervusz! Köszönöm a reagálásodat! Miként tudnálak elérni? Ezt a fórumozási formát még nem ismerem!
Válasz medikus #7515. hozzászólásáraköszönöm a segitséget én is a 106ra gondoltam s megfogadom a jó tanácsot teszek bele lemezt hogy megszünjön a vákum.
Válasz ferenczrallyteam #7513. hozzászólásáraNem könnyű legyártani!Leg nehezebb ez a 2 tömítő karika(perem),ami egymásban forog!
Ha tudsz,vegyél!De az még mindig alakítást igényel,mert nincs belül benne a Dominatoréban az a lemez,ami ennek a tengelyén lóg,és forgás közben lezár alul egy bizonyos rést,ahol megszűnik a vákuum,a szívóhatás,és a kefe könnyen lelöki a rászívott pelyvát!
Válasz ferenczrallyteam #7507. hozzászólásáraDomin
átor 105, 106,kombájnoké kis alakítással jó.
Válasz medikus #7511. hozzászólásáraszép munka s tudsz -e gyártani másnak is s mennyi lenne
Válasz medikus #7511. hozzászólására
Válasz ferenczrallyteam #7507. hozzászólásáraCsináltam nem 1-et!CSINÁLTAM!!!!!
Válasz dutrancs #7506. hozzászólására Nekem van , szolj ha kell.
Válasz lovasnorbi #7505. hozzászólásáraHolnap lefotózom ha addig nem késik, irnál egy e-mail cimet?
Válasz dutrancs #7506. hozzászólásáraTel 06 703 harminc nyolc 38 8 tizenegy.
Tiszteletem uraim!érdekelne hogy van -e valakinek forgo dobosra átalakitva a hütö elötti rész! ha van tudhatnám -e hogy mejik gépröl lett átalakitva elöre is köszönöm a hozzászolásokat.
E-512-es kombájn adagolót keresek,lehet üzemképtelen is !
Válasz atti212. #7504. hozzászólásáratudnál képet küldeni ?
Válasz lovasnorbi #7488. hozzászólásáraNekem megvan mindkét tükörtartó leszerelve, ha érdekel lefotózom neked.
Válasz medikus #7501. hozzászólásáraEz is igaz
Válasz Myrrdin #7500. hozzászólására Hallod ha van egy szétkopott 125-LE-s motor , az nem lesz erősebb mint egy jó állapotú 110-LE-s Nem???
Válasz Myrrdin #7500. hozzászólásáraNekem nincs szükségem erre a könyvre(Meg van,én szkenneltem be!!)de a motor akkor is bírja!Nem a 10 lóerőn múlik!SOHA,érted? SOHA nem fogott még medvét,úgy hogy leállt volna a motor!!
Válasz medikus #7493. hozzászólásáraMint már korábban írva vagyon, fussunk neki még egyszer
motor ugyan az de...
Válasz balogzoltan820 #7490. hozzászólására Nekem is volt zúzós asztal a 12-esemen de a lapos szíj csúszott ha nagyon toltam neki, észreveszi a motor semmiből nem tudod hajtani a szártépőt, szerintem egyik kombájnban sincs gyári motor hanem ifa, általában úgyhogy azzal nem lesz bajod.
Válasz csoppika #7497. hozzászólásáraPláne, mivel a nyári melegben kell megküzdenie a nagyobb tömegű szalmával, kukszinál nem megy fel a sok szár .
Válasz balogzoltan820 #7492. hozzászólásáraA szalmaszecskázóhoz lehet...
Válasz kori01 #7494. hozzászólásáraén is úgy gondoltam hogy kell neki bírnia, de amit nem próbál az ember, abba nem lehet biztos
Válasz balogzoltan820 #7492. hozzászólásáraPar loerovel gyengebb csak mind az 514 !
Válasz balogzoltan820 #7492. hozzászólásáraakkor mondjad akitől hallottad jó nagy baromságot beszél
észre sem veszed kb hogy van rajta vagy nincs
Válasz balogzoltan820 #7492. hozzászólásáraÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Nem igaz!Az E 514 ben is az a motor van!
Válasz medikus #7491. hozzászólásáramert azt hallottam hogy melegszik és gyenge a motor a zúzós asztalhoz, igaz ez?
Válasz balogzoltan820 #7490. hozzászólásáraÚgy mint az 514!