Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gabi 007 #7482. hozzászólásáraKöszi szèpen!holnap be is àllítom. ...sajnos a kèpeken nem tudom elolvasni a szöveget,de az a fontos,hogy le volt ìrva a 30,5 fok ès ,h melyik ez első henger! Köszi Gabi 007 ès köszi Medikus!
Válasz Buvargabi #7481. hozzászólásáraNekem is gondom volt a beálítással,de Medikus kolléga 6525-6528 hozzászólásaiban tökéletes gyári értékeket,a folyamatot leírta segítségül amit megint megköszönök neki! Olyan lett a gépem utánna mint a doksza,tökéletes!
Válasz Trakilali #7476. hozzászólásáraÜdv!Mikor még 512-esem volt nekem is volt ilyen gondom.Én úgy küszöböltem ki,hogy perforált lemezből magasabb oldalt készítettem a légbeszívókra.ezután nem volt ilyen gond,hogy beszívta a levelet.Az 525-ösre,már gyárilag szereltek ilyen magasított burkolatot.
Válasz Trakilali #7476. hozzászólásáraakkor az a teendő ne legyél lusta állj meg és takaritsd ki
nekünk a 524-es ugyanugy tele megy egy idő után és zuzós adapterrel megy
Sziasztok! Szárzúzó nélküli fka adapterrel szedtem a kukoricát és az volt a gond mivel nem zúzott nagyon sok levelet betudott szívni a szelelő és befújta a kukorica köze. Mit lehet ez ellen tenni? Ha zúzna az adapter szerintetek nem tudna annyi levelet beszívni?
Válasz medikus #7472. hozzászólásáraSemmi! Csak a könyöknél! De már elég szépen! Annyi h erő van benne, igaz nem nem egy erő álmok a motor de 100q kukiban 4,5-5 km között tartja! Igaz üresen, semmi nélkül 2200 a fordulat! Cséplő közben terhelés alatt 2000-2050! De igényli is!!!
Hali Mindenki! Valaki találkozott már olyan problémával (E514) a drága jó IFA motornál h a szívócsonk és a levegő szűrő közötti gumi könyöknél okádja az olajat???
Válasz medikus #7454. hozzászólására A motorfordulat 2 es teljes visszavariálva 1800 egy kicsit tolom neki 1600 köszi a hozzászólást az adagoló volt a hibás ma reggel tettem fel egy felújítottat/ebben minden új elemek fejszelep stb/ igy már megy 2-es ben rendesen a motorfordulat sem esik 2000 alá. Az egészben az a gáz hogy tavalyi kuki vágáskor tettem fel egy bontott adagolót/saját régi 12-es kombányét/mert ugyan ez volt a szitu kb 40-50 ha vágtam vele.
Válasz rsándor #7452. hozzászólásáraNekem sincs zúzós adapterem, 2.ban simán mentem ilyen kukiban, de utána amikor zúztam igencsak fogta az mtz-t még harmadikban is , igaz vízszintes tengelyű zúzó
Válasz rsándor #7452. hozzászólásáraGyenge lehet,vagy a kaja kevés!Igaz most nem zúzós a gépem,de akkora kukiban megyek,hogy a nyitott ürítőcsigát el éri!6-6.5km/ órával!100q.
Válasz Myrrdin #7450. hozzászólásáraPersze...az otthon kis pénzből kalapálhatót majd lecseréli egy laptoppal javíthatóra... Aki váltani akart már úgyis vett az ismert márkák közül...
13739 hozzászólás
kinek van e512-512 es kombájnhoz zúzós asztala? hogy bírja a gép?
Válasz lovasnorbi #7488. hozzászólásáraCsinálj!!!!Többe van utána járni,leszállítani!
Sziasztok !
Nincs valakinek eladó jobbos meg balos tükörtartója az 514-esre ?
Beàllìtottam,ma visszaraktuk a motrot jövő hèten motorbekötès majd start!remèlem jòlessz!
Válasz Buvargabi #7484. hozzászólásáraSajnos anno ilyenre tudtam be skennelni!
Válasz Buvargabi #7484. hozzászólásáraA képeken lévő szöveg elolvasásához tedd át a képet egy telefonra,tiszta lessz és nagyítható!
Válasz Gabi 007 #7482. hozzászólásáraKöszi szèpen!holnap be is àllítom. ...sajnos a kèpeken nem tudom elolvasni a szöveget,de az a fontos,hogy le volt ìrva a 30,5 fok ès ,h melyik ez első henger! Köszi Gabi 007 ès köszi Medikus!
Válasz Gabi 007 #7482. hozzászólásáraÖrülök!
Válasz Buvargabi #7481. hozzászólásáraNekem is gondom volt a beálítással,de Medikus kolléga 6525-6528 hozzászólásaiban tökéletes gyári értékeket,a folyamatot leírta segítségül amit megint megköszönök neki! Olyan lett a gépem utánna mint a doksza,tökéletes!
Sziasztok!azt szeretnèm megkèrdezni,hogy mekkora előgyùjtàst szoktatok àllìtani az 514es motràn,vagy hàny fokra kell àllìtani?
Válasz Trakilali #7476. hozzászólásáraÜdv!Mikor még 512-esem volt nekem is volt ilyen gondom.Én úgy küszöböltem ki,hogy perforált lemezből magasabb oldalt készítettem a légbeszívókra.ezután nem volt ilyen gond,hogy beszívta a levelet.Az 525-ösre,már gyárilag szereltek ilyen magasított burkolatot.
Válasz Trakilali #7476. hozzászólásáraakkor az a teendő ne legyél lusta állj meg és takaritsd ki
nekünk a 524-es ugyanugy tele megy egy idő után és zuzós adapterrel megy
Válasz Trakilali #7476. hozzászólásáraEgy éve is ez volt a bajod!!!!!!!
