Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.35 FtUSD395.26 FtCHF437.64 FtGBP496.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz vasvarikriszta #6284. hozzászólásáraÉs hogy áll meg rajta?Az 512 éken van,a 14-es meg bordás!Szerintem az 512 tengelye ott vékonyabb.Olyan,mint a konzolcsiga meghajtó tengelye!Holnap lemérek egy használt tengelyt!
Válasz mz/x #6263. hozzászólásáraköszönöm a képet azért érdeklődöm hol lehet megnézni {ha nem akarod nyilvánosan privátba is írhatod}és ha nekem távol van postázod -e,kérdés vannak-e még alkatrészeid?
Válasz Szabolcsi #6272. hozzászólásáraMa már ha valaki el akar adni valamit,annak rugalmasnak kell lenni!!!Futár,meg posta.Kevesebbe van,mint ha te indulsz érte!
Ők is postáznak!
Válasz Cutler gazda #6269. hozzászólásáraEgyszer már én is kigyóntam ebből,vettem mást,de az sem volt különb,még ilyen sem,pedig az nevesebb volt!Ahhoz 10x drágább volt az alkatrész,gondoltam majd többet kibír!Volt hogy 10 hektót nem bírt ki az Y csapágy,pedig házastól cseréltem.A válasz az volt rá,nem jól raktam be!Három 10-es csavar fogta egy lemezbe!Így visszatértem az eredeti márkához.
Válasz medikus #6266. hozzászólásáraIgazad van de nekem Nyíregyháza 40km Bócsa 300. van ilyen pl.4 helyen Mtz50-es porlasztócsúcs 1600-1700/db Agroker 4db eredeti 2700ft.
Válasz Cutler gazda #6269. hozzászólásáraHat igen ez a legnagyobb problema veluk,megveszed dragan aztan rakas szart sem ernek,inkabb megvennem az oreginalat ami mar nincs 2x aron,en azert is vagattam berbe meg ment az enyem is,de aztan belefaradtam mind a kettobe es a jó istenke megsegitett,hogy tudtam venni egy ujjat,majd a rosseb szokot megenni mikor mar csak egy ekszilyat kellet cserelnem.
Válasz medikus #6268. hozzászólásáraHát igen és ettől megy el az ember kedve, bibasz jó masinák ezek de amit cserélek rajta tudom h majd két év mulva ha szerencsém lesz h 2 kibír ,újra kell cserélni már belefáradtam ebbe
Válasz Cutler gazda #6267. hozzászólásáraEgyforma szemét mind!!!Bele kell kalkulálni,hogy az újat is beszerelés előtt javítani kell!Ismerem azt a féltengelyt.Az esztergályos nem ismeri a rádiuszt!Azért törik el.Nálam az új kanalaslánc hajigálta magáról le a kanalakat.Ürítésnél figyeltük,és szedtük ki a mag közül.Azt hitték hogy a 6-os önzárós anya mindent megold.Nekem kellett megoldani,kalapáccsal minden csavarvéget elütni.Azóta állja!De szinte nincs olyan variátortengely,amiben az ékpálya megfelelő mélységűre van marva!Az orros éket egyel nagyobb számú ékből szoktam esztergával eloldalazni,akkor beszerelhető.stb..stb
Válasz medikus #6266. hozzászólásáraHát ha tudtok inkább szerintem vlmi használtat de originált mert azok a bócsai utángyártott alkatrészek nagyon bóglik, ami a két fékdobot köti össze 14 esen már 2 szor tort el nekem a rövidebböl mem le kelett esztergálni mert hoszabb volt,kérdeztem nem hiszem el h nem tudtok ugyan olyan méretet gyártatni azt mondták nem volt még rá reklamáció, nem a faszt nem volt szerintem
Válasz Szabolcsi #6264. hozzászólásáraBele néztem az áraikba a Nyíregyháziak nagyon drágák. Én a tavasszal újjítottam fel a kombájnomat a legtöbb alkatrészt bócsán vettem kb ezeknek az áraknak a feléért.
Válasz Cutler gazda #6255. hozzászólásáraSzerintem is mert igy sebességfüggö is lehetne és akkor tekergethetnéd a gabonát kalász alatt 10cm-el járatjúk a motólarúdat általában kivéve ha le van feküdve .
Válasz Buvargabi #6236. hozzászólásáraSzerintem totál fölösleges azt használni egyszer beállítod azt jóvan,nem kell álligatni percenként de ez az én véleményem,ha túl gyorsan megy az úgy is felesleges mert kiveri a szemet,sokszor látok videókat h az álló gabonában le van eresztve a motolla de minek, az csak arra van h odda billegesse,ha dőlt a gabona akkor se jó ha gyorsan megy mert akkor is csak szagassa meg tekeri fel a szálakat a motollára
Üdv mindenkinek. Szalmaszecskázót keresek ha van valakinek vagy tud valahol eladót akkor legyetek szívesek szóljatok. A segítségeket előre is köszönöm.
