Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
E-514-es kombájnhoz keresek hűtőt, tudna valaki ebben segíteni(használt esetleg új)de ha tudja valaki esetleg,hogy hol lehet javítattni az is nagy segítség lenne(Solt környékén).
Válasz Buvargabi #6629. hozzászólásáraA mag megy vissza az asztal aljába?? Az nekem is szokott...szerintem az az a mag ami kihullik vagy kiverődik a ferdében is vissza csúszik a kaparóléc alatt az asztalba.
Válasz medikus #6622. hozzászólásáraKöszi, teljesen érthető.
Még valami:a szecskázón az előző tulaj minden 4. helyre tett állókést (52db-ot lehetne). Mikor mennyit kell használni?
Válasz Berente Antal #6620. hozzászólásáraÁltalában a dob szélén nem kopott a verőléc.Próbál azt hasonlítani a közepéhez! Ezt a képet ha nézed,a verőléc éle,a tetején,kb2-3mm széles.Ami kopott,annak az az éle elvékonyodik.Az is látszik olyankor rajta,hogy a verőléc éle alatt levő síma vashoz képest,ívesen felfelé kopik.A két végére ha alul teszel végig egy lemezcsíkot,az megmutatja,hogy a közepe mennyire kopott.Érthetőbben nem tudom!!
Sziasztok...most hogy szétszedtük a dobot hogy kicserélhessük benne a hüvelyet meg az agyat lekerült a dobszíj is ...a kerdésem az lenne hogy az ugy rendben van e ha az utánverő belső szíjtarcsájat tudom elég könyen mozgatni hosszában a tengelyen....mozogni tudom hogy kell neki hisz azzal spanoljuk a dobszíjat...csak nemtudom hogy lehet e azt ilyen könnyen húzogálni..gondoltam inkáb megkérdem.
Válasz dr.T #6616. hozzászólásáraMost szombaton hozom ki,de mart egy startolast csinaltam.sajnos a műszerfalban jàrtak a patkànyok mert semmisem működik a műszerfalban.ezen kivūl minden ok!
Sziasztok! Ugy néz ki a dolog,hogy lesz egy zuzo elado 514re komplett minden hozzátartozo dologgal. ha esetleg valakit érdekelne irhat! irányár 330000,-ft
Megoldódott a probléma!! A vezető volt a gond, túlságosan közelre vezette a tárcsa bal oldalához a szíjat, és mivel még új lehet így vitte is azt. Köszönöm a segítséget mindenkinek!!! Kiváló csapat!!!
Válasz SanyóÓ #6599. hozzászólásáraHello!
Mennyi eltérés van a régi és az új szíj hossza közt? Lehet,hogy a régi szíjhoz van állítva a spanoló és a régi szíj valószínű,hogy "nyúlottabb" mint az új és azért a spanoló az új szíjat jobban "behúzhatja" kikapcsolt állapotban mint a régi nyúlottabb szíjat. Vagy nem mérte pontos az új szíj.
Válasz medikus #6595. hozzászólására smirgliztük is a tárcsát ,hogy fényesedjen, régi szíjjal tökéletesen működött.Visszatehetem a régit, de ha baj van ugyan ott vagyok.
Válasz SanyóÓ #6593. hozzászólásáraigaz,nekem mercur van,de a jelenség ugyan ez. Kép alapján a szíjtárcsában akkora súrlódása van még,ami mmegforgatja. Egyszerűen Jobban kéne lógnia. vezető lemez jó,mert semmiképpen nem tud miatta leesni a szíj.
13739 hozzászólás
Válasz medikus #6639. hozzászólásáraSokat járok Kecsóra úgy,hogy odatalálok.Nagyon szépen köszönöm az infót!!!
Válasz Traktoros Jani #6638. hozzászólására30/4080104.Hívd fel,Majd elmondja hol van!Mennyire vagy ismerős Kecsón?Régi Mol telep mellett van.