Válasz Trakilali #7476. hozzászólásáraBiztos saras,ragadós talaj volt!
Sziasztok! Szárzúzó nélküli fka adapterrel szedtem a kukoricát és az volt a gond mivel nem zúzott nagyon sok levelet betudott szívni a szelelő és befújta a kukorica köze. Mit lehet ez ellen tenni? Ha zúzna az adapter szerintetek nem tudna annyi levelet beszívni?
Válasz medikus #7474. hozzászólásáraNincs izzitas! És motor olaj! Mert nap végére csökkent a szint! Na holnap meglátjuk
Válasz hl_gabee90 #7473. hozzászólásáraMotorolaj?Nem az izzító fákja olaja esetleg!Persze azt illene beszívnia!
Válasz medikus #7472. hozzászólásáraSemmi! Csak a könyöknél! De már elég szépen! Annyi h erő van benne, igaz nem nem egy erő álmok a motor de 100q kukiban 4,5-5 km között tartja! Igaz üresen, semmi nélkül 2200 a fordulat! Cséplő közben terhelés alatt 2000-2050! De igényli is!!!
Válasz hl_gabee90 #7471. hozzászólásáraKéményen nem folyik?
Olajlehuzó gyűrű lenne? Vagy mi? Máskor mikor a gyűrű volt törve a kartercsövön nyomta az olajat! Ezért sem értettem! Na de köszi, hnap kiderül!
Válasz hl_gabee90 #7469. hozzászólásáraHa leveszed a szívó csonkot a motorról,meglátod melyik hengernél van probléma!Azt a hengerfejet vedd le!
Hali Mindenki! Valaki találkozott már olyan problémával (E514) a drága jó IFA motornál h a szívócsonk és a levegő szűrő közötti gumi könyöknél okádja az olajat???
Válasz dr.T #7465. hozzászólására100q Furio!
Válasz dr.T #7466. hozzászólásáraBocs elneztem.
Válasz medikus #7456. hozzászólásáraMedi neked nem 14 van?
Válasz medikus #7456. hozzászólásáraEs milyen a termes?
Válasz medikus #7459. hozzászólásáraÉn is élőre megyek mint régen az úttörők !
Válasz rsándor #7461. hozzászólásáraÜresben 2200 ig engedd fel!!!!!
Válasz Szabolcsi #7457. hozzászólására Köszi a hozzászólást.Az adagoló volt a hibás,
Válasz medikus #7454. hozzászólására A motorfordulat 2 es teljes visszavariálva 1800 egy kicsit tolom neki 1600 köszi a hozzászólást az adagoló volt a hibás ma reggel tettem fel egy felújítottat/ebben minden új elemek fejszelep stb/ igy már megy 2-es ben rendesen a motorfordulat sem esik 2000 alá. Az egészben az a gáz hogy tavalyi kuki vágáskor tettem fel egy bontott adagolót/saját régi 12-es kombányét/mert ugyan ez volt a szitu kb 40-50 ha vágtam vele.
Válasz Koszi. #7455. hozzászólásáraén semmit nem veszek észre hogy zúza vagy sem.
igaz nekünk 524-es van.
Válasz Szabolcsi #7458. hozzászólásáraEnyém is hajtogatná, ha tolatnék!De én előre megyek,és megeszi az asztal!
Válasz medikus #7456. hozzászólásáraNekem a tükröt hajtogassa befelé .
Válasz rsándor #7452. hozzászólására100-120as kukiban hátsózúzós asztallal Dominátor első kerékkel 5.5-6 km-el simán viszi eléggé nedves talajon.
Meg nőt rendesen!!Az ablaktörlőig ért!
Válasz rsándor #7452. hozzászólásáraNekem sincs zúzós adapterem, 2.ban simán mentem ilyen kukiban, de utána amikor zúztam igencsak fogta az mtz-t még harmadikban is , igaz vízszintes tengelyű zúzó
Válasz rsándor #7452. hozzászólásáraMilyen a motor fordulat?
Válasz rsándor #7452. hozzászólásáraGyenge lehet,vagy a kaja kevés!Igaz most nem zúzós a gépem,de akkora kukiban megyek,hogy a nyitott ürítőcsigát el éri!6-6.5km/ órával!100q.
Kb 140 mázsás kukiban hátsózúzós asztallal arat valaki??? Mert másodikban nem igazán szereti a gépezet.Vagy csak az enyémben gyenge a motor??
Válasz Myrrdin #7450. hozzászólásáraPersze...az otthon kis pénzből kalapálhatót majd lecseréli egy laptoppal javíthatóra... Aki váltani akart már úgyis vett az ismert márkák közül...
Tényleg van itt olyan aki lecseréli az 514?
És ki az aki fel is vállalja?
MEGÉRKEZETT A 'PALESSE' KOMBÁJNCSALÁD MAGYARORSZÁGRA!!!
Válasz Szabolcsi #7447. hozzászólásáraSPC 21x3350es
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
Válasz Red #7445. hozzászólására3350es
Válasz Red #7445. hozzászólásáraSPC 3350.
Sziasztok! E514 magfelhordó meghajtó szíjának a hossza, mérete érdekelne mert sehol sem találom. Köszönöm.
Válasz Szabolcsi #7443. hozzászólásáraMindegy...rohadt messze vagy... Majd esetleg ha vmikor arra járok...
Válasz csoppika #7441. hozzászólásáraVadi új ,alig használt,használt!
Válasz lemezlovas #7438. hozzászólásáraOké!
Válasz Szabolcsi #7437. hozzászólásáraNo ez aztán mitől függ, hogy melyik mennyi?
Mondjuk ennél messzebb már nem lakhatnál:-)))