13739 hozzászólás
Válasz vasvarikriszta #6291. hozzászólásáraJól érted!
Válasz medikus #6287. hozzászólásáraha jól értem akkor a dupla tárcsa és a nagy ékszíjtárcsa is bordás meghajtású ?
Válasz jozef19 #6286. hozzászólására
Válasz jozef19 #6286. hozzászólására+tejszinhab
Válasz jozef19 #6286. hozzászólásáraSüteményt ünnep nap eszünk,de még az az ünnep nem jött el!
Válasz medikus #6285. hozzászólásáraA meghajtás felöl a tengely csapágymérete 35mm,a borda külső mérete 34mm,a tengelyvég teljes hosszában!
Tizennégy+hét=sütemény
Válasz vasvarikriszta #6284. hozzászólásáraÉs hogy áll meg rajta?Az 512 éken van,a 14-es meg bordás!Szerintem az 512 tengelye ott vékonyabb.Olyan,mint a konzolcsiga meghajtó tengelye!Holnap lemérek egy használt tengelyt!
Válasz medikus #6283. hozzászólásáraigen van tengelyem és 512 ferde felhordó tengelyére szeretném felrakni
Válasz vasvarikriszta #6282. hozzászólásáraMit akarsz vele?Miért kell bordás?van olyan tengelyed?
Válasz dr.T #6280. hozzászólásáranincs valakinek egy ilyen dupla ékszíjtárcsája a méret miatt,meg lehet engem érdekelne ha van eladó. .
Válasz vasvarikriszta #6279. hozzászólásáraIgen sürübordás olyan mint a meghajtó nagy ékszíjtárcsa agyrésze méreteit fejből nem tudom talán medikus .
Válasz vasvarikriszta #6279. hozzászólásáraIgen bordas,nekem van 1 tengelyem,meg amit huzol ra a tengelyre aztan talan arra megy a kuplung resze.
arról érdeklődöm a ferdén lévő dupla ékszíjtárcsa hogy van kialakítva{bordás?}és hogy milyenek a méretei ,a külső és belső?
Válasz vasvarikriszta #6277. hozzászólásáraKüldtem privátba elérhetőséget.
Válasz mz/x #6263. hozzászólásáraköszönöm a képet azért érdeklődöm hol lehet megnézni {ha nem akarod nyilvánosan privátba is írhatod}és ha nekem távol van postázod -e,kérdés vannak-e még alkatrészeid?
Válasz medikus #6275. hozzászólásáraCsak az ídő nagyúr szezonba és szeretem megnézni hogy mit veszek meg .
Válasz Szabolcsi #6272. hozzászólásáraMa már ha valaki el akar adni valamit,annak rugalmasnak kell lenni!!!Futár,meg posta.Kevesebbe van,mint ha te indulsz érte!
Ők is postáznak!
Válasz mz/x #6263. hozzászólásáraAzért írtam összehasonlitásul mert csak az ikercsapágyat vettem 17000ft-ér.
Válasz Cutler gazda #6269. hozzászólásáraEgyszer már én is kigyóntam ebből,vettem mást,de az sem volt különb,még ilyen sem,pedig az nevesebb volt!Ahhoz 10x drágább volt az alkatrész,gondoltam majd többet kibír!Volt hogy 10 hektót nem bírt ki az Y csapágy,pedig házastól cseréltem.A válasz az volt rá,nem jól raktam be!Három 10-es csavar fogta egy lemezbe!Így visszatértem az eredeti márkához.
Válasz medikus #6266. hozzászólásáraIgazad van de nekem Nyíregyháza 40km Bócsa 300. van ilyen pl.4 helyen Mtz50-es porlasztócsúcs 1600-1700/db Agroker 4db eredeti 2700ft.
Semmi baj nem lenne ezekkel a gepekkel ha tudnal normalis alkatreszt szerezni ra.
Válasz Cutler gazda #6269. hozzászólásáraHat igen ez a legnagyobb problema veluk,megveszed dragan aztan rakas szart sem ernek,inkabb megvennem az oreginalat ami mar nincs 2x aron,en azert is vagattam berbe meg ment az enyem is,de aztan belefaradtam mind a kettobe es a jó istenke megsegitett,hogy tudtam venni egy ujjat,majd a rosseb szokot megenni mikor mar csak egy ekszilyat kellet cserelnem.