Válasz medikus #6637. hozzászólásáraAz nagy segítség lenne!!!
Válasz Traktoros Jani #6636. hozzászólásáraVan 1,nem is drága!Ki keressem a telót?
Válasz medikus #6635. hozzászólásáraAz lenne nekem a legjobb csak nem tudok ott senkit.
Válasz Traktoros Jani #6634. hozzászólásáraKecskemét?
Válasz medikus #6633. hozzászólásáraAz alsó részén a cellák között ereszt,ezért gondoltam az is jó lenne ha találnék valakit aki meg tudja javítani.
Válasz Traktoros Jani #6632. hozzászólásáraHirdetnek Orosházán.Mihalics méh telepes bontja őket.Mi a baja?
E-514-es kombájnhoz keresek hűtőt, tudna valaki ebben segíteni(használt esetleg új)de ha tudja valaki esetleg,hogy hol lehet javítattni az is nagy segítség lenne(Solt környékén).
Válasz Gyurkesz1 #6630. hozzászólásáraErre is gondoltam,hogy az a mag jön vissza,de mèrt van akkor megtorve?lecek törnèk össze a magot?
Válasz Buvargabi #6629. hozzászólásáraA mag megy vissza az asztal aljába?? Az nekem is szokott...szerintem az az a mag ami kihullik vagy kiverődik a ferdében is vissza csúszik a kaparóléc alatt az asztalba.
Válasz dr.T #6627. hozzászólására...de mèrt megy vissza az asztalra???
Válasz dr.T #6627. hozzászólásáraKöszi!...akkor ez marad jövőre,most màr nincs rà időm.nèztem èn is,h jòll megkoptak!
Válasz Buvargabi #6624. hozzászólásáraAzzal a lecekkel mar nagyon nehez ugy beallitani rendesen,mert nagyon elvannak kopva.
Válasz Buvargabi #6624. hozzászólásáraA dobleceket
Válasz Berente Antal #6623. hozzászólásáraKukoricához szoktak belőle kiszedni!
Helò mindenkinek!az a problèmàm,hogy a vàgòasztalon,mikor le van szedve,elèg sok benne a törött mag! mi lehet az oka? Mit cserèljek vagy àllìtsak?
Válasz medikus #6622. hozzászólásáraKöszi, teljesen érthető.
Még valami:a szecskázón az előző tulaj minden 4. helyre tett állókést (52db-ot lehetne). Mikor mennyit kell használni?
Válasz Berente Antal #6620. hozzászólásáraÁltalában a dob szélén nem kopott a verőléc.Próbál azt hasonlítani a közepéhez!
Ezt a képet ha nézed,a verőléc éle,a tetején,kb2-3mm széles.Ami kopott,annak az az éle elvékonyodik.Az is látszik olyankor rajta,hogy a verőléc éle alatt levő síma vashoz képest,ívesen felfelé kopik.A két végére ha alul teszel végig egy lemezcsíkot,az megmutatja,hogy a közepe mennyire kopott.Érthetőbben nem tudom!!
Válasz Berente Antal #6620. hozzászólásáraNezzel meg egy ujjat es hasonlitsd ossze vele.
Hogyan tudom megállapítani, hogy cserélni kell-e a dob verőléceket?
Sziasztok...most hogy szétszedtük a dobot hogy kicserélhessük benne a hüvelyet meg az agyat lekerült a dobszíj is ...a kerdésem az lenne hogy az ugy rendben van e ha az utánverő belső szíjtarcsájat tudom elég könyen mozgatni hosszában a tengelyen....mozogni tudom hogy kell neki hisz azzal spanoljuk a dobszíjat...csak nemtudom hogy lehet e azt ilyen könnyen húzogálni..gondoltam inkáb megkérdem.
Válasz Buvargabi #6617. hozzászólásáraHat az eleg nagy baj.
Válasz dr.T #6616. hozzászólásáraMost szombaton hozom ki,de mart egy startolast csinaltam.sajnos a műszerfalban jàrtak a patkànyok mert semmisem működik a műszerfalban.ezen kivūl minden ok!
Válasz Buvargabi #6615. hozzászólásáraMar kezdtem megilyedni,amugy elovetted mar?
Válasz dr.T #6614. hozzászólásáraNem!
Válasz Buvargabi #6613. hozzászólásáraRemelem nem a tiedet akarod eladni (leszedni)
Válasz medikus #6612. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Buvargabi #6611. hozzászólásáraA 6562 hsz-nél keresik!!Vedd fel a kapcsolatot.
Sziasztok! Ugy néz ki a dolog,hogy lesz egy zuzo elado 514re komplett minden hozzátartozo dologgal. ha esetleg valakit érdekelne irhat! irányár 330000,-ft
Esetleg E kombájnra kalászemelő szezon előtt valakinek?
Válasz medikus #6607. hozzászólásáraIgen éjszakára úgy volt hagyva!!!
Megoldódott a probléma!! A vezető volt a gond, túlságosan közelre vezette a tárcsa bal oldalához a szíjat, és mivel még új lehet így vitte is azt. Köszönöm a segítséget mindenkinek!!! Kiváló csapat!!!
Válasz SanyóÓ #6596. hozzászólásáraAkkor hagyd 2 napig bekapcsolva!
Válasz fabia63 #6605. hozzászólására Összemérem, vagy még azt nézem hogy a vezetőlemezt kicsit balra eltolom
Válasz SanyóÓ #6604. hozzászólásáraMérd (vagy próbáld) össze a régi és az új szíjat.
Válasz fabia63 #6601. hozzászólásáraA spanolót nem tudom jobban "elvenni" tőle
Válasz sanyi1965 #6600. hozzászólásáraAz nincs, de nem is volt rajta
Válasz fabia63 #6601. hozzászólásáramérte pontos = méret pontos
Válasz SanyóÓ #6599. hozzászólásáraHello!
Mennyi eltérés van a régi és az új szíj hossza közt? Lehet,hogy a régi szíjhoz van állítva a spanoló és a régi szíj valószínű,hogy "nyúlottabb" mint az új és azért a spanoló az új szíjat jobban "behúzhatja" kikapcsolt állapotban mint a régi nyúlottabb szíjat. Vagy nem mérte pontos az új szíj.
Válasz SanyóÓ #6599. hozzászólásáraNYUGALMI VEZETŐ-TÁMASZTÓ NEM LÁTSZIK ,VAN?
Válasz SanyóÓ #6598. hozzászólásáramármint ha a spanoló nem lenne rajta
Válasz Richard. #6594. hozzászólásáraAkkor tudnám lógatni jobban a szíjat, ha nem lenne rajta.
Válasz medikus #6595. hozzászólására smirgliztük is a tárcsát ,hogy fényesedjen, régi szíjjal tökéletesen működött.Visszatehetem a régit, de ha baj van ugyan ott vagyok.
Válasz medikus #6595. hozzászólásáraIgen új a szíj
Válasz SanyóÓ #6593. hozzászólásáraÚj szíj?
Válasz SanyóÓ #6593. hozzászólásáraigaz,nekem mercur van,de a jelenség ugyan ez. Kép alapján a szíjtárcsában akkora súrlódása van még,ami mmegforgatja. Egyszerűen Jobban kéne lógnia. vezető lemez jó,mert semmiképpen nem tud miatta leesni a szíj.
Miért nem csúszik az ürítőcsiga ékszíja a helyén? Hajtja kikapcsolt állásban is!
Válasz Koszi. #6591. hozzászólásáraÉrtem...kössz a segitséget.
Válasz Gyurkesz1 #6589. hozzászólásáraValószínű elég a szilikon is, én azért biztos ami biztos vágtam alá tömítést, és azt szilikonoztam