Válasz medikus #6268. hozzászólásáraHát igen és ettől megy el az ember kedve, bibasz jó masinák ezek de amit cserélek rajta tudom h majd két év mulva ha szerencsém lesz h 2 kibír ,újra kell cserélni már belefáradtam ebbe
Válasz Cutler gazda #6267. hozzászólásáraEgyforma szemét mind!!!Bele kell kalkulálni,hogy az újat is beszerelés előtt javítani kell!Ismerem azt a féltengelyt.Az esztergályos nem ismeri a rádiuszt!Azért törik el.Nálam az új kanalaslánc hajigálta magáról le a kanalakat.Ürítésnél figyeltük,és szedtük ki a mag közül.Azt hitték hogy a 6-os önzárós anya mindent megold.Nekem kellett megoldani,kalapáccsal minden csavarvéget elütni.Azóta állja!De szinte nincs olyan variátortengely,amiben az ékpálya megfelelő mélységűre van marva!Az orros éket egyel nagyobb számú ékből szoktam esztergával eloldalazni,akkor beszerelhető.stb..stb
Válasz medikus #6266. hozzászólásáraHát ha tudtok inkább szerintem vlmi használtat de originált mert azok a bócsai utángyártott alkatrészek nagyon bóglik, ami a két fékdobot köti össze 14 esen már 2 szor tort el nekem a rövidebböl mem le kelett esztergálni mert hoszabb volt,kérdeztem nem hiszem el h nem tudtok ugyan olyan méretet gyártatni azt mondták nem volt még rá reklamáció, nem a faszt nem volt szerintem
Válasz Szabolcsi #6264. hozzászólásáraAzoktól drágább talán nincs is!
Válasz Szabolcsi #6264. hozzászólásáraBele néztem az áraikba a Nyíregyháziak nagyon drágák. Én a tavasszal újjítottam fel a kombájnomat a legtöbb alkatrészt bócsán vettem kb ezeknek az áraknak a feléért.
Válasz vasvarikriszta #6258. hozzászólásáraAz MZ/X ára nagyonjó új árlista ABTroll web google ott szemezgethetsz ár cikszám és megnevezés szerint .
Válasz vasvarikriszta #6258. hozzászólásáraTengellyel együtt kompleten 15000
ha kell szét szedem alkatrészekre is. A szilentek meg a csapágy jó benne.
Válasz jozef19 #6260. hozzászólásáraKorán van még!!
Válasz jozef19 #6260. hozzászólására Szerintem viszem az első helyet /SZABOLCS MEGYE/nálunk 1 óra 30 kor -15 fok volt.
Most teszteljétek a morzsolókat,amelyik egy kulcsforditásra nem indul lehet szétkapni...
Válasz csöpi #6254. hozzászólásáraNa az nem szégyenlős!!Az új árában lesz!Ha egyáltalán válaszol!
Válasz Szabolcsi #6256. hozzászólásáraérdekel a dolog jó lenne kép és ár
Válasz Cutler gazda #6255. hozzászólásáraSzerintem is mert igy sebességfüggö is lehetne és akkor tekergethetnéd a gabonát kalász alatt 10cm-el járatjúk a motólarúdat általában kivéve ha le van feküdve .
Válasz vasvarikriszta #6239. hozzászólásáraAlsó furat kasza középső ikercsapágy felső kaszafefogató szilent komplett.
Válasz Buvargabi #6236. hozzászólásáraSzerintem totál fölösleges azt használni egyszer beállítod azt jóvan,nem kell álligatni percenként de ez az én véleményem,ha túl gyorsan megy az úgy is felesleges mert kiveri a szemet,sokszor látok videókat h az álló gabonában le van eresztve a motolla de minek, az csak arra van h odda billegesse,ha dőlt a gabona akkor se jó ha gyorsan megy mert akkor is csak szagassa meg tekeri fel a szálakat a motollára
Válasz Zolii18 #6245. hozzászólásáraTaszingernél Debrecenbe!
Sziasztok kerdesem lenne h a 12 bohocfeje olyan e mint a 14 se koszi
Válasz mz/x #6248. hozzászólásáraszia érdekelne a dolog ha lehet rakjál fel képet,hol lehet elérni téged és mennyi az ára?
Válasz mz/x #6248. hozzászólásáraszia érdekelne a dolog ha lehet rakjál fel képet,hol lehet elérni téged és mennyi az ára?
Válasz medikus #6249. hozzászólásáraDe a 12 meg annyit se fog birni,nekem nemvolt gondom vele,1x csereltem benne szilenteket .
Válasz dr.T #6244. hozzászólásáraPersze,mielőtt belefog,nem árt ha megnéz egy eredetit.Az 514 asztal oldala is erősítve van,mégis képes elrepedni!
Válasz vasvarikriszta #6239. hozzászólásáraSzia nekem van egy kaszameghajtóm 514-eshez szilentekkel és tengelyel együtt
Válasz Berente Antal #6246. hozzászólásáraAzt láttam, az ár az nekem nem annyira érdekes csak jó legyen.
Válasz Zolii18 #6245. hozzászólásáraEgyet hirdetnek itt. Alsónémedi. Kicsit húzós az ár.
Üdv mindenkinek. Szalmaszecskázót keresek ha van valakinek vagy tud valahol eladót akkor legyetek szívesek szóljatok. A segítségeket előre is köszönöm.
Válasz vasvarikriszta #6241. hozzászólásáraHat akkor te nagy meloba fogtal,lessz vele melo.
Válasz medikus #6242 hozzászólásáocs
Bocs,nem kaszaösszekötő,mert a himbakart köti össze,a villástengellyel.